Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

arkadaslar ben bi yer buldum sizde bakın istedim yarım ay cıtcıt saç http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...rim-Ay-Cit-Cit-3-Parca-0105-Dogal__isp1518454 linki bu sizce iyi midir 70 cm uzunlugundaymıs düz sac we 8tane cıtcıtta kullanılan saç kullanılmıs toplam 3 parça olarak birleştirmisler ben enseden kullanmayı düşünüyorum en büyük parçasını dier ufaklarıda yan kısımlarına takmayı düşünüyorum bana fikir werirseniz alacağım sizce iyi midir 200 tl fiyat bana cok uygun geldide dısarda daha pahalı gibi

canım bak benden sana tawsiye o boncuk saçlarını acilen cıkart benimkiler 1 hafta kaldı tutam tutam koptu kim bilir 1 hafta daha tutsaydım heralde yerlere boncuklarıyla dökülürdü bir tel tutuyodu boncugu ya böyle bişey olabilir mi ? ilk yaptırdığımda bnmkide senın gibi aynı saçlarımı öne doğru attıgımda derisi acaip acımıstı o neden kaynaklanıyormus biliyomusn kafa derine cok yakın boncugu tutturmus kuaför yanı cok dipten yaptıgı icin canın acıyo kaşıntı falan oluyo böle cok kötü saglıksız yapmıs anlicağın cok geçmeden git cıkarttır o boncukları en iyisi cıtcıt bak sacların azmıs zaten sacından olma bnm bisürü saçım wardı hepsi koptu o duruma düsmeni istemem yazık etme saçlarına bu sacınıda ararsın acil cıkarttır !!! seni anlıyorum icinden bisi böle cıkartmanı istemiyo cokgüzel oldunu düsnüyosn uzun ya saclar hosuna gidiyo ama naap bak biliyomusun bitane kerpeten al eline sadece birtane boncugunu kendın cıkart gör bak dökülen sacı hemen cıkarttırcaksın o saçları benimkiside öyle oldu önce birtane kendim cıkarttım bisrü saç kopmus sonra korktum ertesi gün hepsını cıkarttırdım ve olan oldu anlicağın

selamlar, ben de gecen bahar keratin kaynak yaptırdım, saclarım cok gür zaten; ama uzun istedim.
inanılmaz güzel oldu kendini farklı biri gibi hissediyorsun, saclarımı savurmaktan boynum kopacaktı :)
ama 2ay sonra biraz da kendi sacım uzayınca bir karıştı saclar, cıkartırken abartmıyorum tam 8 saat kuaförde kaldım.
hepsi tamamen cıktıgında sacım eskisinin 3te biri kadar bile yoktu, hatta bi kısmını dolaşıktan dolayı dipten kestik hala uzatmaya calışıyorum. boncuk belki bu kadar yıpratmaz ama havasızlıktan dolayı döküyor sacı.
en iyisi kendinden uzaması için doğal haline bırakmak. ben sebastian ve argan yağı kullanıyorum, mor elidor da yumusacık yapıyor bayag uzadı şimdi.
sevgiler :)

canım uyardıgın ıcın tesekkurler bıraz once ıkı tanesını cıkarttım her yıkadıgımda dokulen sac kadar dokuldu ben o dokulmeye alıstıgım ıcın yadırgamadım.zaten ben oyle 2 yada 3 ay tutmucam kafamda 18 kasımda taktırdım 10 aralık gıbı cıkarttırcam bır hafta bakım yapıp duruma gore tekrar taktırcam yanı 25 gun duracak kafamda belkı senın bu yazından sonra daha erken cıkarttırırım cok rahatım ne batma ne kasınma hıcbsy olmadı cokta alıstım artık hıcbır sorun yok yanı sımdılık.herkesten erken cıkartmamın sebebı zaten ne kdr dokulecek onu seyrını ızlemek ıcın..

yeni saçlarınızdan memnun kalmanıza sevindim.
ben de çok uzun bir süre kullandım, yaklaşık iki yıl kadar ve bu süreçte iki ayda bir yenilettim.

ancak iki yılın sonunda eski saçlarımdan eser kalmadı.
o kadar yıpranmış ve dökülmüşlerdi ki, çok korktum.

sonradan keşke dedim bir süre kullanıp sonra dinlendirseydim saçlarımı.
biraz ara verseydim.

umarım sizde aynı şeyler olmaz.

