Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

cnm henz yaptırmadm ayarladm ekimde yaptrcm biz iki kisiyiz sende yaptırırsan belki daha da indirimli olabilr.
1.5 ytl 1tutam saç + kuaför takma kesim boyama 130 ytl

Sakın yaptırmayın ıyımısınız sız kızlar 130 mılyona kaynak boya mı yaptırılır normalde boya bıle onun kadar kı sana sac takacak kesım yapacak boya yapacakklava: buluyolar ogrencı yada maddı gelırı az olan ınsanları sacma sapan ne sacı oldugu bellı olmayan sacı takıp cıkartıyolar bu kadar sacmalık olmaz cok sınırlendım ya sızde ınanıyorsunuzklava:

sakınn kaynakk yaptırmayınn bn 1 sene kaynaklı saçlarla dolaştım suan saçımm yok denecek kadar az. görüntüsü kullanımı güzel ve kolay ama çıkardgnz zaman saçlarınızla vedalaşmak istiyorsanız deneyin..çok fazla saç çürütüyo ve sacın uzamasını engelliyor..

bnm saçım uzun aralara 5-6 tane sarı renkte boncuklu kaynak düşünüyorum ne kadar olur fiyatı? bide saçımı yıpratırmı?

eskısehırde kaca bu melet ufff hıc bıtmıyo derdım...keratınmı boncukmu genıs bılgı verın dostlar

keratinli saça zarar veriyo onu biliyorum ama boncuk kaynak hiçbi şekilde zarar vermiyo ben 6 ay kullandım ve saçımda ince 1 ay önce çıkarttırıp bakım faln yaptırdım hatta 2 gün önce tekrar taktırdım ve hiç zararı yok..ilk gün biraz acı çekiyosun yatarken ama o kadr sonra boncuk olduğunu bile farketmiyosun kafanda ..bence bütün yöntemlerden daha mantıklı ve kullanışlı deneyin derimm yerimseniben

canim sen ne kadara yaptirdin? ben de istiyorum ama izmirde mayis ayinda yaptirmak istiyorum... izmirden olan arkadaslar bana yaptirdiklari yeri ve ne kadara yaptirdiklarini ozelden yazabilirler mi?

arkadaşlar boşuna para + zaman harcamayın, en önemlisi saçlarınızı yıpratmayın yazıktır, ben bir tel saçım dökülmesin diye neler yapıyorum, ne paralar harcıyorum, eskisi gibi de olmuyor. keşke eski saçlarıma dönebilsem kaynağa vereceğimin kat kat fazlasını veririm. düşünün o saçları çıkartırken saçlarınız yolunuyor, kökten kopuyor, ya o kök hücreleri ölürse? eski saçınıza dönemezsiniz bile. üstelik saçlarınız hava almayacak çünkü saçları sıkıştırıyorlar, oksijensizlikten saçlarınız zayıflayacak, ben çıt çıt aldım çok da memnunum ister boyatırsınız, ister fönletirsiniz, tertemiz yıkatırsınız, kendiniz bile takabilirsiniz.

yaa boncuk kaynak çıkarırken nie kökünden kopsunkii??ilk defada böle bişey duydumm enteresan yaniii...

merhaba arkadaşlar ben boncuklu kaynak yaptırmaya karar verdim ama kararsız kaldım bir kısım iyi diyor bir kısım kötü kocaelide bana tavsiye ediceğiniz yer varmı acaba??

