Kaynana cikmazi

Ya ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dio
iyi ki oğlum yok dedim şu konuda .tövbe tövbe donumun markası bile gelini rahatsız edecekmiş demek

mesela neler diyor açıklar mısın biraz ona göre yorum yapalım.eski nişanlıyı konuşması hoş değil onda haklısın
Hemen soyliyim mesela esimin dayi ogluna bi kiz bakiolar kiz acik kayimvalidem dio o kizi istemio dedi acik dedi bnde dedim belki kapali bi bayan istio dedim yo esim de eski nisanlisi acikmis sevgilileri hep acikmis kapali kadinla evlendi obur nisanlisi hemen dahil oluo

Soyluoruz uyarioruz toplan diorum kayimpederle aralari hic iyi degil kedi kopek gibiler biz esimle bi gozel konusma yapsak yemege ciksak kiskabio sen ne bilirsin sen anlamassin fln filan esimde dio kiskanio annem die

Bak canim yasin genc.mümkün oldugu kadar uzak dur. Bosver ne düsünüyorsa düsünsün, ne yapiyorsa yapsin. Donu Dior dan olsun kimin umrunda. Sizde her yaptiginizi ettiginizi anlatmayin. Havadan sudan müge anlidan konusun tamam. Üstüne vazife olmayan birseye yorum yapsa, ya cevap vereceksiniz, yada tamamen alakasiz birsey söyleyeceksiniz. Mesela "bu ne bicim gömlek" dese. "Yesil bir tane. Teslanin suyunu keseceklermis berlinde. Sanirim fatutalari ödememisler. Garip koskocaman sirket sözde" de ve isine bak. Siz fazla üszünüze aliniyorsunuz. Siz evinizdekini ve yaptiklarinizi anlatmayin yeter. Calisiyormusunuz?

yazdığınızı anlasam cevap yazacağım da vallahi anlamadım

Ya ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dio

Totosuna pazen don değse daha mı mutlu olacaksınız anlamadım ki. Totosu kıymetli demek ki kadının. Ev temizliği çok zordur. Ben meslek olarak yapsam, toz bezimi bile marka alır acısını çıkarırım o yorgunluğun ajsjsjsj.

İi yapıo bence. Çalışıp hayatını yaşıo. Yo yo!

Kimsenin aldigi ettigi giydigi umrumda degil ama anne dediginiz insan sizi kucumsuisa bu kuskanmak degil verilen degerin akinamadiginin bi acisidir

Pazen don da efil efil ne rahattır hea, uzundan şöyle. Hele yıkanır da yıkanır lastikleri salar, iyice hava girer içeri içeri.
Onun tadı bi başka. Kıskanılmaz ama esas kıskanılması gereken don o bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…