Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

benim saçlarım şuan victoria beckham modeli ama 2 yıldır aşırı sıkıldım ve uzun saçım hiç olmadı... kaynak düşünüyorum... silikonlu boncuk kaynak araştırdım ciddi ciddi karar verdeşm gibi... tek korkum saçlarıma zarar vermesi...zaten dökülme problemim vardı çok seyrek saçlarım..ya elimdeki saçı da kaybedersem? dökerse?

izmirde kaynak yaptırmak isteyen arkadaşlar çok uygun fiyata kaliteli ve gerçek saçla kaynak yapılır..ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim

evet yardimci olursan sevinirim.. ozel nasil mesaj atilir bilmiyorum ama bana bi fiyat gonderirseniz sevinirim ayrica takilan sacin garantisi oluyor mu? sizden haber bekliyorum iyi geceler

ben yıllardır boncuk kaynak yaptırıyorum çok yer denedim ankaralardan kalkıp istanbullara boncuk kaynak yaptırmaya gittim ama en sonunda ankarada iyi bir kuaför buldum boncuk kaynak yapan.. eğer gitmek isterseniz bahçeli 3. cadde emre polat kuaför gerçekten 1 numara adam bazen suratsız olabiliyor ama işinde bir numara

Arkadaşım kaynakla ilgili endişelerini okuyunca yazmak istedim.. saçlarım omuz hizasındayken geçen yıl bıncuk kaynak yaptırdım ve çok güzel oldu gerçi ilk bir hafta uyuyamadım boncukların acısından zamanla alıştım dört ay kullandım......AMAAAAAAA. kaynakları çıkarttığımda tutam tutam saçlarım gitti...boncuk takılan yerler aylarca taranmadığından sbt kaldığından çıkarıldığında inanılmaz saç kaybı yaşadım... şok oldum o saçların dökülmesine... saçlarım oldukça gürdü ve arka kısımdan inanılmaz gitti... ardından kısakestirdim ve hala da bakımlarla uğraşıyorum... bedava yapacağız gel deseler aslaaa yaptırmam.... çok saç kaybı oluyor bilgine....

bence o yaptırdığın yerle ilgilidir benim saçımda seyrelme azalma hiç olmadı ben 3 ayda bir söktürüp taktırıyorum sen daha uzun süre takılı bırakmışsın onunla alakalı da olabilir. Ama senin adına üzüldüm inşallah saçların çabuk toparlar.

kizlar bende boncuk yaparken 4 ay kulandim cikarirken cogu sacim gitti..
ama bence 4 ayda o kadar sacin dokulmesi normal, cunku dokulen saclar boncuklarin ust kisminda birikiyor ve cikarincada onlarin o anda dokuldugunu dusunuyoruz..
Ama boncugun kotu tarafi, saclari koparmasi.. oda dokumesi kadar kotu bi sey aslinda..

simdi saclarim cok kisa.. yani keske yaptirdiktan 2 ay sonra cikarip yeniden taksaydim ama yurtdisinda oldugum icin yapamadim...
ve saclarim hepsi koptu..

Bu yeni mikro jel ile olan kaynagi yapmayi dusunuyorum.. bilgisi olan paylasir mi? zarar veriyor mu??

ben keratin kaynak yaptırmak istiyorum ama izmirdeyim. izmirde olan bırısı fıkır verebılır mı lutfen cunku ıyı yapılması gerekıyor ve ben nerenın ıyı yapabılcegınden emın degılım

kesinlikle katılıyorum bende aynı şeyleri yaşadım,saçlarım ince telliydi zaten çıkartınca mahvoldu neredeyse 8 aydır düzeltemeye çalışıyorum saçlarımı kimseyede tavsiye etmem,takılıyken çok güzel ama sonrası çok kötü tutam tutam dökülüyor saç((

