Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidenizi arayıp,anne seni ağırlamayı çok isterdim ama kusura bakma şu durumda kabul edemem,taşınıyoruz malum diyebilirsiniz pekala.
Yoo. Kaynanayla 15 senedir muhatap olmuyorum. O beni sevmez. Ben de onu sevmem. Gayet açık yani ilişkimiz.

Zaten sinyalini vermişti geleceklerinin.
Beş gün sonra kayınvalide, görümceniz ve siz birlikte görev yerine gideceksiniz.
Eşiniz böyle istiyor çünkü.
Sizi salladığı yok.
Mesaj attım sen de gelme annen de gelmesin diye bakalım.

Bırak Began geleceği varsa göreceği de var de. Ne yemek ne yatacak yer elini sürme atlasın kolilerde, yatsın parkede. Oh olsun de işine bak
Yani, zaten araları yokmuş. Tertemiz, muhabbet yoksa borcu da yok. Gel de gör ebenin çiçekli donunu diyeceksin. Ne kolay dertmiş yalnız sabah sabah imrendim.

E gelsin takilsin kendi halinde. Hic ilgilenmeyin. Ben olsam sifir temas sifira yakin iletisimle evimi koliler isimi yapardim. Geldigine pisman olsun. Esinize de soyleyin evimle ilgileniyorum sorumluluk alamam diye
Kadının varlığı benim için işkence gibi zaten o yüzden gelmesini istemiyorum hiçbir şekilde.

Bırak Began geleceği varsa göreceği de var de. Ne yemek ne yatacak yer elini sürme atlasın kolilerde, yatsın parkede. Oh olsun de işine bak
15 yıldır böyle yapıyorum. Hiçbir şekilde konuşmuyorum, aynı odada oturmuyorum. Oğlu geldiğinde onunla sohbet ediyor yemek veriyor ama kadın yüzsüz. Meşgul olduğumu bile bile gelmek istiyor.

Yani, zaten araları yokmuş. Tertemiz, muhabbet yoksa borcu da yok. Gel de gör ebenin çiçekli donunu diyeceksin. Ne kolay dertmiş yalnız sabah sabah imrendim.
Düşün o kadar yüzsüz. Ben kadına hoş geldin bile demiyorum. Geçiyorum odama ya da mutfağa telefonda takılıyorum.

Yoo. Kaynanayla 15 senedir muhatap olmuyorum. O beni sevmez. Ben de onu sevmem. Gayet açık yani ilişkimiz.
O zaman yine arayıp gelme diyebilirsiniz.
Siz muhattap olmuyor olabilirsiniz ama o gayet muhattap,evinize gelip kalacak kadar.
Madem konuşmuyorsunuz,arayip musait değilim gelme de pekala diyebilirsiniz bence.

Hayır geldi diyelim nerede yatacak, koltuklar da örtülüdür şimdi. Nevresimler kimbilir nerede.

Kediler gibi kutuların üstüne kıvrılacaksa bilemem.
Taşınacak eve yatılıya gelmek iyi cesaret. 😅
Yatmayı geçtim sadece salon oturulabilir halde sayılır ama çocuklar oyuncaklarıyla takılıyor. Her yer her yerde. Bir de bugün yeni aldığımız bazı eşyalar gelecek tamamen dolacak ev.

O zaman yine arayıp gelme diyebilirsiniz.
Siz muhattap olmuyor olabilirsiniz ama o gayet muhattap,evinize gelip kalacak kadar.
Madem konuşmuyorsunuz,arayip musait değilim gelme de pekala diyebilirsiniz bence.
Bende numarası yok hiç almadım şimdiye kadar. O yüzden eşime mesaj attım.

Bende numarası yok hiç almadım şimdiye kadar. O yüzden eşime mesaj attım.
Sevgili began k.validenin planları arasında seninle beraber tayin yerine gelecek olmasıda kuvvetle ihtimaller arasında olabilir.
Eşya toplanan evde gelip kalmanın mantığıda saçmalardan bir demet yani.

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.

Ben olsam yokmuş gibi davranırım.
Bize ne hazırlıyorsam bi tabakta ona koyarım.
Asla ekstra bi çaba göstermem.
Yatacağı yeri eşin ayarlasın.

Anladım ama engelleyin gelmesin şu durumda.
Eşiniz gitsin annesini cok ozlediyse gorüşsün,siz zaten konuşmuyormuşsunuz bu ne yüzsüzlük ben anlamadım.
Eşime yine mesaj attım. Ananı da al git, sakın eve gelme dedim. İnşallah işe yarar.

Sevgili began k.validenin planları arasında seninle beraber tayin yerine gelecek olmasıda kuvvetle ihtimaller arasında olabilir.
Eşya toplanan evde gelip kalmanın mantığıda saçmalardan bir demet yani.
Olabilir. Görümceler daha ben yerleşmeden gelme planı yapıyorsa bu gerçekleşmesi mümkün bir ihtimal. Mesajla rest çektim ama bakalım işe yarayacak mı?

Ben olsam yokmuş gibi davranırım.
Bize ne hazırlıyorsam bi tabakta ona koyarım.
Asla ekstra bi çaba göstermem.
Yatacağı yeri eşin ayarlasın.
Ben kvyi normalde eve almıyorum. 15 senedir sadece senede bir iki gün gelip kalabiliyor. O da torun hatırı için. Kv geldiğinde ben onunla selamlaşmıyorum, aynı odada oturmuyorum, konuşmuyorum, aynı sofrada yemek yemiyorum. Bu yıllardır böyle.

Kayınvalidenize anlatın durumu. Yok illa geleceğim diyorsa göreceği de var. Bu vaziyetteyken kadına yatak hazırlayıp yemek pişirecek haliniz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X