Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Kizlar ben 2 ay sonra turkiye gelcem.. Istanbula.. bu micro yeni sistemle yapilan uygulamayi dusunuyorum.. aranizda yapan var mi bunu.. Saclarim cok dokuldu kisa kestim ve suanda bana hic yakismiyor sinir oldum... acaba bu micro yontemi saca zarar verir mi.. Lutfen cevap:44::44:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,bende boncuk kaynak yaptırmak istiyorum fakat saçlarım çok kısa ve katlı. şimdi altlar uzun üstler kısa kötü durmazmı? Kafam çok karışık lütfen yardımcı olun. Birde küllü açık sarı kullanıyorum.

kızlarr bende yarn yada obur gun kaynak yaptrcamm:) cok heycanlıyım!!cnku saclarımı hıc uzun kullanamadm. saclarım dore sarı oldugu ıcın wee makıneden wazgecemedgm ıcın yıpranıolardı we bı turlu uzamıolardıı. ama artık saclarm belımde hatta daha uzun kullancm ınss kaynaklar sayesndee:)) 150 tanesını 375 e anlastım ama sac kesmıydı falan derken 350 ye ındrmeyı dusunuorum :))

ben sarışındım 15 sene saclarımda cok uzundu. Ancak maalesef cok yıprandı bende koyuya boyatıp kestirip, boncuk kaynak yaptırdım. İyi bir yere yaptırınca, doğru takılınca ve gerçek saç kullanılırsa hiç bir sorun olmuyor. Çok memnunum 7 aydır kullanıyorum. kendi saclarımda uzuyor. Ancak sac alırken cok dikkatli olun. Sacçların arasına nayşon saç karıştırıyorlar. Ömrü az oluyor, yıkandıkça, fönlendikçe barbie bebek saçını yıkayınca noluyorsa bunda da aynı şey oluyor. Bir de kaynak taktırınca fönsüz gezilmez diye bir inanış var yok öyle bir şey. Kendi sacınızın cinsinden sac takılması onemli. Benim saclarım duz abuk bir dalgası vardı benim kaynaklarımda aynen oyle. Yıkıyorum kurutup oruyorum cok guzel bir dalgası oluyor. Ölü sac cok iyi sekil alıyor ya da düzleştiriciyle 2 dk ustunden gecince dumduz oluyor. Çok memnunum.

y
Ben kirik tarak halite glite yaptiriyorum saclarimi kendisi bodrumda ama istabbula geldlkce yapiyor.gecenlerde kendisinden cit cit aldim,sacina kaynak yapalim dedi,ama ben kabul etmedim,keratin kaynanak tavsiye etti,boncukluyu pek kullanamiyorlar hem sacada daha cok zarar veriyorn dedi,keratin kaynakta 3 ayda bir sokulup yeniden takilmasi gerekiyormus,sirf bu konudan dolayi kabul etmedim,cit cit kullaniyorum simdilik,onuda takip sokmesi biraz zor ama cit citlari takarken kaynakmi yaptirsaydim acaba diye dusunmeden edemiyorum

Son düzenleme:
kızlar bende kaynak yaptırıcam konuda actım ama cevap gelmedi belki burda bakan olur..

ben saçlarımı keratin yada mikro kaynak yaptırmayı düşünüorum saçalrım oldukça kısa. ama kızıl kullanıyorum ve 2-3 haftada bir boyam oluyor haliyle. şimdi bunlardan birini yaptırırsam saçlarıma uyguladığım boya çözmezmi.. ya boyayı uygulaya uygulkaya saçlarım elimde kalırsa.. ltfen kaynak yapıpta boya uygulayanar nasıl yapıosunuz çözülme falan oluyormu bilgilendirin beynim patlıcak artık

ya ben de bocuk kaynak yaptırmak istiyorum ama şanlıurfa'da var mı ki iyi kuaför... riske atıp atmamak konusunda kararsızım valla. nerden geldim bu şehre ya.. :2:

ben çok araştırmıştım yaptırmadan önce ama bildiğim kadarıyla türkiyede gerçek mikro kaynağı sadece ali ve julia diye bir çift yapıyormuş. türkiyeden önce de ukraynada yapıyorlarmış hatta bu sistemle... ben google'dan mikro kaynak yaptığını yazan bir kaç yer bulup gidip görüşmüştüm ama onlar birbirinden farklı şeyleri yapıyorlardı. çoğu salon da yapmak istemedi, çabuk dökülüyor diye, boncuk kaynak yapalım dediler, ama saçlarım çok ince olduğundan boncuk yada keratin kesinlikle yaptırmam...

ben saçlarımı boyuyorum, fön çektiriyorum istediğim gibi, 2 defa yaptırdım kaynak, şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. fırçalarken falan da dökülmüyor saçlar hiç, tavsiye ederim... benim de yenileme vaktim yaklaşıyor bu arada, saçlarım uzadı iyice :)

ben de yaptirmak istiyorum rica etsem kuafor hakkinda bilgi verebilirmisin canim

canımcım bende iki aydır kaynak kullanıyorum ve kendim boyuyorum tıpkı kaynaksz saçlarımı boyadığım işlemleri uyguluyorum tabi biraz daha uzun sürüyo işlem ama olsun güzelliğim için değer

Bende tecrübelerimi paylaşabilrim sizlerle.

2 yıl önce çok ünlü bir kuaföre gidip boncuk taktırmıştım.Çift boncukla takmışlardı,saçlarımda seyrek olduğu için düzgün yerleştirmedi diye tüm boncuklar görünüyordu.Neyse 800 tl verdim diye mecbur kullanıcaz dedim.İlk hafta o boncuklar çok zorladı,battığı için uyuyamıyordum ve saçlarımı yıkarken parmaklarımı saç diplerine girmiyordu.
15 gün dayanabildim ve çıkarttırdım.

Geçenlerde tavsiye üzerine gittiğim bir kuaförde boncuk takıyorlardı.Çok hoşuma gitti kızın saçları inanılmaz kısaydı ama 1 saat sonra bildiğin rapunzel gibi oldu.Ne görse ona heveslenen ben boncuk taktırıcam dedim.9 gün oldu.Şunu öğrendim.Boncuk saça zarar vermiyormuş.
Tek boncukla takılmalıymış ve önemli olan saçların orantılı bir şekilde saça takılmasıymış ki batmasın,baş ağrısı yapmasın diye ve çok para alan değil bu işe eli yatkın olan yapmalıymış

Ben 100 tane takdırdım çok rahat kullanıyorum.En önemlisi uyuyabiliyorum.Dikkat edin kazıklanmayın.Çinden gelen sentetik saçları takıyorlarmış.Ben kuaförüme aldırdım saçları 100 tane boncuk için 150 tl verdim+100 tl de takma parası 250 tl verdim çıktım sefam olsun ohh ohh

kızlar kaynaklı saçlarımın fotoğrafını ekliycem ama nasıl eklendiğini bilmiyorum

işte kaynak saçlarım kızlaaaaaaaaar

Eklentiler

• $525868_158440840951330_100003562443680_198507_1730202039_n.webp
    11 KB · Görüntüleme: 59
izmirde kaynak yaptırmak isteyen arkadaşlar çok uygun fiyata kaliteli ve gerçek saçla kaynak yapılır..ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…