Kaynana derdi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar uzak o kadar iyi :ssz:
Kadına bak cadı gibi :30:
Okurken şok oldum.
Allah tez zamanda kurtarsın umarım hemen yanından taşınırsınızda diğer eltinizin rahatlığı sizde de olur.

hayır duaların için Allah razı olsun canım inşaallah kurtulurum o kadından eşime iki gün evvel dedim ki bir insan bir insandan meğer ne kadar nefret edebiliyormuş şimdi eve vardığımızda annenin cenazesiyle karşılaşsak gözümden bir damla yaş gelmez dedim sustu bişey diyemedi Allah korusun gecinden versin demek bile diline değmediiii :50:

Hamileliğini o sorunlu kadının yanında geçirmen bu hassas dönemin için çokta sağlıklı olmaz.
Bu arada evden çıkıp kameraya alıp eşine izlettiğinde onun tepkisi ne oldu çok merak ettim?

evet ben de öyle düşünüyordum ki bu sabah regl oldum yani bebeğim gelmedi hoş bu stresle ne kadar sağlıkla gelirdi o da tartışılır şansımı bu ay doktora gitmeden deneyeceğim bu arada da taşınmış oluruz inşaallah bakarsınız bebeğim kendiliğinden geliverir bazen diyorum ki kadın istemiyor olmasın diye dualar edip duruyor acaba ondan mı olmuyor sonra dönüyorum diyorum ki onun bedduasıyla duasıyla olmaz ben ondan iki kat fazla dua ediyorum Rabbime
KAMERA görüntü almamış ses kaydetmiş eşim bir kaç cümleyi duydu ve gerisini öfkeden dinlemek istemedi ben de elimde koz olarak tutuyorum kayıtları
((zat ı muhterem kv. bir kayıtta diyor ki k.p e ayy valla bu gece n...ler gelecekmiş geldiler mi çay içmeden kalkmıyorlar bir de kazık kadar oğlunu gezdiriyor yanında ay insandan bıktım valla inşaallah gelmezler diyor)) n...ler dediği insanlarla kuzen oluyor teyze kızı hala kızı gibi.... kötürüm olsa hasta sakat olsa dicem hizmetten bıkmış kaldı ki öyle bile olsa insan der ki nurcan kızım hoşgeldin sefa geldin benim bacağım ağrıyor koy çayıda siz de için biz de içelim ama onda insanlık ne gezerrrrr :47: şeytan o şeytan :47:

okurken sok oldum ne bicim insanlar var su hayatta benim kvdemde dahil ama arkadasim anca nasil kurtulursun biliyormusun once onlardan olan hicbir seye ne otur ne ye ic kendiniz kazanin kendiniz yiyin ozaman gihhhh diyemezler biz birlikdeyken gelin su kadar yiyor bu bileziklerde kizlarimin cocuklarinin derdi kvdeyle kayinpederim su daireyi su torunumun ustune yapacam dedi kac sefer esimle tartistilar kizlarinin cocuklarina vermesinin sebebi siz yiyor iciyorsunuz diyordu ne zaman kiiii onlarin yanindan cikdik kendi yagimizla kavruluyoruz gihhhh diyemiyorlar belki 2 yil yalvardilar kiraciyi cikaralim da altkatta gecin cunku eziklemesi kolay olcakdi hayir deyip kestik attik biz birlikdeyken gorumcelerden kocalari cocuklarindan bile azar isitiyorduk esimle kayinpederede soyleyince eee derler tabi benim varligimda yuzuyorsunuz diyordu bizi sucluyordu ki onlar hergun ama hergun bizdelerdi etmedikleri kufurde kalmiyordu coluk cocuk 2 odali eve gelip sere serpe yatip kalkiyorladi sirf bana inatlik yapmaya neden ben birlikde oturuyorum diye bayiliyorum sankideeee simdi tek kelime edemezler mumkun oldugunca onlardan uzak ve kesinlikle tek yumurtalarini bile almayin kesinlikle ben almiyorum vermeye bile kalkinca evde dolu israf olur diyorum almiyorum kafam cooookkk rahat :6:ve uzak oldugumdan fazlada gormuyorlar dahada uzaga tasinacam esimin isi dolasiyla hepden aydan aya gorusecegiz 6 ay sonra benden iyisi olmaz artik:52:

