oncelıkle bılgı veren herkese tesekkurler.dayanamadım dun saclarıma boncuk kaynak yaptırdım 70 tane oldu saclarım az oldugu ıcın ama hala aradan gorunenler var oda benım sacımın sorunu yanı..dun gece gayet guzel uyudum arada uyandım o kdr.sabahta yıkadım saclarımı bu brz zor oldu saclarımı one atmak derımı acıttı hele bıde ıslanıp agırlasınca daha kotu oldu ama yıkadım sukur.bgn dısardaydım hıcbsy yapmadım saclarıma bırkac tanesı ara sıra gorundu o kdr.suan alısmaya calısıom ama cıt cıttan kolay oldu 1 ay sonra cıkartıp havalandıracam erken cıkartmamın sebebı dokulme fln olursa en yakın zamanda tebbır almak yoksa saclarım 8 senedır omuzlarımdan az asagıda yanı uzama fln olmaz.sımdılık boyle herkesın korkuttugu kdr bsy gormedım sukur sadece alısmak zaman alacak..
canım uyardıgın ıcın tesekkurler bıraz once ıkı tanesını cıkarttım her yıkadıgımda dokulen sac kadar dokuldu ben o dokulmeye alıstıgım ıcın yadırgamadım.zaten ben oyle 2 yada 3 ay tutmucam kafamda 18 kasımda taktırdım 10 aralık gıbı cıkarttırcam bır hafta bakım yapıp duruma gore tekrar taktırcam yanı 25 gun duracak kafamda belkı senın bu yazından sonra daha erken cıkarttırırım cok rahatım ne batma ne kasınma hıcbsy olmadı cokta alıstım artık hıcbır sorun yok yanı sımdılık.herkesten erken cıkartmamın sebebı zaten ne kdr dokulecek onu seyrını ızlemek ıcın..canım bak benden sana tawsiye o boncuk saçlarını acilen cıkart benimkiler 1 hafta kaldı tutam tutam koptu kim bilir 1 hafta daha tutsaydım heralde yerlere boncuklarıyla dökülürdü bir tel tutuyodu boncugu ya böyle bişey olabilir mi ? ilk yaptırdığımda bnmkide senın gibi aynı saçlarımı öne doğru attıgımda derisi acaip acımıstı o neden kaynaklanıyormus biliyomusn kafa derine cok yakın boncugu tutturmus kuaför yanı cok dipten yaptıgı icin canın acıyo kaşıntı falan oluyo böle cok kötü saglıksız yapmıs anlicağın cok geçmeden git cıkarttır o boncukları en iyisi cıtcıt bak sacların azmıs zaten sacından olma bnm bisürü saçım wardı hepsi koptu o duruma düsmeni istemem yazık etme saçlarına bu sacınıda ararsın acil cıkarttır !!! seni anlıyorum icinden bisi böle cıkartmanı istemiyo cokgüzel oldunu düsnüyosn uzun ya saclar hosuna gidiyo ama naap bak biliyomusun bitane kerpeten al eline sadece birtane boncugunu kendın cıkart gör bak dökülen sacı hemen cıkarttırcaksın o saçları benimkiside öyle oldu önce birtane kendim cıkarttım bisrü saç kopmus sonra korktum ertesi gün hepsını cıkarttırdım ve olan oldu anlicağın
canım uyardıgın ıcın tesekkurler bıraz once ıkı tanesını cıkarttım her yıkadıgımda dokulen sac kadar dokuldu ben o dokulmeye alıstıgım ıcın yadırgamadım.zaten ben oyle 2 yada 3 ay tutmucam kafamda 18 kasımda taktırdım 10 aralık gıbı cıkarttırcam bır hafta bakım yapıp duruma gore tekrar taktırcam yanı 25 gun duracak kafamda belkı senın bu yazından sonra daha erken cıkarttırırım cok rahatım ne batma ne kasınma hıcbsy olmadı cokta alıstım artık hıcbır sorun yok yanı sımdılık.herkesten erken cıkartmamın sebebı zaten ne kdr dokulecek onu seyrını ızlemek ıcın..
