Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Selam arkadaslar benim saclarım boncuk kaynak...hemde kız arakadasım takıyor istedigim zaman cıkartıyor:)ancak ilk yaptrdıgım gece uyumakta cok zorluk cektim boncuklar kafama acaip batıyordu..ama artık alıştım ancak sac diplerim cekilmekten dolayı biraz yara olduama sefası için cefasına katlanıyoruz::)

samsunda halkalı yani boncuk kaynak yapan warmı arkadaslar hangi kuafor iyi we uygun fiatayapıor, bilgisi olanlar yazarmı

bende dün yaptırdım arkadaşlar, peki bakımını nasıl yapmalıyız, ben saçlarımı dökecek diye çok korkuyorum, sanırım benimki de boncuk, ama keratin daha iyi diye duydum sonrada kafam karıştı valla, yaptırdım gerçi artık, hayırlısı artık, dün gece gidip çıkarttırmayı bile düşündün kafam yandı resmen ateş gibi hissettim, ödüm koptu, sizin durumunuz nedir arkadaşlar, birde kullandıktan sonra üç ay sonra bi bakımı varmış ya çıkartılıyormuş, hiç çıkartan var mı dökülme ya da yıpranma oldu mu...

merhaba jale kaynak yaptırdıktan sonra saçlarında yıpranma dökülme bişey oldu mu, bakımını nasıl yapıyorsun, şimdiden tşk ederim

arkadaşım sen çıt çıtı sormuşsun ya, ben kuföre kaynak yaptırmadan önce sorduğumda bana onu takıp çıkarman ve temizliğini sağlaman zor olabilir, kaynak ise seninle üç ay duracak kendi saçını yıkarken o da artık senin saçın olacak temizleği kolay olacak, çıt çıtı takıp çıkarmakta ta da problem yaşayabilirsin dedi, kaynakta boncuk kullandı ama kafam yanıyor biliyor musun çok güzel oldu ama kafamı kaşıyamıyorum mesela, elimi atıyorum, demir gibi bir sürü şey var, ne bileyim güzel ama, biraz eziyetli sanki, ha bide ben çok araştırmadan bi delilik yaptırıverdim bilmiyorum sonrasında saçlarımız yıpranmış olacak mı?, inşallah en doğrusuna karar verirsin... konyada ben tanesi üç den toplam 100 tane 300e yaptırdım, karamel renginede boyattım saçlarımı o da bitkisel boya çok güzel oldu, işte dediğim gibi eziyetli ama güzel oluyor...

arkadaşım sen çıt çıtı sormuşsun ya, ben kuföre kaynak yaptırmadan önce sorduğumda bana onu takıp çıkarman ve temizliğini sağlaman zor olabilir, kaynak ise seninle üç ay duracak kendi saçını yıkarken o da artık senin saçın olacak temizleği kolay olacak, çıt çıtı takıp çıkarmakta ta da problem yaşayabilirsin dedi, kaynakta boncuk kullandı ama kafam yanıyor biliyor musun çok güzel oldu ama kafamı kaşıyamıyorum mesela, elimi atıyorum, demir gibi bir sürü şey var, ne bileyim güzel ama, biraz eziyetli sanki, ha bide ben çok araştırmadan bi delilik yaptırıverdim bilmiyorum sonrasında saçlarımız yıpranmış olacak mı?,

arkadaşlar bende yeni yaptırdım ama tavsiye etmiyorlar bir arkadaş forum açmış mesela saçlarım çok dküldü yarısı gitti diye, siz kendinizi kurtarın bari

Arkadaşlar slm.Bende halka kaynak yaptırdım çok güzel duruyor gür ve uzun Doğumumdan sonra toparlanması için saçlarımı omuz mesafesinde kestirdim şimdi yine uzun saça özlem duyduğumdan tereddütsüz karar verip yaptırdım. ılk gün gece biraz yadırgadım alışılıyor. Şimdilik bir şikayetim yok. Bilgi isterseniz verebilirim. Görüşmek üzere.

2 gün önce kaynağı çıkarılmış biz kız gördüm ve hayatta kaynak yaptırmam.Kızın saçları yanık ve yoluk yoluk duruyordu.Ve tekrar kaynak yaptırıyordu.Çünkü kendi saçlarıyla gezmesine imkan yok.Bu kaynak bir kere yaptırıldımı durmadan yaptırman gereken birşey anladığım kadarıyla.Onun yerine çıtçıt daha mantıklı geliyor bana.

ben gecen yil keratin olani yaptirmistim . malzemeleri ve saclari intertten satin aldim cok dogal saclar idi cunku pakistan gibi ulkelerden geliyordu ordaki kadinlar saclari cok dogal ve yipranmamis !sonra benim ozel kuaforum var eve gelen o yapti ! cunku kuafor salonlari risk almak istemiyorlar..takmakta hic sorun yoktu sipsak takiverdi yarim satte uff bitikten sonra cok harika gorunuyordu kendi saclarimla ozlesmisti cunku birde dogru rengi secmistim superdi ama kuaforum dedi yatarken orupte yat saclarini birbirlerine solasmasin diye ilk 10 gun esim ordu hep yatmadan ..fakat dus yapince hic rahat degildim biturlu yikayamiyorum saclarimi dipleri aciyordu ilk yaptigi gunler cunku cok SIKILMISTI oyle gerekiyordu .ama az uzayinca rahatlar demisti kuaforum vede aynen oyle oldu.1aydan sonra tek tuk dokulmeye basladi saclar oda normaldir ..2.aydan sonra hic sormayin dehset bir halim vardi disari bile sapka takip cikar bi halim vardi yada bondana :s hepsi KIRPIK olmustum kendimi cok pis hissediyordum o saclarla sonra internetten bunlari cikarmak icin disolvant' satin aldim kuaforumu cagirdim ceksin diye bu rezalet saclari bir duzinesini ilaclan cikardi ama digerleri o kadar birbirine dolasmistiki imkansizdi ilaclan ! sacimi ayni erkek gibi kestirdim mecburduk cunku o saclar cikmiordu hahah hem komikti hemde rezalet ! asla ve asla hic birini tavsiye etmiorum ne keratin ne boncuk ne bilmem ne ! sonucta birbirlerine dolascaklar dogal birakalim daha iyi simdi tam 1 yil oldu ve saclarim baya uzadi ornek vermek icin ordan burdan eski halime benziyen resimler eklicem (keske o an once ve sonra resimleri cekseymisim daha iyi kanit olurdu)

