KAYNANA ÇİLESİ :(

Bu güzel düşüncelerin ve yorumların için tşk kardeşim. Ama öyle yapamam ben işte. .. evime gelenin her işini kendim yapar akşama da bitmiş bir şekilde yatağa girerim.
Ah canım seni çok iyi anlıyorum bende çok yaşadım mutlu ediyim ,eşim memnun olsun huzursuzlyk çıkmasın beni kötü gelin bilmesinler dedim kayinvalidem felç geçirdi oksurterek büyük tuvaletini elimle masaj yaparak çıkardım bana senin elini değil ayağıni opmem lazım deyip ağladı eşim vw benden başka hiçbir evladı bakmadı tabi indir kaldır bel fıtığı oldum yapılanlar unutuldu hatta inkar edildi sinir hastası oldum kırıldım gene bişey diyemedim Allah bilsin yeter dedim ama iş işten gecti gücün yettigi kadar yap asla fazlasina dalma sonra o vazifenmis gibi kalıyor ablamin bir duası var "ne beni kimsenin eline nede elime kimseyi bırakmasin " çünkü iki durumda çok zor

Off bu nasl çilee kıyamam ya
Başkasının evinde nasıl rahat eder insan hiç anlamıyorum ya. Canım doğalgaz parasını siz ödeyinde kendi evlerind3 kalsınlar, valla başka çarem yoksa kendm az yakar onlarnkini öderdim o kadar çaresizsem. Yada küslük çıkarmak en iyisi, eşinde etkisiz eleman anlaşılan...

Ayy sizden korkulur kk kadınları

Yuzsuzluk bence zaten türkiyede en az 7 ay kış bu durumda siz kayinailenizle yaşıyorsunuz hep.
Esinle konuşup halledemediysen ailene soyle kızımız sizinle yasamak için evlenmedi desinler. Neden sağlıklı zamanlarında kendilerinden biktirirlar ki yaslanıp hasta olunca insanin bakasi gelmez.

Çalışıyorsan hirpalama kendini sanada yazık çalışmıyorsan o kadar çok ilgi alaka gösterme yap ama çok değil önümüzde ki kış siz kaynana taşının kalın orda kış bitene kadar islerini yakinsa

7 ay kış mı? Yıl zaten 12 ay abarttın yani, yaşadığı yer Kars ağrı değilse ne 7 ay kışı

O zaman maddi yardım kabuk etmeyecek onlardan, ediyorsa onlar da hak görecek kendilerinde, ama.ben kv kp yerinde olsam konu sahibi ve kocasına maddi yardım yapacağıma o parayla kendi ısınma ihtiyacımı karşılardım

Ben o mesajı yazarken konu sahibinin maddi destek aldığını bilmiyordum o zaman durum değişir tabi.
Ayrıca doğuda 7 den bile fazla sürüyor kış. Bence yaşadığı yer güney tarafları değilse türkiyede karadeniz, marmara, iç anadolu vs. insanlar ekim ya da kasımda başlayıp en az nisana kadar bir şekilde ısınma araçlarını kullanıyor bu da 7 ay yapar yani.

Konu sahibinin esinin ailesi de "kiziniz bizim verdigimiz parayi kabul ediyor, bir ise girip calisacagina veya ekmek peynir yerim, battaniyenin altinda otururum bütün gün yine de azicik asim agrisiz basim demiyor" diyebilir yalniz. Yok öyle hem bizim evi gecindirin, vermezlerse ne yapariz deyip sonra da kalmalarindan sikayet etmek. Konu sahibi bu para alma konusuna hic deginmiyor yalniz belki ben gözden kacirdim.

Sen evde yan gel yat, eltin için kıskanç ne görmüşse koca evinde örmüş de hatta bu konuya bile sıkıştırmışsın kadını. Ondan farkın ne? Git çalış o zaman evde totonu büyüteceğine neden evinde istemediğin adamlara el açıyorsun? Ben evli değilim, başka kardeşim yok, çalışmama gerek bile yok, çalışıyorum hatta çoğu hafta sonu bile ek iş olarak klip, dizi vs gibi yerlere gidiyorum makyöz olarak. Kendi kazandığım para ile bir şey almak babamın parası ile almaktan çok daha güzel geliyor bana.

Yazdıkların samimi değil, adamlar size yardım ediyor, eltine yardım ediyor 250 liralık kombi parası için mi gelecek? Hayır onun için bile geliyorsa paşa paşa kabul edeceksin adamın parasın yiyorsun. Bir de kadını tehdit etmişsin, ne curet. Naıl bir karaktere sahipsin buradan belli. İlla sana "ne ayıp, kov gitsinler, bak bak terbiyesizlere, onların evi yok mu" demek lazım değil mi?

eee eltinde ne kadar sende ne kadar kalıyolar

Sırf şu doğalgaz vs masrafı için tüm kışı oğlunun evinde geçiren ailelere inanamıyorum.
Nasıl bir kafaları var acaba ve nasıl rahat ediyorlar oğulları bile olsa başkasının evinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…