ıns fazla bır sorun yasamam.bende 25 gun ıcınde cıkartıp bır sure dınlendırcem evde bakım yapıp tekrar taktırmak ıstedıgımde taktırcam cok korkuom dokulme olacak dıe ama denedım artık ıns RABBIM ın ıznıyle bsy olmaz yenı sampuan fln alıcam boncuklarımı cıkartıktan sonra.dokulme olacaksada gorecem artık zaten sureklı sızlerleyım bsy olursa yazarım yıneyeni saçlarınızdan memnun kalmanıza sevindim.
ben de çok uzun bir süre kullandım, yaklaşık iki yıl kadar ve bu süreçte iki ayda bir yenilettim.
ancak iki yılın sonunda eski saçlarımdan eser kalmadı.
o kadar yıpranmış ve dökülmüşlerdi ki, çok korktum.
sonradan keşke dedim bir süre kullanıp sonra dinlendirseydim saçlarımı.
biraz ara verseydim.
umarım sizde aynı şeyler olmaz.
canım uyardıgın ıcın tesekkurler bıraz once ıkı tanesını cıkarttım her yıkadıgımda dokulen sac kadar dokuldu ben o dokulmeye alıstıgım ıcın yadırgamadım.zaten ben oyle 2 yada 3 ay tutmucam kafamda 18 kasımda taktırdım 10 aralık gıbı cıkarttırcam bır hafta bakım yapıp duruma gore tekrar taktırcam yanı 25 gun duracak kafamda belkı senın bu yazından sonra daha erken cıkarttırırım cok rahatım ne batma ne kasınma hıcbsy olmadı cokta alıstım artık hıcbır sorun yok yanı sımdılık.herkesten erken cıkartmamın sebebı zaten ne kdr dokulecek onu seyrını ızlemek ıcın..
arkadasım cok gecmıs olsun gercekten uzuldum bız kızlar ıcın sac cok onemlı hele benım gıbı uc bes telı olanlar ıcın.bende kaynak dusunuom cokca arastırdım netten yrn sac uzmanı bırıne soracam sonra vakıt buldukca kendı kuaforume ve baska kuaforlere soracam oyle karar verecem artık yanı ıyıce arastırılmalı bende cok korkuom acıkcası sacsız kalmaktan..
arkadaşlar merhaba ben forumunuza yeni üye oldum öncelikle saç kaynak icin araştırma yaparken dikkatimi cekti inanın okadar çok üzgünüm ki hatta suanda buraya yazarken gözlerim doluyor ben 1 hafta önce heycanla saçıma kaynak yaptırcam diye ufak bi araştırma yaptım googlede bi site buldum Riva Kuaför Profesyonellerin Tercihi... sitenin ismi burdan araştırdım harika bi site yapmıslar insanları iyice kandırmak için müthiş bir site diyebilirim neyse ordan ilgili kişiyi aradım ve sorular sordum davet ettiler beni kuaför salonuna yerleri tam olarak artrium alışweriş merkezinin içinde en üst katta riva saloon diye geçiyor KERASTASE ürünleri satış noktası ilgili kişilerde süleyman ve selami isminde kişilerdir ya öncelikle bana baya yüksek bi fiyat söylediler sonra bi 100 tl kdr indirdiler o fiyatı ama genede cok yüksek tam olarak fiyat sölemiyorum suanda we ayrıca bnm çıtçıt saçlarım wardı onlarıda götürdüm onlardanda 50 adet kdr çıkar dedi ben saç koycam icine sana fazladan dedi 150 adet saça anlaştık onu ben bi güzellik yapıp 175 saç olarak yaparım sana dedi ben araştırıym başka yerlerede bakıcam dedm sen baska yerlere hic bakma biz hep ünlülerin saçlarını yapıyoruz bak müsterilerimize dediler onlar sana uygun fiyata yaparlar ama