• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana deyince ...?

Başta göz boyanır zaten bi sevmeler zart zurt ..
Aman canım sakın nişanlına o yüzden sert davranma kötüleme yokmuslar gibi davran .. En güzeli mesafe ..
Aşkına sahip çık ve çok mutlu ol inşallah ..

haklisin canim vallah deymez ücüncü sahislar icin huzurumu kacirmaya o hatayi ben ilk zamanlar cok yaptim yazik nisanlim resmen cökmüsdü arada kalmisdi ama artik yapmiyorum arada sirada agzimdan kaciriyorum yine ama eskisi gibi degil allahin izniyle dahada iyi olur insallah aramiz artik kimseyi takmiyorum varsa yoksa ikimiz diyorum önceden ay yok annen beni sevmiyor ay yok sunu dediler niye dediler ay sunu yaptilar niye yaptilar amaaannn guzelim günlerimi zehir etmisim hem kendime hem nisanlima allahdan biran önce farkina vardim:)
bu site beni cok rahatlatiyor anlatamam okadar rahatliyorumki terapi gibi adeta

haklisin canim vallah deymez ücüncü sahislar icin huzurumu kacirmaya o hatayi ben ilk zamanlar cok yaptim yazik nisanlim resmen cökmüsdü arada kalmisdi ama artik yapmiyorum arada sirada agzimdan kaciriyorum yine ama eskisi gibi degil allahin izniyle dahada iyi olur insallah aramiz artik kimseyi takmiyorum varsa yoksa ikimiz diyorum önceden ay yok annen beni sevmiyor ay yok sunu dediler niye dediler ay sunu yaptilar niye yaptilar amaaannn guzelim günlerimi zehir etmisim hem kendime hem nisanlima allahdan biran önce farkina vardim:)
bu site beni cok rahatlatiyor anlatamam okadar rahatliyorumki terapi gibi adeta

Evet canım her zaman sen nişanlınla aranı iyi tutmaya bak .. Onu sakın arada bırakma çünkü başı çok agrır mazallah senden de uzaklasır ..Allah korusun ..
Herşeyden mutlu olmaya bak canını sıkma... Ben bu kafayla gidiyorum canım aynen :)

kaynana diyince aklıma, kayınbabamında ona söylediği gibi sarı domuz demek geliyo... gerçekten cuk oturuyo.

NEFRETTTT. Okadar nefret ediyorum ki anlatamam. Nefret ettiğin birini aynı evde görmek ve ona katlanmak duygusu çıldırtıyor. Her kötülüğü yaparlar birde hiç birşey yapmamış gibi evin baş köşesine kurulup hayatının içine ederler.:47:

NEFRETTTT. Okadar nefret ediyorum ki anlatamam. Nefret ettiğin birini aynı evde görmek ve ona katlanmak duygusu çıldırtıyor. Her kötülüğü yaparlar birde hiç birşey yapmamış gibi evin baş köşesine kurulup hayatının içine ederler.:47:

allah yardimcin olsun canim seni cok iyi anliyorum, kendimi hayal ediyorumda ben ayni binaya bile tahamül edemem diyorum kaldiki ayni ev vallah kolay degildir ya sabir isi vallah ne var sanki anne gibi olsalar ne diye bizi düsman gbi görürler eziyet ederlerki hic anlamam

henüz bekarım ama kaynana kelimesi bende ciddi önyargılar oluşturmuş durumda... inşallah kayınvalidem başka bir şehirde olur hayırlısıyla:) uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş:)

henüz bekarım ama kaynana kelimesi bende ciddi önyargılar oluşturmuş durumda... inşallah kayınvalidem başka bir şehirde olur hayırlısıyla:) uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş:)

vallah canim bu davul eger kaynanaysa sesi hic ama hic guzel olmuyor inan bana yani bende daha henüz nisanliyim nisanlanmadan öncede bu fobim vardi nisanlandim dahalende devam ediyor insallah yersiz bir fobidir ama hic sanmiyorum:)

