- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi holdmetight
-
Merhaba arkadaslar bu baslik altinda herkes kaynana, elti veya gorumcesiyle olan iliskisini yazabilir mi? Cok mu iyi anlasirsiniz, veya tartismalariniz oldu mu? Ne gibi sorunlar cikti, bu sorunlara yaklasiminiz tavriniz ne oldu?
Birbirimizin hayatindan bilgilenelim istiyorum
Ben daha evli degilim kaynanam soguk durmaz ama kizimda demez, bir tanede elti adayim var onlarda daha evli degil, su an icin ikimizede maddi olarak ayni davranir misal bir kazak alirsa iki tane alir vs
arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var eşimle aramız çok iyiyidi fakat çok bilidnik bir problem annesi ve ablası neyse biz iş nedeniyle uzak yaşıyorduk hep eşim görev nedeniyle doğudaydı zaten ben evliliğimin ilk 3 yılını hemen hemen yanlız geçirdim eşim o dönemlerde bana ailesiyle ilgili hiçbir dayatma yapmadı ama ordaki görev bitip ailesine 2 saat mesafede bir ile geldiğimzde birden kıymetlendi bayramda filan beraber gittim oturdum sohbet ettim ablasıyla limoniyiz kendisi nedenini bilmediğim şekilde küsüp ağlıyor vs sonrasında yazın ablası ev yaptırmak için 18 milyar borç aldı bizden biz memuruz ve bu para yüklü bir miktar 1 aylığına almıştı ama 8 ay oldu ne veriyor ne de arayıp kusura bakmayın vermedim şu gün bu gün diye açıklama yapıyor biz bu nedenle kavgaya başladık güzelce söylesem de eşime batıyor ailemi istemiyorsan defol git dedi sinir anında ve artık ağzımı açsam bu konuda hiddet öfke.....neyse o esnada 1 ay kadar önce anne babasına iki kez söyledi para lazım bi sorararmısınız ablama arabyı değişcem diye ki bu miktar çok büyük bizim için biz memuruz ve ben de çalışıyorum tüm paramız eşimin üstüneydi zaten araba da öyle hiçbişeyim yok hiç paracı değilim ama kanıma dokunuyor hatam sürekli bu konuyu açmam diorum ki kendisini ara bir sor hiddetten deliye dönüyor bağırıp çağırıyor eskiden etmezdi küfür ediyor konu bu olunca artık usandım soğudum sakin zamanda boşanılım diyorum kabul etmiyor ama öfkelenince gitsem geri çevirmez gibi hissediyorum yani yapı olarak da içine kapanık utangaç birisi yani parayı isteyecek biri değil ama annesine iki kez söyledi kızlar onlarda yılbaşı demişlerdi hala yok sizce ne yapmalıyım ben konuyu kapatayım mı
arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var eşimle aramız çok iyiyidi fakat çok bilidnik bir problem annesi ve ablası neyse biz iş nedeniyle uzak yaşıyorduk hep eşim görev nedeniyle doğudaydı zaten ben evliliğimin ilk 3 yılını hemen hemen yanlız geçirdim eşim o dönemlerde bana ailesiyle ilgili hiçbir dayatma yapmadı ama ordaki görev bitip ailesine 2 saat mesafede bir ile geldiğimzde birden kıymetlendi bayramda filan beraber gittim oturdum sohbet ettim ablasıyla limoniyiz kendisi nedenini bilmediğim şekilde küsüp ağlıyor vs sonrasında yazın ablası ev yaptırmak için 18 milyar borç aldı bizden biz memuruz ve bu para yüklü bir miktar 1 aylığına almıştı ama 8 ay oldu ne veriyor ne de arayıp kusura bakmayın vermedim şu gün bu gün diye açıklama yapıyor biz bu nedenle kavgaya başladık güzelce söylesem de eşime batıyor ailemi istemiyorsan defol git dedi sinir anında ve artık ağzımı açsam bu konuda hiddet öfke.....neyse o esnada 1 ay kadar önce anne babasına iki kez söyledi para lazım bi sorararmısınız ablama arabyı değişcem diye ki bu miktar çok büyük bizim için biz memuruz ve ben de çalışıyorum tüm paramız eşimin üstüneydi zaten araba da öyle hiçbişeyim yok hiç paracı değilim ama kanıma dokunuyor hatam sürekli bu konuyu açmam diorum ki kendisini ara bir sor hiddetten deliye dönüyor bağırıp çağırıyor eskiden etmezdi küfür ediyor konu bu olunca artık usandım soğudum sakin zamanda boşanılım diyorum kabul etmiyor ama öfkelenince gitsem geri çevirmez gibi hissediyorum yani yapı olarak da içine kapanık utangaç birisi yani parayı isteyecek biri değil ama annesine iki kez söyledi kızlar onlarda yılbaşı demişlerdi hala yok sizce ne yapmalıyım ben konuyu kapatayım mı[/QUOTEA
AİLE içi para işi kritik bir durum, malım seni veripte mi kötü olayım vermeyip te mi diye boşuna demişler ...
