• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ah kaynana

Hiç anlamıyorum. Ne evlendiren aileyi ne de ay evleneyim de esimin dayisinin evinde yasayayım diyeni.
Durumlar iyidir, evlenirsin, bir şey olur yardıma muhtaç kalırsın eyvallah ama göre göre çamurlu yola girip ayakkabım kirleniyor diye şikayet etmek de ne bileyim, bir değişik.
Aslında bu kadınların gözleri kör oluyor evlenince suç kocada kocası çalışsa kimsenin lafını çekmez ama kocayı koruyorlar neden se.zor bulunuyor ya erkesizlik bide çocuk yapıyorlar dahada mecburlar artık kocaya

Üzülüyorum hem cinslerime kocan çalışmıyor kira veremiyor orda burda geziyorlarntasiyorlar biri laf deyince vay efendi oluyor

O koca olucak düşüncesiz yaratık calısıcam dötünü kaldıracak efendi gibi müdürü olduğu markette adam gibi çalışılacak bebek yapmayı biliyorsa buna kafa basıyorsa bu çocuk dogucak ne yiyecek deyip çalışmaya kafa basmıyor

Sonra kaynananın balkonu sorun oluyor

Konu sahibi yaz geliyor balkonu yika.mis gibi seR kilimi çay demle otur balkona ohhh gelsin keyifler

Niye hayır diyorsunuz o üyesiniz. Eski konularıniza görebiliyoruz.

Plansız programsız yaşamanın sonucu şuan ki durumunuz.

Evlenirken kirada oturamayacak durumdaymışsınız zaten dayı evinde yaşamıssınız 1 buçuk yıl, şimdi de kayinvalidenin üst katı orası olmasa ne yapacaksınız?

Eşinizin aldığı maaş belli sizi de çalıştırmıyormuş beyfendi, hamilesiniz, sürekli kötü düşünmeyin. Evlerinde oturacaksınız, yengelere olduğu gibi minnet etmeden kayınvalidenizi düşman bellemeyin kendinize.
Gene mi o üye ya 😂 dayının evinde oturan yengelere söven di mi?

mecbursanız, başka çareniz yoksa kendinizi doldurmanız bir işe yaramaz. eşimin maaşı yetmez dediğinize göre onların evinde oturacaksınız. birinin evinde otururken bu denli diş bilemek bana pek normal gelmiyor. tamam bana karıştı, huzursuzluk çıkardığı oldu ama sıkıştığımız zamanda evini açtı diye düşünüp kendinizi sakinleştirin. sıkı fıkı olmanıza gerek yok, kavga gürültü olmadan da mesafeli olunuyor.
Aaah canım ah ınan bazen hıc bir turlusu olmuyor. Bende de bi tane var 700 km oteden ortaligi cok guzel karıstırır cok fesat bir İnsan. Ama arkadas mecburuz dıyor. Yapacak bıseyi de yok gıbı mesafeli mesafeli ilerleyecek. Zor cok zor ama yapacak bısey yokmus baksana.

Dua edin kayinvalidenizin ustü bile olsa kira vermeden taşınacağınız bir ev var. yoksa esinizin maası hem kira hem bebek hem faturalar mutfak giderleri nasıl yetecekti? Kira vermeyeceksiniz ona şukredin kayinvalidenizi de gormezden gelin kafaya takmayın.

Ayrica anneniz de gelsin gitsin duymasin kayinvalidenizi size bir sey derse sizde duymayın.

Gönul isterdi esinizin baska yerde evi veya ev tutacak gucu olsun ama yok yapacak bir sey de yok o zaman. tek maas var siz hamilesiniz ki bebek dogunca bebegin bezi maması o su bu su sikayet etmenin caresi yok.

Artık hamilesiniz ama keske hamile kalmadan once sizde calisip para biriktirip kayinvalidenin evine muhtac olmasaydıniz. olan olmuş sinir stres yapıp kendinizi daha fazla yipratmayin.

Aaah canım ah ınan bazen hıc bir turlusu olmuyor. Bende de bi tane var 700 km oteden ortaligi cok guzel karıstırır cok fesat bir İnsan. Ama arkadas mecburuz dıyor. Yapacak bıseyi de yok gıbı mesafeli mesafeli ilerleyecek. Zor cok zor ama yapacak bısey yokmus baksana.
Eski konusu varmış, arkadaşlar durumun ne olduğunu gayet güzel anlatmış. Bunları bilmedende fikrim aynıydı, maddi olarak muhtaç olduğunuz birinin ağız kokusunu çekersiniz dünyanın kanunu bu. kayınvalidesiyle muhattap olmak istemiyorsa maddi açıdan kimseye yük olmayacak. Bu kadar basit. Şu noktadan sonra mesafe koyması gereken kişi kayınvalide,daha fazla sırtına binmesinler diye.

Eşi

Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm

O zaman çocuk yapmayıp işe girseydin eşine destek olsaydın. Şartların olgınlaşmasını bekleseydin. Biz ne yapabiliriz ki. Kaynanayla oturmak da öcü bir şey değil. Millet aynı evde oturuyoruz. Kapın ayrı sadece aynı avludan geçicen ne var.

Şükredin eviniz olduğu için.

Mecbursanız yapacak bir şey yok. Koruyun mesafenizi olsun bitsin. Ayrıca kıyafetinize karışıyorsa neden anneniz uyarıyor sizin ağzınız yok mu bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyin çok ileri giderse oğlun karışmıyor hayırdır anne diyiverin. Siz bence sessizsiniz sizden yüz buluyor demekki böyle davranıyor. Ben kv gittiğimde bir şeyler söyler karışmaya çalışır anne sen otur istersen başka yapacak bir şey yok diyorum kadın anlıyor ya gidiyor ya oturuyo devam etse ona göre davranırım ayrıca ki onun evi orası normal şartlarda benm evim olsa hiç karıştırmam yani.

Şartlar geregi kaynanamin ust katina tasiniyoruz bahceli ev aynı avludan girip çıkıcaz nasıl baş edicem önerileriniz neler kaç gündür hamile halimle inanin bunalimdayim kendimi hiç ii hissetmiyorum evin bi ön balkonu var o da onun kapi önüne bakıyo kafayi yicem.
Sana o kadar taşınma dedik canim mecbur çıkacaksın nereye kadar kaçacaksın.. Yanlış zamanda hamile kalmışsın ise girip çalışırdın kiraya çıkardınız hic de bunları cekmezdin

Back
X