Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz evin ne halde olduğunu biliyordur. Onarağmen çağırıyosa hiç kafayatakmayın. Gelsin napıcaksa artık. Yine napıyorsanız onu yapın ilgilenmeyin.

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Direk kayinvalideyi arayın. Durumu uygun dille anlatın sessz kalmayin

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bana biraz da siz abartiyorsunuz gibi geliyor artik.

nasıl ağladın içli içli mi kıyamam akşam gelirken süpriz çikolata getireyim sana deseydin keşke.
Dengesizleşti iyice. Biz gidiyoruz ağlamıyorsun da annene mi ağladın dedim. Bilmiyorum diyor.

Eşiniz evin ne halde olduğunu biliyordur. Onarağmen çağırıyosa hiç kafayatakmayın. Gelsin napıcaksa artık. Yine napıyorsanız onu yapın ilgilenmeyin.
Gelmiyor çok şükür.

Yars
Selam kızlar;
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum
Yaramadığını biliyorsunuz .Yarasa bu stresei yaşamazsınız.Adam sizi kaale bile almıyor üzgünüm......

her gün buraya negatif durumları atıp gitmek rahatlatıyor mu sizi?
Bak burada ne yazıyor;

Bir derdim var

BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.

Hoşuna gitmiyorsa BDV de takılmak, konuları zorunda değilsin.

Selam kızlar;
Kalsiin hic birsey yapmayin yatsin halinin ustunde. Karnini da oglu diyirsun gram ilgilenmeyin zaten 1000 tane isiniz var. Ana ogul ne isterlerse yapsinlar.

Kalsiin hic birsey yapmayin yatsin halinin ustunde. Karnini da oglu diyirsun gram ilgilenmeyin zaten 1000 tane isiniz var. Ana ogul ne isterlerse yapsinlar.
Gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.

Son durum bu.

Kv'den kurtuldugunuza sevindim. Yalnız bu denli yabancı iki insanken yeni taşındığıniz eve gelme ihtimali nasıl doğdu ben onu anlamadım. Bunun önünü kesmelisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X