kaynana 2 görümce ve evin 1 oğlu ne zormuş:(

haklısınız. benim durumum gerçekten zor. inanılmaz düşkünler eşime inanılmaz.. bu hayat boyu böyle olucak. düşkün olsunlar ama beni kıskanmadan ya çok mu zor bu onlar için?k validem annemden de rahatsız olyor bi de annem başka bir şehirde aynı şehirde olsalardı ne olurdu bilmiyorum.. o gün gezerken annem aradı eşimle de konuştu.. teli kapattıktan sonra eşim :anne senin telde sesin hiç gönül anne gibi gelmiyor kadın acayip neşeli canlı..enerji veriyor sen öyle konuşmuyosun valla dedi.. k validem de benim sebeplerm var dedi suratı asık. oysaki babam bu yıl iflas etti sebep arasan çok. demiyor evet hakkaten öyle biri diye :)))

Herkesin sevgi göstergesi,ailesiyle ilişkisi,yaşam şekilleri farklıdır.Senin ailenle onun ailesini kıyaslaman yanlış.Onların bağları o şekildedir,sizinki başka şekildedir.Senin kardeşine ailene yaklaşımın sevgi göstergen farklıdır onun ki farklı.Araşabilirler dertleşebilirler.Sen görümcenin sana surat asmasını sorun haline getirmiş bunu eşine yansıtmışsın.Ama sana bu sevgi göstergesi çok geliyorsa,sen de aynı suratı görümcene yapmış olabilirsin.Bak ne diyorsun,beraber uyuruz,yatağa ayrı girmeyiz.Demek ki ilişkinizde sorun yok.Ama sen küçk büyük sorunları ona yansıtıp ailesini kötülüyorsan soğuyor e tavır alıyordur.Bırak karışma aile ilişkisine.Hoşuna gitmeyen bir durum varsa,suçlayıcı yargılayıcı değil,tatlı bir dille anlat.

Hahahhaa valla okurken güldüm benim esimin adı da Ahmet tek oğlan 3 gorumcem var kv. Adı Fatma bu kadar yani hamile değilim bizde 1ssne 2 aylık evliyiz. Kendimi okudum sankim. Benim esim de ailesine düşkündür hersey aynen geçerli tek farkımız ben hamile değilim. ama normal bee canımm aynı anlattığın gibi bizim de. Kendini esinin yerine koy sen ailenle samimi olsan esın bunu karışsa kızmaz misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…