ıns fazla bır sorun yasamam.bende 25 gun ıcınde cıkartıp bır sure dınlendırcem evde bakım yapıp tekrar taktırmak ıstedıgımde taktırcam cok korkuom dokulme olacak dıe ama denedım artık ıns RABBIM ın ıznıyle bsy olmaz yenı sampuan fln alıcam boncuklarımı cıkartıktan sonra.dokulme olacaksada gorecem artık zaten sureklı sızlerleyım bsy olursa yazarım yıne

arkadaslar bgun boncukarımı kendım cıkarttım saclarımın yarısı gıttı ıyıkı durdurmamısım artık saclarımı toparlamaya bakıcam ozel urunler kullanıodum önceden tekrar onlardan alıcam.kısa teller deılde uzun teller dokuldu onun ıcın sacım kısaldı suanda moralımı bozmak ıstemıom canım sıkıldı ama elbet bu sacları guclendırırım..uzunca bır sure taktırmam

canım bendende sana tavsiye olsun 2ay bile tutma bende öle başta dökülmüyor çıkartırım farkedince diye tuttum onları çıkardığımda çok pişman oldum kaynakla iyi hissediyordum uzun saç hastasıyım bende senin gb ama kendi saçımdan oldum oldum şimdi uzasın diye nasıl bekliyorum bir daha asla yaptırmam!o çok gür saçlı insanlara zarar vermiyor sadece ince telli saçı kopartıyor benden sölemesi

ben kesinlikle tavsiye etmiyorum hele saçın azsa sakın yaptırma arkadaşım yol yakınken dön.kuaförler hep aynı şeyleri söylüyor birşey olmaz dökülen saçlar senin saçın az ondan oldu gb bunlara kanmayın çıtçıt kullanın daha iyi sonra çok pişman olursunuz ben sadece bu kaynak konusunda kimsenin canı yanmasın yazayım diye üye oldum buraya

uzun araştırmalar sonucunda cumartesi günü saçlarıma kaynak yaptırdım. Saçlarım çok ince telli ve az. Bir türlü uzamıyorlar. Uzun saça çok özeniyordum. Sonunda kaynak yaptırdım. Kuaföre yaptırmadım. Uzmanlık alanı sadece bu konu olan bir yere yaptırdım. Bakalım neler olacak. Ama uzun saçlı olmak çok güzel bir duygu imiş.

Arkadaşla bu boncuk kaynağı doğru yere yaptırmak çok önemli
ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum
ortalama 2,5 ayda bir söktürüp geri taktırıyorum
dolaşma saçta dökülme olmadı
kullanılan saç boncukların dizaynı çok önemli
ve öyle abartılan rakamlardada yaptırmıyorum
boncuk kullandığım belli bile olmuyor
ve ben dip boyamı bakımımı da yapabiliyorum engel değil
İzmir'de olan arkadaşlara kuaförüme yönlendirip yardımcı olabilirim

Öncelikle herkese selamlar nasılsınız ? =) bu yazıyı gordum ve sok oldum cunku rıvayla gorstum ve fıyat aldım aa ıyımıs guzelmıs dedm sonra ınternette gezınırken bu yazıyı okudum ve vazgectm tbıkı =) az daha kurban olcaktım =)
Bende 1 sene once dugunum ıcın boncuk kaynak yaptırdım sonra cok verımlı kullanamadıgım ıcın 5 ay sonra cıkarttım kendım ve sızınde belırtmıs oldugunuz gıbı saclarım ellerımde kaldı ve kestırmek durumunda kaldım fakat saclarım hııııc uzamıyor ne bakım yaptıysam zaten hep boyleydı saclarım en uzun halı omuzuma kadardır.suan keratın yaptırmayı dusunuyorm cunku cok sıkıldım kısa ve uzamayan saclarımdan.istanbul beylıkduzunde oturuyorm bı yer bana 500 cıvarı fıyat verdı cok fazla geldı ,rıva 200 demıstı ama orasıda malum =) saclarım var bende sadece takıcak keratınle.kızlar sızın tavsıyenıze ıhtıyacım var bu noktada, ıstanbullda bu ısı ıyı ve ekonomık yapan nereler vardır acaba...(iştende yenı cıktım hem manen hemde maddı bunalım ıcerısındeyım su ara )

