- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Olmadi simdi kocana cok kizdim evin icinde bana desin ama baskalarinin yaninda asla onu da demesin de.Eltilerime karşı mesafemi hep koydum kendimi ezdirmiyorum çünkü en küçük gelin benim aralarında ezmeye çalışıyolar ama tavırlıyım eşimle aram kötü beni hiç tutmuyor korumuyor sahiplenmiyor onların yanında salak gerizekalı kelimeler söylüyo darıldığım zaman annesi kocandır döverde severde diyor oğlunun arkasında benim üstüme çok geliyor eşimle çok konuştum üzüldüğümü anlattım ona ama aynı beni sahiplenmiyo çok şükür kızım var 3aylık ona bakınca herşeyi unutuyorum kimseyi takmıyorum ama bir yere kadar bunaldım sıkıldım
Peki konunun başlığı neden 'ah kocam ah' değilde kaynana?Eltilerime karşı mesafemi hep koydum kendimi ezdirmiyorum çünkü en küçük gelin benim aralarında ezmeye çalışıyolar ama tavırlıyım eşimle aram kötü beni hiç tutmuyor korumuyor sahiplenmiyor onların yanında salak gerizekalı kelimeler söylüyo darıldığım zaman annesi kocandır döverde severde diyor oğlunun arkasında benim üstüme çok geliyor eşimle çok konuştum üzüldüğümü anlattım ona ama aynı beni sahiplenmiyo çok şükür kızım var 3aylık ona bakınca herşeyi unutuyorum kimseyi takmıyorum ama bir yere kadar bunaldım sıkıldım
Konu sahibiyle beraber 6 gelinHelal olsun kv ye bes gelini de bir araya toplamis.yilin kaynanasi ilan ediyorum.
Bana mı dedin orda kalmışsın diye anlamadım niye bu tepkiBravo sen orda kalmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?