- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Ya bnde aliorum cok sukur hic kismaz esim ama bni kucumsuo bn kasabada buyudum istanbula gelin geldimya guya cahil gormemis ayagina yatio buna kiziorum bnAldığına sen niye catlıyorsun sende al. Umursama bu kadar kendi evine bak
aklıma( çat diye çatlamak üzereyimmmmmm) şarkısı geldi nedenseNormalde çok takılmam ama bu kadar da kötü yazılmaz ki
Kayınvalidenin giydiği ile çatlamayın.
Sizi rahatsız eden şeyleri sürekli yapıyorsa, büyüğüm diye susmak yerine, cevap verin.
Ay lutfen turkce yazin ne yaziyor burada anlamadim offfdVerio kizio herseyi dioruz kadin umursamio bildigi gibi davranio hic evime karisamaz konusur konusun ileriye gecemez bizi ayirmak icin esimle aramiza cok girdi esim uymaca akilli degil cok sukur bna diodu esim annem cok diodu sen goreceksin pisman olcaksin die diomus bnden gizli hep acik ario hep kendimi kofu hissediorum yaninda vallahi
mesela neler diyor açıklar mısın biraz ona göre yorum yapalım.eski nişanlıyı konuşması hoş değil onda haklısınYa bnde aliorum cok sukur hic kismaz esim ama bni kucumsuo bn kasabada buyudum istanbula gelin geldimya guya cahil gormemis ayagina yatio buna kiziorum bn
Ya yillardir uzerinde gordugum bi gomlegi vardi gecenler merak ettim sordum nerden aldin die esimin nisaninda almis bna dio baska bi gunde de aldim die bilirdi yani kavga ciksin die aranioSadece eski nişanlı konusunu açtığında bozulmana haklısın derim. Gezip tozuyor çatlıyorum kısmını da üç kez okudum??
Takma ablacım. Mesafeli ol çok yüzgöz olmayın sonra evliliğin etkilenir eşinle aran bozulur. Kimse kimseyi küçümseyemez. Ama değer öyle bi şeydir ki bi kere kaybedersen bidaha toplayamazsın. Bosver eşinle mutlu olmaya bak kayınvalidenle de en az seviyede görüş takmaYa bnde aliorum cok sukur hic kismaz esim ama bni kucumsuo bn kasabada buyudum istanbula gelin geldimya guya cahil gormemis ayagina yatio buna kiziorum bn
Sanki kocanin parasini senin parani alip da alisveris yapiyor. Kendi calisiyor kendi kazaniyor niye çatliyorsun? Esin annem seni kiskaniyor demek yerine görüşmeyi azaltsin. Ortami kızıştırmaktan baska ne yapıyor?Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Ya ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dioSadece eski nişanlı konusunu açtığında bozulmana haklısın derim. Gezip tozuyor çatlıyorum kısmını da üç kez okudum??
Eşiniz sizi seçmiş ve sizinle mutlu ise demek istedimBni secmis derken
Ben sınırın 5 yaş altında evlendim ama bu mesajı genel anlamda begenmeme engel değilHer zaman söylerim.
Küçük yaşta evlenilmemeli. En az 28 olmali.
Eğitimli olunmalı (kastım üniversite okumak değil)
Ve kadınların mutlaka ama mutlaka bi şeyle meşgul olması. Bu illaki bir işte çalışmak ya da çocuk bakmak değil. Kafasını boş seylere yormaya engel bir uğraşı olmalı.
Bu konuda yeterince işi gücü olmayan bir konu sahibi ile kv var.
Kv eski nişanlıyı konuşması yönüyle,konu sahibi de kv nin yediği ve giydiğine çatlaması yönüyle.
Her kadının eğitimli olması, belli bi yaşın üstünde evlenmesi vs dedikce begenmedim atan üyeler de genelde bu konu sahibi ile aynı yerden bakıyor olaylara.
Çok üzgünüm. 1 asırdır gelişmekte olup da bi türlü gelişemeyen bir ulkede, vizyonu " catlamaktan " öteye gidemeyen hemcinslerimle yaşamaya çalıştığım için.
Zaten oyle tasindim apartmanlarimiz karsi karsiyaydi haftada bir yada 2 gelio ama gidince hep tartisioruz nie bni sinir edio dieTakma ablacım. Mesafeli ol çok yüzgöz olmayın sonra evliliğin etkilenir eşinle aran bozulur. Kimse kimseyi küçümseyemez. Ama değer öyle bi şeydir ki bi kere kaybedersen bidaha toplayamazsın. Bosver eşinle mutlu olmaya bak kayınvalidenle de en az seviyede görüş takma
nası nasıııııııYa yillardir uzerinde gordugum bi gomlegi vardi gecenler merak ettim sordum nerden aldin die esimin nisaninda almis bna dio baska bi gunde de aldim die bilirdi yani kavga ciksin die aranio
Cok sukur vallahi esim baska onu secmekle cok guzel bi tercih yapmisim ama kayimvalidenin kiskanmasi sorununu nasil cozucez ortamlarda misafirlikte esimin yaninda komsumlarin yaninda kucuk dusuorum dusuruluorum ve sadece susuorum nie kavga cikarmiorum nie bagirmiorum nie kotu gelin olmuorum bnu bnde hic bikemiorumEşiniz sizi seçmiş ve sizinle mutlu ise demek istedim
Kadın yalan mı söylesin?Ya yillardir uzerinde gordugum bi gomlegi vardi gecenler merak ettim sordum nerden aldin die esimin nisaninda almis bna dio baska bi gunde de aldim die bilirdi yani kavga ciksin die aranio
Onu unutamio bni kabullenemio bnim gelimmmm die ic cekmio hic okadar deger verioz goremiorum ki o koyuyo yoksa eski eskide kaldi yaninası nasıııııııvayyy hain kadınn nasıl söylerr eşinizin nişanında aldığınııı.şaka bir yana bence eski nişanlıya takıntılı olan sizsiniz yksa ne derse desinn hiçç aldırmazdınız.yav adamın eşi sizsiniz o eskiiii eskiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?