Kaynana belası !!!!!

Elini öpün ucundan kıyısından yardım edin başım döndü yoruldum vs biraz eve çıkın. Fazla muhattap olmayın en iyisi bu.

Hickimse sadece yaşı büyük diye saygı göstermeye mecbur değil bu kv lere. .saygı hak edilir,kazanılır. Ve tabiki karşılıklıdır. Karşımdaki insan kim olursa olsun bana saygısızlık yapıyorsa haksızlık arsızlık terbiyesizlik yapıyorsa arkamdan atıp tutuyorsa asla saygı duymam.açıkça belli de ederim bu kadar net..

Saygı duyulacak bir kadin değil kısa anllattim ama hala aynı hamileyim oruc tutmuyorum diye esime neler söylüyor ben hepinizde oruc tuttum o dinsiz falan diye sana ne be kadın annem olsa sevmezdim onu eltimde 8 aylık hamile o tutuyor diye bana laf söylüyor

Aaa ruh hastası kadına bak!
Oruç hamile ve emziren kadına farzmıymış da kendi kendine fetva veriyor rahatsız.

Eltin de bence çok sorumsuz bir kadın. Karnındaki bebeği düşünmeden oruç tutmanın sevabı nerede yazıyor?

Oruç hamile ve emziren kadına farzmıymış da kendi kendine fetva veriyor rahatsız.

Eltin de bence çok sorumsuz bir kadın. Karnındaki bebeği düşünmeden oruç tutmanın sevabı nerede yazıyor?
Aynen.ama inan bu tipler mutlaka bir kusur bulurlar sinir etmek için. Oruç tutuyor olsaydı bu seferde torunumu düşünmüyor bu ne biçim anne böyle çocuk aç kalıyor diye söylenirdi..takmış bi kere..

Yardim edilebilir ama bebeginize zarar verecek kadar yormayin kendinizi ayrica her hamilelik farklidir. Cok rahat aktif hamilelik gecirenler de var hic hareket etmemesi gereken de. Kiyaslama yapilamaz. Baskasi ne der diye dusunmeyin onceligi cocugunuza verin. Esinizin de destegini almaya calisin. Bazi seyleri de kulak ardi edin. Stres hem su asamada hem de lohusalikta sizin ve bebeginizin sagligi icin zararli.
Eşimden kendimden önce bebeğim kendi evimin işini yapmıyorum gizliden temizlik ci gelcek artik

Kendi tutmuş diye herkes tutacak bebegimde problem olmasa tutardim öğrendiğim gün de oruc tuttum sonraki günde doktor tutma dedi tutmam niye riske atim 8 aydır onu bekliyorum ben

Aynen.ama inan bu tipler mutlaka bir kusur bulurlar sinir etmek için. Oruç tutuyor olsaydı bu seferde torunumu düşünmüyor bu ne biçim anne böyle çocuk aç kalıyor diye söylenirdi..takmış bi kere..
Torunu benden çıkacağı için düşünmez valla bilsem naptigimi tamam dicem suç bende o kadar danistim ki herkese tarafsız yorum istedim ama yok esim bile kendisini doğuran bakan buyuten kadını sevmiyor ben napim daha insan evlatları arasında ayrim yapar mi ki kaldı ki onun ekmeğini yiyosun ya

Bir de dinsiz diye yapıştırıyormuş yaftayı. Kendi bu şekilde dinden çıkıyor haberi yok.
Biz acıktığımızı hissetmesek bile bebeğin gün içinde çok ihtiyacı oluyor besine. Özellikle 8 ay gibi yağ depoladığı bir zamanda.
Ben de olsam elini öpmem böyle terbiyesiz kadının. En fazla tokalaşır resmi bir şekilde oturur kalkarım o kadar.

Kendi tutmuş diye herkes tutacak bebegimde problem olmasa tutardim öğrendiğim gün de oruc tuttum sonraki günde doktor tutma dedi tutmam niye riske atim 8 aydır onu bekliyorum ben

Hiç bir doktor hamile kadına oruç tutabilirsin demez zaten. Zır cahil kadın laf anlatılmaz zaten böylesine.

