Kaynana ah kaynana

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Kızlar 2yıldır evliyim kaynanam ve 5eltimle aynı apartmandayız tam bir aile apartmanı sürekli evliliğimde gözleri kaynanam desen sürekli sen söylesin böylesin napıcam ya

Evi taşıma imkanin yoksa arana mesafe koy,gorünce merhabalaş sadece,istenmediklerini anlasınlar,önce üstelerler sonra onlarda geri cekilir.

Öncelikle mesafe koymakla başlayın.
Gidip gelmeyi azaltın. Size geldikleri zaman sürekli bir iş yapın geçip oturmayın gitsinler.
Sonrasında eşinize açın bu durumu .
Rahatsız olduğunuzu söyleyin ve başka bir yere taşınma fikrini sunun eşinize.
Kabul etmezse de mesafeyi korumaya devam edin .
Eşiniz sizi istedikçe onları bahane edin işte onlar var yapamayız ki vs gibi şeyler söylerim. Ama tatlı dille konuşun eşinizle aranızı bozmayın ikna etmeye çalışın. Tek kurtuluş bu oluyor böyle durumlarda.

kaynanan sana öylesin böylesin dediğinde ben böyleyim yapacak bişe yok benim yapım bu de gelin kaynana toprağına düşüyormuş bende senin toprağına düştüm de . 5 eltin nasıl davranıyorsa davransın sen mesafeni koru sürekli görüşmek zorunda değilsin.

Eltilerime karşı mesafemi hep koydum kendimi ezdirmiyorum çünkü en küçük gelin benim aralarında ezmeye çalışıyolar ama tavırlıyım eşimle aram kötü beni hiç tutmuyor korumuyor sahiplenmiyor onların yanında salak gerizekalı kelimeler söylüyo darıldığım zaman annesi kocandır döverde severde diyor oğlunun arkasında benim üstüme çok geliyor eşimle çok konuştum üzüldüğümü anlattım ona ama aynı beni sahiplenmiyo çok şükür kızım var 3aylık ona bakınca herşeyi unutuyorum kimseyi takmıyorum ama bir yere kadar bunaldım sıkıldım

Olmadi simdi kocana cok kizdim evin icinde bana desin ama baskalarinin yaninda asla onu da demesin de.

Ah canım 2yıl once hepsi Melek gibiydi bana karşı eşim süper bi insandı zaten çok değişmiş tanıyamıyorum artık

Çok konuştum onların yanında sevgini göster bana dillerine düşmeyelim dedim evde ne dersen de gizli kalsın ama onlara karşı rencide etme beni diye çooook şeyler konuştum bazen hak veriyo düzeliyo gibi oluyo 2günü geçmiyo ama yine aynı

senin kocan bu şeklde devam ettiği sürece kaynanan zor düzelir . sana onların yanında hakaret ettiğinde bi yüksek çıkış haddini bildir çirkefleş bak bi daha diyo mu . ben kötü davranan insanlara iyi davranan insanları hiç anlamam onlar sana kötüyse sende onlara kötü ol kimse kimsenin aşını ekmeğini vermiyor kimsede senden üstün degil o kaynanaysa sen gelinsin o kocaysa sende eşisin

Peki konunun başlığı neden 'ah kocam ah' değilde kaynana?

Hakaretleri yiyip oturuyo musun?

Hayır cevabımı veriyorum ama ben eşiminde benim arkamda olmasını isterdim bana güç verebilir o beni korursa sahiplenirse kimse laf söyleyemez annesi kardeşi bile bunu onunla çokkonuştum ama hiç benim yanımda duran bi insan değil önceden böyle değildi doğumdan sonra çok bozdu kendini

cok zor bir yasam seklini kabul etmissiniz.kimse kolay kolay cesaret edemez.ben kendi kardesim olsa 5 tane yine istemem ayni apartmanda.niye hepsi size tepkili.eltiler eziyor kv laf sokuyor kocaniz sahip cikmiyor..kp riniz yokmu onlarin sozu daha etkili olur genelde bu tarz yasamlarda..valla ne desek bos allah kolaylik versin ayri bir eve cikmak icin birbirinize sac bas girmeyi beklemeseniz iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…