vermeyip kötü olmayı tercih ederim insan sonra kendi parasını çekiniyor işte böyleAİLE içi para işi kritik bir durum, malım seni veripte mi kötü olayım vermeyip te mi diye boşuna demişler ...
Görümce pek istenecek bişey değil canım,rahat ol bir kaybın yokKayınvalidem ile iyi anlaşırım evlenmeden önce herkeste kayınvalide ile igili sorunları görüyor duyuyordum benim de başıma gelir kesin dedim ama şükürler olsun kendi halinde insanlar hiç bir zararı yok aksine sıkıntıya dara düştüğümde arar yardımcı olmaya çalışır kayınpederimde aynı şekilde, eltim var bir tane :) çok yakın değiliz aynı şehirde yaşıyoruz istanbulda ama o anadolu yakasında ben avrupa yakasında çok fazla görüşemiyoruz bayramlarda ramazanlarda bir araya geliriz genelde ayda yılda bir telefonlaşırız o kadar, görümceme gelince maalesef bir görümcem yok :) kayınvalidemin 3 tane oğlu varisterdim ama ileri de nasipse bir çocuğum olursa halası olsun diye ama kısmet
Görümce pek istenecek bişey değil canım,rahat ol bir kaybın yok
valla ben nısanlıyım ama bız su an aynı evde yasıyoruz yakında da evlenecegız.Merhaba arkadaslar bu baslik altinda herkes kaynana, elti veya gorumcesiyle olan iliskisini yazabilir mi? Cok mu iyi anlasirsiniz, veya tartismalariniz oldu mu? Ne gibi sorunlar cikti, bu sorunlara yaklasiminiz tavriniz ne oldu?
Birbirimizin hayatindan bilgilenelim istiyorum
Ben daha evli degilim kaynanam soguk durmaz ama kizimda demez, bir tanede elti adayim var onlarda daha evli degil, su an icin ikimizede maddi olarak ayni davranir misal bir kazak alirsa iki tane alir vs
Bende görümceyim canım da her görümce bir olmuyor,benimki kaynanamdan beterAa neden bende görümceyim ama canım ya abim var
En iyisini yapıyorsun canım,baştan öyle merakla çok samimi olursan sonra bişeylerin tadı kaçıyor ve aramadığında bozuluyorlar.valla ben nısanlıyım ama bız su an aynı evde yasıyoruz yakında da evlenecegız.
ben mesafelı olmaktan yanayım. bana karsı saygılı ve sevgı dolular ama oyle sureklı telde olsun, yuzyuze olsun gorusmeyız bır durum olmasa aramayız bıle bırbırımızı . bır eltım var ama kendısıyle tanısma fırsatım olmadı hıc, esımın aılesınde pek kımse gorusmuyo kendısıyle ,esımınde abısı ıle arası soguk bıraz.
gorumcelerım de kendı hallederındeler.
kaynanam desen yaslı evden cıkamıyor bıle tek basına ara sıra ugrarız yarım saatlıgıne genelde haftasonu musaıt olursak onun harıcı bır ıkı kez kafama esıp aramısımdır nasılsın dıye o kadar fazlasına da gerek yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?