- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
iyi ki oğlum yok dedim şu konuda .tövbe tövbe donumun markası bile gelini rahatsız edecekmiş demekYa ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dio
Siz ona annemmmm diye ic cekiyor musunuz?Onu unutamio bni kabullenemio bnim gelimmmm die ic cekmio hic okadar deger verioz goremiorum ki o koyuyo yoksa eski eskide kaldi yani
iyi ki oğlum yok dedim şu konuda .tövbe tövbe donumun markası bile gelini rahatsız edecekmiş demek
Hemen soyliyim mesela esimin dayi ogluna bi kiz bakiolar kiz acik kayimvalidem dio o kizi istemio dedi acik dedi bnde dedim belki kapali bi bayan istio dedim yo esim de eski nisanlisi acikmis sevgilileri hep acikmis kapali kadinla evlendi obur nisanlisi hemen dahil oluomesela neler diyor açıklar mısın biraz ona göre yorum yapalım.eski nişanlıyı konuşması hoş değil onda haklısın
Emin olun bn onu annem desemde karsilik gorulmeyince olmuoSiz ona annemmmm diye ic cekiyor musunuz?
Soyluoruz uyarioruz toplan diorum kayimpederle aralari hic iyi degil kedi kopek gibiler biz esimle bi gozel konusma yapsak yemege ciksak kiskabio sen ne bilirsin sen anlamassin fln filan esimde dio kiskanio annem die
yazdığınızı anlasam cevap yazacağım da vallahi anlamadımHemen soyliyim mesela esimin dayi ogluna bi kiz bakiolar kiz acik kayimvalidem dio o kizi istemio dedi acik dedi bnde dedim belki kapali bi bayan istio dedim yo esim de eski nisanlisi acikmis sevgilileri hep acikmis kapali kadinla evlendi obur nisanlisi hemen dahil oluo
Ya hahahahaiyi ki oğlum yok dedim şu konuda .tövbe tövbe donumun markası bile gelini rahatsız edecekmiş demek
Konu da bir kıskanç var ama kayınvalide değil benceiyi ki oğlum yok dedim şu konuda .tövbe tövbe donumun markası bile gelini rahatsız edecekmiş demek
Ya ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dio
a101 donlarım kıskanmaz herhaldeYa hahahaha
Hahahah evet hayatım sen yırttın benim de oğlum yok ben de ordan yırtıyoruma101 donlarım kıskanmaz herhalde
Peki kadının külot markasından size ne karşim. Onun poposu onun parası değil mi...Ya ne catlicam fazla abartio yanio aldini yedigini istigini giydigini herseyi afedersiniz kuloduna jadar marka da marka die kaliteli giyinip geziorum dio
Kimsenin aldigi ettigi giydigi umrumda degil ama anne dediginiz insan sizi kucumsuisa bu kuskanmak degil verilen degerin akinamadiginin bi acisidirTotosuna pazen don değse daha mı mutlu olacaksınız anlamadım ki. Totosu kıymetli demek ki kadının. Ev temizliği çok zordur. Ben meslek olarak yapsam, toz bezimi bile marka alır acısını çıkarırım o yorgunluğun ajsjsjsj.
İi yapıo bence. Çalışıp hayatını yaşıo. Yo yo!
Totosuna pazen don değse daha mı mutlu olacaksınız anlamadım ki. Totosu kıymetli demek ki kadının. Ev temizliği çok zordur. Ben meslek olarak yapsam, toz bezimi bile marka alır acısını çıkarırım o yorgunluğun ajsjsjsj.
İi yapıo bence. Çalışıp hayatını yaşıo. Yo yo!
oğlan bende de yok da ya damat da donlarımla itişirse diye korktum anidennnHahahah evet hayatım sen yırttın benim de oğlum yok ben de ordan yırtıyorum
O değil de bi insan niye kayınvalideyle don markası yarışına girer
[/QUOThe okadar kinudan donami takildiniz mesala dedim bana ne kilodundan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?