merhaba.kaynak ıle ılgılı yazdıklarınızı okudum gayet memnunsunuz ve fotolardanda bellı oluor saçın guzel oldugu.fakat ben ızmırdeyım o nedenle kuaforunuze ulasamayacagım ıcın sormak ıstedıgım,kuaforunuze sorarmısınız izmirde güvendiği ve kendı gibi bu işi yapan meslektaşı var mı,belki onun tavsıyesı ile gidebılecegım bır yer olurkızlar bazı arkadaşlar sorular sormuş ama ben bakmamışım sorry. ben senelrdir kaynak kullanıyorum. burada yaşadıgım sıkıntıların çogunu yaşadım. tekrar tekrar söylüyorummm kuaförünüz çok ama çok önemliiiiii. benim kuaförüm allah onu başımdan eksik etmesin ne diyim daha işinin ehliiiii. belkide onun için memnunum. birkere silikonlu boncuk kullanıyor ve saça asla zarar vermiyor. saçlarda 100 tane 50 tane hesabı yok saçınız ne kadar alıyorsa takıyor. ki bende 200 tane var ve çok gür. 3 ay kullanıyorum ne bir karışma dolaşma nede dökülme yaşıyorum. anlatılan kötü şeyleri bende yaşadım başka kuaförlerde 3 günde çıkarttıgım oldu. şenol zeytinoglu gibi bir kuaföre 1500 ytl verip yaptırdıgımda oldu ama 1 ay kalmadan çıkardım. saçınız dalgasının aynı dalgasında saç takması çok önemli birkere. ben kaynaksız gezmeyen biri olarak saçımın dalgasında oldugu içinde inanın sadece föne gidiyorum kuaföre. benim saçım çok kıvırcık kuaförüm bana su dalgası saç taktı nedeni ise benim kıvırcık sevmemem. kendi saçlarında kaynaşır iri dalgalı kullanırsın dedi. ve beni gören herkes kuaförden çıkmış sanıyor. bir kaç tane resmimi koyucam ama ben genede derim bu işin tek çözümü güven veren bir kuaför. bu işi adam gib i yapan çok azzz. kullandıgı malzeme kadar takış şekli çok önemli tekrarlıyorum Eki Görüntüle 46376 bu saçı evde kendim yaptım düşünün dalgasının güzelliğini ve siz karar verin. bir kaç resim daha koyacagım sevgiler. HEEEE bu arada saçlarımı evde kendim boyuyorum o derece dogal yaniiii
arkadaşlar yaklaşık 8 yıldır kaynak yaptırıyorum..çünki saçlarım çok seyrek ve çook zor uzuyorlar.ama kaynakla çok dolgun görünüyor.silikon kaynakla başlamıştım.keratin ve boncuk derken boncuğun en sağlıklısı olduğuna karar verdim.çünki doğru takım ve kullanımda saça sıfır zararı var.neyse asla keratin falan yaptırmayın.boncuk en sağlıklısı..ancak takma işlemi ve saçın kaliteside çok önemli.piyasada tonla çin saçı dedikleri olay var.saçı alırken iyi inceleyin.ben yıllardır aynı yere taktırıyorum.fiyatıda çok uygun.tavsiye ederim.takılan saçın dökülmeside saçların uçlarının iyi yapılmaması ve kalitesiz malzeme kullanılmasından kaynaklanıyor.çok çok iyi araştırın.hem paranıza hem emeğinize yazık olmasın..
Boncuk kaynabk yaptırmıştım. hatta erken dönemde çok memnunum diye buraya da yazdım. Lakin 2 hafta içinde hepsi kaydı. 100 taneden 20 küsür tanesini elimle çıkarabilecek hale geldim. Bir süre sonra bu sefer başka bir kuaföre yeniden yaptırdım. Yine il 2 hafta çok güzeldi daha sonra aşağı kaydılar dün gece oturdum çıkarttım hepsini. 2 avuç ta saçım gitti bu arada. Benim saçlarım çok ince telli ve sanırım o yüzden tutmadı. Kuaför çok önemli ama saçınızın cinsi de önemli. Benim gibi ince telli hassas saçlarınız varsa sakın denemeyin derim...
bende hayatta yaptırmam diyenlerdenim kendi saçı gibi olmaz insanın..
çok teşekkürler canım bana çok yardımcı oldun kafamdaki soruların cevabı olmuş olumunekankayizsmileBoncuklu kaynak yaptıran bir arkadaşta gördükten sonra kesinlikle yaptırmam dememin nedenleri.
1- okadar para verip 3-4 ay kullanabiliyorsun oda dayanabilirsen
2- sırt üstü yatamıyor boncuklar kafasına batıyor
3- Ne kadar yıkarsa yıkasın saç dipleri yağlı kalıyor. (birkaç teli bir araya alıp bonukla sıkıştırıyolar ondan)
4- Özel fön çektiriyor herkes boncuklu saça özenle fön çekemiyor
5- Sonrasında olan saçında mahvoluyor.
Bunlar hatırladıklarım.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?