selam hanımlar.. bende uzun süre bu başlığı okudum ve boncuktan gözüm korktu, batmalar, görünme şikayetleri felan, bende mikro kaynağa karar verdim. dün nihayet yaptırmaya gittim ama kuaförler saçlarımın çok zayıf olmadığını, mikro kaynağa gerek olmadığını söyleyip boncuğa ikna ettiler beni ki cidden baya direttim mikro olsun diye. sonuç boncuk kaynak yaptırıp çıktım, ilk gecemde mışıl mışıl uyudum, nişanlıma yakından baktırdım o bile görünmediğini söyledi.. şaşkınım, o kadar kötü şeyler bekliyodumki sürpriz oldu benim için...
Kesşke en başından boncuk kaynak yaptırsaydın cnm inan sacın yıpranmazdı uzarken
Ben birde keratin yaptım şimdi çok hızlı kuruyor saçlarım
Keşke çabuk pes etmeseydin
Yok tatlım, pes etmekte isabetli bir karar vermişim çünkü o kadar ince saç tutamları almışlar ki, takılan saçları o tutamlar taşımadı, bazı kısımlarda çok fena bir acı söz konusuydu ve çıkarttığımdada o kısımlardaki saçlar kökten elimize geldi. Kesinlikle yapan kişinin tecrübesi çok önemli ve birazda şans... Bana uygulama yapan yer bu konuda en tecrübeli yerlerden biri İstanbul'da ama maalesef ki laf dinlemediler halbu ki ben biliyorum yapılacak şeyi ya daha ince 0.4 gr saçlar takılacaktı o tutmalara veya daha kalın tutamlara bana taktıkları 0.7 gr yi takacaklardı, iksinide yapmayınca iyi olmadı elbette... İyi ki çıkartmışım, boş ver sen birde saçlarımı yolacaktı şapşallar ki normalde böyle bir durum söz konusu olmuyor... İlerde bakarım duruma göre, nasılsa kaynaklar elimde duruyor...
Biz doğruyu yanlışı ayırabiliyoruz tatlım artık
sen sorunu zamanında farketmişsin başarılı uygulamada bu şikayetlerin hiç biri olmuyor
umarım diğer arkadaşlarada kılavuz olurda yanlış uygulamalara kurban gitmezler
selam hanımlar.. bende uzun süre bu başlığı okudum ve boncuktan gözüm korktu, batmalar, görünme şikayetleri felan, bende mikro kaynağa karar verdim. dün nihayet yaptırmaya gittim ama kuaförler saçlarımın çok zayıf olmadığını, mikro kaynağa gerek olmadığını söyleyip boncuğa ikna ettiler beni ki cidden baya direttim mikro olsun diye. sonuç boncuk kaynak yaptırıp çıktım, ilk gecemde mışıl mışıl uyudum, nişanlıma yakından baktırdım o bile görünmediğini söyledi.. şaşkınım, o kadar kötü şeyler bekliyodumki sürpriz oldu benim için...
Ne olup ne olmaması gerektiğini senden öğrendim şekerim
Bu uygulama iyi yapıldığında muhteşem, kötü yapıldığında tam bir ızdırap oluyor... Demek ki bazı durumlarda tereciye tere satmak luzumluymuş
arkadaslar keratin kaynak yaptırmıştım. şimdide taşındık ve bulunduğumuz yerde keratin kaynağı hiçbir kuaför bilmiyor. kendim nasıl çıkarabilirim... saçlarım düğüm düğüm oldu 4 aydır saçımda... nolur bilen birisi yardım etsin keratin saçtan neyle çıkıyor. ağlıyorum sürekli...
arkadaslar keratin kaynak yaptırmıştım. şimdide taşındık ve bulunduğumuz yerde keratin kaynağı hiçbir kuaför bilmiyor. kendim nasıl çıkarabilirim... saçlarım düğüm düğüm oldu 4 aydır saçımda... nolur bilen birisi yardım etsin keratin saçtan neyle çıkıyor. ağlıyorum sürekli...
Bende 5 parça çıtçıtımı boncuk kaynak yaptırmaya karar verdim kızlar umarım pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?