kızlar bende mart aynda yaptrmştm ve sölediklerinizin hiç birini yaşamamıştım saçlarım zaten çok gür benim yanmıştı kestrmiştim kısacık kalmıştı belimde saçlarım o yüzden taktrmştm uzatmak amaçlı yani gürleştirmek için değil ve yağlarımıda sürdüm kafama yıkadımda,onları kat kat kestrdim,fönümü çektim kuaförede çektrdm ıslak ıslak jöleleyip kendi dalgasyla bile kullandm cok memnun kalmştm şimdi saçlarım siyahtı açtım tekrar yaptrıcam 1 2 hafta içerisinde :) izmirden arayanlara yardmcı olabilirim bnm gittiğim kuaför hakkaten bu konuda çok iiyi
Kızlar ben saçlarımı boyatıcamm fakat boyatıcağım yerde kaynak yapılmıyo...
Saçlarımı boyatıp, başka yerde kaynak yaptırsam nasıl olur yani böyle bişey olabilir mi?
Saçım röfle olucakk aynı rengi tuturabilirler mi acaba ?
acil bi cevap bekliyorum ,bilen kişilerden lütfen
kimse yardımcı olmayacak mı(
canım ne kadara yaptırıyorsun uygun sa bende yaptırmayı düşünüyorum izmirin neresinde yaptırdığın yer yardımcı olursan sevinirim tşkrler
İzmİrlİ arkadaŞlarrrrrr kaynak yaptırdıĞınız uygun yerler varmı yarıdımcı olun lÜtfen nnnnnnnn
kızlar boncuklu kaynak kötü görünüyo ya,hemen anlasılıyor onun yerine cıtcıt takılsa daha iyi bence,sonucta sacın dibinde kucuk kucuk boncuklar oluyo kaç kişide gördüm kafalarını saga sola cevirdikleri zaman ister istemez görünüyor,benim de saclarım platin sarıya boyalı ve uzun ama boyadan dolayı asırı derecede yıprandı ve kurudu,fönsüz cok cansız görünüyolar kendi rengime dönmeye karar verdim ama saclarımı da kestirmek zorundayım,keratinli kaynak yaptırırım belki ama herkes aynı durumdan sikayetci kaynagı cıkardıktan sonra kendi saclarımın iki tel kalmasını da istemiyorm!!!
2 gün önce kaynağı çıkarılmış biz kız gördüm ve hayatta kaynak yaptırmam.Kızın saçları yanık ve yoluk yoluk duruyordu.Ve tekrar kaynak yaptırıyordu.Çünkü kendi saçlarıyla gezmesine imkan yok.Bu kaynak bir kere yaptırıldımı durmadan yaptırman gereken birşey anladığım kadarıyla.Onun yerine çıtçıt daha mantıklı geliyor bana.
kızlar bende mart aynda yaptrmştm ve sölediklerinizin hiç birini yaşamamıştım saçlarım zaten çok gür benim yanmıştı kestrmiştim kısacık kalmıştı belimde saçlarım o yüzden taktrmştm uzatmak amaçlı yani gürleştirmek için değil ve yağlarımıda sürdüm kafama yıkadımda,onları kat kat kestrdim,fönümü çektim kuaförede çektrdm ıslak ıslak jöleleyip kendi dalgasyla bile kullandm cok memnun kalmştm şimdi saçlarım siyahtı açtım tekrar yaptrıcam 1 2 hafta içerisinde :) izmirden arayanlara yardmcı olabilirim bnm gittiğim kuaför hakkaten bu konuda çok iiyi
kzlar ben daha önce keratin kaynak kullandm ve saçlarımı mahvetti ! çıkartırken saçlarımı kesmek zorunda kaldık çnkü inanlmaz dolaşmıştı. şmdi boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum. onu kullananlarr varsa onda da aynı şey oluyo mu acaba?? saç karışıyor mu onda da ?
slm kızlar
çok uzun zamandır boncuk kaynak kullanıyorum süper memnunum.kesinnikle saçlara bir zararı yok ama saçta kaldıgı süre içerisinde kendi rutin olarak dökülme yapan saçlarınızı boncuk tutar çıkarttırıp tekrar taktırırken onlarda çıkar bizlerde saçımız döküldü sanırız ilk basta bende döküyor sandım ama işin aslı buymuş ve birde boncuklar silikonlu olsun ona mutlaka dıkkat edın boncugun ıcındekı silikon saça asla zarar vermıyor ve saçlar çıkmıyor.
eger çok para falan dıye düşünüyorsanız o malum sitede 0.90 kurusa gerçek saç satıyorlar ordan alın kuafore koltuga oturmadan once ne kadar takarsın deyın pazarlıkla ben 150 adet kaynak saçı 75 tl ye taktırdım çok memnunum çıt çıtı her zaman tak çıkar zor oluyor boyle ıyı :)
tavsiye ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?