Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

ben de hep uuupuzun saçlarım olsun isterdim.uzatmayı denedim ama nafile,belli bir yerden sonra uçları kırık kırık oluyor.ben de mecburen tabi kuaförün yolunu tutuyorum.geçen yıldan beridir de sürekli keratinli,boncuklu kaynaklar aklımda.bir türlü cesaret edemedim.saç dökülme sorunum var zaten yeni yeni toparladım.bir de saçlarım ince telli.korkuyorum daha da beter olur diye.keratinde de çıkartırken uçları kötü oluyor fln diye yazmışsınız.keratin yaptırırsam çıkarttırırken kendi saçlarımın uçlarından da kestirebilirim bir yere kadar,o konuda bir sorunum yok alıştım nasıl olsa kestirmeye.sizce yaptırmalı mıyım?yaptırırsam da benim saç tipime sahip bir insan için hangisi daha uygun olur??bir de saça ağırlık fln biniyor mu,köklerden çakiştiriyor mu.hani insan ister istemez düşünüyor çakiştire çekiştire saçı döker mi diye?yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa bana yanrdımcı olursa sevinirim benim elimde gerçek saç var bundan saçıma kaynak yaptırma imkanım varmıdır acaba bana yardımcı olursanız sevinirim

uzun araştırmalarım sonucu hem hesaplı hemde iyi biryer buldum. fiyat super yani izmirde olanlar gidip 500 600 vermeyin bosuna :)

uzun araştırmalarım sonucu hem hesaplı hemde iyi biryer buldum. fiyat super yani izmirde olanlar gidip 500 600 vermeyin bosuna :)

neresi ve kaç lira acaba bilgi verirmisin ayrıca bende gerçek saç var yaparlarmı ki bununla belki saçtan dolayı daha ucuza olur:sm_confused: tşkrederim

elindeki saçlardan olur heralde ama ham saç işleyen biryere gotur sor belki karsılıgında kaynak saç alabilirsin.

iki yer buldum birisi hatayda birisi karşıyakada hiç alsancaa fln gitmeyin resmen tavuk gibi yolcak musteri bekliyolar. takma ücretine çok istiolar 250+ ytl fln bide bunun kesimi boyaması var siz düşünün artık...kesinlikle pazarlık yapın kuaförlerlede :)):)

bide yok ii biyer olsun bu bikere yapıılcak fln die bsy yok. saç ii olduktan sora gerisi boş. tabii boncuk kaynak icin konusuorm ekipmanlarını alıp ( en fazla 20ytl fln tutar heralde) bi arkadasınıza size takılırken izletin sora ona taktırırsınız

cnm henz yaptırmadm ayarladm ekimde yaptrcm biz iki kisiyiz sende yaptırırsan belki daha da indirimli olabilr.
1.5 ytl 1tutam saç + kuaför takma kesim boyama 130 ytl

canım özelden adres verirsen ii olur ekim de ii olur aslında görüşelim senle msn verirsen detaylı görüşürüz hihoyyyt

arkadaşlar benim saçımda ince telli araştırdım uzun bir süre sonra gittim boncuklu kaynak yaptırdım ama ne büyük hata yapmışım sonradan anladım bir ikaç ay sonra saçlarım o takılanboncuklarınolduğu yerden kopmaya başladılar düşüyorlardı kayıyor sanıp gidip tekrar taktırıyordum en sonunda kaynakları çıkarttırdım ve saçımın haline inanamadımiki tutum kalmış ayrıca o eklentinin olduğu yerden aşapısı vitaminsizlikteniyice incelmiş sonradan döküldü herkes zararlı die herkes şikayetçi kuaförler hatta kaynak yapan özel merkezler bile tavsiye etmiyor deneyim yaşadım diince itiraf ediyorlar ayrıca ben bu kaynağı bu saçları türkiyeye getiren büyük bir firamada yaptırdım siz düşünün gerisini saçlarıma bakımsonucunda kendine getirdikten sonra keratin kaynak yaptırdım valla şimdi çok memnunum rahat kullanıyorum uzun saçı seviyorum uzayana kadar böyle

saçlarımda hatalı kesimden sonra bu saç uzatma olayına bağımlılık diorum ben çıtçıtından tut kaynağın çeşitlerine kadar(boncuk dubleks keratin)hepsini denedim..başlarken büyük bi hevesle kullandığım süre içersinde saçlarımda uzar uzayınca çıkarttırırım dedim:1rolleyes:ama 2 yıl bitcekkk halaaaaaaaaaaaa saçlarım aynı boydaaaklava:dibinden uzuo ucundan kopuo!!!!!
saçlarım ince telli ilk boncuk yaptırdım her hafta kuaföre yeniden düşenleri taktırmaya gidiodum ondan sıkıldım keratin dedimmmyasakkelimeKIZLAR SAKIN HA SAKINN keratin kesinlikle yaptırmayın,biras uzadığında diplerini açmanın imkanı yokk..çıkarttırırkende yapıştırılan yerden kestirmek zorunda kalırsınız çünkü saçlar tüncük tüncük oluosenağlamabence en iisi yağlarla bakımlarla kendi saçlarını uzatmak ama yokk illa yaptırcam derseniz(benim gibi)dubleks kaynak die bi çeşit var en iisi o!şuan bende dubleks kaynak kullanıorum uzadı çıkarttırmam lazım,uzadığı için dipleri karıştığında biras beni zorluyorr ama sabırlıyım ben uğraşır diplerimide açarım diorsanız dubleksi uzun süre kullanabilirsinizyerimseniben

