Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Kızlar,
Ben çok ucuza yaptırmıştım kaynaklarımı.Yerini söylemeyeceğim ama şöle sölim. 250 parca kaynak,kesımı,boyası,bakımı hepsi içinde 300 tl vermiştim 15.günde karıştı dipleri. Çok hata yaptım ucuz olsun diye.Tatil dönüşünde kuaförüme uğradım,bana çok kızdı. Saçına çerçöpü taktırtmışsın dedi.Diplerim özellikle üstüne yattığım bölge çok karmakarışık dipleri.Ve her yıkamada 1 saat banyoda açmaya uğraşıyorm. Uzun saç sevdiğim için çıkarttırmak istemedimbenimkide bi pskopatlık. Bana kendi kuaförüm çok kaliteli saç yağ gibi kayan 700e yaparım anca demişti.Şimdi ben biraz bastırınca 400e yapacağım dedi ama hıc problemin olmaz dedı. Keske önce ona yaptırtsaydım okadar pişmanımki

kesinlikle yaptrılan yer ve kaynak sacın kalitesi önemli...geçmiş olsun canım..
benim sorunum bundan daha farklı.bendede boncuk kaynak var.3 kere takılmış kaynakları cıkarttırıp tekrar taktırdım saçlarım usadığından.ama her sefernde dahada kötü hissediyorum onları çıkarınca.sanki kelmişim gibi avuc avuc saç dökülüo zaten her çıkarılışında.her sac teli icin ayrı ayrı üsülüyorum o derece.artık çıkarmayı düşünüyorum.bir ay kadar saçlarım dinlensin diorum.sizce bi yararı olur mu kıslar.moralim çok bosuk.onlarsız kendimi kel ve çirkin hatta özelliksiz hissediorum

Arkadaşlar keratin kaynak kullanan biri olarak kesinlikle önermiyorum.Kuaför ne kadar güzel takarsa taksın,saçlar ne kadar kaliteli olursa olsun saçı mahfediyor.Bide fazla maliyetli.Kuaförlerin söylediği aynı saçı tamire gönderip tekrar kullanabiliyorsunuz.Ama öyle olmuyor.Saçıma 120 tane taktırmıştım aralardan okadar dökülme olduki 30-40 tane kalmıştır.Üzerine tekrar saç almak zorundasınız yani.Ayrıca saç dipleri inanılmaz karışıyor ve rahatsız edici oluyor.Onları ayırırken kendi saçınızda çıt çıt kopuyor.Saçım kaynak taktırmadan önce daha uzundu.Şimdi ise mahfoldu diyebilirim.Ama duyduğuma göre silikon boncuk kaynak keratine göre daha iyiymiş.Dökülsede saç bütün halinde düşüyor.Aynı saç tekrar kullanılabiliyor.Tamir masrafı filan olmuyor.Eğer bende tekrar kaynak düşünürsem boncuğu denemek istiyorum.Benim söyleyeceklerim bukadar arkadaşlar.

merhaba canım bende izmirliyim.ilk kaynağımı soho da yaptırdım perişan oldum,üstelik 1500 tl ödedim 4 yıl evvel.sonra orada kaynak yapan kıza dışardan yaptıdım yıllarca ama artık epey şımardı oda bana bir adres yazarsanız sevinirim.teşekkürler şimdiden

ya ankarada gercekten güzel kaynak yapan biryer bilmiyor musunuz secenek cok ama pisman olmak istemiyorum

daha önce farklı yerlerde kaynak yaptırmıştım ama dipleri çok karışmıştı ve kalitesiz saçlardı şimdi haziran sonunda yaptırdım yeni çıkan ultrauçlu kaynak.2 ayı geçmesine rağmen saçımda en ufak bir karışma yok ve saçlar o kadar muhteşem ki inanamazsınız benim saçım dalgalı olduğu için kaynakları dalgalı taktırdım kendi saçım çok ince telli ve seyrek ama şu an harika uzun ve gürr..geçenlerde bir kuaföre gittim bilmediğim bir yer ilk defa gidiyorum fön çektirdim.fönümü çeken adam kaynaklarının perması güzelmiş deyince bende ne perması kendi doğal dalgası dedim adam şok oldu ve kaça yaptırdığımı sordu fiyatını sölediğimde çok şaşırdı ve ben bu saçı 500 e bile takmazdım çünkü çok güzel bir saç şu an piyasad böle saç bulmak zor kuaförler genelde kalitesiz özbek saçları takıyolar dedi yaptırdığın yer gerçekten iimiş dedi.. açıkçası çok şaşırdım çünkü kuaförler genelde birbirlerini eleştirir ve beğenmezler

