Kaynana belası !!!!!

saygı bekliyorsanız,saygı göstermelisiniz.kayınvalideniz cahil,eski kafalı olabilir ama saygısızlığı haketmiyor.
eşim 12 yaşından beri çalışıyor,onlara bakıyor demişsiniz.kimin işinde çalışıyor.sıfırdan mı var etti,evleri,arabaları?yoksa kayınpederinizin kurduğu bir işi mi devam ettiriyor?
12 yaşında tek başına o kadar abi olmasına rağmen dükkan açtı komşunun eşimin halini anlatınca acınacak halden bugüne gelmiş bu kadar mali mulku esim yaptı hala da yapıyor kimse demesin onların evinde yaşıyoruz esim ailesine bakıyor istese çok güzel bir ev alır yaşarız ama babasına karşı vazifesi olduğunu düşünüyor. Eşimin komşusu kp sevmez nedeni gaddar der o yaştaki çocuk tek başına yaptı o kadar şeyi değer görmüyor diye hep söyler bana

12 yaşında tek başına o kadar abi olmasına rağmen dükkan açtı komşunun eşimin halini anlatınca acınacak halden bugüne gelmiş bu kadar mali mulku esim yaptı hala da yapıyor kimse demesin onların evinde yaşıyoruz esim ailesine bakıyor istese çok güzel bir ev alır yaşarız ama babasına karşı vazifesi olduğunu düşünüyor. Eşimin komşusu kp sevmez nedeni gaddar der o yaştaki çocuk tek başına yaptı o kadar şeyi değer görmüyor diye hep söyler bana
Onun duymasını istediğim herşeyi açık net ona iletecek kişileri biliyorum ben yapıyorum da değmez kadın anliyomusun ona kalsa esim beni hergün dovsun yada bosanalim kendim duydum esime adam olsaydın 2 tokat atıp sustururdun dediğini sen olsan napardin ?

Niye arkasından konuşunca saygı duymusmu oluyorsunuz yani??
Yani şuan siz saygilisiniz ben değilim öylemi?
Dürüstlük denen bisi olduğunu unutuyorsunuz sanki..
Onun duymasını istediğim herşeyi gerekli yerlere açık ve net şekilde iletirim ben . Değmez kadın anliyomusun ona kalsa esim beni dovucek susturacak yada bosayacak bir kere duydum esime adam olsaydın erkek olsaydın ağzına 2 tokat atıp sustururdun diyodu kulak misafiri günah diye dinlemedim ordan geçerken duydum ve ağlaya ağlaya evime indim

Onun duymasını istediğim herşeyi gerekli yerlere açık ve net şekilde iletirim ben . Değmez kadın anliyomusun ona kalsa esim beni dovucek susturacak yada bosayacak bir kere duydum esime adam olsaydın erkek olsaydın ağzına 2 tokat atıp sustururdun diyodu kulak misafiri günah diye dinlemedim ordan geçerken duydum ve ağlaya ağlaya evime indim
Bak canım seni anlıyorum aynı bela kv deden bencede var.ama inan bana karşına geçip yüzüne söyleyip tüm bağları koparırsan o zaman huzurlu olursun.diğer türlü zorla elini öptüğünde hem gururun hemde kalbin kırılacak çünkü içinden gelmiyor haklı olarak.
Yada birdaha bir laf etmeye kalktığında senin arkandan duyar duymaz siz ne demek istiyorsunuz?duydum söylediklerinizi diye dikil karşısına. .Böyle ona buna söylemekle olmazzz

Yazdıklarımı okuyun olur mu esim onlara çalışıp bakıyor
Canim yasayan sensin opmek.istemiyorsan.opmezsin. bu kadar basit hic birseye.mecbur degilsin.millet yuzune tukurdugunde yarabbi sukur diycek degilsin .. kendin kararini ver biz yasamadgimiz.icin anlayamayiz .

