- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Suratları düşsün. Sen kötü birşey yapmıyorsun ki. İnsan saygısızlık etmedikçe kv ve kp re onlarda anlayışlı davransın. Annene de git, gezmene de git, kursuna da git. Misafir değiller ki, misafirlik 3 gun olur. Sonrası misafir olmaz.Onlar varken markete Bile gitsem suratlar düşüyor Borak kursu anneyi falan
Hadi işine bak canım hadisana sormalı kötü şeyleri sen yazıyorsun dünden beri ben sadece görüşümü yazıyorum
adamlar para versin ama gelmesin mi istiyorsun nedir, çok basit bir soru özelden tehdit edecek birşey yok yani
Hadi işine bak canım hadi
Canım ben Rabbime sığındım artık... o biliyor o görüyorSuratları düşsün. Sen kötü birşey yapmıyorsun ki. İnsan saygısızlık etmedikçe kv ve kp re onlarda anlayışlı davransın. Annene de git, gezmene de git, kursuna da git. Misafir değiller ki, misafirlik 3 gun olur. Sonrası misafir olmaz.
özelden başka tehdit alan varsa kiblesin
Nasil yani tehdit mi etti ne dedi?
Kızım bana bulaşma istersen... defolu git kime yorum Yapıyorsan yap... dedi
Bu sene amnemler geleceklermis anne ne yapiym diye kv ni ara.
Tabi once annenle anlaş.
Hatta onlardan once gelsinler biraz kalıp giderler.
Para isini okumamıstım .O zaman yapacak bisey yok .O zaman kayınpederi verdikleri finansal desteği kesebilirler ama
O zaman geçinemezlermiş.
Böyle bir risk alacağını sanmıyorum.
Bak kardesim benden sana tavsiye...sakin kendini parcalama onlari mutlu edecegim diye cunku yaranamazsin kendini yordugunla kalirsin. Senin evin bir tatil koyu moduna donmesin. Hep yaparsin 1 gun yapamazsin inan senden kotusu olmaz. Bunu nereden cikariyorum? Demekki kisin aylarca kombi icin size gelecek zihniyettelerse bunlar onuda dusunur.
Rica ediyorum kendini parcalama mutlu edecegim diye. Saygida kusur etme ancak oyle her dakika cay corba meyve vs yapma. Misal kv kendi utusunu kendi yapsin yada yatagini toplasin. Allah kolaylik versin
Arkadaşlar konu sahibi banlanmış ama bu insan daha yeni eltisi için konu açıp beni kıskanıyor, ne alsam alıyor, babadan görmemiş kocadan görmüş sonradan görme diyordu ama acaba kaynanasının eline bakan bir kişi evine ne alabilir ki eltisi de onu kıskanabilir ayrıca eşinin ailesi onlara para yardımı yapıyorsa kombi parasını mı ödeyemeyecek ve tabii ki maddi olarak onlara bağlı olduğu için hiçbirşey diyemez. Bir de onlar para vermezde bir ne yapacağız diyor. Evde el el üstünde oturuyor kaynanadan alıyor paraları sonra da onlara kalmaya gelince de laf ediyor ne güzel dünya ve bu insan eltisine laf söylüyor. Gidip çalışayım evimiz için bende para kazanayım kimseye minnet etmeyeyim demiyor ona göre bu gayet normal ancak parasını kabul ettiği kaynanayı evine kabul etmiyor. Ben çok aptalım galiba eşimin çok iyi bir maaşı var ailesinin durumu iyi birikim bile yapmasak ev yer kalacak ama ben evlendiğimden beri çalışıyorum kendim için ve bir de hafta sonu kursa gidip kpss ye hazırlanıyorum kendi ekonomik özgürlüğüm olsun diye millet işini biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?