125 adet alana 25 adet hediye kampanyasından yararlandım toplamda 250tl ödedim taksitte yaptırdım.uygulama ücreti almadılar bundan önce yaptırdığım yerler alıyordu.

mrb bende kaynak yaptırkak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk ucuz olanlarda kaliteli saç olmuyo senin söylediğin yer iyi sanırım şişlide mehmet ali kuaför demişsiniz ama tam adresini bulamadım özel msjda atamıyorum yardımcı olursanız sevinrm kızlar:1rolleyes:

kaynak yaptırıcaklar en ucuzu taksim girişindeki kuaförlerde bulabilirler ama fazla caddenin aşağısına inmenizi tavsiye etmem ortamlar değişik oluyo amcamı sürüklemiştim ben o bile ürktü

Canım bende yaptırmayı düşünüyorum. Ama bi sıkıntım var.
Bir kaç yerden duyduğuma göre kaynak saç uzamasını durduruyomuş
Ne kadar doğrudur bu?
Çünkü ben saçım uzayınca kaynakları çıkarttırıcam da

ya ben kaynakları yaptırdım ama benim saçım hala dökülüo bu neden olabilir bide 10 gün oldu tam 1er parmak aşaı kaydı doğalmı böyle olması

ya ben kaynakları yaptırdım ama benim saçım hala dökülüo bu neden olabilir bide 10 gün oldu tam 1er parmak aşaı kaydı doğalmı böyle olması

saçımda kaynak varken daha çok dökülüyodu kökü çok güçlü olmayan saçlar ağırlığı taşıyamıyo sanırım bide takanla da alakalı saçın taşıyabilceğinden fazla olursa döküyo kaynak yapan bi arkadaş sölemişti

evt saçlarım çok ince telli o yüzden bilerek normalde 150 tane kaynak almısdım 110 tanesini taktı dolaşma yatarken acıma gibi hiç sorunum yok dediğin gibi sanırım kökü güçlü olmayanlar kopuyor

arkadaşlar taktırmak için ne kadar ödediniz.? Tahmini bize ne kadara mal olur bazen düşünüyorumm..
evdeki çıtçıtlarımı çevireyim kaynak olarak kullanıyım ama sonra karar değiştiriyorum işte.

ben uc yıldır kulanıyorum kaynak arada uc ay cıkarıyorum yoo saclar aynı sekılde uzuyo kaynakla sac uzamasının ılgısı yok kı o besınlerle alakalı.. bende sımdı tekrar taktırcam yenı aldım ama bursaya enı tasındım burada taktırabılcegım bı kuafor arıyorum. ortalama ben ıstanbulda ankarada 150 sac dahıl 400 e yapılıyodu işlem

spedyygonzales benım ılkbaststa 6 parca cıtcıtım vardı uc yıl once onları kaynaga cevırdım ve çok memnun olmultum cunku cıtcıt tak çıkar zor oluyo herdefasında kuafore gıt vs benı yoruyordu. dedıgım gıbı cevırmeyı bılmem ama 400 cıvarına mal olur sana sanırım

kaynağa çevirme+taktırma 400 çok ucuzmuş yaw .
Benimde 5 parça çıtçıtlarım bu sabah taktım yine kuaför derdim yok şükür.

ya arkadaşlar şimdi kaynaklarımı çıkardım 3 ay oldu taktıralı zaten ince telli ve çok seyrek olan saçlarımın 4/3 ü gitti....kel kaldım resmen ..bu 2. kaynak yaptırışım sanırım saçım ince telli olduğu için boncuklar kesiyo saçımı.. 2 koca avuçç saçımm gitti zaten az dı hiç kalmadııı offfff

Ben kreatinli kaynak düsünüyorum biraz arastırdım boncuk kaynaktan daha saglıklı oldugunu düsünüyorum hatta daha az belli oluyor fiyatı da cok makul. 350 tl.mis.Hatta kaynak yaptıran müsterilerin önceki ve sonraki fotograflarınıda gördüm.

Gayet hos geldi gözüme ama gene de tam emin olamıyorum.Ne diyorsunuz bu duruma birde kreatinli kaynak yaptıran var mı aramızda???

ben saçları kendim aldım 150 adet boncuk 150 milyon ödedim ve ultra uçlu kaynaktı saça boya fön kesim ve kaynakların takımı ile toplamda 100 milyon ödedim toplam kaynak bana 250 mlyona mal oldu..

selam sen saçlarını şişlideki ali kuaför demişsin orda mı yaptırdın? memnun kalmadın mı yani?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…