Kaynana,elti,gorumce

kaynanadan başlayalım öncelerden çok iyiydi kızı gibi görür desem yeriydi
artık o beni gelin bende onu kaynana olarak görüyorum
tartışma sebeplerimiz çocuguma müdahele etmesi
yeni dogmuş bebegime yemek yedirmesi defalarca uyarmama ragmen arkamı döndügüm zaman devam etmesi
eşimin bana destek olmaması sonucu iyice tepeye çıkan bir kv oldu çıktı başıma
tepkimi koydum adım gelin oldu hiç sorun degil yazmakla bitmez
beni kocama şikayet etti
arkamdan attı tuttu
ilk evlilik yıldönümümüz onun yüzünden çok kötü geçti
daha sayamadıklarım
eltim yok adayıda yok eşim tek erkek malesef
bu da ayrı dert tabiki
görümceklere gelirsek 2taneler
çogunlukla çıkarları için ararlar
biri digerine oranla daha iyidir
büyük olan boşandı kv beraber yaşıyor
bu durumda kv elini üstümden çektim görümcenin çocuguna baktıgından bana sıra gelmiyor
kızlarına aldıgını bana almaz beklentimde yok
hatta kızlara ne aldım bak der
şurdan aldım der
nispet yapar yani
gelde sev arkadaş

arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var eşimle aramız çok iyiyidi fakat çok bilidnik bir problem annesi ve ablası neyse biz iş nedeniyle uzak yaşıyorduk hep eşim görev nedeniyle doğudaydı zaten ben evliliğimin ilk 3 yılını hemen hemen yanlız geçirdim eşim o dönemlerde bana ailesiyle ilgili hiçbir dayatma yapmadı ama ordaki görev bitip ailesine 2 saat mesafede bir ile geldiğimzde birden kıymetlendi bayramda filan beraber gittim oturdum sohbet ettim ablasıyla limoniyiz kendisi nedenini bilmediğim şekilde küsüp ağlıyor vs sonrasında yazın ablası ev yaptırmak için 18 milyar borç aldı bizden biz memuruz ve bu para yüklü bir miktar 1 aylığına almıştı ama 8 ay oldu ne veriyor ne de arayıp kusura bakmayın vermedim şu gün bu gün diye açıklama yapıyor biz bu nedenle kavgaya başladık güzelce söylesem de eşime batıyor ailemi istemiyorsan defol git dedi sinir anında ve artık ağzımı açsam bu konuda hiddet öfke.....neyse o esnada 1 ay kadar önce anne babasına iki kez söyledi para lazım bi sorararmısınız ablama arabyı değişcem diye ki bu miktar çok büyük bizim için biz memuruz ve ben de çalışıyorum tüm paramız eşimin üstüneydi zaten araba da öyle hiçbişeyim yok hiç paracı değilim ama kanıma dokunuyor hatam sürekli bu konuyu açmam diorum ki kendisini ara bir sor hiddetten deliye dönüyor bağırıp çağırıyor eskiden etmezdi küfür ediyor konu bu olunca artık usandım soğudum sakin zamanda boşanılım diyorum kabul etmiyor ama öfkelenince gitsem geri çevirmez gibi hissediyorum yani yapı olarak da içine kapanık utangaç birisi yani parayı isteyecek biri değil ama annesine iki kez söyledi kızlar onlarda yılbaşı demişlerdi hala yok sizce ne yapmalıyım ben konuyu kapatayım mı

benzer durumu bende yaşıyorum nişanlımın ablasının 5bin borcu var sizinlki kadar büyük bi para değil ama evlilik hazırlığındayız şuan ve yeri geliyor 1000tl bile büyük bi para olabiliyor. Bunlardanda hiç ses yok ablası sürekli kocasının işlerinin çok iyi olduğunu araba almayı düşündüklerini söyledikçe ben sinir oluyorum iste parayı diye söyleniyorum bizde daha 2gün önce bu sebepten tartıştık. O parayı unutma neden unutuyorsun az bi miktar değil hem az bile olsa siz o parayı borç olarak vermişsiniz hayrına değil ki kayınvalidenle aran iyiyse anlayışlı biriyse uygun bi şekilde onunla konuşmayı dene istersen bu paraya ihtiyacımız var bu sebepten aramız bozuluyor siz konuşsanız şeklinde.

AİLE içi para işi kritik bir durum, malım seni veripte mi kötü olayım vermeyip te mi diye boşuna demişler ...

Kayanana biraz degisik bi insan, baya zor oldu ama çözdüm sayılır artik. Birebir bi munakasamiz olmadi ama kafa yapilarimiz cok farkli söylediği bazi seylere cevap versem tartisirdik muhtemelen. Ben duymamayi cevap vermemeyi ogrendim. Esim de benim kafada oldugu icin sorun yasamiyoruz

Gorumce yok 2 kaynim var..