ben uzun yıllardır kaynak yaptırıyorum... ilk yaptırdığım silikon kaynaktı şişlide yaptırmıştım..çok rahat kullandım evet aslında biraz dikkatli bakım istiyor çünkü ne yaparsanız yapın 3-4 ay sonra dipten karışmaya başlıyor nedeni biraz da zamanı geldiğinde dökülen saçlar bunlar kaynaklı saça karışıyor ayrıca sauna gibi çok sıcak ortamlarda da erimeden dolayı karışma yapabiliyor.böyle anlarda başa bir havlu sararak sıcaklığı emmesine önlemek gerek.. yıllar sonra göztepede keratin yaptırdım ama maalesef silikonun rahatlığını bulamadım ve resmen göztepenin isim yapmış kuaförü kendi yaptığı kaynağı çıkartamadı ve yoldu saçlarımı.. hani özel solüsyon diyorlar ya arkadaşlar , silikon kaynağı zeytinyağı keratini de aseton çözüyor... en son yaptırdıktan galiba yaptırmam bir daha demiştim ama uzun saçı çok seviyorum...kendi saçım omuzlarımda.. en son temmuz 2008 de istanbulda haseki hast. civarında yaptırdım.. ve inanın şu ana kadar hiç ama hiç sorun yaşamadım..zaman zaman karışıyor çok uzun olduğundan ama arada kuaförüm fön çekmeden açıyor onları acıtmadan..500 tl ye yaptırmıştım temmuz ayında..saç almaları gerekiyordu ve gerçek kaliteli saçın kilosu altın fiyatı gibi..ilerde çıkarttırsanız bile saçları attırmayın çünkü tekrar kullanabiliyorsunuz aklınızda olsun..diyeceğim eğer yaptırmayı düşünüyorsanız ustasından keratin yaptırın.. boncuk yaptıran arkadaşlarımın bir çoğu çok sıkıntı yaşadılar..üstelik boncuk metal ne yaparsanız yapın sıkıştırılan o metalin açıklığına saç dolanıyor..

ızmırlı arkadaŞlarrrrrr kaynak yaptırdıĞınız uygun yerler varmı yarıdımcı olun lÜtfen nnnnnnnn

kızlar boncuklu kaynak kötü görünüyo ya,hemen anlasılıyor onun yerine cıtcıt takılsa daha iyi bence,sonucta sacın dibinde kucuk kucuk boncuklar oluyo kaç kişide gördüm kafalarını saga sola cevirdikleri zaman ister istemez görünüyor,benim de saclarım platin sarıya boyalı ve uzun ama boyadan dolayı asırı derecede yıprandı ve kurudu,fönsüz cok cansız görünüyolar kendi rengime dönmeye karar verdim ama saclarımı da kestirmek zorundayım,keratinli kaynak yaptırırım belki ama herkes aynı durumdan sikayetci kaynagı cıkardıktan sonra kendi saclarımın iki tel kalmasını da istemiyorm!!!

kızlar bende boncuk kaynak kullanıorm 4 aydırda kullanıorm bu ayın sonunda çıkarttırıp tekrar taktırıcam geçen gün sadece bi tanesi düştüü boncukların gayet memnunum bnm saçlarımda ince telli fakat dökülme falan olmuo uzun saçı seven arkdşlar uzatamıolarsa bence cesaret edip deneyebilirler

slm kızlar
çok uzun zamandır boncuk kaynak kullanıyorum süper memnunum.kesinnikle saçlara bir zararı yok ama saçta kaldıgı süre içerisinde kendi rutin olarak dökülme yapan saçlarınızı boncuk tutar çıkarttırıp tekrar taktırırken onlarda çıkar bizlerde saçımız döküldü sanırız ilk basta bende döküyor sandım ama işin aslı buymuş ve birde boncuklar silikonlu olsun ona mutlaka dıkkat edın boncugun ıcındekı silikon saça asla zarar vermıyor ve saçlar çıkmıyor.
eger çok para falan dıye düşünüyorsanız o malum sitede 0.90 kurusa gerçek saç satıyorlar ordan alın kuafore koltuga oturmadan once ne kadar takarsın deyın pazarlıkla ben 150 adet kaynak saçı 75 tl ye taktırdım çok memnunum çıt çıtı her zaman tak çıkar zor oluyor boyle ıyı :)
tavsiye ederimmmm

