okurken sok oldum ne bicim insanlar var su hayatta benim kvdemde dahil ama arkadasim anca nasil kurtulursun biliyormusun once onlardan olan hicbir seye ne otur ne ye ic kendiniz kazanin kendiniz yiyin ozaman gihhhh diyemezler biz birlikdeyken gelin su kadar yiyor bu bileziklerde kizlarimin cocuklarinin derdi kvdeyle kayinpederim su daireyi su torunumun ustune yapacam dedi kac sefer esimle tartistilar kizlarinin cocuklarina vermesinin sebebi siz yiyor iciyorsunuz diyordu ne zaman kiiii onlarin yanindan cikdik kendi yagimizla kavruluyoruz gihhhh diyemiyorlar belki 2 yil yalvardilar kiraciyi cikaralim da altkatta gecin cunku eziklemesi kolay olcakdi hayir deyip kestik attik biz birlikdeyken gorumcelerden kocalari cocuklarindan bile azar isitiyorduk esimle kayinpederede soyleyince eee derler tabi benim varligimda yuzuyorsunuz diyordu bizi sucluyordu ki onlar hergun ama hergun bizdelerdi etmedikleri kufurde kalmiyordu coluk cocuk 2 odali eve gelip sere serpe yatip kalkiyorladi sirf bana inatlik yapmaya neden ben birlikde oturuyorum diye bayiliyorum sankideeee simdi tek kelime edemezler mumkun oldugunca onlardan uzak ve kesinlikle tek yumurtalarini bile almayin kesinlikle ben almiyorum vermeye bile kalkinca evde dolu israf olur diyorum almiyorum kafam cooookkk rahat

ve uzak oldugumdan fazlada gormuyorlar dahada uzaga tasinacam esimin isi dolasiyla hepden aydan aya gorusecegiz 6 ay sonra benden iyisi olmaz artik