evet yan ve on taraflarada eklenir butun heryere yapilir , sadece arka tafara yapilirsa fare kuyrugu gibi olur canim tum kizlarin sac modelleri kaydirigubbakcemile3Kizlar bu keratin kaynak tam olarak nasil oluyor? Burda boncuklu kaynakta boncuklar batiyor, hissediliyor fln denmiste, keratin kaynakta saclarin bir arada tutulmasi nasil oluyor? Onda senin saçin olmadigini hissetmiyormuyuz yani? Biraz cahilim bu konuda, biraz bilgi verseniz..
Birde benim saçlarimi yanlardan çok inceltmisler, hatali kesimden dolayi yan taraflarda bosluklar var.. yan ve ön kisimlari da dolgunlastirmak mümkün mü kaynak ile? Yoksa sirf arka tarafi uzatma ve dolgunlastirmayami yariyor..
canım mrb.bende adanadayım.ve 2 gün önce yaptırdım.boncuk kaynak.çok güzel,hatta süper..ama benim kuaförüm yüzde yüz garanti veriyor hiçbir zarar vermeyeceğine...umarımda öyle olur.merak ettiğim sen nereye yaptırdın?ve hiç çıkarttırıp tekrar taktırdınmı?şimdiden tşk ederimzemuszemusslm kızlar
çok uzun zamandır boncuk kaynak kullanıyorum süper memnunum.kesinnikle saçlara bir zararı yok ama saçta kaldıgı süre içerisinde kendi rutin olarak dökülme yapan saçlarınızı boncuk tutar çıkarttırıp tekrar taktırırken onlarda çıkar bizlerde saçımız döküldü sanırız ilk basta bende döküyor sandım ama işin aslı buymuş ve birde boncuklar silikonlu olsun ona mutlaka dıkkat edın boncugun ıcındekı silikon saça asla zarar vermıyor ve saçlar çıkmıyor.
eger çok para falan dıye düşünüyorsanız o malum sitede 0.90 kurusa gerçek saç satıyorlar ordan alın kuafore koltuga oturmadan once ne kadar takarsın deyın pazarlıkla ben 150 adet kaynak saçı 75 tl ye taktırdım çok memnunum çıt çıtı her zaman tak çıkar zor oluyor boyle ıyı :)
tavsiye ederimmmm
kaynaklarını çıkarttırdınmı?saçların yıpranmışmıydı?ben 2 gün önce boncuk kaynak yaptırdım.çok güzel oldu.kuaförüm hiçbir zara görmicek saçların dedi ama yine de kafam takılıyo,pişman olmak istemiyorum açıkcası...cvp yazarsan sevinirim.tşk.:çok üzgünüm:kızlar bende boncuk kaynak kullanıorm 4 aydırda kullanıorm bu ayın sonunda çıkarttırıp tekrar taktırıcam geçen gün sadece bi tanesi düştüü boncukların gayet memnunum bnm saçlarımda ince telli fakat dökülme falan olmuo uzun saçı seven arkdşlar uzatamıolarsa bence cesaret edip deneyebilirler
:çok üzgünüm:
kaynaklarını çıkarttırdınmı?saçların yıpranmışmıydı?ben 2 gün önce boncuk kaynak yaptırdım.çok güzel oldu.kuaförüm hiçbir zara görmicek saçların dedi ama yine de kafam takılıyo,pişman olmak istemiyorum açıkcası...cvp yazarsan sevinirim.tşk.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?