profesyonel canım saç kesimi falan iyi :) 100 tlye yapcak
oda baya iyiymiş canım inşallah istediğimiz gibi olur
sasırıyorum yazılanlara ıyı mı kotu mu karar veremıyorum acaba canım ıyı bı yere yaptırmadımı kı
ben zaten boncuklu ıstemıyorum keratınlı kaynak ıstıyorum ama bu keratın olayı ıyı mı kotu mu arkadaslar hıc yaptıran yok mu ya
canım bıde ben sordum ıyı bakılırsa 9 ay omru varmıs normalde de en az 6 ay dedıler boncukları buyukmuydu pekı kucukmuydu yanı kafada bellı oluyormuydu elını attıgında fln
kızlar bende kaynak yaptırıcam konuda actım ama cevap gelmedi belki burda bakan olur..
ben saçlarımı keratin yada mikro kaynak yaptırmayı düşünüorum saçalrım oldukça kısa. ama kızıl kullanıyorum ve 2-3 haftada bir boyam oluyor haliyle. şimdi bunlardan birini yaptırırsam saçlarıma uyguladığım boya çözmezmi.. ya boyayı uygulaya uygulkaya saçlarım elimde kalırsa.. ltfen kaynak yapıpta boya uygulayanar nasıl yapıosunuz çözülme falan oluyormu bilgilendirin beynim patlıcak artık
Arkadaşla bu boncuk kaynağı doğru yere yaptırmak çok önemli
ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum
ortalama 2,5 ayda bir söktürüp geri taktırıyorum
dolaşma saçta dökülme olmadı
kullanılan saç boncukların dizaynı çok önemli
ve öyle abartılan rakamlardada yaptırmıyorum
boncuk kullandığım belli bile olmuyor
ve ben dip boyamı bakımımı da yapabiliyorum engel değil
İzmir'de olan arkadaşlara kuaförüme yönlendirip yardımcı olabilirim
kızlar bende kaynak yaptırıcam konuda actım ama cevap gelmedi belki burda bakan olur..
ben saçlarımı keratin yada mikro kaynak yaptırmayı düşünüorum saçalrım oldukça kısa. ama kızıl kullanıyorum ve 2-3 haftada bir boyam oluyor haliyle. şimdi bunlardan birini yaptırırsam saçlarıma uyguladığım boya çözmezmi.. ya boyayı uygulaya uygulkaya saçlarım elimde kalırsa.. ltfen kaynak yapıpta boya uygulayanar nasıl yapıosunuz çözülme falan oluyormu bilgilendirin beynim patlıcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?