- 13 Ağustos 2022
- 8.814
- 4.465
- 103
- 31
Ayrı eve çıkmadıkça bu sorunlarınız bitmeyecek.Selam hanımlar!yine buraya kayana cezasının bir saygısızlığından yazmağa geldim.demek ben dün yazdığım gibi pasta pişiriyorum bugün.yaptım pastayı a birde bakıyorum pasta altlığı yok.gezindim durdum bulamadım.eltime sordum görmüş mü diye?dedş kaynana onu götürüp attı,bana veriyordu atmağa ben atmadım,kendisi attı üstüne de”burası benim evim sizler kimsiz?”demiş.ya delirmiş haldeyim yarını nasıl beklerim bilmiyorum.onun ağzının payını vermem için.sizce ne desem ona?ne yapsam?!hangi hakla benim pasta altlığımı atır?o mu almış?!
Aynı evde mi yaşıyorsunuz yani Bir insan neden pasta altlığını çıkarıp çöpe atsın ki önceki Konunuzu okumadım ama kv ile birbirinizi istemediğiniz belli ev üstüne ev olmaz zatenEvet aynen bile bile
Sohbet bundan gidiyor.onunla konuşmuyordum yanıyordu diyeAynı evde mi yaşıyorsunuz yani Bir insan neden pasta altlığını çıkarıp çöpe atsın ki önceki Konunuzu okumadım ama kv ile birbirinizi istemediğiniz belli ev üstüne ev olmaz zaten
Kendi yorumun var önce ki konunda istersen ekran resmi atayım? Aman neyse ya
Ay bınu mu diyorsun sen ?Tabi ben de o yıllara çok üzülüyorum ve kaç kere konu da açmışım.aralıkta 28 olacağım çok üzülüyorum 20 Li yaşlarımın boşa geçtiğine
+Ve de zayıf insancıkKendi yorumun var önce ki konunda istersen ekran resmi atayım? Aman neyse ya
Niluş genç anne olman bişeyi değiştirmiyor, sonuçta annesin, o çocuklar ayağına bağ, azcık baş kaldırsan ilk onlar geliyor kaynananın kocanın aklına, onlarla tehdit ediliyorsun. O çocuklarla o cehennem çukurunda travmalardan travma beğeniyorsunuz. Kaynanam da bakınca genç anne, ama eski günlerini her hatırladığında sinir krizleri geçiriyor. Her türlü hastalığı var, poşet poşet ilaç yutuyor. Neye yaradı?Benim hayatımı bir tasvir etsene nasılım ne yapıyorum bakayım doğru mu görüyorsun herşeyi?evet 21 23 yaşlarda anne oldum 48 de olsam hep genç anne olacağım
Selam hanımlar!yine buraya kayana cezasının bir saygısızlığından yazmağa geldim.demek ben dün yazdığım gibi pasta pişiriyorum bugün.yaptım pastayı a birde bakıyorum pasta altlığı yok.gezindim durdum bulamadım.eltime sordum görmüş mü diye?dedş kaynana onu götürüp attı,bana veriyordu atmağa ben atmadım,kendisi attı üstüne de”burası benim evim sizler kimsiz?”demiş.ya delirmiş haldeyim yarını nasıl beklerim bilmiyorum.onun ağzının payını vermem için.sizce ne desem ona?ne yapsam?!hangi hakla benim pasta altlığımı atır?o mu almış?!
Napacakmış bu karton şeyi nereye sokacakmış?Sohbet bundan gidiyor.onunla konuşmuyordum yanıyordu diye
Ah katipNiluş genç anne olman bişeyi değiştirmiyor, sonuçta annesin, o çocuklar ayağına bağ, azcık baş kaldırsan ilk onlar geliyor kaynananın kocanın aklına, onlarla tehdit ediliyorsun. O çocuklarla o cehennem çukurunda travmalardan travma beğeniyorsunuz. Kaynanam da bakınca genç anne, ama eski günlerini her hatırladığında sinir krizleri geçiriyor. Her türlü hastalığı var, poşet poşet ilaç yutuyor. Neye yaradı?
Nereye sokmuşdumsa oraya.hem sordum hatırlamadı atmadım bilmiyorum dedi demek bu yüzden gece ben uyuyamadım saat 4-5 de uyudum sabah geç kaldım çocukları kreşe götürmeye .kocacıgımla kavga ettimNapacakmış bu karton şeyi nereye sokacakmış?
Sen kimsin ya, peşpeşe yorumlarına denk geldim, millete nerden saldıracağını şaşırmışsın, kavga etmek için mi üye oldun? Dün b.ktu bugün koktu hesabı, üyelik alır almaz ortama hızlı bi giriş yapayım dedin herhalde.Bunu sormaya üşenmedin mi ya?bravo gerçekten.
Yaşım 27,aralıkta 28 olacak yaşlanmaktan korkuyorum odur konu.ve arkadaş da benim şu takıntımı vicdansızlık yüzünden onu kullandı(Türk olmadığım için karışık yazıyorum kusura bakmayın)Bu yaş mevzusunu anlamayan bir ben kalmışım sanırım .Arkadaşlar yas mevzusu nedir?
Hadi benim kaynana ortaokuldan alınıp zorla evlendirilmiş sen üniversite mezunu halinle bu tiplerin içinde ne işin vardı?Ah katip
Ben de onu soruyorum işte ben şu seviyesiz insanlarla ne yapıyorum diye?!anneme dediğimde “napalım?düzelir” diyor.babam da “sabret” diyorHadi benim kaynana ortaokuldan alınıp zorla evlendirilmiş sen üniversite mezunu halinle bu tiplerin içinde ne işin vardı?
Seni bozmadan düzelmiyorlar be.Ben de onu soruyorum işte ben şu seviyesiz insanlarla ne yapıyorum diye?!anneme dediğimde “napalım?düzelir” diyor.babam da “sabret” diyor
Niluş üniversite mezunu mu, omg.Hadi benim kaynana ortaokuldan alınıp zorla evlendirilmiş sen üniversite mezunu halinle bu tiplerin içinde ne işin vardı?
Evladım niye korkuyon yaşlanmaktan her yaşın ayrı güzelliği var hayatını yaşa bence.Yaşım 27,aralıkta 28 olacak yaşlanmaktan korkuyorum odur konu.ve arkadaş da benim şu takıntımı vicdansızlık yüzünden onu kullandı(Türk olmadığım için karışık yazıyorum kusura bakmayın)
Bakın işte ne oldum değil ne olacağım demek lazımNiluş üniversite mezunu mu, omg.
Kız ben fenalıklar geçiriyordum 30 olacağım diyeYaşım 27,aralıkta 28 olacak yaşlanmaktan korkuyorum odur konu.ve arkadaş da benim şu takıntımı vicdansızlık yüzünden onu kullandı(Türk olmadığım için karışık yazıyorum kusura bakmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?