SACIMIN KAYNAK YAPMADAN HALI BOYLEYDI

KAYNAK YAPTIRINCA BOYLE UZUNLUK OLMUSTU ( TABII O SATIN ALDIGIM SACLARI GERCEK SAC GIBI KULLANABILIORDUM KIVIRCIK DUZ HATTA BOYA BILE YAPILIRDI AMA BEN YAPMATIM BOYA )

VE TUM O REZALLETTEN SONRA SACLARIMI BU SEKIL KESTIRMEK MECBURUNDA KALMISTIM 1 YIL ONCE

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iyi bi kuaför olursa boncuk da keratin de çok kullanışlı. Birçoğu bunu takmayı bile bilmiyor ve sonra insanlar sorun yaşayıp korkuyor. Mersin de tanesini 2TL ye takıyorlar gerçek saç boncuk kaynağını. Üstelik garantili. Sorun yaşarsan veya saçlar kötü çıkarsa iade bile edebilirsin. Sanırım bu fiyata başka yerde böyle uğraşan olmaz ama burada çok ucuz. Ben 150 tane yaptırdım 300 TL ve gerçekten çok kaliteli saçlar belli oluyor hemen istediğini yap...

Kizlar bu keratin kaynak tam olarak nasil oluyor? Burda boncuklu kaynakta boncuklar batiyor, hissediliyor fln denmiste, keratin kaynakta saclarin bir arada tutulmasi nasil oluyor? Onda senin saçin olmadigini hissetmiyormuyuz yani? Biraz cahilim bu konuda, biraz bilgi verseniz..

Birde benim saçlarimi yanlardan çok inceltmisler, hatali kesimden dolayi yan taraflarda bosluklar var .. yan ve ön kisimlari da dolgunlastirmak mümkün mü kaynak ile? Yoksa sirf arka tarafi uzatma ve dolgunlastirmayami yariyor..

Son düzenleme:
evet yan ve on taraflarada eklenir butun heryere yapilir , sadece arka tafara yapilirsa fare kuyrugu gibi olur canim tum kizlarin sac modelleri kaydirigubbakcemile3

kzlaar bnde yaptrdımm çıkarmadan anlaşılmıoo rezaletii!! gerçekten saçlarımı mahfettii..4 ay geçtikten snra dolaşmaya bşladıı kaynakları çıkardıktan snra o saçlarımın dolaşıklığı açılmadı ve kestrmk zrnda kaldm! aklınız varsa çıt çıt alın boncuk kaynak yaptrmayn saçlarınızın rezill olmasını istemiyorsanız

ben iki yıldır sürekli olarak çıt çıt kullanıyorum =/ kendi hllerine bıraksaydım saçlarımı şimdi hiç gerek kalmazdı ama iki senede 4 kez siyahtan açtırdım saçlarımı her renge soktum bu en son siyahtan sarı olma çabam yüzünden saçlarım yandı=(( ama çıt çıt kullanmak istemiyorum artık denize havuza girerkende uzun olsun istiyorum keratin kesinlikle yaptırmam çünkü yakın bir arkadaşım çıkardıktan sonra kısacık kestirmek zorunda kaldı...
buarada saçlarım normalde bayaa dalgalı ve gür kuru bi saç tipim var sizce napmalıyım boncuk kaynakla denize havuza sorunsuz girebilir miyim??? çıkardıktan sonra problem olur mu??? daha fazla yıprasın istemiyorum en azından uzayana kadar bunu kullansam???? kuaförlerle konuşmak istemiyorum çünkü onlar zatn sürekli satmak için herşeyi övüp duruyorlar. lütfen bu konuda deneyimli saç tipi benim gibi olan varsa acillll yardım etsin sizce napmalıyımmm ???????????????

canım mrb.bende adanadayım.ve 2 gün önce yaptırdım.boncuk kaynak.çok güzel,hatta süper..ama benim kuaförüm yüzde yüz garanti veriyor hiçbir zarar vermeyeceğine...umarımda öyle olur.merak ettiğim sen nereye yaptırdın?ve hiç çıkarttırıp tekrar taktırdınmı?şimdiden tşk ederimzemuszemus

:çok üzgünüm: kaynaklarını çıkarttırdınmı?saçların yıpranmışmıydı?ben 2 gün önce boncuk kaynak yaptırdım.çok güzel oldu.kuaförüm hiçbir zara görmicek saçların dedi ama yine de kafam takılıyo,pişman olmak istemiyorum açıkcası...cvp yazarsan sevinirim.tşk.:çok üzgünüm:

Kuaforler genellikle öyle söyler cnm =) ablamınki silikon keratin kaynaktı.Boncuktan daha kolay cıkması gerekiyordu,cıktıda.Fakat onunla beraber saçlarıda biraz çıktı =)) Üzmek istemem fakat kuaforune dıkkatli olmasını söylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…