kaynananin en iyisi mezarda olani diye bosuna dememis büyükler haha

Hep o çekingen hali gözümün önüne geliyor. Bazı kızdığım şeyleride unutturuyor o hali. Kayınvaldem çok iyi bir insan. Arayıp bir arkadaşımla dertleşir gibi konuşabilirim onunla. Eşime kızdığım şeyleri anlatırım, beni teselli eder. Oğlunu savunmaz, kötülemezde. O da kendi derdini anlatır eşiyle. İnsan olarak çok severim. Sadece düğün zamanı kırıldığım şeyler var. Maddi sorunlar nedeniyle hiçbir beklentim olmadı. Ama mesela kuşak bağlamada bizde adettendir kuşağı bağlayana para verilir. Onu herkesin içinde kırkiki nazla verdi. Çok kırıldım, akrabalarımın önünde değersiz hissettim kendimi. Yada kına gecesinde avucuma koyulması gereken altını eşime aldırmış, kredi kartı ekstresinde gördüm. Onuda ananem söyledi önceden. Eğer söylemeseydi eminim hiç alınmazdı o altın. Derdim gerçekten para değil, çok şükür maaşım iyi, herşeyimi kendim aldım. Evimize bir çöp dahi almadılar. Babamın evinde oturuyoruz, babamın arabasını kullanıyoruz. Babam zengin değil, emekli memur, annem ev hanımı, tek maaş yani. Hep bizim için çalıştı, herzaman kendinden önce bizi düşündü. Bütün imkanlarını bana sundu, haliyle eşime. Karşı taraf karı koca emekli. Tamam babam kadar yüksek emekli maaşı almıyolar, ama ikisi birleşince babamın tek maaşını geçiyor. Biz 7 sene birlikte olup evlendik, evleneceğimiz yıllarca belliydi yani. Ama oğullarını evlendircekleri için ufacık bir birikim bile yapmamışlardı. Şuan borç batağındayız, ama eninde sonunda borçlarımız bitecek. Kimseden yardım istemiyorum bu saatten sonra. Ama ben sadece evlenirken kendimi değerli hissetmek istemiştim. Mesela nişanlıyken bayram geldi geçti, bizde nişanlı kıza hediye alınır. Ki ananem laf arasında söylediği halde hiçbirşey almadılar. Ufak bir şal alsa yeterdi. Sadece düşündüklerini görmek isterdim. Hepsi hala içimde, dillendirmedim hiçbirşeyi. Nişanda herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündü, yaptı. Hazırladığı bohça çok güzeldi, takı setimi aldı. Ama nişandan sonra hepsi bitti. Eşimde ona çekmiş. Ben ona düğün hediyesi güzel bir saat almayı düşünüyordum. Eşim alma çok masrafımız var dedi. Bende kabul ettim. O da bana düğün hediyesi almadı, gündeme bile gelmedi. Ben saati alsamda almayacaktı biliyorum. Oysa ne kadar borcumuz olursa olsun karı koca düğün hediyesi almak isterdim birbirimize. Ama bendeki ince düşünce onlarda yok. Onun dışında çok iyi niyetliler. Bana ve aileme karşı çok saygılılar. Bu benim için diğer şeylerden daha önemli olduğu için diğer şeyleri görmemeye çalışıyorum. Sonuçta herşeyi alıp saygısız olsalardı daha kötüydü bence. Ayy ne uzattım:) İçimde ne biriktirmişim dökülüverdim:)

Sirke kaynatmayı dene istersen.ben balık yaparken aynı anda sirkede kaynatıyorum.Normalde 3gün çıkmayan balık kokusu 1 günde çıkıyor.Belki yanıkta da işe yarar.Olmadı misfirlere size özel közde yaptım yemeği dersin :52::52::52:
yaa netten baktım sirkeyi yanan ocagın ustune dokun yazıyordu dusundum yaa dedım evi yakarım bide hiç yapmıyım onu ben :) ama sirkeyi bı tencerede kaynatmak evet daha iyi fıkır kesınlıkle :) bidahakine yaktıgımda denicem bakayım ;)
uff o koku cok fena oluyor yaa bütün camlari pencereleri acc havalansiin ev iyicee birde o sirke meselesini dene bence belki ise yarar::))) bu kk bagimlilik yapiyor

2gun ev buz tuttu canım yok yani koku gemıyordu.. yatılı mısafırlerım vardı artık onlar gelmeden son care mobilyaları filan camasır suyuyla filan sildim azıcıkta olsa etkısı oldu :) tabı tencereyı balkona atmanında cok yararı oldu..