canım kocaelide hangi kuaföre yaptırdın bu kaynağı öğrenebilirmiyim. Bilgim olsun isterim.

Arkadaşlar bende 6 aydır fln saçlarımı kuaför fazla kestiği için boncuk kaynak kullanıyorum. İlk 3 ayın sonunda kaynaklarım çıkartıldı ve yenileri eklenerek tekrar takıldı. Yaz boyunca sürekli denize, havuza girmeme rağmen 1 tanesi bile çıkmadı. Bunun nedenide kuaförümün kaynaklarıma çift boncuk takmasıymış.Yani normalde tek boncuk takıyorlar, ama kuaförünüzden rica ederseniz bir saça 2 boncuk geçirsin çok daha sağlam oluyor. Ayrıca kaynaklarımdan çok memnunum öyle kopma falan çok olmadı bende çok doğal duruyolar. Bu arada kendi saçlarımda baya bi uzadı. Sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

boncuk kaynağın,boncuklarıda saçının rengine göre oluor zaten..o konuda şüphen olmasın bence..ayrıca kendi saçların çok kısaysa belli olabilir ama omuzlarından aşşağıdaysa belli olmas!senin saçların kalın telliymiş belki çabuk düşmez.benmkiler ince telli her hafta düşüodu 2,3tane.ama zaten kararını vermişsinde banada sorarsan sen entelene devam ett bi bulaştınmı kaynaklara çıtçıtlara vazgeçemiosun çıkarttırsanda kendi saçını beğenmiosun!mirmirmirmir

izmir ve cevresinde yaptırmayı düşünen varsa (boncuk kaynak ) yardımcı olabilirim hihoyyyt

mrb yeni üye oldum yardım almak için ben yaptırmak istiyorum uygun fiata yaptırabilceim yerleri söylerseniz sevinirm teşekkürler...

Bende boncuk kaynak yaptırıcaktım hatta bır parca yaptırdımda ama orda yapılan arkadasları ve yenıleten arkadasları gorunce vazgectım... burda bır arkadas maddeeler halınde yazmıs cok dogru

boncuk kaynak yaparken o halkadan kendı sacınıda gecırıp cıkıstırıyor o sıkıstırdıgı yerde kendı sacların bı kere 3-4 ayda kırılıyormus
rahat saclarını yıkayamıyormussun, yatamıyormussun batma oluyormus ve normalde bıle sankı sacını bırı asagı cekıyormus gıbı hıssı oluyormus normalde boncukları sac rengıne gore takıyolar ama yıkamalarda ustundekı boyalar attıgı ıcın bellı oluyor ruzgar vurunca alttan gozukme oluyormus, en onemlısıde o kaynakları yenıletmek ıcın cıkartırken kendı sacından gecırdıgı ıcın bayaga bı sacın yolunuyor ve sacların dokuluyor.

Keratın kaynaga gelınce oda kaynak saclarda erıme yapabılıyormus banyo yapınca yanı sıcak su falan yada guneste onlarda saca yapisiyor ve sacların cıtısıyor mecburen ya keserek yada yolarak cıkartılıyor anca

bence saclarınıza yazık en guzel sac dogal kendı sacınız boyle yapay seyler yuzunden saclarınızdan olmayın derım.

Ben boncuklu yaptırmak ıcın heveslendım Uzman bana yapamam uste para versen bıle senın sacına yapmam dedı neden dedım cok ınce tellı sacların var sacında kopar boncukta tutmaz dedı ama ıstersen keratın yaparım dedı baska kuafore gıttım o hemen takalım dedı bısı olmaz dedı bu kezde bana ınandırıcı gelmedı dusundum oburu uste para versen bıle yapmam dedı ve unlu bı yerdı ama bu yaparım dedıgı ıcın yaptırmadım demekkı sacıma zararlı dedım o sıra orda calısan bı kız sakın yaptırma gelenlerı goruyoruz kullanamıyorlar ayrıca saclarına cok zararlı dokulur dedı bende cıtcıt aldım bence yaptırmayın ben ara sıra sıkılıp heveslenıyorum ama donuyorum sonra zararlı bıseyı goz zevkım ıcın kullanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…