aynen ben de çok memnunum. kuaför çok önemli gerçekten işinin ehli olması lazım...
Bu yazımı gördüm şimdi de ilk yaptırdığım zamanlar memnunmuşum demek ki. Ama çokpişmanım. Uzatmaya çalıştığım saçlarımı bu boncuklar çıktıktan sonra kestirmek zorunda kaldım. zaten 1 ay dolmadan düşmeye başladılar. Çıkarttırınca da saçlarım koptu tüy tüy seyrek seyrek kaldı. Aylardır bakım yapıp düzeltmeye ve uzatmaya çalışıyorum. Taktırdığım zamanki uzunluğa dahi gelmediler henüz.
ben 150 adetini tanesi 80 kurustan 120 tl ye aldım avcılardan.toplam 200tl ile kapattım :87:
harikaymış bu saçlar.
ultra uçlu kaynakla boncuk arasındaki farkı bilen var mı?
ultra uçlu kaynak yaptıran yokmu kızlar?
kızlar benim saçımda boncuk kaynak var,4 ayda bir takıp çıkartıyorum..kendi saçlarım omuz hizamda ...keratini tavsiye etmiyorum çıkarırken saçları mahvediyor..en güzeli bence boncuk kaynak....benim kaynaklarımı kız arkadasım takıyor ,o çıkarıyor,bende ona takıp, çıkarıyorum.. yani kuaför parası vermiyoruz..
Gördüğüm kadarıyla burda kaynak taktırmak için çok uçuk fiyatlardan bahsediliyor,paranızı boşuna harcamayın..iyice arastırın 100 liraya 100 parca takan yerler bulabilirsiniz..
Bi de taktırıcagınız kaynak adetini saçınızın uzunluguyla alakalı..kısacık saça 100 parca çok abes durur,kendimden biliyorum..en az 150 parca olması lazım ki benim kısacıkken 220 parca vardı..şimdi uzadı saçlarım 150 parca var....para tuzaklarına kanmayın..sorucagınız bişey varsa cevaplayabilirim..
Bİ de kaynaklı saçlarınızı yıkarken saçların boncuklu yerlerine sakın saç kremi sürmeyin(boncuklar kayabilir),sadece uçlara dogru ,bide kendi saçlarınızı kremleyin...tararkende saçlarınızı boncuklu yerlerden tutarak tarayın ,çok sert taramayın saçlar düşebilir..
mAŞA yada düzleştirici yaparkende boncukların üstüne çok yaklaşmamaya dikkat edin keratinler eriyebilir....işte böyle
ben ultra uçlu kaynak yaptırdım ve asla yatarken batma gibi bir sorunum olmadı diyebilirim ayrıca yüksek ısıda saçlar asla zarar görmüyor açıkçası ben memnunum şuan 6 aydır boncuk kaynak kullanıyorum bir ara hatta burayada yazmıştım kaynaklarım kendi saçlarım dökülüyor diye onu boncuk gevşediği için bu durum oluyormuş tekrar sıkılaştırdım ve rapunzelliğe devam :)
kızlar benim saçımda boncuk kaynak var,4 ayda bir takıp çıkartıyorum..kendi saçlarım omuz hizamda ...keratini tavsiye etmiyorum çıkarırken saçları mahvediyor..en güzeli bence boncuk kaynak....benim kaynaklarımı kız arkadasım takıyor ,o çıkarıyor,bende ona takıp, çıkarıyorum.. yani kuaför parası vermiyoruz..
Gördüğüm kadarıyla burda kaynak taktırmak için çok uçuk fiyatlardan bahsediliyor,paranızı boşuna harcamayın..iyice arastırın 100 liraya 100 parca takan yerler bulabilirsiniz..
Bi de taktırıcagınız kaynak adetini saçınızın uzunluguyla alakalı..kısacık saça 100 parca çok abes durur,kendimden biliyorum..en az 150 parca olması lazım ki benim kısacıkken 220 parca vardı..şimdi uzadı saçlarım 150 parca var....para tuzaklarına kanmayın..sorucagınız bişey varsa cevaplayabilirim..
Bİ de kaynaklı saçlarınızı yıkarken saçların boncuklu yerlerine sakın saç kremi sürmeyin(boncuklar kayabilir),sadece uçlara dogru ,bide kendi saçlarınızı kremleyin...tararkende saçlarınızı boncuklu yerlerden tutarak tarayın ,çok sert taramayın saçlar düşebilir..
mAŞA yada düzleştirici yaparkende boncukların üstüne çok yaklaşmamaya dikkat edin keratinler eriyebilir....işte böyle
ben de 3 gün önce boncuk kaynağı ankarada 150 adeti pazarlıkla 750 den 625 e indirerek yaptırdım kaynak saçların yapısı o kadar güzelki çok sağlıklı saçlar akşam yatarken örüyorum sabah süper dalgalı oluyo hatta dün kuaföre gittim dalgasını nasıl yaptım diye sordu çok hoş duruyo keşke kendi saçlarımın da yapısı o kadar güzel olsaydı, yıkandığım da ise biraz zorlandım parmak uçlarımla uzun uğraşlar vererek saç derimi yıkamaya çalıştım herhalde biraz uzayınca daha rahat deriye ulaşabileceğim, yıkadığımda kaynak saçlar dediğim gibi çok kaliteli olduğu için hiç karışmadı taramama bile gerek kalmadı kuruttuktan sonra parmaklarımın arasından kayıyordu gece yatarken ise sırt üstü malesef yatamıyorum batma yapıyo yüzüstü yatıyorum alışamadım bi hafta dayanmaya çalışacam eğer hala batmalar devam ederse çıkartıp çıtçıt yapmayı düşünüyorum çünkü saç derime zarar vermesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?