ahh bu kk sormaa sen bana ;) kpssye hazırlanmak bilem zor oluyor

yaa netten baktım sirkeyi yanan ocagın ustune dokun yazıyordu dusundum yaa dedım evi yakarım bide hiç yapmıyım onu ben :) ama sirkeyi bı tencerede kaynatmak evet daha iyi fıkır kesınlıkle :) bidahakine yaktıgımda denicem bakayım ;)

2gun ev buz tuttu canım yok yani koku gemıyordu.. yatılı mısafırlerım vardı artık onlar gelmeden son care mobilyaları filan camasır suyuyla filan sildim azıcıkta olsa etkısı oldu :) tabı tencereyı balkona atmanında cok yararı oldu..

ahh bu kk sormaa sen bana ;) kpssye hazırlanmak bilem zor oluyor

Benimde hazırlanmam gerekiyor aslında ama birtürlü yapamıyorum.Özel sektör resmen sömürdü bizi üstüne evlilikte yaşanan bu kadar sorun yarın boşansam ne yaparım korkusu...Bir bayanın işi olması şart hemde kamuda.Ben 3 yıl hazırlanmadan 75 aldım hiçbir işime yaramadı bende bıraktım sınavlara girmeyi.10 yıl geçti mezuniyetin üstünden.1ay önce bir tartışma sonrası hırslandım atanıp gideceğim bu evden dedim.matematik çalışmak istedim,unutmuşum yapamadım hiçbirşey.Çok moralim bozuldu ki ben sayısalcıyım.Tekrarlıyorum ama unutuyorum.Yaş ilerledikçe çalışmakta işkence oluyormuş.Senin bölümün ne tatlım?

Benimde hazırlanmam gerekiyor aslında ama birtürlü yapamıyorum.Özel sektör resmen sömürdü bizi üstüne evlilikte yaşanan bu kadar sorun yarın boşansam ne yaparım korkusu...Bir bayanın işi olması şart hemde kamuda.Ben 3 yıl hazırlanmadan 75 aldım hiçbir işime yaramadı bende bıraktım sınavlara girmeyi.10 yıl geçti mezuniyetin üstünden.1ay önce bir tartışma sonrası hırslandım atanıp gideceğim bu evden dedim.matematik çalışmak istedim,unutmuşum yapamadım hiçbirşey.Çok moralim bozuldu ki ben sayısalcıyım.Tekrarlıyorum ama unutuyorum.Yaş ilerledikçe çalışmakta işkence oluyormuş.Senin bölümün ne tatlım?

al benden de okadar.. yaparsın canım ya.. yas yas dıyorsun duyanda 35-40 sanacak daha yasın kucuk yaparsın sen bakayım .. bi azimle hırsla..bak sımdı ben temmuzdakine gireceğim hiç bi bilgim yok sıfırdan baslayacagım ..sende bu linke gel arada takıl bize emınım sende isteyeceksın bi hırs olacak ıcınde ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...s-ders-calisma-gunlugum-katilabilirsiniz.html

bende en son lise bıttıkten sonra gırmıstım 77aldım ama dediğin gibi hiç bişeyimee yaramadı haliylee :) okulum bıtmek uzere son ıkı dersım kaldı 4.sınıftan biyandan mezun olmaya çalısıyorum işte bi yandan kpssye hazırlancam ..yasta 27 yani 8yıldan berı mezun olamadım maliye bolumunden ,her seferınde nasıl denk gelıyo bılmıyorum af tan yararlancam tuttu yanı okuldan atılma gibi bi durumum olsun istedim ama kaderrr ee bundan sonrada okuldan atılma kalktı dıye bılıyorum.. mecbureen okulu bıtırme kararı aldım ;) sevemedim bi turlu bolumumu ee tekrar össyede hazırlanmak ta zor geldi..vaziyet bu..

senin bölüm nedir canım?

