- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Olmaz inşallah. Benden ayrılsın da naparsa yapsın.O bölüm henüz ifşa olmadı yayınlanmadı ilerleyen bölümlerde bekleniyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz inşallah. Benden ayrılsın da naparsa yapsın.O bölüm henüz ifşa olmadı yayınlanmadı ilerleyen bölümlerde bekleniyor.![]()
Kv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
Direk kayinvalideyi arayın. Durumu uygun dille anlatın sessz kalmayinSelam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Bana biraz da siz abartiyorsunuz gibi geliyor artik.Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Dengesizleşti iyice. Biz gidiyoruz ağlamıyorsun da annene mi ağladın dedim. Bilmiyorum diyor.nasıl ağladın içli içli mi kıyamam akşam gelirken süpriz çikolata getireyim sana deseydin keşke.
Ayrılıyorlar mı?5 gün sonra bu düşüncesiz adamdan kurtuluyorsunuz. Buna sevinin. KV gelince de yemek filan yapmayın.
Gelmiyor çok şükür.Eşiniz evin ne halde olduğunu biliyordur. Onarağmen çağırıyosa hiç kafayatakmayın. Gelsin napıcaksa artık. Yine napıyorsanız onu yapın ilgilenmeyin.
Yaramadığını biliyorsunuz .Yarasa bu stresei yaşamazsınız.Adam sizi kaale bile almıyor üzgünüm......Selam kızlar;
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum
Bak burada ne yazıyor;her gün buraya negatif durumları atıp gitmek rahatlatıyor mu sizi?
Kaale almak zorunda kaldı. Kv gelmiyor.Yars
Yaramadığını biliyorsunuz .Yarasa bu stresei yaşamazsınız.Adam sizi kaale bile almıyor üzgünüm......
Kalsiin hic birsey yapmayin yatsin halinin ustunde. Karnini da oglu diyirsun gram ilgilenmeyin zaten 1000 tane isiniz var. Ana ogul ne isterlerse yapsinlar.Selam kızlar;
Gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.Kalsiin hic birsey yapmayin yatsin halinin ustunde. Karnini da oglu diyirsun gram ilgilenmeyin zaten 1000 tane isiniz var. Ana ogul ne isterlerse yapsinlar.
Bencil.Eşiniz iyi bi sopayı hakediyor ne kadar düşüncesiz alakasız bi adam ya ne kadar rahat
Ne ahahahhahaha ay bayılacam wc gitseydi niye eve geldi çocuk mu bu ahahshshhsGelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
Son durum bu.
Allah o müdüre sabır versin, çalıştıramaz da bunu. Neler çekiyoruz böyle tiplerden.Hocam Began'ın kocası ağlıyoooo
Devlet memuru adam dairede ağlıyor, müdürü eve gönderiyor. Aboooo![]()
donunu yıkatacak birine ihtiyac duyuyor klasik muhtemelen sizden sonra annesi birlikte kalır cogunluklaSaçma ve komik. Annesini bu kadar umursamazdı. Adama bir haller oldu.