Kaynana dibin kara

burda o kadar yazıyor, anlatıyor insanlar.. artık neyin neyle sonuçlanacağını biliyoruz aşağı yukarı. kaynanayla aynı evde yaşamanın sonuçlarını öğrenemediniz mi?? artık böyle bi işe kalkışmaz ve MESAFE olayını ayarlarlarsın umarım..

eşinize normal davranın ne çok uzak ne de çok yakın
kv ye de bayram seyran görüşün kafi bidaha samimi falan olmayın aman

Kayınvalidenle hiç görüşmemeni sorun yapar mı acaba?
Eşinlede adım adım git bi sen bi o bence

Kayınvalidenle hiç görüşmemeni sorun yapar mı acaba?
Eşinlede adım adım git bi sen bi o bence
Elbet kalbi kırılır babası yok bi tek annesi var. Benim ailemle gorusmese kirilirim o yüzden bayramdan bayrama yıllık izinlerde mecbur.ama özel olarak arayıp davet etmezse gitmem

Aynı dertten ben de muzdaribim.Senin eşin yine senin dediğini yapıyor ya ben ne yapacağım.Konuştuğum ne varsa KV ye anlatıyor ben yokken
Niye,ağzı mı kaşınıyor anlatmazsa,gevezeler çekilmez de,hele erkeğin gevezesi hiç

Arkadaş çok güzel söylemiş konu sahibi...

Konuyu o açarsa konuşun açmazsa hiç bulaşmayın,zamanla düzelir.

ben bu gibi durumlarda esimden empati yapmasini isterim.benim annem sana boyle dese napardin diye sorardim.o zaman genelde esim haklisin der konu kapanir.

Öncelikle tesekkur ederim tum yorum yapanlara gerçekten insan rahatliyormus. Esimle konustuk ..tabi ki annesini de onemsiyor ama o daha çok polise gitcem dememe bozulmuş. ne çabuk vazgectin benden çok hayal kırıklığına uğradım ona üzülüyorum diyor. annesiyle alakali 20 25 gün konuşmama kararı aldık. bu süre zarfında sen anneme karşı kinini azaltmaya çalış dedi o benim annem o olmadan hayat olur mu dedi .bakalım artık zamana ne gösterecek.

Elbet kalbi kırılır babası yok bi tek annesi var. Benim ailemle gorusmese kirilirim o yüzden bayramdan bayrama yıllık izinlerde mecbur.ama özel olarak arayıp davet etmezse gitmem
Anladm böylesi iyi. Siz başta fazla iyi niyetiniz kurbanı olmuşsunz. Artık bayramdan bayrama hastalıkta falan en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…