izmirde kaynak yaptırmak isteyen arkadaşlar çok uygun fiyata kaliteli ve gerçek saçla kaynak yapılır..ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim
benim saçlarım şuan victoria beckham modeli ama 2 yıldır aşırı sıkıldım ve uzun saçım hiç olmadı... kaynak düşünüyorum... silikonlu boncuk kaynak araştırdım ciddi ciddi karar verdeşm gibi... tek korkum saçlarıma zarar vermesi...zaten dökülme problemim vardı çok seyrek saçlarım..ya elimdeki saçı da kaybedersem? dökerse?
Arkadaşım kaynakla ilgili endişelerini okuyunca yazmak istedim.. saçlarım omuz hizasındayken geçen yıl bıncuk kaynak yaptırdım ve çok güzel oldu gerçi ilk bir hafta uyuyamadım boncukların acısından zamanla alıştım dört ay kullandım......AMAAAAAAA. kaynakları çıkarttığımda tutam tutam saçlarım gitti...boncuk takılan yerler aylarca taranmadığından sbt kaldığından çıkarıldığında inanılmaz saç kaybı yaşadım... şok oldum o saçların dökülmesine... saçlarım oldukça gürdü ve arka kısımdan inanılmaz gitti... ardından kısakestirdim ve hala da bakımlarla uğraşıyorum... bedava yapacağız gel deseler aslaaa yaptırmam.... çok saç kaybı oluyor bilgine....
Arkadaşım kaynakla ilgili endişelerini okuyunca yazmak istedim.. saçlarım omuz hizasındayken geçen yıl bıncuk kaynak yaptırdım ve çok güzel oldu gerçi ilk bir hafta uyuyamadım boncukların acısından zamanla alıştım dört ay kullandım......AMAAAAAAA. kaynakları çıkarttığımda tutam tutam saçlarım gitti...boncuk takılan yerler aylarca taranmadığından sbt kaldığından çıkarıldığında inanılmaz saç kaybı yaşadım... şok oldum o saçların dökülmesine... saçlarım oldukça gürdü ve arka kısımdan inanılmaz gitti... ardından kısakestirdim ve hala da bakımlarla uğraşıyorum... bedava yapacağız gel deseler aslaaa yaptırmam.... çok saç kaybı oluyor bilgine....
ben keratin kaynak yaptırmak istiyorum ama izmirdeyim. izmirde olan bırısı fıkır verebılır mı lutfen cunku ıyı yapılması gerekıyor ve ben nerenın ıyı yapabılcegınden emın degılım
merhaba İnsidious, ben de 2 hafta önce yanan saçlarımı kısacık kestirip kaynak yaptırmaya karar verdim. bikaç yerle görüştükten sonra en çok içime sinen yer izmir peruk center oldu. yeri çankayada 2 kız kardeş ve babaları yapıyor bu işi yerini görünce garipsiyosun kuafor salonu deil toptan ve parekende saç satan bi yer ama işlerinde o kadar iyilerki.. 1 haftayı geçti ben keratin kaynak yaptıralı, burda bazı arkadaşların yazdığı gibi ne kaşınmam oldu ne de dökülmem... kendi saçlarım oldukça kısa olmasına rağmen bilmeyen kimse anlamıyor yaptırdığımı bilen arkadaşlarım da çok şaşırıyor böyle hiç belli olmamasına...
merhaba İnsidious, ben de 2 hafta önce yanan saçlarımı kısacık kestirip kaynak yaptırmaya karar verdim. bikaç yerle görüştükten sonra en çok içime sinen yer izmir peruk center oldu. yeri çankayada 2 kız kardeş ve babaları yapıyor bu işi yerini görünce garipsiyosun kuafor salonu deil toptan ve parekende saç satan bi yer ama işlerinde o kadar iyilerki.. 1 haftayı geçti ben keratin kaynak yaptıralı, burda bazı arkadaşların yazdığı gibi ne kaşınmam oldu ne de dökülmem... kendi saçlarım oldukça kısa olmasına rağmen bilmeyen kimse anlamıyor yaptırdığımı bilen arkadaşlarım da çok şaşırıyor böyle hiç belli olmamasına...
Ne kadar saç taktılar ve ne kadara yaptılar?
Ben hair boss diye alsancakta bi yere sormustum aynen senın dedıgın yere benzıyor sırf sac satan bı yer. belıme kadar ıstemıstım ben 750 demıstı. sen ne kadara yaptırdın? benım saclarım kulak hızasında bıde senınkı ne kadar kısaydı ?
canım ben 2009da nişanım için çıtçıt aldım hairbosstan gerçek saç dediler her işlemi yaptırabilirsin dediler ama saç hep ensemde karışıyordu meğer sonradan öğrendimki gerçek saça sentetik saç karıştırdıklarında oluyormuş o karışma yani benim o çıtçıt ya full sentetik yada karışık.bi defada rengini açtırmayı denedim kuaforde saç keçe gibi oldu ve doğru dürüst açılmadı rengi yani hairboss deyince benim tüylerim diken diken oluyor.
benim saçlarım da kulak hizasındadır ancak hani olur ya böyle uzunlu kısalı asimetrik bi kesim öyle işte.
oda baya iyiymiş canım inşallah istediğimiz gibi olur
kesinlikle tecrübe konuşuyo birbirimizi bilinçlendirip tuzağa düşmeyeceğiz artık
keratini çıkartmak öyle kolay değil hele hele saçların dolaşmış profösyonel biri yapmalı
boncugu elime aldımmı penseyi pat pat çıkarabiliyorum ama keratin kaynak o kadar kolay değil
ağlamak hele hiç çözüm değil
keratini söken sıvı var sökmeklede bitmiyor saçta kalan keratinide çıkarıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?