Kaynana çilesi bitmiyor

Ya almıyor işte telefonu bile gizli kocası bilmiyor. Allah aşkına kaç kere yorum yaptık. Öfkelenip konu açıyor boşuna ayrı eve çıkın demeyin

Yaş takıntım olmadığı için mi? Bu arada Nilü 21 22 olsan da bir şey değişmeyecek sen evlisin ve 2 çocuklusun artık. Genç kız gibi gezip tozma hayatın yok o yüzden ha 28 ha 48. Bir hedefin falan yok senin için günler sadece geçip gidiyor

Valla utanmıyorum bu arada 24 olduğumu unutmamışsın. Senden daha genç olmamı bile yediremedin dimi. 25 de olurum 30 da. Her yaşımda mutluyum doğru ama 30 uma az kalmış. Kendime bir koca bulmam lazım
Benden o kadar gençsin ki geceler uyuyamıyorum fikirden düşünceden!seni insan bildim ama değilmişsin!Lğtfen bana yorum yapma konudan engellerim!

Benden o kadar gençsin ki geceler uyuyamıyorum fikirden düşünceden!seni insan bildim ama değilmişsin!Lğtfen bana yorum yapma konudan engellerim!
Zaten bana ettiğin yorumları şikauet ettim birazdan banlanırsın. İyi geceler

Benim hayatımı bir tasvir etsene nasılım ne yapıyorum bakayım doğru mu görüyorsun herşeyi?evet 21 23 yaşlarda anne oldum 48 de olsam hep genç anne olacağım

Işte insan üzülüyor. Dışarıdan kendisini görse keşke.
Üzülüyordum ama zihniyeti çok değişik. Ya 30 yaşına geldin dedim diye hakaret ediyor takıntısı varmış. 28 yaşında Halbuki. O eve 2. Çocuk niye yapıldı? Ayrı eve çıkarır kocası diyeymiş

Benim hayatımı bir tasvir etsene nasılım ne yapıyorum bakayım doğru mu görüyorsun herşeyi?evet 21 23 yaşlarda anne oldum 48 de olsam hep genç anne olacağım
Ben de tüm gençliğini yaşamış, gezip tozmuş. Kaynana evinde değilde kendi evinde yaşayan bir anne olacağım

28 değilim! Rahat bırak beni nerden çıkarıyorsun 28i?!

30 unda?benim 48 yaşımda kızımın 27 yaşı olacak işte budur genç anne olmak
Çok büyük başarı ya cidden rezil etme kendini o çocukta ne tranvalar olacak o evde yaşamaktan bir düşün

Çok büyük başarı ya cidden rezil etme kendini o çocukta ne tranvalar olacak o evde yaşamaktan bir düşün
Evet çok büyük başarı rezilliği yapan sensin.en azından öldüğümde biri arkamdan dualar okutacak sana kim yapacak bunları?!annellik kutsallıktır sen kendini birşey zannediyorsun ama hiçsin.bir daha konularında seni görmek istemiyorum bay bay!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…