Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

ben 150 adetini tanesi 80 kurustan 120 tl ye aldım avcılardan.toplam 200tl ile kapattım :87:

aynen ben de çok memnunum. kuaför çok önemli gerçekten işinin ehli olması lazım...

Bu yazımı gördüm şimdi de ilk yaptırdığım zamanlar memnunmuşum demek ki. Ama çokpişmanım. Uzatmaya çalıştığım saçlarımı bu boncuklar çıktıktan sonra kestirmek zorunda kaldım. zaten 1 ay dolmadan düşmeye başladılar. Çıkarttırınca da saçlarım koptu tüy tüy seyrek seyrek kaldı. Aylardır bakım yapıp düzeltmeye ve uzatmaya çalışıyorum. Taktırdığım zamanki uzunluğa dahi gelmediler henüz.

bende çok memnun olmana çok şaşırmıştım zaten. :82:
saçların zaten berbat olur kaynak kaçınılmaz fırsattır yaptırısın ama asla düşünmüyorum bende artık

Merhabalar,
Ben 5-6 sene önce kumral rengi saçıma keratin kaynak yaptırdım. Ufak tefek sorunlar hariç bariz bir problem yaşamadım ve çok rahat 8 ay kullanmıştım saçlarımı.. Şimdi saçlarım platin sarı ve kaynak yaptrmak istiyorum ama bu rebge ulaşabilmek için 1 sene bekledim çok tatlı bi renk kısa saçta hoş ama kısa saçtan sıkıldım ve uzun saçta da bu kadar açık renk hoş durmaz gibi geliyor bilemedim yani.. neyse forumdan baya bi takip ettim bu konuda yazılarınızı ve en sonunda üye oldum:)
Ben İzmirdeyim ve kendi kuaförüme gittim bana 1000tl fiyat verdi boncuk kaynak için çok fazla..şimdi yeni yerler araştırıyorum ama saç konusunda çok detaycıyımdır. yani iyi bi yer olması lazım.. izmirde bildiğiniz bi yer var mı?

harikaymış bu saçlar.
ultra uçlu kaynakla boncuk arasındaki farkı bilen var mı?

ben de baya bi araştırdım ama ultra uçlu kaynağın tek farkı boncuklarının içinde ayrıca İtalyan keratini olmasıymış. Böylece sıkıştırıldığında saça zarar vermiyormuş. İzmir'de sadece kaynak yapan bir yerle görüştüm geçen gün saçlarım ince telli ve kaygan olduğundan boncuk olmaz dedi keratin daha sağlıklı olur dedi.. herkes ayrı telden çalıo kafam karıştı valla tam olarak istediğim o fotograftaki gibi doğal dalgalı saçlar.. saç rengim ondan daha açık ve bir ton falan koyulaştırıcam..

ultra uç kaynak yaptıran varmı aranızda?

Yoksa bu gidişle kafayı yicem lütfen bilgilerinizi paylaşın !!!!!!!!!!!!!!!!
Hep bahsediyorum saçlarımdan oldum diye upuzun kalın telli çok gür saçları kaybedince açıcıyla mafoldu ya eski resimlerime bakamıyorum uzun saçlıları görünce çok üzülüyorum en iyisi bu süreci atlatana kadar kaynak yaptırırıyım yoksa kafayı yicem, tabi yine bir olumsuzluk yaşamıyımda Aman Allah korusun işte bilgilerinizi bekliyorum nasıl oluyor bu işlemler memnunmusunuz yapanlar ben çıkmayan istiyorum saçlarım şuan uzun ama eskisi gibi değil işte, ucunamı ekliyorlar kaynak ya e ozaman saçım uzun sayılır çok pahalıya malolmaz yada nasıl oluyor saçtan çıkmayan adı ne hiç bişey bilmiyom işte o olumsuzluga yaşamasaydım saçlarım doğal haliyle zaten upuzundu ve sağlıklı hiçbişeye gerek yoktu bari Allah yardım etsede atlatsam zorluk çekmesem bu süreci atlatıyım pskolojim alt üst yeni yılda üzülmüyüm dedim ama neyse mutlu yıllar Allah' a emanet olun

boncuk kaynaktan uzak durun... o kaynakta kullanılan metaller saçı çok yıpratıyor, kesiyor. boncuklar çıkarıldıktan sonra saçlardaki yıpranma düzelmiyor bir daha, o iz kalıyor sürekli. ayrıca inanılmaz rahatsız, uyurken falan sürekli kafanıza batan metaller... üstelik en ufak bir rüzgarda, havuzda vs herkes görüyor boncukları... daha önce yaptıranlar iyi bilirler, boncuk yaptırmayı düşünüyorsanız uzak durun bence...

ultra uçlu kaynak yaptıran yokmu kızlar?

ben ultra uçlu kaynak yaptırdım ve asla yatarken batma gibi bir sorunum olmadı diyebilirim ayrıca yüksek ısıda saçlar asla zarar görmüyor açıkçası ben memnunum şuan 6 aydır boncuk kaynak kullanıyorum bir ara hatta burayada yazmıştım kaynaklarım kendi saçlarım dökülüyor diye onu boncuk gevşediği için bu durum oluyormuş tekrar sıkılaştırdım ve rapunzelliğe devam :)

kızlar benim saçımda boncuk kaynak var,4 ayda bir takıp çıkartıyorum..kendi saçlarım omuz hizamda ...keratini tavsiye etmiyorum çıkarırken saçları mahvediyor..en güzeli bence boncuk kaynak....benim kaynaklarımı kız arkadasım takıyor ,o çıkarıyor,bende ona takıp, çıkarıyorum.. yani kuaför parası vermiyoruz..
Gördüğüm kadarıyla burda kaynak taktırmak için çok uçuk fiyatlardan bahsediliyor,paranızı boşuna harcamayın..iyice arastırın 100 liraya 100 parca takan yerler bulabilirsiniz..