saçlarını mahfederler dedi gel sen güwen bize cokgüzel olcak saçların dediler neyse saçları bıraktım bana 1 2 saat sonra gel dediler ancak yaparlarmıs saçların uclarını keratinlediler öyle berbat keratinlemislerki anlatamam size tabi benım bu ilk saç yaptırısım oldugu icin hic bisiy anlamadım berbatmı güzelmi diye neyse saçlarıma takmaya basladılar bu saçları ve okdr dipten yaptılar ki ben diyorum cok dipten oldu biraz aşalardan yapın sen bize bırak diyip durdular neyse işlem bitti upuzun saçlarım oldu benım saçlarım üstlerden baya kalın durdu bide bnm orjinal saçlarımıda üstlerden makaslar wurarak baya bi kestiler incelttiler o anda hic bisi farketmedim engel olmaya calıstım ama resmen dinlememekle ısrar ediyolar cokgüzel olacağını sölüyolar neyse fön cektiler baktım o anda hic bisi belli değil ama kafamda bir rahatsızlık war tabiki eve geldim dus aldım yatıcam saclarımın icindeki boncuklar öyle cok kafama batıyorki we kaşındırıyorki anlatamam size hadi dedim ilk 2 günü normaldir böle olması aradan 3 gün geçti biraz normale döndü ama genede kafamda bi huzursuzluk we sürekli kaşınmalar oluyor aradan 1 hafta geçti ben bitane boncugu cok merak ettim we pense yardımıyla kendım cıkartıwerdim bide baktımki o bi telden okdr cok saçım döküldüki size anlatamam bide bana dedilerki sacların dökülmicek bunları cıkarttıgın zaman icindeki dökülenler normal kendi sacının dökülenleri dediler ama hic öle durmuyordu resmen boncuk saçlarımı ezmis kopartmıs bide dipten neyse ertesi günü bakırköye gittim orda bi sac keratin merkezi gördüm o cıkarttıgım sacıda yanıma almıstım orda calısan kisiye anlattım böle böle dedim bana deidki sen saçına neden bu boncuklardan kullandırttın dedi silikon boncuk neden kullanmamıs o kuaför dedi cocuk hayretler icersinde saçlarıma baktı bitane sac cıkardı pense yardımıyla we okdr cok sac döküldüki o bitane bağdan sadece anlatamam size resmen kullandıgı boncuk saçlarımı ezmiş kopartmıs en dandik boncugu kullanmıs sacıma nekadar adi insanlar bunlar ben haala inanamıyorum we dedmki kuaföre bu boncukları hemen cıkartın sacımdan dedim we hemen cıkartmaya basladılar ya inanın saçlarım koptu koptu hepsi bide dipten yapmıs boncukları dipten hepsi kesildi saçlarımın kuş tüyü gibi kaldı arkadaslar ben o insnaları protesto ediyorum bana deidki sana 175 tane saç takıyorum dedi saydık saçları toplamda 130 tane saç takmıs we saçlar uclara doğru indikce inceliyor banada cok saglıklı saç koycagını söyledi en iyisini yapacagını söyledi resmen en adi insan sacını takmıstı sankı sacıma ya boncuklar sacımdna cıkartılırken keratinleri okdr iğrenc yapmıski bütün bncuklar saclarıma yapısmıs cıkartan kişi zor cıkarttı bu nedir böle ya dedi tek tek urastı normalde hemen cıkarttıgı boncukları o yapıskanlar sayesnde okdr geç cıkarttıki we o sacları yaptırdıgım yer keratinlerin uclarını kesmemis upuzun onlarda benım kafama batıyor we kaşınma bu sayede