Kaynana cikmazi

Aldığına sen niye catlıyorsun sende al. Umursama bu kadar kendi evine bak
Ya bnde aliorum cok sukur hic kismaz esim ama bni kucumsuo bn kasabada buyudum istanbula gelin geldimya guya cahil gormemis ayagina yatio buna kiziorum bn

Normalde çok takılmam ama bu kadar da kötü yazılmaz ki

Kayınvalidenin giydiği ile çatlamayın.

Sizi rahatsız eden şeyleri sürekli yapıyorsa, büyüğüm diye susmak yerine, cevap verin.
aklıma( çat diye çatlamak üzereyimmmmmm) şarkısı geldi nedense

Ay lutfen turkce yazin ne yaziyor burada anlamadim offfd

Ya bnde aliorum cok sukur hic kismaz esim ama bni kucumsuo bn kasabada buyudum istanbula gelin geldimya guya cahil gormemis ayagina yatio buna kiziorum bn
mesela neler diyor açıklar mısın biraz ona göre yorum yapalım.eski nişanlıyı konuşması hoş değil onda haklısın

Sadece eski nişanlı konusunu açtığında bozulmana haklısın derim. Gezip tozuyor çatlıyorum kısmını da üç kez okudum??
Ya yillardir uzerinde gordugum bi gomlegi vardi gecenler merak ettim sordum nerden aldin die esimin nisaninda almis bna dio baska bi gunde de aldim die bilirdi yani kavga ciksin die aranio

Takma ablacım. Mesafeli ol çok yüzgöz olmayın sonra evliliğin etkilenir eşinle aran bozulur. Kimse kimseyi küçümseyemez. Ama değer öyle bi şeydir ki bi kere kaybedersen bidaha toplayamazsın. Bosver eşinle mutlu olmaya bak kayınvalidenle de en az seviyede görüş takma

Sanki kocanin parasini senin parani alip da alisveris yapiyor. Kendi calisiyor kendi kazaniyor niye çatliyorsun? Esin annem seni kiskaniyor demek yerine görüşmeyi azaltsin. Ortami kızıştırmaktan baska ne yapıyor?

Sadece eski nişanlı konusunu açtığında bozulmana haklısın derim. Gezip tozuyor çatlıyorum kısmını da üç kez okudum??
Ya ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dio

Ben sınırın 5 yaş altında evlendim ama bu mesajı genel anlamda begenmeme engel değil

Zaten oyle tasindim apartmanlarimiz karsi karsiyaydi haftada bir yada 2 gelio ama gidince hep tartisioruz nie bni sinir edio die

Ya yillardir uzerinde gordugum bi gomlegi vardi gecenler merak ettim sordum nerden aldin die esimin nisaninda almis bna dio baska bi gunde de aldim die bilirdi yani kavga ciksin die aranio
nası nasııııııı vayyy hain kadınn nasıl söylerr eşinizin nişanında aldığınııı.şaka bir yana bence eski nişanlıya takıntılı olan sizsiniz yksa ne derse desinn hiçç aldırmazdınız.yav adamın eşi sizsiniz o eskiiii eskiiiiiiii

Eşiniz sizi seçmiş ve sizinle mutlu ise demek istedim
Cok sukur vallahi esim baska onu secmekle cok guzel bi tercih yapmisim ama kayimvalidenin kiskanmasi sorununu nasil cozucez ortamlarda misafirlikte esimin yaninda komsumlarin yaninda kucuk dusuorum dusuruluorum ve sadece susuorum nie kavga cikarmiorum nie bagirmiorum nie kotu gelin olmuorum bnu bnde hic bikemiorum

Kadın yalan mı söylesin?
Takılacak başka konu bulun kendinize.

Onu unutamio bni kabullenemio bnim gelimmmm die ic cekmio hic okadar deger verioz goremiorum ki o koyuyo yoksa eski eskide kaldi yani

Eski nişanlı konusunu açmasına kızmakta haklısınız. Geri kalan komple işsizlikten. Kayınvalide çalışıp kendine marka kıyafetler alıyor diye çatlayan gelin ilk kez duydum. Napsın kadın sizin aklınız kalmasın diye istediği gibi giyinemesin mi yoksa gezmesin mi? Bu durum sizi niye küçük düşürüyor onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…