Son düzenleme:
al benden de okadar.. yaparsın canım ya.. yas yas dıyorsun duyanda 35-40 sanacak daha yasın kucuk yaparsın sen bakayım .. bi azimle hırsla..bak sımdı ben temmuzdakine gireceğim hiç bi bilgim yok sıfırdan baslayacagım ..sende bu linke gel arada takıl bize emınım sende isteyeceksın bi hırs olacak ıcınde ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...s-ders-calisma-gunlugum-katilabilirsiniz.html

bende en son lise bıttıkten sonra gırmıstım 77aldım ama dediğin gibi hiç bişeyimee yaramadı haliylee :) okulum bıtmek uzere son ıkı dersım kaldı 4.sınıftan biyandan mezun olmaya çalısıyorum işte bi yandan kpssye hazırlancam ..yasta 27 yani 8yıldan berı mezun olamadım maliye bolumunden ,her seferınde nasıl denk gelıyo bılmıyorum af tan yararlancam tuttu yanı okuldan atılma gibi bi durumum olsun istedim ama kaderrr ee bundan sonrada okuldan atılma kalktı dıye bılıyorum.. mecbureen okulu bıtırme kararı aldım ;) sevemedim bi turlu bolumumu ee tekrar össyede hazırlanmak ta zor geldi..vaziyet bu..

senin bölüm nedir canım?
Ben 32 yaşındayım tatlım ya 33 olacağım yakında :1: Öğretmenim ben 10yıl dershane-kolej çalıştım pilim bitti sonunda fıtık oldum oturuyorum bu yıl :14: Ben çok seviyorum işimi aslında 1 dönem geçti çocuklarım burnumda tütüyor.Ama özellerde alemin kahrı çekilmiyor açıkcası.Sende bölümünü sevmesende okulunu bitir tatlım okul olmadan iş hiç olmuyor.Hem açıköğretimden üni.mezunlarına sınavsız 2.üni.imkanı tanıdalar,birçok arkadaşım yeniden kayıt oldu.İlerde istersen istediğin bölümü oradan okursun hem kurumlar arası geçişte yapabilirsin.:34::34::34:
Bu arada topik içinde sohbet ediyoruz şu mesaj sayımı doldurayım özel mesaj atacağım burda ayrıntılara girilmiyor.Börülceler(görümcelerim) bakabilü :36::36::36:

Ben 32 yaşındayım tatlım ya 33 olacağım yakında :1: Öğretmenim ben 10yıl dershane-kolej çalıştım pilim bitti sonunda fıtık oldum oturuyorum bu yıl :14: Ben çok seviyorum işimi aslında 1 dönem geçti çocuklarım burnumda tütüyor.Ama özellerde alemin kahrı çekilmiyor açıkcası.Sende bölümünü sevmesende okulunu bitir tatlım okul olmadan iş hiç olmuyor.Hem açıköğretimden üni.mezunlarına sınavsız 2.üni.imkanı tanıdalar,birçok arkadaşım yeniden kayıt oldu.İlerde istersen istediğin bölümü oradan okursun hem kurumlar arası geçişte yapabilirsin.:34::34::34:
Bu arada topik içinde sohbet ediyoruz şu mesaj sayımı doldurayım özel mesaj atacağım burda ayrıntılara girilmiyor.Börülceler(görümcelerim) bakabilü :36::36::36:

öncelıkle çok gecmıs olsun..fıtık için tedavide yuzme sart dıyorlar gecırıyormus gercı fıtıktan fıtıgada fark var değilmi..

insallah canım bitirecegım bu yıl :) hmm bide yası bahane etme bakem topıkte 33yasında bi ablamız var masallah diyeyım ona dershaneye filan gidiyor netleride baya iyi.. memurlukta 35e kadar yol var biliyosun ;) ama tabıkı sen daha iyi bilirsin,yasadıgın cevre kosul yada es aile durumundan en öncemlisi saglık acısından diyeyım..dile kolay 10yılık tecrubeli bi öğretmensin ,insallah saglıgına bir an önce kavusursun,, Allah dermansız dert vermesın hiçbirimize..
hahaha brnimde gorumcem burdadur belkı kımbılır :)
acıkcası bende meraklısı değilim memurluga ama hayat öyle bi sallaıyoki ''kendine gel dercesine'' mecbur biyerden baslamak gerekıyor işte..

