uzun araştırmalarım sonucu hem hesaplı hemde iyi biryer buldum. fiyat super yani izmirde olanlar gidip 500 600 vermeyin bosuna :)
izmir ve cevresinde yaptırmayı düşünen varsa (boncuk kaynak ) yardımcı olabilirim hihoyyyt
nerde yaprıralım bilgi verirsen minetar olucam sana canım neresi olduğunu söylermisin canıma.s.
cnm henz yaptırmadm ayarladm ekimde yaptrcm biz iki kisiyiz sende yaptırırsan belki daha da indirimli olabilr.
1.5 ytl 1tutam saç + kuaför takma kesim boyama 130 ytl
normalda takıldığı yerden 3 4 ay sonra cıkartılması gerekiyor çünkü saç uzuyor ve tabi her bir parcayı bir kac sacınızla birleştirerek sıkıştırıyorlar bu yüzden de 3 4 aydan daha uzun süre sacınızda kalırsa bi kac tel kopabiliyor ama kayda değer bi şey değil inanın.bende yeni yaptırdım ve o kadar memnunum ki neden daha önce yaptırmadım diyorum yani..keratinli ve boncuklu olarak ayrılıyor benimkisi boncuklu saclarımın rengide koyu oldugu için görünmesi acısından da sorun yaşamıyorum ve cok uygun bir fiyata yaptırdım kampanya da 300 ytl tüm saçı yapıyorlar ben sadece alt taraflara 30 adet taktırdım yeterli geldi sadece 75 ytl. az yerde yapılmasından dolayı bunu fırsat bilip cok ucuk fiyatlara bunu yapan insanlar war buna dikkat edin keşke kocaelide olsaydınız belki izmirde daha yüksektir fiyatlar ki hiç abartısız izmirden kalkıp buraya bile gelseniz zarar etmezsiniz sanırım çünkü her yer en az 600-1000 ytl arası fiyat biçiyor gerçekten verdiğim her kuruş helal olsun saçınız inceyse gayet güzel bir dolgunlaştırma yöntemi bu..
ya arkadaşlar ben buğün annem ve bi arkadaşımla konuştum.vazgeçirdiler beni.belli felan olurlar dedi.hemde ben ne zaman annemin istemediği bişeyi yaparsam kötü oluyo.ondan korktum ve vazgeçtim entele kullanmıştım bi ara ona devam etcem.15 gün düzenli kullandım dier 15 gün düzensiz yaptım ama uzadı hemde 3 cm kadar.en iisi doğal olanı bence.bilmiyom yada değildr:))
Özel mesaj atacaktım ama kapalı .Merkez ismi vermek yasak(Özel mesajınızı açarsanız detaylı yazabilirimyerimseniben
izmir ve cevresinde yaptırmayı düşünen varsa (boncuk kaynak ) yardımcı olabilirim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?