Konu cok fazla dagilmis. Kvnizin yaptiklarindan bahsetmeden direkt konuya gectiginiz icin empati yapamamis uyeler. Biraz gerekce belirtilseydi yorumlar farkli olurdu muhtemelen. Bence bayram el opmesine fazla anlam yuklemeyin. Sonucta bayramlarda sadece iyi insanlarin eli opulmuyor. Toplumumuzda yasa ve ailedeki konuma bagli olarak bu sekilde yapiliyor bayram tebrigi. Baskalarinin elini opuyorsaniz onun elini de opun gecin. Fazla anlam yuklemeyin. Bu arada hamile ve emziren bayanlarin ozel hallerinden dolayi oruc tutmak gibi bir zorunlulugu yok. Kaynananiz da oruc tutmakla mumin olmaz.

Kendimi burdan rahatlatiyorum anliyomusun çok kavga ettik esimle ilk doğum günümüz zehir oldu onunda benimde çok zor günler geçirdim. Ilk başta hata yaptım hep sustum artık bas edemiyorum kimse onu sevmiyor zaten esimde sevmez annesini. Ben ramazan ayında kusluk olmaz dedim gittim konustum cevap vermedi geldim misafiri vardı gittim bütün yemeğini yaptım şimdi bayramdada yemek verilecek hamile olduğum halde sunu yap bunu yap dicek. Eminim beni hep kendiyle kiyasliyir kocasını öyle bir kandırmış ki bas edemiyoruz

İşte sen yaşadın biliyorsun. Burada senin durumunda biri var. Nişanlıyım seviyorum aynı evde yaşarım kafasında. Onu kurtarmaya çalışıyoruz :)
Sevmekle olmuyor valla . Sevdiğim halde boşanmayı hep ben actim . Insan başkasından emir görünce ysevgiyi anlar

Konu cok fazla dagilmis. Kvnizin yaptiklarindan bahsetmeden direkt konuya gectiginiz icin empati yapamamis uyeler. Biraz gerekce belirtilseydi yorumlar farkli olurdu muhtemelen. Bence bayram el opmesine fazla anlam yuklemeyin. Sonucta bayramlarda sadece iyi insanlarin eli opulmuyor. Toplumumuzda yasa ve ailedeki konuma bagli olarak bu sekilde yapiliyor bayram tebrigi. Baskalarinin elini opuyorsaniz onun elini de opun gecin. Fazla anlam yuklemeyin. Bu arada hamile ve emziren bayanlarin ozel hallerinden dolayi oruc tutmak gibi bir zorunlulugu yok. Kaynananiz da oruc tutmakla mumin olmaz.
1 yıldır evliyim yazsam bitmezdi kısa kestim ondan

Yardim edilebilir ama bebeginize zarar verecek kadar yormayin kendinizi ayrica her hamilelik farklidir. Cok rahat aktif hamilelik gecirenler de var hic hareket etmemesi gereken de. Kiyaslama yapilamaz. Baskasi ne der diye dusunmeyin onceligi cocugunuza verin. Esinizin de destegini almaya calisin. Bazi seyleri de kulak ardi edin. Stres hem su asamada hem de lohusalikta sizin ve bebeginizin sagligi icin zararli.
Kendimi burdan rahatlatiyorum anliyomusun çok kavga ettik esimle ilk doğum günümüz zehir oldu onunda benimde çok zor günler geçirdim. Ilk başta hata yaptım hep sustum artık bas edemiyorum kimse onu sevmiyor zaten esimde sevmez annesini. Ben ramazan ayında kusluk olmaz dedim gittim konustum cevap vermedi geldim misafiri vardı gittim bütün yemeğini yaptım şimdi bayramdada yemek verilecek hamile olduğum halde sunu yap bunu yap dicek. Eminim beni hep kendiyle kiyasliyir kocasını öyle bir kandırmış ki bas edemiyoruz

Sanmıyorum hep kızıyla otururdu gel hizmet et derdi .

O zaman muhatap almayın artık kayınvalidenizi

İyi insana karşı iyi olunur, kötü insana iyi olunmaz. Siz iyi oldukça tepenize çıkar, iyi niyetinizi kötüye kullanır.

Allah korkusu olan kadın, kendi oğlunun mutluluğu ile oynamaz.

Normal komşuya nasıl davranmıyorsanız öyle davranın ona da.

Eğer eşiniz yanımda ol diyorsa, bayramda gidin. Elini sıkın. Nasılsınız deyin. Sizli bizli konuşun. Ev işi isterse hamileyim diye doktor iş yapma dedi dersiniz.

Eşiniz de arkanızdaysa sorun yok.

Back
X