öncelıkle sunu belirteyım bızım kocalar aynı :) yada al bırıne vur ötekine mi desem bilemedim

:) bende istenmeyen gelin sıfatındayım her fırsatta eşimin ailesi bi acık bulmak için çok ugrastılar olmadı ıftira attılar vs ama hala daha bi arayıs ıcındeler nasıl ayırsak dıye seni çok iyi anlıyorum oyuzden.inanki yasadıklarımız bırebır aynı ,henüz tavuk misali tam yolamadıkları için bu hırcınlıklarını bana yansıtıyorlar..daha dıyorlarki bende calısacakmısım maasımı oldugu gibi kocama verecekmısım sonrada bu para onlara gidecekmıs ne akıllı ınsanlar yaaa bi ben salaktım.. ben restımı cektım calıstıgım zaman maasımı vermem dedım giderim otur bneım şu tur benım geze geze yerım ama yınede sana vermem dedım.. baya bunun tartısmasını yaptık aylarca.. ozaman dedi evin tüm ihtiyaclarını sen karsılıcaksın olmaz dedım ben bu evde tek yasamıyorum hersey yarı yarıya dedım

bana guvenıp mı evlendın dedım
canım öncelıkle sizin aile içi mutlugunuz için gerekırse esını tekte gonder cunku doldurcak olan insan tlfnu acar bı guzel halleder illa yanyana olmak sart değil biliyosun,olmadı eşinin iş yerıne gider orda laflarlar ayak ustu yine kıskırtır doldurur bi şekıld eyani. oyuzden hiç kasma kendını sıkıntı etme .. ha sana laf soyleyenlerede oanda içinden en sevdıgın muziği mırıldan yaa duyma bile onların dedıklerını yani nötr ol,sen onların her deidğine surat salladıkca onlar daha bı keyıflenıo farkındamısın.. umursamaz ol bosver.. hee bu hazır yıyıcılık işinede yavas işte kocanın beynıne ,deki ee artık işte bi bebısımız olsun filan de.. hiç bi bahane bulamazsan yasını bahane et sonra deki ee tek cocukla kalcak değiliz heralde ben cocugumun kardesıde olmasını istiyorum filan.. artık o tarafa para akımına bi DUR u olsun en azından keyfi calısmayan kardeslere gitmesin.. bu zamana kadar eşinemi guvenmısler canım demi yani..
yeni evliyken çok istemıstım çocuk eşim ailesinin etkisiyle istememişti.. düşen bebegıme hamıle kaldıgımda bile istemedi kocam biliyomusun daha erken daha erken diyerek..şimdide istiyor yaşı gecıyormus beyfendının yaa ama benım saglık sorunlarım yuzunden hep ertelemek zorundayız ,ancak kasım gibi bebıs calısmalarına baslayabılırız..hem zaten bende istemıyorum bi çalısayım isytiyorum acıkcası.. oyuzden kpssye hazırlanıyorum
son olarak sakın eşinden cıkarma hırsını sakın.. gel burda yaz ama eşine bişey deme.. evde mumkunse bu tur konular hiç konusmayın dizilerden-alısverıs ne bılım sinema vs seylerden bahsedin bırbırınızın fıkrını yorumunu alınvs.
bide sana laf soktugu zaman dayanamadıgın zamanlarda sende şakayla karısık hafiften karsılık ver ama mumkunse ne soyleyeceksen yuzunde gulucukler acsın tmm.esın olayı çaksada anlayamasın
soyle bi durum var altını yapsa dugunden sonra ee sukadar borc yaptık dıye gerıde alabilir sonucta,nişanlında vereceksın derse ne olacak?? nişanlının bi ağzını yokla bakim vaziyet ne alemde bu konuda..
anneni aracı kullanmasına musade etme ,sana soylemeye bi tarafı yemıyor oyuzden gidio annene soyluo..annen desin bunları bana değil kızıma söyleyın son kararı o verır ben değil desın..
nişanlın annesinde gercekten yemk istiyormu yoksa annesimi baskı kuruyor.. bu arada ilalki annesıdır yemek yıyecek tabıkı bundan doğal bişey yok ama artık evlenecegının ayrı bi yuvası olacagının farkına nasıl vardırtılır bu oğlan bilmem.. ayrı bi yuvanız olacagınının farkına vardırtmaya bak sımdıden nısanlana benden soylemesi.
bu dort yorumun ıcınde tek dıyecegım,nısanlısın madem daha evlilik olmadan sartlarını acıkca dile getir hem k.validene hemde nişanlına soyle gerekırse bunu kendı annenede soyle ki kaynanan anneni aracı yerıne kullanmasın gelsın sana soylesın.. sana kabul ettiremedıklerını annene tlf acıpta emrivaki yaptırtmasın..annende kaynananla gorustugu zaman ''bunları benımle değil kızımla konusmalısın , son kararıda ancak kızım verır demesini isteyınki böyle emrivakilikler olmasın bidaha gun gelir kaynanan derki eee ben nısanlıyken bunlar bunları soyledım sen kabul ettin (!) şimdi niye böyle yapıyorsun dıye uste çıkmak ister benden soylemesi..
şimdi soyle bi durum var k.validenle aynı apartmandasınız ya..
1 eviniz kira mı
2 yoksa nısanlının uzerınemi
3yoksa k.validenlerinde oğullarınamı vermısler
4.k.pederin yasıyormu yoksa vefat mı etmıs...
bu soruları sormamın nedeni birazcık evlendıgın zaman tahmın yurutmemın olmasıdır sahsen..
şimdi eğrı oturup doğru konusalım canım.. k.validenle aynı apartmanda oturman demek öyle yada böyle illaki senın evine evliliğine yediğine içtiğine aldıgın kıyafetlere mudahale edecek olmasıdır ve nişanlınında bu duruma göz yumacak olmasıdır.. cunku erkekler acık soyluyorum evlendıklerının yeni bi yuva kurduklarının ancak evliliğin 2 ila 2.5yılından sonra farkına varıyorlar ,ancak ozaman bişiler kafasına dank ediyor :) ondan sonra bıze yenı yenı hak vermeye baslıyorlar benden soylemesi.
özelıkle ev nişanlının uzerıne değilse bence senın k.validen oğlunun uzerınde sımdıden bi hakımiyet kurma asamasında gibi geldi bana yani evliliği yonetme diyelim.. senın durumunda olan arkadaslarım varda hanı gozun korkmasın ama vaziyeti yazıyorum aynen sabah 6da eve gırermiş gece2de evden cıkarmıs .. arkadasım demıstiki hiç özel hayatımız yok,hangi ara cocuk yapacaksak demıstı.. bu durumda senın k.validenın evine gitmen daha mantıklı olur.. ıkısıde calısıyo bi haftasonları var onda bile kadın rahat vermıyordu.