oluyormus resmen kesmemis onları urasmamıs dedi bana cocuk we okdrda para werdmki inanın sölemeye utanıyorum burda o werdiğim parayı duysanız şok olursunuz adam ünlülerin saçlarını yapıyor diye güwendik gittik bize neler yaptı sonucta ben bi genc kızım o bana dandik boncugu kullandı saçlarıma hic acımadı saçlarım diplerinden koptu resmen kuaför dükkanı sadece benım sacım doldu inanın size yemin ediyorum insanlar hayretle saçlarıma bakıolardı we korkuyolardı bizedemi böle olcak diye bir sigara paketi etmez o kullandıgı adi boncuklar ben gittikten sonra heralde iyice bi dalga geçmislerdir kel olcak diye we ben eger bu saçları 1 hafta sonra değilde 1 2 ay sonra cıkartsaydım artık gerisi ni siz düsünün arkadaslar ya resmen pisikolojim bozuldu ben bu insanları dava etmek istiyorum elimden ne gelirse yapacagım bunun icin onlar bnm saclarımı mahfetti bende onların bana bu yaptıklarını diğer insanlara göstermek icin elimden geleni yapacağım ya lütfen KIZLAR SİZ SİZ OLUN İYİCENE ARAŞTIRMADAN BİLMEDEN GÜWENMEDEN HİC BİR KUAFÖRE GİTMEYİN HELE HELE Riva Kuaför Profesyonellerin Tercihi... RİVA SALOON SÜLEYMAN DENEN KİŞİ ARTRİUM ALISWERİS MERKEZİNDE YERLERİ AKLINIZDA OLSUN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEYİN BU YERİN BEN COK ÜZGÜNÜM OKDR GÜR VE KALIN SACLARIM WARDIKİ HEPSİ GİTTİ RESMEN KEL KALDIM HALA ŞOKTAYIM LÜTFEN İLLEDE SAC İSTİYORSANIZ ÇITCIT KULLANIN BEN ONLARI BEGENMEDIM DAHA İYİSİ OLSUN DEDIM BÖLE REZİL OLDUM İŞTE İYİ YAPAN YERLERDE WARDIR TABİKİDE BU İŞİ AMA O YERLERİ BİLİP BULMAK MESELE OYÜZDEN HİC KİMSEYE GÜWENMEYİN SACINIZI BÖLE ÖNEMLİ SEYLER İCİN KİMSEYE EMANET ETMEYİN PARANIZLA REZİL OLMAYIN LÜTFEN..
BENİM YAZDIGIM BU MSJI OKUYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .WE KIZLAR BEN SACLARIMA KAYNAKLARI TAKDIRTIKTAN SONRA BU SİTEDE SİZİN YAZILARINIZI OKUDUM ONDAN SONRA HUYLANMAYA BASLADIM WE BİTANE BONCUGU CIKARTMAYI DENEDİM BU BONCUKLARI ERKEN CIKARTMAM Bİ NEWZEDE SİZİNDE PAYINIZ WAR OYÜZDEN BU SİTEYİ KURAN KİSİYE WE KULLANICI OLUPTA YORUM YAZAN BÜTÜN ARKADASLARA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞLICAKLA KALIN...:)
Öncelikle herkese selamlar nasılsınız ? =) bu yazıyı gordum ve sok oldum cunku rıvayla gorstum ve fıyat aldım aa ıyımıs guzelmıs dedm sonra ınternette gezınırken bu yazıyı okudum ve vazgectm tbıkı =) az daha kurban olcaktım =)
Bende 1 sene once dugunum ıcın boncuk kaynak yaptırdım sonra cok verımlı kullanamadıgım ıcın 5 ay sonra cıkarttım kendım ve sızınde belırtmıs oldugunuz gıbı saclarım ellerımde kaldı ve kestırmek durumunda kaldım fakat saclarım hııııc uzamıyor ne bakım yaptıysam zaten hep boyleydı saclarım en uzun halı omuzuma kadardır.suan keratın yaptırmayı dusunuyorm cunku cok sıkıldım kısa ve uzamayan saclarımdan.istanbul beylıkduzunde oturuyorm bı yer bana 500 cıvarı fıyat verdı cok fazla geldı ,rıva 200 demıstı ama orasıda malum =) saclarım var bende sadece takıcak keratınle.kızlar sızın tavsıyenıze ıhtıyacım var bu noktada, ıstanbullda bu ısı ıyı ve ekonomık yapan nereler vardır acaba...(iştende yenı cıktım hem manen hemde maddı bunalım ıcerısındeyım su ara)
