Kaynana demek huzursuzluk demek

bu nasıl bi konuşma şekli ya sırf fikrine katılmıyosunuz diye tanımadığınız insanlara beddualar falan. asıl siz kim için ne diliyosanız 10 katını görün. zaten içinizin bu kadar kötü olmasından da belli nasıl bi hayatınızın olduğu

Kaynananiz nakadar kötüde olsa ona karsi TERBiYESiZ kelimesini ağzınıza alamalısınız!!
Tabiki anlaşamadığınız konular oluyodur mutlaka size karıştığı zaman laf soktuğu zaman saygı çerçevesinde kendinizi ifade edin
Coki olmuyo basedemiyisunuz bırakın söylesin orali olmayın ama hiç bir zaman saygisizlasmayin İnanki esin tarafindan bile tepki alırsın sonuçta annesi!!!

Kalma konusuna gelincede bence buna nediceksinki gelmeyinmi dieceksin? Yine huzursuz olan sen olucaksin esın tabiki böyle birşeye izin vermicektir

kayın valideniz belli ki ayıp ediyor. elbette gelecek gidecek de daha 40 günlük evli insanların evinde 1 ay kalmak ne demek başkasının düğününe yardım edeceğim diye. hem de karşıda bile değillermiş aynı yakadaymışsınız. üstüne üstlük bir de suratlar sebep söylemeden alınganlıklar tripler off valla içim daraldı. eşiniz neyse ki durumun farkında. ama siz de çok huzursuzluk yapmayın bir daha gelip aynı şeyi yaparlarsa kesin konuşun eşinizle ses çıkarmıyorum ama burama kadar geldi dayanamıyorum diye kesin konuşsun annesiyle. siz konuşmaya kalkmayın ters tepebilir bence.

ne değişik bir kadınmış kayınvalidenin benim bildiğim her kadaın her zaman en raha tettiği yer kendi evi kendi mutfağı kendi yatağı falan filandır ama kayın validen için ya heryerim benim diyor yada hiç fark etmez diyor bune ya size gelip kalıoyr günlerce annesinde kalıyor günlerce kardeşinde kalıyor günlerce üstelik hepside aynı şehirde tuhafff bir durum kaldıgı kişlerde rahatsız oluyordur biryerde wallaa misafiri çok severiz ama akşam belli bir saat olunca ne zaman gidecekelr diye bekleriz hele birde sürekli sık sık yatılı misafir aman ben almayayım kalsın

aynen valla sana katılıyorum kaynana demek huzursuzluk, mutsuzluk demek..
canım maşallah kaynananda her daim birisinde yatıya kalıyomuş yok sizde, yok kızkardeşinde kendi evinde hangi ara kalıyo maşallah ne rahat kadınmış günlerce başkasında kalıyo, bu arada size daire verdilerya herşeyde hakları vardır öyle görüyodur hanım o yüzden kapris yapıyodur, ne rahat insanlarmış ya valla insana bi huzur vermiyolar, sürekli gelseler gitseler herşey onların istediği gibi olsa siz bi gezmeye gideceğinizde kapris yapsa yeni evlisiniz işte biraz anlayış ya ama nerdee.. canım seni ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen bende aynı sebepten dolayı soğudum hatta nefret ediyorum, tiksiniyorum.. Allah sabır versin bence konuşma konuşursan bu kadın daha beter olur, bence bu işi eşin halletmeli kendi oğlu söylesin sen kötü olma..

Son düzenleme:
yıllardır oturdukları eve sıze vermişler ...cevrelerı tum akrabaları orda..

kayınvaldenızın sızın gıbı ınce dusunmesını beklemek zorr.

keske hıc baştan kabul etmeyıp başka eve cıksaydınız o zaman bu kadar raht olmazdılar..

bır sekılde orta yolu eşınız bulmalı

Çok sevgili bayanlar,dünden beri yapılan yorumlarınızı okudum ve inanın hiç tanımadığım bunca insandan bu kadar yorum-fikir-öneri-nasihat almak çok hoşuma gitti.Çünkü kendimi derin bir çukurda çaresiz hissediyordum ama bazı şeyleri çok büyüttüğümü,her sıkıntının bir çözümünün mutlaka olacağını ve bu sıkıntının üstesinden, zekice ve saygı çerçevesinde politik planlarla gelebileceğimi fark ettim.Kaynanam,daha beni tanımadan önce bile,yıllardır,herkese ; bu daire oğlumun,evlenince o oturacak,der dururmuş.Biz nişanlanınca tüm akrabaları,ona ''bak sen gitme,zorlanırsın,çocuklar öteki eve gitsin,ya da sen öteki evini kiraya ver burdan bi daire kirala'' demişler.Ama kaynanam sürekli,''yok hayır bu daire onların'' demiş durmuş..Şu an da eşimin en kızdığı konu da bu,''madem bu daire benim,neden şimdi böyle yapıyor bu kadın?'' diyor..Kim olursa olsun misafir başımızın tacıdır.Ama bunlar kantarın topuzunu kaçırdılar.Mesela bu yılbaşı akşamı bize geldiler ve tam 15 ocak pazar gününe kadar bizde kaldılar.Bunun mantığını bulamıyorum.Biz kibarca,''annecim kalın,burası sizin de eviniz'' dedikçe kadın kaldı.Ama biraz düşünce olsa bunu yapmazdı.Neticede,eşimde bende çalışıyoruz,ben eve geliyorum mutfaktan çıkamıyorum,yemek-bulaşık faslından sonra şöyle bi ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum çünkü büyüklerin yanında yapılmaz ayıp..Ben o 15 gün sırt ağrıları çektim,ama hep hürmet ettim.Eşim gece bana sarılıp,''aileme bu kadar iyi davrandığın için teşekkür ederim'' deyince,tüm ağrılarım geçiyordu.Peki bu 15 günün sonunda ne mi oldu dersiniz?Söyleyeyim canlarım;16.gün kendi evlerindeydiler ve o gün ne ben ne eşim onları aramadık ama ertesi gün eşim annesini aramış,nasılsın annecim dediğinde kaynanamın sözleri şu olmuş;ne olduuu unuttunuz bizi,yoksa gittik diye sevindiniz mi?....Eşim çok üzülmüş,biz bu sözleri hak edecek ne yaptık?Sadece 1 gün aramadık..İşte bu yüzden << myko >> arkadaşımızın,yorumlarını üzülürek okudum çünkü,kaynanama veya kaynatama bişey olsa biZ sırtımızda taşır gene bakarız.Ama yaptığımız hiç birşeyi gözleri görmeyen kaynanamın kaprisleri inanın beni yordu.Artık bende tavır yapmak istiyorum ve şu anda 3 gündür 2 sokak ötemde ki annesinde kalan kaynanamın yanına gitmedim,eşim gitti ama ben gitmedim ve gitmeyeceğim de,artık anlasın bazı şeyleri.Ve yorumlarınız doğrultusunda onunla geçmişte ki sorunlar yüzünden konuşmayacağım çünkü haklıyken ben haksız duruma düşeceğim.Ama bundan sonra ne olursa olsun yapılan her kapriste ve huysuzluğunda hemen sıcağı sıcağına kibarca hesap sorcam,içimde tutup büyütüp kendime dert etmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…