KAYNANA ÇİLESİ :(

Cok pardon ya bayanin yaptigi yorumlari gormemisim ben eger o paraya ihtiyac duyuyorsa diyecek lafim yok

onlar geldiğinde sizde ailenizin yanına gidin istemediğinizi anlasınlar eğer böyle bir imkanınız varsa.

Y yaralikelebekk pekı sıze para vermemıs olsalar gelırler mıydı yıne?
ya para verıyorlar kı kalıyorlar dıyoruz ama bazıları da sırf kendını saydırmak ıcın gelenler oluyor

yanı bunlar sıze para verdıklerı ıcın maddıyat olarak sıkıyorlar da mı gelıyorlar
yoksa huyları mı boyle
bazıları gercekten dıp dıbe yasamayı sevıyor para vermedıgı halde gelenler de var

kombıyı bozun dıyesım geldi
şaka bı yana ben olsam esıme bırlıkte yassamak ıstemedıgımızı soylemesını ısterdım. mısafırlık olmuyor kı bu gelıp butun kıs kalıyorlar oh

Yok canım para meselesi diil kadın böyle yüzsüzlüğü seviyor... paran var pulu var ne diye gelip milletin evinde rahatsızlık veriyosun

Kızım bana bulaşma istersen... defolu git kime yorum Yapıyorsan yap...

konu sahibi bana yazdığın bu özel mesajı kibledim haberin olsun istediğim gibi yorum yazarım paşa gönlüm bilir

Teyzemde yillarca tam tersi durumu cekti.
Kisin oglu kombi yakit parasi vermesin bahanesiyle kendi evlerinde kaldirirdi..kis boyunca tryzem kendi evini kapatir kayinvalidesiyle kalirdi ustelik eltide vardi.cumbur cemaat..

Hatta teyzemin cocugu olmuyordu.ona bak cocuk boyle yapilir diye birde o yastan sonra hamile kalip cocuk dogurdu teyzeme baktirdi...

Sonra yillar sonra teyzeminde cocugu oldu..sorunlar vs derken kavga tartisma teyzem patladi..simdi kalmadi o sorunlar..kv desinden uzak yere tasindilar mutlular simdi..

Ne biliyom cidden aklim almiyor bu zihniyetleri.

Sizde razisiniz zaten.bizden sadece allah yardimciniz olsun temennileri bekliyorsunuz akil degil..allah yardimciniz olsun halde

Allah razı olsun canım Teşekkürler.. Rabbim büyüktür

sana sormalı kötü şeyleri sen yazıyorsun dünden beri ben sadece görüşümü yazıyorum

adamlar para versin ama gelmesin mi istiyorsun nedir, çok basit bir soru özelden tehdit edecek birşey yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…