KAYNANA ÇİLESİ :(

Onlar varken markete Bile gitsem suratlar düşüyor Borak kursu anneyi falan
Suratları düşsün. Sen kötü birşey yapmıyorsun ki. İnsan saygısızlık etmedikçe kv ve kp re onlarda anlayışlı davransın. Annene de git, gezmene de git, kursuna da git. Misafir değiller ki, misafirlik 3 gun olur. Sonrası misafir olmaz.

göz ardı etmek gibi bir seçenek var ama beni sevmeyen kimse kullanmıyo bu seçeneği. nedendir bilemedim

Canım ben Rabbime sığındım artık... o biliyor o görüyor

Bende şunu anlayamıyorum. Forumda bir dert paylaşılıyor ama konu sahibesi aslında nasıl çaresiz, mecbur vs olduğunu anlatmak için gelmiş sanki. Eğer çözümü soruyorsan birkaç seçenek var ve sana göre en olurunu uygulayacaksın canım. Veya hiç boşuna yakınmayacaksın, çileni böööyyle senelrce çekeceksin.
1. Açık açık kv kp ile konuşabilirsin ki bunu herkes yapamaz sanırım.
2. Eşinle konuşacaksın. Ciddi ciddi istemediğini çok yorulduğunu yeri geldiğinde ayaklarını uzatıp oturmak istediğini anlatacaksın. Artık özel hayatımızıda etkiliyor bu diyebilirsin. Eminim cinsel hayatınız bile etkileniyordur.
3. Bir arkadaşın dedidiği gibi kendi hayatına bakacaksın. Annene gideceksin arkadaşlarınla dışarı çıkacaksın. Sonuçta onlara bağlı bir hayat yaşamak zorunda değilsin. Çünkü onlar misafirliğin afedersin de b*kunu çıkarmış.
4. Suratını asıp asıp oturacaksın anlarlar herhalde bir noktadan sonra.

Bu liste uzayabilir tabi ki. Ama bu tarz şeyler yapamam diyorsan kendini onlara hizmet etmek için parçalayacaksın ve 1 kez markete gittiğinde laf söz edecekler sen de o lafları yutup yutup oturacaksın.

Bu sene amnemler geleceklermis anne ne yapiym diye kv ni ara.
Tabi once annenle anlaş.
Hatta onlardan once gelsinler biraz kalıp giderler.

Bu sene amnemler geleceklermis anne ne yapiym diye kv ni ara.
Tabi once annenle anlaş.
Hatta onlardan once gelsinler biraz kalıp giderler.

O zaman kayınpederi verdikleri finansal desteği kesebilirler ama
O zaman geçinemezlermiş.

Böyle bir risk alacağını sanmıyorum.

O zaman kayınpederi verdikleri finansal desteği kesebilirler ama
O zaman geçinemezlermiş.

Böyle bir risk alacağını sanmıyorum.
Para isini okumamıstım .O zaman yapacak bisey yok .
Para verdiklerine göre hak iddia ediyorlar sanirım.
O zaman işe girsin kafası dağılır tüm gun uğrasmaz.

Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum

Valla benim evim kv ayni bahce icinde o tek basina ben aksama kadar tek basima evim sobali ben burda o orda yaksin istemem geliyo bende duruyoruz yemgi burda yiyoruz aksamda biraz oturur gider rahatsiz etmez sizede yardim ediyolarmis bu yuzden bence sesinizi cikarmayin ama relax ol biraz hergun temizlik yapma yemegini yap tamamdir eger sen markete gittiginde surat yapiyosa sende konus ben gitmezsem ne yicez kp alsin o zaman de bak bida sesini cikariyomu korkutun biraz yani mesafe bak benimki bana sormadan hic bise yapmaz evimde dolabi bile acmaz benden cekinir oglundanda cok korkat

Arkadaşlar konu sahibi banlanmış ama bu insan daha yeni eltisi için konu açıp beni kıskanıyor, ne alsam alıyor, babadan görmemiş kocadan görmüş sonradan görme diyordu ama acaba kaynanasının eline bakan bir kişi evine ne alabilir ki eltisi de onu kıskanabilir ayrıca eşinin ailesi onlara para yardımı yapıyorsa kombi parasını mı ödeyemeyecek ve tabii ki maddi olarak onlara bağlı olduğu için hiçbirşey diyemez. Bir de onlar para vermezde bir ne yapacağız diyor. Evde el el üstünde oturuyor kaynanadan alıyor paraları sonra da onlara kalmaya gelince de laf ediyor ne güzel dünya ve bu insan eltisine laf söylüyor. Gidip çalışayım evimiz için bende para kazanayım kimseye minnet etmeyeyim demiyor ona göre bu gayet normal ancak parasını kabul ettiği kaynanayı evine kabul etmiyor. Ben çok aptalım galiba eşimin çok iyi bir maaşı var ailesinin durumu iyi birikim bile yapmasak ev yer kalacak ama ben evlendiğimden beri çalışıyorum kendim için ve bir de hafta sonu kursa gidip kpss ye hazırlanıyorum kendi ekonomik özgürlüğüm olsun diye millet işini biliyor.

Sen çalışmıyorsan onlarda yardım ediyorlarsa diğer arkadaşların söylediği gibi kendi faturalarını ödemekte zorlanıp birlikte oturalım diyor olabilirler. Birde siz markete falan giderken bizim paralarımızı nereye harcıyorlar diye düşünebilirler.En iyisi kimseye minnet etmemek kendin kazanıp kazandığın kadarıyla idare etmek.

Ağzın bal yesin

onlara iyi bakarsan gelirler (başkası varken değil ama) arada birşey olduğunda siz gidince yapacağım şunu yapacağım gitmenizi bekliyorum diye laf çarpın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…