- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Bazı arkadaşlar iyice saçmalamışlar inanamıyorum.Kadının oğlunun evi istediği zaman gelir istediği kadar kalır istediği zaman da giderEV sahibi siz de olsanız karışmaya hakkınız yok bence ha bu kaynana biraz abartmış işi ama gelip yemek filan yapması oldukça hoş bence ya gelip birde hizmet bekleseydi ne yapacaktınız? Evlilikte olayları oluşu şeklinde kabul etmezde düzeltmeye çalışırsanız hem kendinizi üzer hem karşı tarafı üzersiniz yuvanızıda KESİN OLARAK YIKARSINIZ. Bu yıkılışın kimseye zararı olmaz kaynanadan da oğlundan da kurtulursunuz. Bence kendinize uğraşacak başka bir uğraş bulun kaynaya da çok kafa yormayın.
Tecrübeyle sabit yuvanızı yıkarsınız.Boşanmaların yüzde 80'ninde aileler etkilidir.
Dağ gibi güvenip sizi desteklediğini sandığınız kocanız bir gün sizi kapı dışarı edebilir.Bu sebeple aile ile şaka olmaz sevmeye çalışın KESİN OLARAK SÖYLÜYORUM KİMSE DÜZELMEZ KENDİNİZİ YORARSINIZ
SAYGILARIMLA!!!
aynı sehırde olup ta kalmanın ne anlamı var anlamıs degılım.esın cozecek bu sorunu rahatsızlıgını anlat.kalmaya cagırmayın.yemege gelın ,caya gelın deyın ama kalmaya sız de gıtmeyın onları da cagırmayın
bikere ilk önce bi bahane ile ya kilidi değilştirt yada anahtarımı kaybttim deyip ondaki anahtarı al yoksa daha çok emri vaki yaparlar biraz sinsice olacak ama eşin varken surat yapma o yokken yap hem o ne demek öyle evlerini verdilr mecbur verecek mezaramı götürecek benimde böyle olaylarım oluyo kaynanam utanmasa kocasını evde bırakır gelir bize yerleşir oğlunun ilgisi eliaçıklığı falan cazip gelio ama şimdi daha yapmıyo öyle şeylr anladı bazı şeyleri ...anladı ama gel sen bide bana sor ne yaparsan yap ama en ufak şekilde kocana hissettirme kaynanan lada konuşma ortada bi sorun yokmuşta sen çıkartmaya çalışıyomuşsun gibi olur mesafeni koy gelinmiş gibi değil oğlunun karısı onun hiçbirşeyiymiş gibi davran
açıkçası ben de size inanamadım.ne demek canı istediğinde gelir,istediği kadar kalır,siz karışamazsınız
O evde kim yaşıyorsa evin hanımı odur,gelirken müsade istenir,misafirliğin adabı usulü vardır ayrıca.
çocuğumun evi diye zırt pırt gidilmez ki.
Konu sahibi arkadaşım eğer eşin seni destekliyorsa,hak veriyorsa onunla bir kere daha konuşun bu tavrın aslının ne olduğunu öğrensin bence.ama tabiki de bize gelmeyin,kalmayın diyemezsiniz.onu karşı tarafın akıl etmesi lazım diye düşünüyorum.siz konuşmayın kayınvalidenizle bence çünkü sanırım bu konuşmayı kaldırabilecek birisi değil.
Nasıl bir insansın sen yahu verdiğin akıla bak allah utandırsın seni
Ayıp be kadın!!!
Surat yapacakmışta kocasından gizli gizli YUHHHH DİYORUM
İNŞALLAH SİZE DE KENDİ ÇOCUKLARINIZ GELİNLERİNİZ DAMATLARINIZ SURAT YAPAR KİMSE SİZİ EVİNE KOYMAZ YAŞLANDIĞINIZDA HUZUR EVİNE GİDERSİNİZ YALNIZ ÖLÜRSÜNÜZ MADEM İHTİYARLAR KÖTÜ ÇÖPE ATILSIN SURAT YAPILSIN ONLARA DİLERİM SİZDE YAŞARSINIZ BUNLARI
Bu kadının oğlunun evi muhabbetine bitiyorum.
Kadının oğlunun evi ama gelinin evi değil, gelin nedir o ev de orası muallak.
Oğlunun eviymiş, ya hu bu insanlar evlenmişler, bir yuva kurmuşlar, yuva onların yuvası, nasıl kadının oğlunun evi oluyor anlamadım.
Oldu olacak kızın aileside toplansın gelsin hergün, bu insanlar o ev de nasıl yaşar acaba, düşünen yok.
Gerçi gelip kalmak hergün, oğlan annesine yakışır ! Çünkü onların evi.
Yuva kuran iki kişi, ev iki kişinin, öyle herkes canı istediğinde gelip hergün kalamaz.
Hatta kayınvalide yeri geldiğinde müsait misiniz diye soracak. Hele de yeni evli insanlarda, hergün kalmak ne düşüncesizliktir.
Zaten bütün sıkıntı bu benim oğlumun evi, ne istersem onu yaparım mantığından çıkıyor ya, gelini hesaba katan yok.
Ayıp be kadın!!!
İNŞALLAH SİZE DE KENDİ ÇOCUKLARINIZ GELİNLERİNİZ DAMATLARINIZ SURAT YAPAR KİMSE SİZİ EVİNE KOYMAZ YAŞLANDIĞINIZDA HUZUR EVİNE GİDERSİNİZ YALNIZ ÖLÜRSÜNÜZ MADEM İHTİYARLAR KÖTÜ ÇÖPE ATILSIN SURAT YAPILSIN ONLARA DİLERİM SİZDE YAŞARSINIZ BUNLARI
Ayıp be kadın!!!
eğer bir annede oğlunun evine haberli gelecekse yıkılsın ya bu ülke başka hiç bir şey demiyorum
olmadı bu kadar yozlaşmadık biz inanamıyorum.
Senin annende izin alsın damadından demi gelirken ben geleyim mi diye
yok yok iyice avrupalı olduk biz nerde kaldı örf anane gelenek???
Ayıp be kadın!!!
Bazı arkadaşlar iyice saçmalamışlar inanamıyorum.Kadının oğlunun evi istediği zaman gelir istediği kadar kalır istediği zaman da giderEV sahibi siz de olsanız karışmaya hakkınız yok bence ha bu kaynana biraz abartmış işi ama gelip yemek filan yapması oldukça hoş bence ya gelip birde hizmet bekleseydi ne yapacaktınız? Evlilikte olayları oluşu şeklinde kabul etmezde düzeltmeye çalışırsanız hem kendinizi üzer hem karşı tarafı üzersiniz yuvanızıda KESİN OLARAK YIKARSINIZ. Bu yıkılışın kimseye zararı olmaz kaynanadan da oğlundan da kurtulursunuz. Bence kendinize uğraşacak başka bir uğraş bulun kaynaya da çok kafa yormayın.
Tecrübeyle sabit yuvanızı yıkarsınız.Boşanmaların yüzde 80'ninde aileler etkilidir.
Dağ gibi güvenip sizi desteklediğini sandığınız kocanız bir gün sizi kapı dışarı edebilir.Bu sebeple aile ile şaka olmaz sevmeye çalışın KESİN OLARAK SÖYLÜYORUM KİMSE DÜZELMEZ KENDİNİZİ YORARSINIZ
SAYGILARIMLA!!!
kaynanan neden göçebe gibi bi onda bi bunda kalıyo ki. hiç anlamıyorum insanları iki gün evimden ayrı kalsam huzursuz oluyorum, rahat edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?