İşte bende kesinlikle bundan bahsediyorum arkadaşlar
Kullanılam boncuk silikonlu olmalı ki saçı metalle sıkıştırıp ezip kopartmasın uzun zamandır kullanıyorum saçımda dökülme falan yok
Öyle dibi sıkıştırarak falanda takılmıyor rahatça duşumu alabiliyorum uyuyabiliyorum
Ne turplu suyumdan ne sinamekimden eksik kalıyorum bakımlarımıda yapıyorum
Hatta 1 saat önce boncuk kaynaklarım dahil brezila fönü yaptım
Gerçekten iyi araştırın çok geçmiş olsun
Canım, sen ultra uçlu kaynak mı kullanıyordun? Biraz anlatsana, hem ben bilgileneyim hem diğer arkadaşlar... Ben mikro bant kaynak yaptım biliyorsun ama çabuk çıkarttım çünkü uzunları geldi bu gün, haftasonu yapacağım, kısalarıda birilerine röfle gibi takarım artık hazır platin renkken... Bu arada ablam taktı kafayı kaynak diye, saçları ince telli ve benimkinden daha az onun, nasıl bir görüntü oluşturur bilemedim...Sanırım Bursa Sacha kuaförde yaptıracak...
Saçımın arkalarına mikro bant kaynak yaptım, yan taraflar dan mikro bant kaynaklar görüldüğü için bu kez yanlara mikro bant takmadım, ultra uçlu silikon boncuk kaynak yaptırdım, gayet başarılı oldu...
Lady Subaru, cidden anlattıkları kadar büyük bir olay yok ortada, gayet iyiyim şu an başım bile ağrımadı, şimdi böyle kullanayım, eğer memnun kalırsam komple yaptırabilirim bile, tabii mikro bant kaynaklarada bakmak lazım, bakalım ne kadar süre dayanacaklar...
Yalnız tek bir sorun var, kaynak saçlar çok zor kuruyor, bu benim saçın cinsine bağlı bir şey mi yoksa genel olarak böyle midir? Özellikle boncukların olduğu yerler nemli nemli kaldı, ikinci defa kurutmak durumunda kaldım... Sanırım boncuk kaynakların olduğu kısımlara brezilya fönü yapacağım belki daha hızlı kurur böylece...
Cnm çok sevindim memnun olmana benim normal silkon boncuklu kaynak benimde saçlarım ince telli ama dehşet memnunum
kaynaklar saçımdayken ben brezilya fönü yaptım inşallah sabah yıkayacağım saç yoğun olduğu için zor kuruyo
ama alışırsın brezilya fönününde artısı olucak tabi hızlı kurumada avatar resmimdeki saçım kaynak mesela
Canım, özellikle belirtmek istiyorum kimseye yaptırın veya yaptırmayın diyebilecek kadar tecrübem yok bu konuda ve sanırım rahatlık kişiye göre değişiyor...Benim başlıktada gerekçeleri belirterek komple mikro bantlar dahil hepsini çıkarttım çünkü saçlar çok zor kuruyor ve illaki kuruttuktan sonra fön çekmek veya düzleştirmek zorunda kalacaktım bu saçlar biçimsiz bir şekilde dalgalanıp kabarıyor ve benim şekillendirmek için ne zamanım, ne sabrım yokBirde eh bu işlemleri yaparken alttaki kendi saçlarımda hırpalanacaktı bu yüzden hiç riske atmadım çıkarttım...Benim gibi tipler için sanırım yine en uygunu çıtçıtlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?