bende boncuk kaynak yaptıran biri olarak bu söylediklerinizin tamamına katılıyorum.380 ytl verdim kaynaklarıma sadece 1 ay dayanabildim kaşıntıya.yatarken battı, devamlı deli gibi bi kaşıntı,ve her fön çekildiğinde çıtır çıtır kopuşlarını duydum saçlarımın. ve sonunda çıkarttım şuan saçımın yarısı kopmuş durumda.çok rezil durumdayım,lütfen taktırmayın yazık etmeyin saçlarınıza.(taktırdığım kuaföe mersinin sayılı yerlerindendi bunun kaliteyle ilgisi yok yani)senağlama

arkadaşlar merhaba bende boncuk kaynak kullananlardanım..daha önce resimlerimi de eklemiştim o kadar doğal duruyor ki kaç yıllık üniversite arkadaşlarım dahi farketmediler kaynak olduğunu...hatta erkek arkadaşım bile anlamadı ben söyleyene kadar...çok ama çok memnunum..kendi saçlarım az diye istemiştim aslında şimdi kendi saçlarımda uzadı ama daha gür olsun diye boncuk kaynaklarımdan vazgecemiyorum..
kullanışsız bir yanını görmedim fakat saçı silikonlama işini çok iyi yapmaları gerkiyor..takıldığından bu yana sıcak fön+duş gibi etkenler kaynak saçın silikonuna zarar veriyor ve zamanla o silikonlar eriyor/çıkıyor bu da taktırmış olduğunuz saçların dökülmesine neden oluyor.tek kötü tarafı bu fakat zaten 3 ay sonra saçlar uzadığı için mecburen söktürüp tekrar taktırıyorsunuz...söküldüğünde saç diplerinizde 3 aydan beri diplerden tarayamadığınız için biriken dökülmüş kendi saçlarınız birikmiş oluyor..çıkarttıktan sonra duşta elinize 1 avuç saç çıkartırsanız şaşırmayın..
ne olursa olsun kaynakların verdiği uzun ve gürlüğü kendi saçımda bulamıyorum ve çaresi varken kullanıyorum..çok ama çok memnunum..tavsiye ederim fakat güzel ve kaliteli yapan bir yere yaptırın derim.
bu arada arkadaşın söylediği şu sözlere katılıyorum...'''Özel fön çektiriyor herkes boncuklu saça özenle fön çekemiyor''' çok doğru fön çekerken kuaför ne kadar kaliteli olursa olsun çok kaba davraanıyor ve o kaynakları da saçlarınızı da mahvediyorlar...bu bir gerçek...

Son düzenleme:
kızlar bugun kuaförümle konustum. saclarım zaten cok seyrek 100den fazla takıcak 250ye anlastık bide boya yaptrcam ona da 100 istedi toplam 350ye gelio. istersem keratin istersem boncuk yapcak. ama biri iyi derken biri kötü diyo. saclarım cok yavas uzuyo ve ben ömür boyu uzatmaya calıssam yine o boya gelemicek kendi sacım. cok kararsızım yaa. kullanışsız diyenler var. bana cıtcıt da alsam kaynakta yaptrsam 250 yapcak sizce cıtcıt mı kaynak mı? yazın denize uzun saclarımla rahatca grmek istiyorum. bu arada kuaföre cok gtmem genelde ewdeki braun düzlestiricimi kullanırım. kaynakta sorun yaratırmı düzlestirici. ya bi akıl verin nolur
bu hafta içi kesin karar werip yaptırcam artık. sizin fikirlerinize cok ihtiyacım var sonucta kullanıyosunuz biliyosunuz. ilk defa yapcam böle bişe ve annemi durmadan yaptırdın memnun kalmadın demesine maruz kalmak istemiyorum:)))))

ya und diye bir arkadas yazmıs ilk sayfalarda özel mesajı kapalı sanırım soramıyorum. söyledikleri beni tatmin etti ama boncukmu keratin mi cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…