Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidenize anlatın durumu. Yok illa geleceğim diyorsa göreceği de var. Bu vaziyetteyken kadına yatak hazırlayıp yemek pişirecek haliniz yok.
Ben de telefon numarası yok, hiç lazım olmadı.

İnşallah faydası olurda gelmezler,taşınma sırasında ev dandini olur nerede yatacaklar birde.
Zaten ben onunla hiçbir şekilde muhatap olmuyorum ki. Boş eve geliyor aslında. Karşısında muhatap yok çünkü.

Gelsin kıvrılsın kedi gibi bir yerde, ne yiyorsanız onu yesin. Bi de onu mu düşüneceksin?
Bir koltuğu parselliyor tüm gün yatıyor zaten. Ama şu an öyle bir lüksü de yok çünkü salonda çocuklar oynuyor ve bütün koltuklarda oyuncakları kitapları kalemleri. Ev aldı başını gidiyor.

Bir koltuğu parselliyor tüm gün yatıyor zaten. Ama şu an öyle bir lüksü de yok çünkü salonda çocuklar oynuyor ve bütün koltuklarda oyuncakları kitapları kalemleri. Ev aldı başını gidiyor.
Gelsin görsün gününü bırak.

Koltukları naylonla filan sarsana götüreceksen en azından hazır olur.
Götüreceğim takımı sardık, diğer koltuk takımını eşime bıraktım. O odada oturuyoruz zaten tüm gün, orada takılıyoruz. Diğer odalara girilmiyor.

Gelemez. Eşime de yazdım bunu. Henüz cevap vermedi bakalım kim kazanacak?
Böyle yaparsan Began anamı eve sokmadı diye dedikodunu eder sağda solda. Bırak gelsin. Senin koca bi işler peşinde. Bi şeylere yol yapıyor.

Böyle yaparsan Began anamı eve sokmadı diye dedikodunu eder sağda solda. Bırak gelsin. Senin koca bi işler peşinde. Bi şeylere yol yapıyor.
Ben gidiyorum ya istediği kadar dedikodumu yapsın, istediği kadar beni gömsün, hiç umrumda değil.

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Gelsin kalsın kolilerin ıstünde ilgilenmeyin. Ben ev bu sekil diye dedim ogluna dinlemedi deyin elestrirse

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X