İşte bende kesinlikle bundan bahsediyorum arkadaşlar
Kullanılam boncuk silikonlu olmalı ki saçı metalle sıkıştırıp ezip kopartmasın uzun zamandır kullanıyorum saçımda dökülme falan yok
Öyle dibi sıkıştırarak falanda takılmıyor rahatça duşumu alabiliyorum uyuyabiliyorum
Ne turplu suyumdan ne sinamekimden eksik kalıyorum bakımlarımıda yapıyorum
Hatta 1 saat önce boncuk kaynaklarım dahil brezila fönü yaptım
Gerçekten iyi araştırın çok geçmiş olsun

kızlar sizinde kaynağınız tararken çok zorlanıyor mu?benim bazen resmen düğüm düğüm oluyor bu normal mi?

Canım, sen ultra uçlu kaynak mı kullanıyordun? Biraz anlatsana, hem ben bilgileneyim hem diğer arkadaşlar... Ben mikro bant kaynak yaptım biliyorsun ama çabuk çıkarttım çünkü uzunları geldi bu gün, haftasonu yapacağım, kısalarıda birilerine röfle gibi takarım artık hazır platin renkken... Bu arada ablam taktı kafayı kaynak diye, saçları ince telli ve benimkinden daha az onun, nasıl bir görüntü oluşturur bilemedim...Sanırım Bursa Sacha kuaförde yaptıracak...

Saçımın arkalarına mikro bant kaynak yaptım, yan taraflar dan mikro bant kaynaklar görüldüğü için bu kez yanlara mikro bant takmadım, ultra uçlu silikon boncuk kaynak yaptırdım, gayet başarılı oldu...

Lady Subaru, cidden anlattıkları kadar büyük bir olay yok ortada, gayet iyiyim şu an başım bile ağrımadı, şimdi böyle kullanayım, eğer memnun kalırsam komple yaptırabilirim bile, tabii mikro bant kaynaklarada bakmak lazım, bakalım ne kadar süre dayanacaklar...

Yalnız tek bir sorun var, kaynak saçlar çok zor kuruyor, bu benim saçın cinsine bağlı bir şey mi yoksa genel olarak böyle midir? Özellikle boncukların olduğu yerler nemli nemli kaldı, ikinci defa kurutmak durumunda kaldım... Sanırım boncuk kaynakların olduğu kısımlara brezilya fönü yapacağım belki daha hızlı kurur böylece...

Son düzenleme:

Cnm çok sevindim memnun olmana benim normal silkon boncuklu kaynak benimde saçlarım ince telli ama dehşet memnunum
kaynaklar saçımdayken ben brezilya fönü yaptım inşallah sabah yıkayacağım saç yoğun olduğu için zor kuruyo
ama alışırsın brezilya fönününde artısı olucak tabi hızlı kurumada avatar resmimdeki saçım kaynak mesela

Canım, özellikle belirtmek istiyorum kimseye yaptırın veya yaptırmayın diyebilecek kadar tecrübem yok bu konuda ve sanırım rahatlık kişiye göre değişiyor...Benim başlıktada gerekçeleri belirterek komple mikro bantlar dahil hepsini çıkarttım çünkü saçlar çok zor kuruyor ve illaki kuruttuktan sonra fön çekmek veya düzleştirmek zorunda kalacaktım bu saçlar biçimsiz bir şekilde dalgalanıp kabarıyor ve benim şekillendirmek için ne zamanım, ne sabrım yok Birde eh bu işlemleri yaparken alttaki kendi saçlarımda hırpalanacaktı bu yüzden hiç riske atmadım çıkarttım...Benim gibi tipler için sanırım yine en uygunu çıtçıtlar...

Kesşke en başından boncuk kaynak yaptırsaydın cnm inan sacın yıpranmazdı uzarken
Ben birde keratin yaptım şimdi çok hızlı kuruyor saçlarım
Keşke çabuk pes etmeseydin

Hiiii.bende kaynak yaptırmayı düşünüyorum bi kaç yerden fiyat aldım su an arastırıyorum ama acıkcası gözüm korktu cok :s

İstanbul civarında kaynak yaptırıp memnun olan arkadaslar tavsiye edilebilecek biyer varsa yardımcı olabilirlermi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…