Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Arkadaşlar, hemen pes etmeyin derim. Bende ilk kaynak için araştırma yaptığımda burada yazan yorumları okuduğumda baya tırsmıştım. Ama yapan kişinin uzmanlığı ile çok ilgili olduğunu düşünüyorum. Her işte böyle değilmidir zaten. İşin uzmanı yaparsa yapılan iş süper olur. Kaynaktada böyle olduğunu düşünüyorum. Özellikle de kuaförler ayda yılda bir kaynak gelecekte yapacakta bu konuda uzmanlaşacak. İşin ehline ulaşabilmek en önemlisi diye düşünüyorum. Benim şimdilik bir sıkıntım yok. Uzun saça sahip olabilmek benim için bir hayaldi. Ama artık gerçek oldu. Ve çok mutluyum.

neyazsamkii nickli arkadaşım,

Benim saçlarımda dolaşma olmuyor. Gayet rahat kullanıyorum. Ben kaynak saç taramak için özel fırçalar var onlardan kullanıyorum. Benim kaynaklarım çok uzun olduğu için akşamları yatarken gevşek saç örgüsü yapıyorum. Bir sıkıntı olmuyor.

kızlar ben saçımın sadece ense kısmına kaynak yaptırmak istiyorum.. normalde uzun ve gür ama daha uzun olması bana cazip geliyor.. umarım pişman olmam.. :)

selam hanımlar.. bende uzun süre bu başlığı okudum ve boncuktan gözüm korktu, batmalar, görünme şikayetleri felan, bende mikro kaynağa karar verdim. dün nihayet yaptırmaya gittim ama kuaförler saçlarımın çok zayıf olmadığını, mikro kaynağa gerek olmadığını söyleyip boncuğa ikna ettiler beni ki cidden baya direttim mikro olsun diye. sonuç boncuk kaynak yaptırıp çıktım, ilk gecemde mışıl mışıl uyudum, nişanlıma yakından baktırdım o bile görünmediğini söyledi.. şaşkınım, o kadar kötü şeyler bekliyodumki sürpriz oldu benim için...

güle güle kullan güzelim
hep söylüyorum boncuk kaynak doğru yerde yaptırıldığında sıkıntılı olmuyor diye
ben dip boya bile yapıyorum
eline bocuğu penseyi alan kaynakçı kesilince doğal olarak kötü bellendi

Kesşke en başından boncuk kaynak yaptırsaydın cnm inan sacın yıpranmazdı uzarken
Ben birde keratin yaptım şimdi çok hızlı kuruyor saçlarım
Keşke çabuk pes etmeseydin

Yok tatlım, pes etmekte isabetli bir karar vermişim çünkü o kadar ince saç tutamları almışlar ki, takılan saçları o tutamlar taşımadı, bazı kısımlarda çok fena bir acı söz konusuydu ve çıkarttığımdada o kısımlardaki saçlar kökten elimize geldi. Kesinlikle yapan kişinin tecrübesi çok önemli ve birazda şans... Bana uygulama yapan yer bu konuda en tecrübeli yerlerden biri İstanbul'da ama maalesef ki laf dinlemediler halbu ki ben biliyorum yapılacak şeyi ya daha ince 0.4 gr saçlar takılacaktı o tutmalara veya daha kalın tutamlara bana taktıkları 0.7 gr yi takacaklardı, iksinide yapmayınca iyi olmadı elbette... İyi ki çıkartmışım, boş ver sen birde saçlarımı yolacaktı şapşallar ki normalde böyle bir durum söz konusu olmuyor... İlerde bakarım duruma göre, nasılsa kaynaklar elimde duruyor...

Son düzenleme:

Biz doğruyu yanlışı ayırabiliyoruz tatlım artık
sen sorunu zamanında farketmişsin başarılı uygulamada bu şikayetlerin hiç biri olmuyor
umarım diğer arkadaşlarada kılavuz olurda yanlış uygulamalara kurban gitmezler

Ne olup ne olmaması gerektiğini senden öğrendim şekerim

Bu uygulama iyi yapıldığında muhteşem, kötü yapıldığında tam bir ızdırap oluyor... Demek ki bazı durumlarda tereciye tere satmak luzumluymuş

bende ilk bu başlık altındaki yazıları okuduğumda neredeyse vazgeçmiştim. Ama şimdi iyiki yaptırmışım diyorum. Yapılan yer memnuniyet konusunda oldukça önemli demek ki. Burada yazılan olumsuzlukların hiçbiri ile karşılaşmadım. Çok ta mutluyum. İlk defa upuzun saçlarım oldu. Yaptırmayı düşünenler mutlaka işi iyi bilen yerleri bulsunlar.

güle güle kullanın.

arkadaslar keratin kaynak yaptırmıştım. şimdide taşındık ve bulunduğumuz yerde keratin kaynağı hiçbir kuaför bilmiyor. kendim nasıl çıkarabilirim... saçlarım düğüm düğüm oldu 4 aydır saçımda... nolur bilen birisi yardım etsin keratin saçtan neyle çıkıyor. ağlıyorum sürekli...

kendiniz çıkarırken saçlarınıza zarar verebilirsiniz. İşin uzmanına çıkarttırmakta fayda var diye düşünüyorum.

kesinlikle tecrübe konuşuyo birbirimizi bilinçlendirip tuzağa düşmeyeceğiz artık

keratini çıkartmak öyle kolay değil hele hele saçların dolaşmış profösyonel biri yapmalı
boncugu elime aldımmı penseyi pat pat çıkarabiliyorum ama keratin kaynak o kadar kolay değil
ağlamak hele hiç çözüm değil
keratini söken sıvı var sökmeklede bitmiyor saçta kalan keratinide çıkarıyorlar

öncelikle geçmiş olsun, bir arkaşadışın da başına gelmişti benzer bir durum; istanbulda keratin kaynak yapan bir kuaförden keratin kaynak çözücü sipariş verebilirsin. nasıl çıkaracağını da kuaföre gittiğinde telefonla aratır anlattırırsın. belki bu şekilde çıkarabilirler. umarım saçlarını kesmeden çıkarabilirler, geçmiş olsun tekrardan...

kızlar saçı seyrek olan insana tresli boncuk kaynak mı yoksa mikro kaynakmı daha önce boncuk yaptırdım boncuklar çok geldi saçım seyrek kötü oldu.çok acil yardım lütfen

saç aldım doğal renk çok koyumu gelir nasıl açabilirim .adam 4-5 numara dedi.çok mu koyu olur......lütfen yardım...

2 senedir kaynak kullanıyorum anlaşıldığıda oldu anlaşılmadığıda bu sefer az para vererek yaptırdım
ve sonuç fire verip durdu sinirden hepsini kendim çıkardım 250 tane var ve micro kaynak istiyorum
bursada bilenler varsa yardımcı olabilir mi??:26::26:

Sevgili kalinkaselin;

özelden mesaj göndermişsin. Mesajına cevap veremiyorum. Siteden mesaj gönderme hakkınız yok diye uyarı geliyor. Senden çok özür diliyorum. Keşke gönderme şansım olsada cevap yazabilseydim sana. Üzgünüm.

Bende 5 parça çıtçıtımı boncuk kaynak yaptırmaya karar verdim kızlar umarım pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…