Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Ay deliriyorum bu eşten izin almadan eve birilerini davet etme olaylarına.
Yahu orası iki kişinin ortak alanı, diğer kişiye sormadan noluyo sanki tek başına yaşıyor adam.

5 gün sonra bu düşüncesiz adamdan kurtuluyorsunuz. Buna sevinin. KV gelince de yemek filan yapmayın.
Yapamam. Gölgede 43 derece. Ocağa yaklaşmıyorum bile. Ev zaten berbat durumda böyle bir temizlik yapamıyorum. Kıyafetim bile yok, hepsi kolilendi. Çamaşır sulu 3-5 tişört şortla duruyorum.

Ay deliriyorum bu eşten izin almadan eve birilerini davet etme olaylarına.
Yahu orası iki kişinin ortak alanı, diğer kişiye sormadan noluyo sanki tek başına yaşıyor adam.
Bir de ben şehir dışına taşınıyorum 5 gün sonra ev zaten karmakarışık.

Selam kızlar;
Bırak gelsin Began, ırgatlık yapar.

Kayınvalidenin kutuların üstünden atlayıp iki aperatifle idare etmek istediğini sanmıyorum. Hele ki bu sıcakta kutu toplamak istediğini hiç sanmıyorum.

Bu iş bence eşinizin boşboğazlığından çıkıyor.

Kayınvalide ile görüşün, epey sempatik olun.

Anne eşim X kalacağını söyledi, evdeki durum bu haberin olsun diyin. Zaten o da taşınmaydı iş gerekmesiydi derken hemen gelmekten vazgeçecektir.

Diyelim ki bu cehennem sıcağında size yardıma geldi, o zaman bir ayran yarım lahmacunla beraber iş yaparsınız.

Selam kızlar;
Kayınvalidenizi arayıp,anne seni ağırlamayı çok isterdim ama kusura bakma şu durumda kabul edemem,taşınıyoruz malum diyebilirsiniz pekala.

Yapamam. Gölgede 43 derece. Ocağa yaklaşmıyorum bile. Ev zaten berbat durumda böyle bir temizlik yapamıyorum. Kıyafetim bile yok, hepsi kolilendi. Çamaşır sulu 3-5 tişört şortla duruyorum.

Bunların hepsini kvye söyleyin. Dediğiniz gibi tembelse ortamdan ışık hızıyla kaçacaktır, emin olun eşiniz anne gel diye ısrar bile etmiştir.

Selam kızlar;
Dizimin yeni bölümü gelmiş gibi hissettim

Kayınvalidenin kutuların üstünden atlayıp iki aperatifle idare etmek istediğini sanmıyorum. Hele ki bu sıcakta kutu toplamak istediğini hiç sanmıyorum.

Bu iş bence eşinizin boşboğazlığından çıkıyor.

Kayınvalide ile görüşün, epey sempatik olun.

Anne eşim X kalacağını söyledi, evdeki durum bu haberin olsun diyin. Zaten o da taşınmaydı iş gerekmesiydi derken hemen gelmekten vazgeçecektir.

Diyelim ki bu cehennem sıcağında size yardıma geldi, o zaman bir ayran yarım lahmacunla beraber iş yaparsınız.
Ben kayınvalideyle 15 senedir hiçbir şekilde görüşmüyorum konuşmuyorum. Sadece senede bir iki gün torunlarını görsün diye izin veriyordum. Ama kadın yüzsüz.

eşinize maaşınızı vermeyin sakın . Eski konunuzu hatırladım . Kusura bakmayın . Emeklerinizin sömürülmesini gerçekten istemiyorum . Ne düşüncesizlik tepenize tam taşınırken misafir diye geliyor . 3 çocuk evde . Hangi biri ile uğraşacaksanız . Hava 50 derece .
Odun çünkü başka açıklaması yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X