Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

melisaaaaaaaaaaaa msneye gell kısssssssssss

arkadaşlar bende kaynak yaptırıcam haftasonu fakat 15 parça ve turuncu renkte olucak balyaj gibi yani nası olur acaba herhangi bi sorun çıkar mı bide kaynak olduğu belli olur mu ki??

Boncuk kaynabk yaptırmıştım. hatta erken dönemde çok memnunum diye buraya da yazdım. Lakin 2 hafta içinde hepsi kaydı. 100 taneden 20 küsür tanesini elimle çıkarabilecek hale geldim. Bir süre sonra bu sefer başka bir kuaföre yeniden yaptırdım. Yine il 2 hafta çok güzeldi daha sonra aşağı kaydılar dün gece oturdum çıkarttım hepsini. 2 avuç ta saçım gitti bu arada. Benim saçlarım çok ince telli ve sanırım o yüzden tutmadı. Kuaför çok önemli ama saçınızın cinsi de önemli. Benim gibi ince telli hassas saçlarınız varsa sakın denemeyin derim...

merhaba.kaynak ıle ılgılı yazdıklarınızı okudum gayet memnunsunuz ve fotolardanda bellı oluor saçın guzel oldugu.fakat ben ızmırdeyım o nedenle kuaforunuze ulasamayacagım ıcın sormak ıstedıgım,kuaforunuze sorarmısınız izmirde güvendiği ve kendı gibi bu işi yapan meslektaşı var mı,belki onun tavsıyesı ile gidebılecegım bır yer olur

selam adresi vermen mumkun mu?tsk

Mesela ben

kızlarrrrr ne yapmalııı bırkac resım koyun boncuk kaynak mı keratınmı lutfen cok acıllllllll

ben boncuk kaynağı tavsiye ederim kesinlikle:)

Eklentiler

• $04102009(009).webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $21092008212.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $21092008213.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 100
çok teşekkürler canım bana çok yardımcı oldun kafamdaki soruların cevabı olmuş olumunekankayizsmile

bu kafanın üstüne yatamama durumu ne kadar sürüyor kızlar başında olduğu sürece mi

bende yeni kaynak yaptırdım ilk izlenimlerimi anlatayım
1)kafamın ağrısından uyuyamadım ağrı kesici ve uyku getirici ilaçlar içtim ancak öyle uyuyabildim
2) saçıma genel olarak uyguladığım bazı modeller vardı yanlara da boncuklardan taktığı için şimdi onları yapamıyorum
3)saç rengi çok uyumlu oldu artık gözüm alışmadığından mı bilmiyorum ama farkediliyor gibi
4)ne kadar hayalimdeki saç boyu olsa da saçlarım hep uzundu ama zayıf ve ince telli olduğu için göğüs üstüne gelecek kadar uzatabiliyordum hep şimdi altına da inmiş olsa nedense yinede görünümü öyle çok mutlu etmedi beni
5)saçlarım yaklaşık 15 gündür deniz boya mevsimsel nedenlerden günde 2 avuç kadar dökülüyordu kaynakla bakım yaptılar bugün o kadar çekmeme rağmen bir tel bile dökülmedi
6)ben yaptırırken bir kız hem çıkarttırdı hem tekrar taktırdı ne saçı döküldü ne de acıyor izlenimi verdi
7)o kadar saçımızın günde normalde döküldüğünü ama sıkıştığı için ayrılamadığını düşünürsek 3 ay sonra çıkartılırken belli bir miktar dökülmesi normal
herşeye rağmen ben sevmedim o kadar para vermemiş olsam gider hemen çıkartırdım

Selam,

Ben de 1 ay önce boncuk kaynak yaptırdım. 200 tane.İnanılmaz uzadı saçlarım, şimdiden aşağı indi bayağı kaynaklar. Normalde 2-3 ayda yeniden takılıyormus sanırım.Yakın zamanda gidip yeniden taktırmayı düşünüyorum. Asıl sorunum şu ki, saç diplerimle kaynak takılan yerin arası çok karıştı,elleyince oraları çitiz şeklinde, o kısımları çok tarayamıyorum malesef. Yani dipleri bir yumak haline gelmiş,dısardan belli olmuyor elleyince anlaşılıyor bu normalmi kızlar?? 1 ay oldu dahabilmiyorumkismileBaşka bir sorun da ben wax kullandım ve saçlarımı çok karıstırdı, sertlestırdı yani ben waxden diye tahmin ediyorum kaynaklar semsert oluyor yıkadıktan sonra bile sıvı kremler ile yumuşatsamda düğümleniyor taramakta güçlük çekiyorum aşırı karışıyorlar günde 2-3 kez taramak durumunda kalıyorum. Acaba havuz deniz,güneş şekillendiriciler falanmı yapıyor bunu yoksa saçlarmı kalitesiz? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Kaynak kullananlar saçlarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgileropuyorumnanaktan

banueralp yaptırdıgın yeri söyleyebilir misin?bilen baskası varsa yazabılır mı?orada yaptıran baskaları varsa mesaj yazabılırler mi?

kadıköy lara peruk
uygun fiyata ve iyi yapıyorlar
önlerdekini beğenmedim diye yerlerini değiştirmeye gittim çıkartırken hiç acımadı ve dökülmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…