dengesiz bir kadın geliyor tek kelimeyle yuvamda gözü olan bir kadın varsa oda kaynana cadısıdır yuvam yıkılırsa sadece onun yüzünden yıkılır içim ammada dolmuş yavv:1:

dengesiz bir kadın geliyor tek kelimeyle yuvamda gözü olan bir kadın varsa oda kaynana cadısıdır yuvam yıkılırsa sadece onun yüzünden yıkılır içim ammada dolmuş yavv:1:

kaynana diyince babannem geliyo aklıma, böyle çok meraklı herşeyi bilmek isteyen yaşlı tonton bi kadıın :D

ahhbilsem neden anne gibi olmadıklarını hayatımda bukadar kötü niyetli mutsuzluk tohumları sacan bir insansan daha görmedim. Çokçuklarının mutsuzluğundan nasıl mutlu olabilir bir anne ?????
allah yardimcin olsun canim seni cok iyi anliyorum, kendimi hayal ediyorumda ben ayni binaya bile tahamül edemem diyorum kaldiki ayni ev vallah kolay degildir ya sabir isi vallah ne var sanki anne gibi olsalar ne diye bizi düsman gbi görürler eziyet ederlerki hic anlamam

öncelıkle çok gecmıs olsun..fıtık için tedavide yuzme sart dıyorlar gecırıyormus gercı fıtıktan fıtıgada fark var değilmi..

insallah canım bitirecegım bu yıl :) hmm bide yası bahane etme bakem topıkte 33yasında bi ablamız var masallah diyeyım ona dershaneye filan gidiyor netleride baya iyi.. memurlukta 35e kadar yol var biliyosun ;) ama tabıkı sen daha iyi bilirsin,yasadıgın cevre kosul yada es aile durumundan en öncemlisi saglık acısından diyeyım..dile kolay 10yılık tecrubeli bi öğretmensin ,insallah saglıgına bir an önce kavusursun,, Allah dermansız dert vermesın hiçbirimize..
hahaha brnimde gorumcem burdadur belkı kımbılır :)
acıkcası bende meraklısı değilim memurluga ama hayat öyle bi sallaıyoki ''kendine gel dercesine'' mecbur biyerden baslamak gerekıyor işte..

Teşekkür ederim canım benim.Ben ameliyat olmaya karar verdim yüzme fizik tedavi bir yere kadar etkili.5dakika düştü ayakta kalma sürem sonrası ağrı,bacak uyuşması kasılmalar...İşin kötüsü kayınvalideyede koz çıktı kötülemek için."Gelin hasta" diyecek arkamdan.O yüzden kesin çözüm bulmak lazım.
Verdiğin linke de baktım tatlım,yararlı olacak çok sağol.Matematiği bitirmiştim ben ama tarih paylaşımları gördüm,bakacağım bundan sonra :46: :46: :46:

Teşekkür ederim canım benim.Ben ameliyat olmaya karar verdim yüzme fizik tedavi bir yere kadar etkili.5dakika düştü ayakta kalma sürem sonrası ağrı,bacak uyuşması kasılmalar...İşin kötüsü kayınvalideyede koz çıktı kötülemek için."Gelin hasta" diyecek arkamdan.O yüzden kesin çözüm bulmak lazım.
Verdiğin linke de baktım tatlım,yararlı olacak çok sağol.Matematiği bitirmiştim ben ama tarih paylaşımları gördüm,bakacağım bundan sonra :46: :46: :46:

Allah acil şifalar versın canım :( çok gecmıs olsun.. haklısın fizik tedavi vs gecici ama ameliyat kesin sonuc verıyor insallah saglıgına tekrar kavusursun..
bak bu konuda haklısın gorumcemi bildim bileli illaki bana bi hastalık takıp takıstırır..yok bende kesın şeker varmıs yok kolestrolum tavan yapmıs..yok yumurtalıklarımda kist varmıs yok rahım kanseriymişim cocum hiç olmucakmıs vsvs... en sonunda cenesınden kurtulmak için birazda kendım kuruntularımdan kurtulmak için cheup yaptırttım her biyanıma baktırttım :) :nazar: hiç bişeyim çıkmadı çok sukurrr :nazar::nazar::nazar: bidha bişey diyecegı zaman diyorumki porfdan onaylı saglık belgem var sen once kendine bak dıyorum :))) bana o saydıklarının bazıları kendısınde mevcut ama sır gibi saklarlar ''bana acık vermıcekler yaa güyaaa'' çokta bitarafımaa bee.. buyuzen nötr olmayı sevıyorum :21::21:
önemli diil canım ;) yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :16::16:

sevgi6853 canım sende kusura bakma olurmu ,konunu azıcık katletlik sanırım :( :4:

Back
X