Kaynana,elti,gorumce

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Merhaba arkadaslar bu baslik altinda herkes kaynana, elti veya gorumcesiyle olan iliskisini yazabilir mi? Cok mu iyi anlasirsiniz, veya tartismalariniz oldu mu? Ne gibi sorunlar cikti, bu sorunlara yaklasiminiz tavriniz ne oldu?
Birbirimizin hayatindan bilgilenelim istiyorum
Ben daha evli degilim kaynanam soguk durmaz ama kizimda demez, bir tanede elti adayim var onlarda daha evli degil, su an icin ikimizede maddi olarak ayni davranir misal bir kazak alirsa iki tane alir vs

Geçen KK'ya şiir yazdım. Başlığın bir kıtasını hatırlattı.
Kıtam meclisten dışarı tabii.

"BDV desen tam bir yuva, gelip sığınırsın felaket sireni çalıyorsa hayatında.
gelin, görümce, koca, elti ve kaynana,
bir de bizi yiyen asıl derdi olmayanlar var.
sanırsın ellerinde klavye, dalga geçiyorlar."

Kayınvalidem ile iyi anlaşırım evlenmeden önce herkeste kayınvalide ile igili sorunları görüyor duyuyordum benim de başıma gelir kesin dedim ama şükürler olsun kendi halinde insanlar hiç bir zararı yok aksine sıkıntıya dara düştüğümde arar yardımcı olmaya çalışır kayınpederimde aynı şekilde, eltim var bir tane :) çok yakın değiliz aynı şehirde yaşıyoruz istanbulda ama o anadolu yakasında ben avrupa yakasında çok fazla görüşemiyoruz bayramlarda ramazanlarda bir araya geliriz genelde ayda yılda bir telefonlaşırız o kadar, görümceme gelince maalesef bir görümcem yok :) kayınvalidemin 3 tane oğlu var isterdim ama ileri de nasipse bir çocuğum olursa halası olsun diye ama kısmet

eltimle 2 yıldır küsüs birbirimizin adını bile anmıyoruz. görümcemi enson kurban bayramında görmüştümoda benim evime geçen seneki ramazan bayramında gelmişti. kaynanam da 3 ay dır uğramıyo bize. ama ben eşimle çok mutluyum.

eltinle neden kustunuz canim?

elti adayım var
bırde kaynanam
bırde kaynana yarısı komsusu
hepsını benım yonettıgımı dusunuyorum
sorun yok
parmagımda oynatıyorum desem olacak kı buda kotu manada degıl bende ıyıyımdır

bencil bi insandı sohbetleri sadece gezdiği tozduğu yerler ve harcadığı paraya dayanırdı hep bi hava atma kendini bişey zannederdi bende susturdum bitti.

elti adayım var
bırde kaynanam
sorun yok

ne guzel insallah hep oyle kalirsiniz, peki bizede tuyo verirmisin:) nasil basariyorsun bunu canim?

Dün saf kelebeği aşık ilan etmiştim bugün seni ediyorum.
Aşık böğürtlen olsun yeni ismin..

Ve konu sahibi, konu bdv'ye uygun değil. Geyik bölümüne alalım sizi..

ne guzel insallah hep oyle kalirsiniz, peki bizede tuyo verirmisin:) nasil basariyorsun bunu canim?
yanı kendılrı bıraz cekımserler bende acıgım konusurum ederım konustururum sorarım
kaynanam oyle saf dusuncelı ama modern bırı ama cakallık yapmaz yok eger yapıverecek gıbıyse bana pek soyleyemez yada umursamam yanı o benım kaynanam ben onun oglunun karısıyım o kadar.
bılmem ondanmı bendenmı kaynaklı ama oyle yuvarlanıp gıdıyoruz ıste

kayınvalidemle aramız çok iyi ama eltimle 1 senedir konuşmuyorum tüm çabalarına rağmen çünkü alttan alınmayacak affedilmeyecek şeyler yaptı bana ve aileme karşı çok küçük evlenmesine bazı şeylerden eksik kalmasına vermiştim ama üst üste olunca bende patladım bi yerden sonra görümcem yok kv 3 tane oğlu var

ben nişanlı olduğum için çok şükür bir sorun daha yaşamaıdm görümcelerim onlardan baya küçük olduğum için kızım görüyorum seni diyırlar çok seviyorlar kayınvalidemde öyle çok seviyor ama eltilerimle pek sık görüşmeyiz uzaktalarda yine gelince onlarda bana karşı iyi

Dün saf kelebeği aşık ilan etmiştim bugün seni ediyorum.
Aşık böğürtlen olsun yeni ismin..

Ve konu sahibi, konu bdv'ye uygun değil. Geyik bölümüne alalım sizi..
tesadüfün bu kadarı.
safkelebek paçulim gördün mü bak, artık ünvanlarımız da aynı.
Kıtalarımı ara ara paylaşacağım.
"Diyeceksiniz ki bacım ne yapıyon, işin gücün mü yok,
Ha işsizim ha gözüm oynaşta, ne fark eder?
Diyeceksiniz ki ay Allah bize de senin kafandan versin.
Ne münasebet der böğürtlen, ne içtiysem size de vereyim."

elti adayım var
bırde kaynanam
sorun yok
evet bende tüyo istiyorum :) bizede söylermisin lütfennnn :)

Peki senin derdin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…