- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
Kayınvalideye dediniz umarım zira evini işgalciler basıyorallah sabır versin şimdiden evinizde kendi halinde kalmaya çalışmaktan başka çare yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalideye dediniz umarım zira evini işgalciler basıyorallah sabır versin şimdiden evinizde kendi halinde kalmaya çalışmaktan başka çare yok
orasını bilemem de anlaşamazlarsa diye herkes kendi halinde kendi katında otursa belki birbirlerine rahatsızlık vermezler :)Kayınvalideye dediniz umarım zira evini işgalciler basıyor![]()
Konu sahibinin kadının akıl sağlığınıorasını bilemem de anlaşamazlarsa diye herkes kendi halinde kendi katında otursa belki birbirlerine rahatsızlık vermezler :)
Aslında bu kadınların gözleri kör oluyor evlenince suç kocada kocası çalışsa kimsenin lafını çekmez ama kocayı koruyorlar neden se.zor bulunuyor ya erkesizlik bide çocuk yapıyorlar dahada mecburlar artık kocayaHiç anlamıyorum. Ne evlendiren aileyi ne de ay evleneyim de esimin dayisinin evinde yasayayım diyeni.
Durumlar iyidir, evlenirsin, bir şey olur yardıma muhtaç kalırsın eyvallah ama göre göre çamurlu yola girip ayakkabım kirleniyor diye şikayet etmek de ne bileyim, bir değişik.
Heh kayana bir şey derse aynen bunu deyin ama sizde o cesaret var mı, mabadınız yer mi bilemedim sjsjsjsAynen. Sana dert mi oldu ?
Gene mi o üye yaNiye hayır diyorsunuz o üyesiniz. Eski konularıniza görebiliyoruz.
Plansız programsız yaşamanın sonucu şuan ki durumunuz.
Evlenirken kirada oturamayacak durumdaymışsınız zaten dayı evinde yaşamıssınız 1 buçuk yıl, şimdi de kayinvalidenin üst katı orası olmasa ne yapacaksınız?
Eşinizin aldığı maaş belli sizi de çalıştırmıyormuş beyfendi, hamilesiniz, sürekli kötü düşünmeyin. Evlerinde oturacaksınız, yengelere olduğu gibi minnet etmeden kayınvalidenizi düşman bellemeyin kendinize.
Yengeler kurtuldu, sıra kv’de..Gene mi o üye yadayının evinde oturan yengelere söven di mi?
Ben asla unutmam ilk ban orda yedimValla biraz yüzünüz varsa yazmayın daha da buraya ya. Kırk kat yabancı tanıyor artık sizi.![]()
Aaah canım ah ınan bazen hıc bir turlusu olmuyor. Bende de bi tane var 700 km oteden ortaligi cok guzel karıstırır cok fesat bir İnsan. Ama arkadas mecburuz dıyor. Yapacak bıseyi de yok gıbı mesafeli mesafeli ilerleyecek. Zor cok zor ama yapacak bısey yokmus baksana.mecbursanız, başka çareniz yoksa kendinizi doldurmanız bir işe yaramaz. eşimin maaşı yetmez dediğinize göre onların evinde oturacaksınız. birinin evinde otururken bu denli diş bilemek bana pek normal gelmiyor. tamam bana karıştı, huzursuzluk çıkardığı oldu ama sıkıştığımız zamanda evini açtı diye düşünüp kendinizi sakinleştirin. sıkı fıkı olmanıza gerek yok, kavga gürültü olmadan da mesafeli olunuyor.
Zaten konu karışıktı baştan itibarenAnam gene karışmış konu ayyyyyh![]()
Eski konusu varmış, arkadaşlar durumun ne olduğunu gayet güzel anlatmış. Bunları bilmedende fikrim aynıydı, maddi olarak muhtaç olduğunuz birinin ağız kokusunu çekersiniz dünyanın kanunu bu. kayınvalidesiyle muhattap olmak istemiyorsa maddi açıdan kimseye yük olmayacak. Bu kadar basit. Şu noktadan sonra mesafe koyması gereken kişi kayınvalide,daha fazla sırtına binmesinler diye.Aaah canım ah ınan bazen hıc bir turlusu olmuyor. Bende de bi tane var 700 km oteden ortaligi cok guzel karıstırır cok fesat bir İnsan. Ama arkadas mecburuz dıyor. Yapacak bıseyi de yok gıbı mesafeli mesafeli ilerleyecek. Zor cok zor ama yapacak bısey yokmus baksana.
Eşi
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm
Sana o kadar taşınma dedik canim mecbur çıkacaksın nereye kadar kaçacaksın.. Yanlış zamanda hamile kalmışsın ise girip çalışırdın kiraya çıkardınız hic de bunları cekmezdinŞartlar geregi kaynanamin ust katina tasiniyoruz bahceli ev aynı avludan girip çıkıcaz nasıl baş edicem önerileriniz neler kaç gündür hamile halimle inanin bunalimdayim kendimi hiç ii hissetmiyorum evin bi ön balkonu var o da onun kapi önüne bakıyo kafayi yicem.
İnan bdv de aklımda kalan tek konuBen asla unutmam ilk ban orda yedim![]()
Bunu hamile kalmadan önce hesaplamaniz gerekmiyor muyduEşi
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm