Cok cana yakin davranirsaniz yapmacik oldugunu algiyabilir. Normal davranin konuyu acmayin hic. Olay daha taze bir sure sonra esinizde normale doner.Slm ilk defa konu açıyorum burda.uzun olacak biraz dert yanmak istiyorum çünkü.
sorunlu bir kayananm var bunu eşim de kabul ediyor.Eskiden beri sorunlarımız hep oldu .fakat benden sonra sorunlu bir gelini olunca benim kiymetimi anlar diye çocukça bir hisse kapildim. ne yazık eskileri unuttum.
O da çeşitli sorunlardan ötürü yaşadığı yerden uzaklasmak istiyordu yanıma geldi. Çocuklarım küçük beraber bakarız diye düşündük.
Neyse başlarda iyiydik sonra sürekli surat asmaya başladı eskiden de saçma sapan şeyleri dert ettiği ve konussam da bişey değişmediği için sorma gereği duymuyordum . o kadar saçma şeylere bozuluyordu ki acayip canım sıkılıyordu.(yok kirli havlu koydun önüme yok lokmami sayiyorsun yok torunlarimi sevmemden rahatsız oluyorsun.) Zaten dili de çok sivridir. Ne arsizligim kaldı ne edepsizligim.daha önce birçok kez yüzüme karşı hakaret etmisligi var ama eşim arada kalmasın diye karşılık vermedim. Hep yuttum.
Sonuç itibariyle ipler dün koptu en son eşime dert yanmış karın telimi karıştırıyor konusmalarimi kayıt edip sonra dinliyor diye ki teli fi tarihinden kalma.ben koptum tabi ama eşim arada kalmasın diye biraz sert biraz sitemkar konuştum kaynanamla. Usulen sorunu halletmis gibi gorunduk.
Ama ben içime sindiremedim olayı .eşime cattim ne tepki verdin. neden sert tepki vermedin diye.sonra eşimle kavgaya tutustuk sert bi kavga oldu beni itti etrafı dağıttı bilgisayari kırdı vs ..vs.. neyse ben de ona bagirdim çağırdım sen görcen diye polise gitcem dedim. kaynanam korktu hemen annemi aramış daha once de boyle olay oldu annemi aramamasini ikaz etmiştim .ben de annemi rahatsız etmesine sinirlenip bi hisim teli elinden alıp duvara firlattim. Ve bağırmaya başladım o kadar yılın birikmisligiyle pislikler dedim neyimi gördünüz dedim kaynanam tüm kiniyle yüzüme bakiyor tabi .
Neyse sonra ben hiç konusmadim ikisiyle de.esim yalvar yakar agladi cok arada kaldim diye .gercekten esim cok iyi biridir .cok seviyorum. En son kavgamizi hatirlmamiyorum bile o kadar az kavgamiz olur.zaten kaynanam gelirken eşim inşallah aramız bozulmaz demişti ama korktugumuz başa geldi.
Ve bugun de kaynanam evden gitti evden giderken usulen gule gule dedim.simdi eşimin yüzü sirke satıyor .onun için üzülüyorum haketmiyor ama artık bıktım kaynanamdan yoruldum . iflahim kesildi gönül almaya çalışmaktan.
Şimdi nasıl davransam ne yapsam kafam çok karışık. birinin evimden böyle gitmesi canımı sıkıyor ki hele ki bu eşimin annesiyse daha beter. ama ne yapayım artık tukendim bu kadına karşı ne yapsam yaranamiyorum .yüzüme gülse de sahte ve cok iyi rol kesiyor hersey supermis gibi.kaniyorum tabi ben saftirik de .sonra hop bir yerden patlak veriyor. Ummmagim seyler basima geliyor.o kadar zor biri ki .
onu bir daha aramayı düşünmüyorum oarsi kesin.fakat eşime nasıl davransam alttan mi alsam yoksa hiç orali olmasam mi bilemedim tavsiyeleriniz neler????
Hayır birlikte oturmuyoruz sadece bir süreliğine yardım etmeye geldi.daha önce de ben calisirken çocuğuma 2bucuk ay kadar sürelerle baktığı için dedik idare ederiz. bana da yardımı olur diye düşündükÇok yüz göz olmuşsunuz. Ne gerek vardı bir oturmaya? Ayrı olsun iyi olsun der büyüklerimiz. Keşke en baştan bir oturmasaydınız çünkü böyle olacağı belli. İnsan yeri geliyor aynı evin içinde eşiyle anlaşamıyor bir de kaynanayla mı anlaşacak?
Bir daha birlik oturmayın ama birbirinizin gönlünü alın derim.
Bi de öyle iyi rol keser ki kimse benim yüzümden kavga etmesin aman iyi olun bana yapılan hiç önemli değil diye.bi de sorun çıkarma arkadaş .dört aydır evimizin tek derdi kayinvalidem.Tadınızı zaten kaçırmış daha fazla yıpranmayın derim eşin de anlar ama öyle ama şöyle sonuçta beraber yaşandı o gerginlikler.
Kv 'den de rahat uyusun şimdi iftira atmakla nereye varırlar anlamıyorum gerçekten...
MantıklıCok cana yakin davranirsaniz yapmacik oldugunu algiyabilir. Normal davranin konuyu acmayin hic. Olay daha taze bir sure sonra esinizde normale doner.
farkettim de bugün çok formundasin kızKaynanadan mesaj,senin ki benden kara
Ay sağolfarkettim de bugün çok formundasin kız
ne koltuğu anam bu saatte ben yatağa gidip yatmaya useniuorim şu an cakildim kaldım kanepeyeAy sağolne yapayım,koltukları silerken bir taraftan da size bakıyorum neler konuşuyorsunuz diye
Bende çoğu akşam çakıldığım için ceza verdim kendimene koltuğu anam bu saatte ben yatağa gidip yatmaya useniuorim şu an cakildim kaldım kanepeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?