Ya almıyor işte telefonu bile gizli kocası bilmiyor. Allah aşkına kaç kere yorum yaptık. Öfkelenip konu açıyor boşuna ayrı eve çıkın demeyinNilu, alsan çocuklarını yanına yeni bir hayat kursan. Hem pasta işinde de maharetin var. Bu aileden kurtul yoksa sorunlar hiç bitmeyecek. Hem kendi sağlığın hem de çocuklarının sağlığı için o evden kurtul.
Yaş takıntım olmadığı için mi? Bu arada Nilü 21 22 olsan da bir şey değişmeyecek sen evlisin ve 2 çocuklusun artık. Genç kız gibi gezip tozma hayatın yok o yüzden ha 28 ha 48. Bir hedefin falan yok senin için günler sadece geçip gidiyorİğrençsin!
Benden o kadar gençsin ki geceler uyuyamıyorum fikirden düşünceden!seni insan bildim ama değilmişsin!Lğtfen bana yorum yapma konudan engellerim!Valla utanmıyorum bu arada 24 olduğumu unutmamışsın. Senden daha genç olmamı bile yediremedin dimi. 25 de olurum 30 da. Her yaşımda mutluyum doğru ama 30 uma az kalmış. Kendime bir koca bulmam lazım
Zaten bana ettiğin yorumları şikauet ettim birazdan banlanırsın. İyi gecelerBenden o kadar gençsin ki geceler uyuyamıyorum fikirden düşünceden!seni insan bildim ama değilmişsin!Lğtfen bana yorum yapma konudan engellerim!
Işte insan üzülüyor. Dışarıdan kendisini görse keşke.Ya almıyor işte telefonu bile gizli kocası bilmiyor. Allah aşkına kaç kere yorum yaptık. Öfkelenip konu açıyor boşuna ayrı eve çıkın demeyin
Benim hayatımı bir tasvir etsene nasılım ne yapıyorum bakayım doğru mu görüyorsun herşeyi?evet 21 23 yaşlarda anne oldum 48 de olsam hep genç anne olacağımYaş takıntım olmadığı için mi? Bu arada Nilü 21 22 olsan da bir şey değişmeyecek sen evlisin ve 2 çocuklusun artık. Genç kız gibi gezip tozma hayatın yok o yüzden ha 28 ha 48. Bir hedefin falan yok senin için günler sadece geçip gidiyor
Üzülüyordum ama zihniyeti çok değişik. Ya 30 yaşına geldin dedim diye hakaret ediyor takıntısı varmış. 28 yaşında Halbuki. O eve 2. Çocuk niye yapıldı? Ayrı eve çıkarır kocası diyeymişIşte insan üzülüyor. Dışarıdan kendisini görse keşke.
Allah Allah nasıl olacak benim işim bağlanırsamZaten bana ettiğin yorumları şikauet ettim birazdan banlanırsın. İyi geceler
Ben de tüm gençliğini yaşamış, gezip tozmuş. Kaynana evinde değilde kendi evinde yaşayan bir anne olacağımBenim hayatımı bir tasvir etsene nasılım ne yapıyorum bakayım doğru mu görüyorsun herşeyi?evet 21 23 yaşlarda anne oldum 48 de olsam hep genç anne olacağım
28 değilim! Rahat bırak beni nerden çıkarıyorsun 28i?!Üzülüyordum ama zihniyeti çok değişik. Ya 30 yaşına geldin dedim diye hakaret ediyor takıntısı varmış. 28 yaşında Halbuki. O eve 2. Çocuk niye yapıldı? Ayrı eve çıkarır kocası diyeymiş
30 unda?benim 48 yaşımda kızımın 27 yaşı olacak işte budur genç anne olmakBen de tüm gençliğini yaşamış, gezip tozmuş. Kaynana evinde değilde kendi evinde yaşayan bir anne olacağım
Kendi yorumun var önce ki konunda istersen ekran resmi atayım? Aman neyse ya28 değilim! Rahat bırak beni nerden çıkarıyorsun 28i?!
Çok büyük başarı30 unda?benim 48 yaşımda kızımın 27 yaşı olacak işte budur genç anne olmak
Sen gerçekten insan değilmişsin sana dert yandım yaş takıntım olduğunu sen şimdi bunu başıma kakıyorsun yazıklar olsunBen de tüm gençliğini yaşamış, gezip tozmuş. Kaynana evinde değilde kendi evinde yaşayan bir anne olacağım
Evet aynen bile bileBilerek mi atmış sizin olduğunuzu bile bile mi
İyi yapmış. Kadının kendi evi istemiyor. Kocan yeni eve çıkarsın seni. Orda kendi eşyalarını istediğin gibi kullan madem ordasın kurallara uyEvet aynen bile bile
Evet çok büyük başarı rezilliği yapan sensin.en azından öldüğümde biri arkamdan dualar okutacak sana kim yapacak bunları?!annellik kutsallıktır sen kendini birşey zannediyorsun ama hiçsin.bir daha konularında seni görmek istemiyorum bay bay!Çok büyük başarıya cidden rezil etme kendini o çocukta ne tranvalar olacak o evde yaşamaktan bir düşün
Sana söyleyecek lafım yok emoji herşeyi tamamlarİyi yapmış. Kadının kendi evi istemiyor. Kocan yeni eve çıkarsın seni. Orda kendi eşyalarını istediğin gibi kullan madem ordasın kurallara uy
1995 Aralık doğumluyum.matematiğin 0.Kendi yorumun var önce ki konunda istersen ekran resmi atayım? Aman neyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?