- 19 Mayıs 2020
- 47.763
- 214.576
- 598
Gelsin kıvrılsın kedi gibi bir yerde, ne yiyorsanız onu yesin. Bi de onu mu düşüneceksin?Düşün o kadar yüzsüz. Ben kadına hoş geldin bile demiyorum. Geçiyorum odama ya da mutfağa telefonda takılıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin kıvrılsın kedi gibi bir yerde, ne yiyorsanız onu yesin. Bi de onu mu düşüneceksin?Düşün o kadar yüzsüz. Ben kadına hoş geldin bile demiyorum. Geçiyorum odama ya da mutfağa telefonda takılıyorum.
Ben de telefon numarası yok, hiç lazım olmadı.Kayınvalidenize anlatın durumu. Yok illa geleceğim diyorsa göreceği de var. Bu vaziyetteyken kadına yatak hazırlayıp yemek pişirecek haliniz yok.
Zaten ben onunla hiçbir şekilde muhatap olmuyorum ki. Boş eve geliyor aslında. Karşısında muhatap yok çünkü.İnşallah faydası olurda gelmezler,taşınma sırasında ev dandini olur nerede yatacaklar birde.
Meraktan geliyor bence kaynana hazretleri.Zaten ben onunla hiçbir şekilde muhatap olmuyorum ki. Boş eve geliyor aslında. Karşısında muhatap yok çünkü.
Bir koltuğu parselliyor tüm gün yatıyor zaten. Ama şu an öyle bir lüksü de yok çünkü salonda çocuklar oynuyor ve bütün koltuklarda oyuncakları kitapları kalemleri. Ev aldı başını gidiyor.Gelsin kıvrılsın kedi gibi bir yerde, ne yiyorsanız onu yesin. Bi de onu mu düşüneceksin?
Koltukları naylonla filan sarsana götüreceksen en azından hazır olur.Bir koltuğu parselliyor tüm gün yatıyor zaten. Ama şu an öyle bir lüksü de yok çünkü salonda çocuklar oynuyor ve bütün koltuklarda oyuncakları kitapları kalemleri. Ev aldı başını gidiyor.
Gelsin görsün gününü bırak.Bir koltuğu parselliyor tüm gün yatıyor zaten. Ama şu an öyle bir lüksü de yok çünkü salonda çocuklar oynuyor ve bütün koltuklarda oyuncakları kitapları kalemleri. Ev aldı başını gidiyor.
Götüreceğim takımı sardık, diğer koltuk takımını eşime bıraktım. O odada oturuyoruz zaten tüm gün, orada takılıyoruz. Diğer odalara girilmiyor.Koltukları naylonla filan sarsana götüreceksen en azından hazır olur.
Gelemez. Eşime de yazdım bunu. Henüz cevap vermedi bakalım kim kazanacak?Gelsin görsün gününü bırak.
Böyle yaparsan Began anamı eve sokmadı diye dedikodunu eder sağda solda. Bırak gelsin. Senin koca bi işler peşinde. Bi şeylere yol yapıyor.Gelemez. Eşime de yazdım bunu. Henüz cevap vermedi bakalım kim kazanacak?
Gitmeyecek takımda yatmayı planlıyor kesin,işin cidden zor bu kadınla.Götüreceğim takımı sardık, diğer koltuk takımını eşime bıraktım. O odada oturuyoruz zaten tüm gün, orada takılıyoruz. Diğer odalara girilmiyor.
Bırak gelsin eşinle muhattap olur en azından yoksa gider ayak sıkıntı yaşatmasın sanada.Gelemez. Eşime de yazdım bunu. Henüz cevap vermedi bakalım kim kazanacak?
Ben gidiyorum ya istediği kadar dedikodumu yapsın, istediği kadar beni gömsün, hiç umrumda değil.Böyle yaparsan Began anamı eve sokmadı diye dedikodunu eder sağda solda. Bırak gelsin. Senin koca bi işler peşinde. Bi şeylere yol yapıyor.
Zaten uzun süredir benim eve yerleşme planı yapıyordu. Herhalde yerleşeceği evi görmek istiyor.Gitmeyecek takımda yatmayı planlıyor kesin,işin cidden zor bu kadınla.
Rest çektim. Kendi bilir.Bırak gelsin eşinle muhattap olur en azından yoksa gider ayak sıkıntı yaşatmasın sanada.
Gelsin kalsın kolilerin ıstünde ilgilenmeyin. Ben ev bu sekil diye dedim ogluna dinlemedi deyin elestrirseSelam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Tamam haklısında bu seferde çocukları işlemeye başlarlar buda sıkıntı yaratır sana.Ben gidiyorum ya istediği kadar dedikodumu yapsın, istediği kadar beni gömsün, hiç umrumda değil.
Otursun o zaman oğluşuyla yesinler birbirlerini.Zaten uzun süredir benim eve yerleşme planı yapıyordu. Herhalde yerleşeceği evi görmek istiyor.
İnşallah güzel haberleri alırsın gelmemesi yönünde.Rest çektim. Kendi bilir.
Gelemez diye rest çektim bakalım cevabı gelmedi daha.Gelsin kalsın kolilerin ıstünde ilgilenmeyin. Ben ev bu sekil diye dedim ogluna dinlemedi deyin elestrirse
Bende telefon numarası olmadığı için çocuklarımla görüşmesi imkansızTamam haklısında bu seferde çocukları işlemeye başlarlar buda sıkıntı yaratır sana.