aynen kader arkadaşım kadın kahvaltıda yediğimiz peynirden tutun da akşam yemeğinde yediğimiz yoğurda kadar göz koyuyordu biz sizin o yediğiniz peynirle 1 hafta kahvaltı ederiz bilmem ne vs... yediğimiz peynirde taş çatlasın 200-250 gram iki kişi kaldı ki ben peyniri severim oturupta bir kalıp yiiyecek halimde yok ama kem gözlü kem sözlü işte damadı gelince de ibrahime şunu koy bunu koy ondan yedi mi bundan da yesin serdiriyor... ibrahimi insan doğurdu kızlarını insan doğurdu bizi köpekk sanki tövbe yarabbi ben de eşime dedim duydun hakkımda konuşulanları kadın resmen gönder bunu gitsin bununla ömür geçmez çok bilmişlik bunda harcamak bunda çok peynir yemek bunda :9: diyor sen de diğer eve geçtiğimiz de ikide bir de buraya gelip anam babam karıyı aradan attık canlarım tavrı yapacaksan şimdiden söyle ben elalemin evine değil valizimi alıp annemin evine geçeyim sen kal zulümkar anana babana doy dedim hayır merak etme herşey senin istediğin gibi olacak mühim bir hal dışında bayramlarda gelirim bir tek dedi SİZ DE ŞAHİT OLUN KIZLARRRR :32::32::32:

hayır duaların için Allah razı olsun canım inşaallah kurtulurum o kadından eşime iki gün evvel dedim ki bir insan bir insandan meğer ne kadar nefret edebiliyormuş şimdi eve vardığımızda annenin cenazesiyle karşılaşsak gözümden bir damla yaş gelmez dedim sustu bişey diyemedi Allah korusun gecinden versin demek bile diline değmediiii :50:

Gerçekten kötü kalpli biri demekki kuzum öz evladı bile bunun farkında, yazık gerçekten.

Gerçekten kötü kalpli biri demekki kuzum öz evladı bile bunun farkında, yazık gerçekten.

Gerçekten kötü kalpli biri olmasa bu kız sevmiş oğlumu gelmiş kızın öz babası alkolikmiş dayaklar yemiş babasından kurtulmak için okulunu bırakıp olmadık birine kocaya kaçmış binbir türlü sıkıntı çekmiş geçinememiş ayrılmış oğlumda geçinemedi önce ki karısı onu aldattı terkedip başka adama gitti bir evladı kaldı bu kız ona iyi bakıyor çocuk geldiğinde ilgileniyor torunum da onu seviyor dışlamıyor tamam biraz dili sivri o da yaşadıklarından ben susayım o da susar ben seveyim o da beni sever bak oğlum onunla evlendiğinde 1 tane aracı mülkü yoktu borçla harçla düzen kurdular dükkan açtı oğlum onca saflık etti işini batırdı bu kız varken yanındaydı şimdi yokken de yanında kasaba kızıyım demedi 150m2 evden geldi bir odaya sığındı ineği rüyasında görmemişti girdi ahıra inek sağdı demiyorda sen bana bunu dedin vay sen bana bunu ettin defol git ALLAH yüzünü güldürmesin bacakların kırılsın ne ölüme gel ne dirime diyorrrr :43::43::43:

arkadaşım kaynanan belli ki iyi biri Allah daha iyi etsin ki pişmiş aşınıza su katamasın ben dualarımla ayaktayım yoksa şimdiye çoktan bakırköy de tedaviye alınırdım bunlar daha ne ki benim çilem çocukluğumdan çocukluğuma inersek hiç çıkamayızzz :43::43::43:

Allah yardimcin olsun canim.sabret ama kendini ezdirme.insallah kurtulursun o kadindan tez zamanda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arsa onun diye, sizin yaptiginiz evi kime isterse ona mi verecek Yani... Yok yaaaaa...