arkadaşlar o dökülen saçlarınız zaten zaman içinde dökülecek olan saçlarınız yani 4 ay boyunca dökülecek olan saçlar boncukta sıkışıp kalıyormuş boncuk çıktığında da o dökülen saçı topluca görünce korkuyorsunuz. aslında boncuk kaynağınızı iyi ve işini bilen bir kuaföre yaptırırsanız saçınıza çok az bir zarar veriyor

ben keratin kaynak yaptırmak istiyorum ama izmirdeyim. izmirde olan bırısı fıkır verebılır mı lutfen cunku ıyı yapılması gerekıyor ve ben nerenın ıyı yapabılcegınden emın degılım

merhaba İnsidious, ben de 2 hafta önce yanan saçlarımı kısacık kestirip kaynak yaptırmaya karar verdim. bikaç yerle görüştükten sonra en çok içime sinen yer izmir peruk center oldu. yeri çankayada 2 kız kardeş ve babaları yapıyor bu işi yerini görünce garipsiyosun kuafor salonu deil toptan ve parekende saç satan bi yer ama işlerinde o kadar iyilerki.. 1 haftayı geçti ben keratin kaynak yaptıralı, burda bazı arkadaşların yazdığı gibi ne kaşınmam oldu ne de dökülmem... kendi saçlarım oldukça kısa olmasına rağmen bilmeyen kimse anlamıyor yaptırdığımı bilen arkadaşlarım da çok şaşırıyor böyle hiç belli olmamasına...

Ne kadar saç taktılar ve ne kadara yaptılar?

Ben hair boss diye alsancakta bi yere sormustum aynen senın dedıgın yere benzıyor sırf sac satan bı yer. belıme kadar ıstemıstım ben 750 demıstı. sen ne kadara yaptırdın? benım saclarım kulak hızasında bıde senınkı ne kadar kısaydı ?

canım ben 2009da nişanım için çıtçıt aldım hairbosstan gerçek saç dediler her işlemi yaptırabilirsin dediler ama saç hep ensemde karışıyordu meğer sonradan öğrendimki gerçek saça sentetik saç karıştırdıklarında oluyormuş o karışma yani benim o çıtçıt ya full sentetik yada karışık. bi defada rengini açtırmayı denedim kuaforde saç keçe gibi oldu ve doğru dürüst açılmadı rengi yani hairboss deyince benim tüylerim diken diken oluyor.
benim saçlarım da kulak hizasındadır ancak hani olur ya böyle uzunlu kısalı asimetrik bi kesim öyle işte.

benim arkadaşımın annesi güzel diye biliyormuş hair boss'u ondan oraya sormuştum. ama görüşmeye gitmiştim ne kadar yaparsınız falan diye çok ukalalar hoşuma gitmemişti açıkçası. O yüzden de oraya yaptırmak istemedim. senin kesiminle benimki çok benziyor sanırım. ben bu hafta içinde senin söylediğin yere gidiyim o zaman. sen kaynaklarının boyu ne kadar ? bide benim saçım çok yıprandı ve azaldı gür duruyor ? Bu arada herşey için teşekkür ederim canım.

arkadaşlar ben de keratin kaynak yaptırdım hem de gayet iyi bir yerde. Çook memnundum; ta ki çıkarılana kadar. Saçlarımı yoldular resmen.Çünkü tüm keratin saçlarıma yapışmıştı. Bana asla dökülme olmayacağını söylemişlerdi; ama zaten az saçım vardı şu an yarısı gitmiş durumda. Kedi tüyü gibi kaldılar yani. Boncuk kaynak nasıldır bilmem; ama siz siz olun sakın keratin kaynak yaptırmayın.

kızlar bende kaynak boncuk kaynak yaptırdım. 2 gün zorlandıktan sonra alıştım. ama ara sıra kaşıntım oluyo. tabi birde duş almak saçı yıkamak tam bir işkence. şu kaşıntı için ne yapabilirim?? bilen biri yardım ederse çok sevinirim

Forumda yorumlarınızı okudum. izmirde boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum. forumda hemen hemen herkesin kaynakla ilgili yorumları olumsuz.siz nerde yaptırdınız? hala memnun musunuz? tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…