- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi holdmetight
-
benim de 1 görümcem 3 eltim var1 görümcem 3 eltim var. Sadece en büyük eltimle çok iyi anlaşırım ablam gibi görüyorum hatta '' abla '' derim. Diğer 2 eltimle normalim, gidip gelmemiz yoktur 6 ay görmesek birbirimizi tuhaf gelmez. Görümcemle de iyiyiz diyelim em azından bi sorunumuz olmadı sadece fazla samimi değiliz.
benim de 1 görümcem 3 eltim varfazla samimi olmamak en iyisi
kesinlikleeİyi olana iyi olurum, değer verene değer veririm o kadar..
Eşimle mutluyum demişsiniz ya , ben eşimin ailesi ya da çevresinden herhangi biri ile bir olumsuzluk yaşadığımda ilk eşimle bozuşuruZ hep , hatta olumsuzluk yaşamak aklımdan geçmezken bile şunu niye aramadın bunu niye sormadın diye saldırganlaşıp tüm çevresinden soğuttu beni, yani Avukatlık yapıyor Çevresi için , siz de hiç bu tarz şeyler olmuyor mueltimle 2 yıldır küsüs birbirimizin adını bile anmıyoruz. görümcemi enson kurban bayramında görmüştümoda benim evime geçen seneki ramazan bayramında gelmişti. kaynanam da 3 ay dır uğramıyo bize. ama ben eşimle çok mutluyum.
En önemlisi de eşinin ezdirmemesi zatenKv yok eşim 12 yaşındayken vefat etmiş. Kp kendi halinde arada arar tatlı dilli konuşur. Eltimden çok razıyım benim herşeyim de arayıp sormuştur hamile kaldım arayıp hayırlı olsun demiştir. Nişanda, düğünde göeümcelerimden çok o benimle ilgilenmiştir. 7.ayıma girdim evliliğimde görümcelerimle tartıştım resti çektim muhatap dahi olmuyorum. Eşimde beni onlara karşı ezdirmiyor çok şükür. Çünkü evlenmeden nişan olmadan ben herşeyi konuştum kendisiyle inşaallah hep böyle devam eder.
canım ben 10 yıllık evliyim ilk zamanlar bizdede olurdu annemi ara ablamı onu ara bunu ara eşimde öyle dedikçe ben inatlaşır hiç aramak istemezdim. son 5-6 yıldır rahatım artıK eşim hiç bişey için baskı yapmıyor problem çıkarmıyor zorlamıyor beni ve onlar için asla üzmüyor beni. belki ailesi ile mesafeli olmama üzülüyordur ama bana yansıtmıyor. ama bu duruma kolay gelmedim bende inan ilk yıllarım zehir oldu banadaEşimle mutluyum demişsiniz ya , ben eşimin ailesi ya da çevresinden herhangi biri ile bir olumsuzluk yaşadığımda ilk eşimle bozuşuruZ hep , hatta olumsuzluk yaşamak aklımdan geçmezken bile şunu niye aramadın bunu niye sormadın diye saldırganlaşıp tüm çevresinden soğuttu beni, yani Avukatlık yapıyor Çevresi için , siz de hiç bu tarz şeyler olmuyor mu
ay canım valla çok zormuş ama napican sakın kalp kırma tatlı tatlı söylesen anne sen lavaboları yıka ben bulaşığı yıkayayım gibi iş bölümü yaparak 2 günü atlatırsınbenim çok şükür kayınvalidemle de görümcemle de aram iyi, bir problem yaşamadık şimdiye kadar ama benim problemim çok farklı. biz eşimle aynı memleketteniz fakat orada yaşamıyoruz, tatilde, bayramda gidiyoruz memlekete ve tabi haliyle az da olsa kayınvalidemle de kalmam gerkiyor fakat evi çok pis. Kınamıyorum, kendimce yöntemler geliştirmeye çalışıyorum, örneğin bana verdiği yastığa iki tane kılıf geçiriyorum, mutfağı biraz kendimce temizliyorum ama olmuyor, tuvalet, banyo, lavabolar berbat durumda, eşim kırılmasın diye ( o çok temiz, tertiplidir şükür ki ) bişey dememeye çalışıyorum, annemleri özledim bahanesiyle kendi evimde kalmak istiyorum hep, ama kaçış yok bir iki gün de olsa kayınvalidemin evinde kalmam gerekiyor... ben de eşimin hatırına katlanıyorum, inanın miğdem alsa her yeri temizleyeceğim ama o lavaboya biyerim değecek, ordan üzerime su sıçrayacak diye deli oluyorum, son gittiğimizde bizim için aldığı yastık yüksek geldi, bana başka yastık verdi ama artık beyaz kılıfı sapsarı olmuş, inanın gözlerim doldu ben bunda nasıl uyuyacağım diye, hemen temiz bir tane daha kılıf buldum iki kat taktım öyle uyuyabildim... bu yüzden memlekete gitmekten soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi
yok canım ya kayınvalideme söyleyemem zaten mutfakta bi kaç şey attım yeniledim falan kadın bana açıklama yapma gereği duydu işte bi tek ben kullanınca rahatsız olmadım falan diye... ben gittiğimde rahat ettirmek için elinden geleni yapar yemeğine falan özenir, onun temizlik alayışı o kadar malesef, anca eşime diyebilirim benim lavaboları miğdem almıyor oraları sen yap süpürgeyi ben açayım diye... eşim de farkında durumun ama annesi ne yapsın... inan ki pirizlere bile dokunmak istemiyorum kapkara olmuş, en son mutfak fayansını siliyorum ayağına mutfak pirizini sildim bembeyaz oldu vaktim olsa diğerlerini de yapcam ama annemlerle hasret mi gidereyim kayınvalidemin evini mi temizleyeyimay canım valla çok zormuş ama napican sakın kalp kırma tatlı tatlı söylesen anne sen lavaboları yıka ben bulaşığı yıkayayım gibi iş bölümü yaparak 2 günü atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?