Allah yardimcin olsun canim.sabret ama kendini ezdirme.insallah kurtulursun o kadindan tez zamanda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razı olsun canım Allah tüm darda kalmışların yardımcısı olsun amin

Arsa onun diye, sizin yaptiginiz evi kime isterse ona mi verecek Yani... Yok yaaaaa...

evet öyle diyor mali değeri taş çatlasa 5bin lirayı geçmeyecek olan 500m2 arsasına 50-60 bin liralık ev yapacağız ve o canı kime isterse ona verecekmiş. Allah bu kadının kalbine merhamet koysun dilindeki ve kalbindeki dikenlerini temizlesin inşaaallahhh... yani kızdırmayın tepemin tasını attırmayın ben yeyin deyince yeyin gezin deyince gezin bana sormadan yatıp kalkmayın yoksa karışmam haaa havasına girecekkk

Bir diğer konudan geldim. Kimse yardım etmedi diye. Ben bekarım O yüzden pek yardımcı olamıycam. Sabret diyebilirim. Her evli çekiyor biraz. inşallah ayrı eve geçersin. sen sakın annesini eleştirme saygıda kusur etme. sen onu anne bil. k.valide bilme. eşini seviyorsan cevap verme kadına. annelerin yeri dolmaz eşini kaybetme bol dua et. umarım k.validen eziyet etmeyi bırakır.

Selamunaleykum arkadaşlar zatı muhterem kv. kavgamızın ertesi günü eşimden özür dileyerek diyormuş ki o bana söyledi ben ona söyledim kalbimi çok kırdı ama elalem içinde başkasının evine taşınmak olmaz oturun burada evinizi yapın çıkın diyormuş... BEN DE YİNE ALLAH'a HAVALE EDEREK KONUŞMAYA ÇALIŞTIM ANNEMDEN CEVİZ GETİRMİŞTİM DEDİM BENİM CEVİZİM VAR DEDİ YARDIM EDEYİM SANA DEDİM GEREK YOK DEDİ hala bir kasılmalar bir surat napayım ben şimdi bu kadına bana kafayı yediriyor. Bir an önce aynı bahçeye de olsa evimi yapıp buradan kurtulmalıyım isterse ölürken evimi düşmanıma bağışlasın o onun adaletsizliği olur ve ben şimdi diyorum ki Allah ne yazdıysa onu göreceğiz diyelim benim evimi bana bırakmamalarını tembihledi vasiyet etti yada önünde sonunda beni ve eşimi ayırdı ona sadece yapacağım tek ah olur kıyamete kadar mezarında dik dursun .........

Selamunaleykum arkadaşlar zatı muhterem kv. kavgamızın ertesi günü eşimden özür dileyerek diyormuş ki o bana söyledi ben ona söyledim kalbimi çok kırdı ama elalem içinde başkasının evine taşınmak olmaz oturun burada evinizi yapın çıkın diyormuş... BEN DE YİNE ALLAH'a HAVALE EDEREK KONUŞMAYA ÇALIŞTIM ANNEMDEN CEVİZ GETİRMİŞTİM DEDİM BENİM CEVİZİM VAR DEDİ YARDIM EDEYİM SANA DEDİM GEREK YOK DEDİ hala bir kasılmalar bir surat napayım ben şimdi bu kadına bana kafayı yediriyor. Bir an önce aynı bahçeye de olsa evimi yapıp buradan kurtulmalıyım isterse ölürken evimi düşmanıma bağışlasın o onun adaletsizliği olur ve ben şimdi diyorum ki Allah ne yazdıysa onu göreceğiz diyelim benim evimi bana bırakmamalarını tembihledi vasiyet etti yada önünde sonunda beni ve eşimi ayırdı ona sadece yapacağım tek ah olur kıyamete kadar mezarında dik dursun .........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X