1 Eltim var , 2.si yolda :) eltimi ablalarimdan ayirmam. Canimdir. 2.si de benim liseden en yakin arkadaslarimdan biri , sikinti olucagini sanmiyorum Allahin izniyle..

kayınvalidem iyidir ilk zamanlarda karışmaya çalıştılar kayınbabamla ama ben izin vermedim o yüzden mesafe koydum ona göre davranıyorlar yani bi olay yüzünden kayınbabam benim için sadece eşimin babasıdır öteye de geçemez asla saygısızlık yapmam gönüllerini yapmaya çalışrıım. görümcem yok. yeni eltim oldu sağolsun benim kafadan şimdilk iyi anlaşıyoruz

Görümce pek istenecek bişey değil canım,rahat ol bir kaybın yok

kayinvalidem ve kayınbabam dünya iyisi insanlardır ama Çok koruyucu , evhamlıdırlar. ve izin versem sürekli "sürpriz" adı altında haber vermeden bize gelirler bi kaç kere oldu ondan sonra ben sürpriz sevmem dedim ve habersiz gelmediler eltim yok bir tane görümcem var ama o da kendini 2 çocuğuna , kocasına ve kocasının ailesine adamis. Bayramlarda , özel günlerde , cenazede, mutlu olaylarda hiç aramaz beni ve kardeşini . iletişim kurmaya çalıştım başlarda aradım felan ama olmadı bende ustelemedim. Yazın karşılaşıyoruz tatilde o zamanlarda normal davranıyoruz

valla ben nısanlıyım ama bız su an aynı evde yasıyoruz yakında da evlenecegız.

ben mesafelı olmaktan yanayım. bana karsı saygılı ve sevgı dolular ama oyle sureklı telde olsun, yuzyuze olsun gorusmeyız bır durum olmasa aramayız bıle bırbırımızı . bır eltım var ama kendısıyle tanısma fırsatım olmadı hıc, esımın aılesınde pek kımse gorusmuyo kendısıyle ,esımınde abısı ıle arası soguk bıraz.
gorumcelerım de kendı hallederındeler.
kaynanam desen yaslı evden cıkamıyor bıle tek basına ara sıra ugrarız yarım saatlıgıne genelde haftasonu musaıt olursak onun harıcı bır ıkı kez kafama esıp aramısımdır nasılsın dıye o kadar fazlasına da gerek yok bence..

En iyisini yapıyorsun canım,baştan öyle merakla çok samimi olursan sonra bişeylerin tadı kaçıyor ve aramadığında bozuluyorlar.

GÖRÜMCEM yok, ELTİM çok kıskanç bi kızdır. benden 2 yaş büyük sadece. Ev aldık hayırlı olsun bile demedi, hamile olduğumu öğrendim hayırlı olsun demedi. Gelip gitmez arkamdan çok dedikodu yapar. Çok cahil gördüğüm bi insan o yuzden onu çok takmıyorum. K.V ise eltimle uzaktan akraba ve aynı köylüler o yüzden kafa kafaya verdikleri için araları çok iyi :) Eltimle aynı gözle bakıyorum onlara. Bana yararları yok zararları çok. Kadın herşeye muhalefet. Herşeye çok karışıyor ama sürekli eşimi arar.

kv ve gorumcem bize geldiklerinde cok karisiyorlar calistigim icin evin heryerine el atiyorlar temizlik yaparken duzenimi deg i stiriyorlar. ilk basta karismalarindan hoslanmadigimi esime soyledim ama kv benimle kavga etti haksiz olarak nitelendirilsemde araya mesafe koymus olduk. ancak zamanla kv tek oldugu icin memleketten cikip cikip gelmeye basladi ve dogumdan sonra cocuga bakacagini soyluyor surekli yanimizda kalacagini esimle birlikte soyluyorlar kabus gibi ama cok korkuyorum anlasamiycagimdan adim gibi eminim. cunku dedigim dedik bir insan dik kafali hele cocuk yetistirirken bana neler yapar herseye karışır. keske esim beni anlasa bu konuda.

Kv yok eşim 12 yaşındayken vefat etmiş. Kp kendi halinde arada arar tatlı dilli konuşur. Eltimden çok razıyım benim herşeyim de arayıp sormuştur hamile kaldım arayıp hayırlı olsun demiştir. Nişanda, düğünde göeümcelerimden çok o benimle ilgilenmiştir. 7.ayıma girdim evliliğimde görümcelerimle tartıştım resti çektim muhatap dahi olmuyorum. Eşimde beni onlara karşı ezdirmiyor çok şükür. Çünkü evlenmeden nişan olmadan ben herşeyi konuştum kendisiyle inşaallah hep böyle devam eder.

1 görümcem 3 eltim var. Sadece en büyük eltimle çok iyi anlaşırım ablam gibi görüyorum hatta '' abla '' derim. Diğer 2 eltimle normalim, gidip gelmemiz yoktur 6 ay görmesek birbirimizi tuhaf gelmez. Görümcemle de iyiyiz diyelim em azından bi sorunumuz olmadı sadece fazla samimi değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…