cnm henz yaptırmadm ayarladm ekimde yaptrcm biz iki kisiyiz sende yaptırırsan belki daha da indirimli olabilr.
1.5 ytl 1tutam saç + kuaför takma kesim boyama 130 ytl
bnm saçım uzun aralara 5-6 tane sarı renkte boncuklu kaynak düşünüyorum ne kadar olur fiyatı? bide saçımı yıpratırmı?
keratinli saça zarar veriyo onu biliyorum ama boncuk kaynak hiçbi şekilde zarar vermiyo ben 6 ay kullandım ve saçımda ince 1 ay önce çıkarttırıp bakım faln yaptırdım hatta 2 gün önce tekrar taktırdım ve hiç zararı yok..ilk gün biraz acı çekiyosun yatarken ama o kadr sonra boncuk olduğunu bile farketmiyosun kafanda ..bence bütün yöntemlerden daha mantıklı ve kullanışlı deneyin derimm yerimseniben
arkadaşlar boşuna para + zaman harcamayın, en önemlisi saçlarınızı yıpratmayın yazıktır, ben bir tel saçım dökülmesin diye neler yapıyorum, ne paralar harcıyorum, eskisi gibi de olmuyor. keşke eski saçlarıma dönebilsem kaynağa vereceğimin kat kat fazlasını veririm. düşünün o saçları çıkartırken saçlarınız yolunuyor, kökten kopuyor, ya o kök hücreleri ölürse? eski saçınıza dönemezsiniz bile. üstelik saçlarınız hava almayacak çünkü saçları sıkıştırıyorlar, oksijensizlikten saçlarınız zayıflayacak, ben çıt çıt aldım çok da memnunum ister boyatırsınız, ister fönletirsiniz, tertemiz yıkatırsınız, kendiniz bile takabilirsiniz.
Boncuklu kaynak yaptıran bir arkadaşta gördükten sonra kesinlikle yaptırmam dememin nedenleri.
1- okadar para verip 3-4 ay kullanabiliyorsun oda dayanabilirsen
2- sırt üstü yatamıyor boncuklar kafasına batıyor
3- Ne kadar yıkarsa yıkasın saç dipleri yağlı kalıyor. (birkaç teli bir araya alıp bonukla sıkıştırıyolar ondan)
4- Özel fön çektiriyor herkes boncuklu saça özenle fön çekemiyor
5- Sonrasında olan saçında mahvoluyor.
Bunlar hatırladıklarım.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?