Kaynana cikmazi

Hayir calismiorum ama kim takmaz ki surekli sizi kucumsuyen insani

Dondan sonra odaklanamadım valla özür dilerim

Konuya dönersek değer verme işi alışveriş değildir bence. Verdiğim kadar almam şart değil. Muameleden hoşlanmazsam değer vermem. Zaten değer vermek zorunda mısınız? Saygı duyun yeter. Özellikle de giydiğine, gezdiğine filan.

Bakın gidio,alıo,yapıo değil gidiyor, alıyor,yapıyor. Y'leri atlıyorsunuz. Bilmemek ayıp değil ama böyle yazmaya üşeniyorsanız üşenmeyin.

Konuya yorumum kazanıyorsa alsın istediğini , belki içinde ukdedir. Sizin de içinizde kaldıysa siz de alın marka . İki günlük dünyaSürekli başkaları ne yaptı ne dedi diye yaşamak çok sıkıcı. Kendi hayatınızda mutlu olun

Ne donmus kardesim ya hay azima

Soyluoruz uyarioruz toplan diorum kayimpederle aralari hic iyi degil kedi kopek gibiler biz esimle bi gozel konusma yapsak yemege ciksak kiskabio sen ne bilirsin sen anlamassin fln filan esimde dio kiskanio annem die
Dokuz ay karnına tası, kazadan beladan koru, hastayken uyuma basında bekle.
Ev Temizliklerıne giderek karnını doyur helal lokma yedir. Okut.
Buyusun ve karısına 'annem senı/bızı kıskanıyor' desın.
Taş dogur daha ıyı.

henüz bebeğiniz yoktur bir iş bulun çalışın hem böylece kaynanayı da az görürsünüz hem de tümmmm markaları giyersiniz bir taşla iki kuşşşşş
Ta bn de kaliteli giyiniorum fakar azima almiorum bni kucumsuo kari

Ne desin o anne yetistirmeyi buyutmeyi biliosa gelip oglunun huzurunu kacirmaya urasmaz kardesim

Hayir calismiorum ama kim takmaz ki surekli sizi kucumsuyen insani

Acikcasi baskalarin benim hakkimda ne düsündügü pek umrumda olmuyor. Sizin yasinizda takardim, ama artik takmiyorum, cünkü insanlar kusur görmek istiyorsa muhakkak buluyor, siz ne kadar iyi olursaniz olun fark etmez. Aynisi sizin icinde gecerli. Kayinvalide simdi ne yapsa gözünüze batacak. Bosverin. Sizin yasinozda tekrar olsam hic böyle seylerle ugrasmam..kendimi gelistiririm. Imkanlarim oldugu kadar hayatima güzellikler katarim. Kayinvalidenizi degistiremezsiniz, ama siz kendinizi ve hayatinizi degistirebilirsiniz. Evdeyseniz kendinize yeni ugraslar bulun. Enerji vampirleri her zaman var olacak hayatinizda onlari yok saymayi siz ögreneceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…