Aynı durumdayız esim babasının işini yapıyor banada ailesinede bakıyor çok şükür her pazar dışarı çıkarız biz ve kv bize hırsız dedi siz çok yiyorsunuz diye mezara görürsek sanki babası çok iyi onun için gitmiyoruz zaten
Allahım ıslah etsin böyle insanları gerçekten çok ama çok zor bi durum çok iyi anlıyorum seni. Insan evladım mutlu olsun der bunlar yemin ederim biz mutlu oldukça kıskanan hasetlenen çok ama çok kötü insanlar hoş bu kişilere insan bile demek içimden gelmiyor benim ama işte malesefki ana baba atsan atılmıyo satsan satılmıyo çok klasik bir laf ama tam da bu işte. Yüce Rabbim yuvalarımıza huzur mutluluk versin kötüleri uzak tutsun inşallah . Sen mesafeni koy canım dediğim gibi sevmiyorsun ama bi bayramda seyranda mecbur eli öpülecek yoksa eşinle aran bozulur bir demez iki demez bişey ama ana işte gene de.

Siz bile içinde olmadınız halde sinirlendiniz bakın iste ben napim daha

Valla işin zor. Benim zaten cahil, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insana tahammül yok.
Biri bendeki sevgi saygıyı yitirdiyse hiç bir şey olmamış gibi davranamam. İçinden geldiği gibi davran. Saygı hakedene gösterilir. Sırf yaşı büyük veya eşinin ailesi diye gösterilmez.

Allahım ıslah etsin böyle insanları gerçekten çok ama çok zor bi durum çok iyi anlıyorum seni. Insan evladım mutlu olsun der bunlar yemin ederim biz mutlu oldukça kıskanan hasetlenen çok ama çok kötü insanlar hoş bu kişilere insan bile demek içimden gelmiyor benim ama işte malesefki ana baba atsan atılmıyo satsan satılmıyo çok klasik bir laf ama tam da bu işte. Yüce Rabbim yuvalarımıza huzur mutluluk versin kötüleri uzak tutsun inşallah . Sen mesafeni koy canım dediğim gibi sevmiyorsun ama bi bayramda seyranda mecbur eli öpülecek yoksa eşinle aran bozulur bir demez iki demez bişey ama ana işte gene de.
Bende senin gibi düşünüyorum

Hiç bir doktor hamile kadına oruç tutabilirsin demez zaten. Zır cahil kadın laf anlatılmaz zaten böylesine.
Bursa'da iyi bir özel hastaneye gittim ilk kızımda ve doktorum bana tutma demedi sen bilirsin ama dikkat et dedi ve ben ilk kızımda tuttum ikinci kızımda 8gün bulantıdan dolayı bıraktım iki hamileliğimdede ramazan 3.ayıma denk geldi... Demem oki tutup tutmamak kişiye kalmiş bundan dolayı nefret kusulmaz gelin kaynana ikiside bu konuda hatalı bence...

Bursa'da iyi bir özel hastaneye gittim ilk kızımda ve doktorum bana tutma demedi sen bilirsin ama dikkat et dedi ve ben ilk kızımda tuttum ikinci kızımda 8gün bulantıdan dolayı bıraktım iki hamileliğimdede ramazan 3.ayıma denk geldi... Demem oki tutup tutmamak kişiye kalmiş bundan dolayı nefret kusulmaz gelin kaynana ikiside bu konuda hatalı bence...
Pardonda benim hatam ne

Çok kızgınsınız tutmayın istemiyorsanız ve bunu paylaşmayın bu kadar gerilecek bişey yok... Kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız he deyin geçin... Ben ne yaşanırsa yaşansın kullandığınız kelimelerin bir anne için kullanılmasını tasvip etmiyorum.Anlaşamıyorsanız mesafe koyun sevmeyin ama saygı bir zorunluluktur sizde anlatım tarzınızda onu göremedim ben... Kusura bakmayın... inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Back
X