Bi de taktırıcagınız kaynak adetini saçınızın uzunluguyla alakalı..kısacık saça 100 parca çok abes durur,kendimden biliyorum..en az 150 parca olması lazım ki benim kısacıkken 220 parca vardı..şimdi uzadı saçlarım 150 parca var....para tuzaklarına kanmayın..sorucagınız bişey varsa cevaplayabilirim..

Bİ de kaynaklı saçlarınızı yıkarken saçların boncuklu yerlerine sakın saç kremi sürmeyin(boncuklar kayabilir),sadece uçlara dogru ,bide kendi saçlarınızı kremleyin...tararkende saçlarınızı boncuklu yerlerden tutarak tarayın ,çok sert taramayın saçlar düşebilir..
mAŞA yada düzleştirici yaparkende boncukların üstüne çok yaklaşmamaya dikkat edin keratinler eriyebilir....işte böyle

slm ecetan çok güzel bilgiler vermişsin çok tşk ederim istanbul da yım ben de saçları ilk taktırdığında kuaförde mi takdırdın çok pahalı söylüyorlar 350-400 diyolar 150 adetini, istiyorum ama ücreti nedeniyle kendimi engelliyorum saçları nerden alabilirim tavsiye edebileceğin yer varsa yazar mısın canım,bu arada benim de saçlarım omuz hizasında 150 adet yeter mi ?

Ultra uçlu kaynak ile boncuk kaynak arasındaki fark nedir?Boncuklar yatarken falan rahatsız etmiyor değil mi? Ben de yaptırıcam bu hafta.. kuaförüm en yeni teknik ile boncuk yapacağını söyledi, yani boncuk kendi saçımla temas etmeyecekmiş,kaynak saç boncukun içine döndürülmüş.. ben de görmedim henüz tamam yaptrıyorum demek için saçları görmek istedim. bekliyorum..

Merhaba,kaynakların düz mü dalgalı mı? ben doğal dalgalı kaynak arayışı içindeyim..

Merhaba.. sonunda kaynak yaptırdımmm:))) boncuk kaynak yaptırdım..Kendi saçlarım platindi, platin kaynak takıldı dogal dalgalı, sonra dipler boyandı, kaynaklar dahil bütün saçlara 4 farklı tonlama yapıldı sonunda şahane bi renk çıktı :) dün akşam yaptırdım ve 4.5 saat sürdü uyuştum resmen sandalyede neyse değdi ama bu boncuklara nasıl alışıcam beenn.. dün gece uyuyamadımm..kuaförüm daha çok yeni saçlar arada çekiyordur zamanla oturucak ve daha rahat ediceksin dedi.. ne kadar sürede alışırım? sizde de aynı his oldu mu?
sabah kalktığımda arkadan bikaç boncuk gözüküyordu kuföre gittim onları çıkardı yerlerini değiştirdi ama yinede arkasını düzenli kullanmam gerekiyor. kendi saçım kısa yani omuzlarımda falan kaynaklar uzun ve iri dalgalı şuan film karelerinden fırlamış gibi saçlarım :))

ama nolur söyleyin sizinde ilk günler boncuklar rahatsızlık ettimi? yani agırlık gibi boyle?

ben de 3 gün önce boncuk kaynağı ankarada 150 adeti pazarlıkla 750 den 625 e indirerek yaptırdım kaynak saçların yapısı o kadar güzelki çok sağlıklı saçlar akşam yatarken örüyorum sabah süper dalgalı oluyo hatta dün kuaföre gittim dalgasını nasıl yaptım diye sordu çok hoş duruyo keşke kendi saçlarımın da yapısı o kadar güzel olsaydı, yıkandığım da ise biraz zorlandım parmak uçlarımla uzun uğraşlar vererek saç derimi yıkamaya çalıştım herhalde biraz uzayınca daha rahat deriye ulaşabileceğim, yıkadığımda kaynak saçlar dediğim gibi çok kaliteli olduğu için hiç karışmadı taramama bile gerek kalmadı kuruttuktan sonra parmaklarımın arasından kayıyordu gece yatarken ise sırt üstü malesef yatamıyorum batma yapıyo yüzüstü yatıyorum alışamadım bi hafta dayanmaya çalışacam eğer hala batmalar devam ederse çıkartıp çıtçıt yapmayı düşünüyorum çünkü saç derime zarar vermesinden korkuyorum

Merhaba, ben de 3-4 gün önce boncuk kaynak yaptırdım, dediğin gibi kaynaklar çok güzel,sağlıklı ve örüp yatıyorum bende, sabah lüle lüle şahane oluyor.. ama bnmde derdim geceleri sırt üstü yatamamak. daha eni sağ ve sola doğru yatabiliyorum ama hala batıyorlar. Birde benim kuaförüm minik boncuklardan kullanmadı bana, içi keratinli boncuklardan kullandı ama onlarda tepeden gözüküyor. Biraz önce resmen sinir krizine girdim ne şekle soksam tepeden boncuklar gözüküyor ve ben bu saça boya dahil 1000ttl verdim.. biraz önce kuaförü aradım boncukları keratin yapma şansımız var mı dedim.. ben çok sabırsız bi ansanım ama saniyede bir arkadan boncuklar gözüküyormu diye kontrol edememki.. merak ettiğim boncuk kaynak kullananlarda da aynı problem var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…