Kaynana,elti,gorumce

MESELA NELER YAPARSIN..?
yakın davranırım
kaynanam 50 yaslarda dedıgım gıbı modern dızı fılan ızler
ben sıgara ıcerken yanıma gelmez ıdare eder bende samımı davranırım yaptıgı yemeklerı overım
ne bılım 2 gun ust uste gıder cagırtmaya fırsat vermeden bıktırma durumuna gecer kadın
aldıgı hedıyelerı begenırım numara yapmam begenırım gıyerım gıymekten pacavraya cevırırım
bıze davet ederım
onla alakalıb ısey oldugunda sureklı kaynananmı korurum konu komsu veya kayınpedere karsı
bende eltımle cok paylasmak ıstemem ha eltı adayımda bıraz da safcana bı kız sanırım aralarında en uyanıgı benımde sonradan ne olur bılmıyorum
sorun cıkacak gıbı durmuyor sadece adaletsız davranırlarsa benden hersey kesılır

benim bir tane görümcem var..şenşakrar bi yaş küçük benden...anlayışlı bi insan...çok şükür hiç sııntıyaşamadık maşaallah..araşır soruşuruz..o bekar henüz...zaten iki kardeşler..
kayınvalidem çok güleryüzlü bi insan...çokanlayışlı.bi insanı kırmamak için çabalar durur..
gönlübol eliboldur..
watsuptan bile yazışırız..görüntülü konuşuruz:)) teknolojik kayınvalidem benim :))
BEN de çok iyiyim hiç bişi saklamam :)
şak diye sölerim ..
sık sık saırlırız biz..annem dedim mi bi anne daha çıkar ağzımda..o da hep bana kızım der..
maşaallah :))
çok şükür inşaallah ömrümüzce böyle güzel devam ederiz... :))

sessiz sedasız kendi halinde bi kayınvalideciğim var severim kendisini kayınbabacığım da öyle ama bir görümce var ki herşeyi o biliyor sanki herkesi o idare etmeye çalışıyor başlarda sesimi çıkarmıyordum nişanlımın hatrına ama bu sefer iyice yüz buldu bende artık veriyorum cevabını ailem mersinde ben 1bçk senedir istanbuldayım iş için geldim bazen o kadar bunalıyorum ki burda dertleşebileceğim yakın kız arkadaşım yok bende buraya yazarsam belki biraz rahatlalarım dedim :/

Kv. hem çok konuşur hem karışır hhemde ne konuştuğunu bilmez, çok alıngan ve kincidir. Aramız artık iyi değil bi hafta cuma aramadım diye ortalığı birbirine kattı, görümcelerde nişanlımı şişirdi. Herkese karşı saygılıyım mesafeleyim ama bela yine beni buldu. Kötü gelinim yani Nişanlıyım bu arada.

nişanlıyken bu tarz sorunları yaşıyan varsa benden kesin karar...ayrılın...ne kadar seviyor olursanız olun bir süre sonra bu sorunlar çığ olup büyüdüğünde savaşamıyorsunuz artık...ben çok yaşadığım için biliyorum..her bayram her özel gün burnumdan gelir benim...o yüzden bayramları anneler gününü babalar gününü falan hiç sevmem ...çünkü kabus oluyor o günler bana..ben görüşmüyorum gitmiyorumda...eşim gitmek istiyor yada gidiyor beş karış surat sonrası...yani bu eşlerin aileleri konusunun bir numaralı mağduru olarak diyorum kiyılıcaksınız bir süre sonra..aşk denilen şey aileleri söz konusu olunca yerini kavgalara gözyaşlarına bırakıyor maalesef.. tavrınızı baştan belli edin yoksa olan size olur..oğulcuklarına hiç bir şey olmaz...

Benim kv. 65 yaşında gece gündüz pc de okey oynar. Abartısız söylüyorum. Eltimle bir kalıyolar. eltim kimseyi istemez evine rahtsız olur çok soğuk. ben ilk başlarda samimi olmaya çalıştım baktım olmuyor bıraktım artık. alt katımda oturuyolar. fazla gidip gelmem. kv umrunda bile değilim. 1 tl hesabını yapar bana.

10 senelik evliyim hatta 11 seneye girmek üzereyiz.
Daha ne kayınvalidemle,ne eltilerimle,nede görümcelerimle herhangi bir problemeim olmadı.
Hepsini çok severim ve sevilirimde.
Tabi ayrı illerde yaşıyor oluşumuzda etken .
Hep bir özlemle bir araya geliniyor .Bende, onlarda hoşlukla yaklaşıyoruz ,zatende birbrimizi sevdiğimiz için incitmekden çekiniyoruz.

Kayınvalidemi severim. Kötülük yoktur içinde. Arada çileden çıkartır ama bana özel değil herkese aynı.

Görümcem başımın tacıdır. Abladır bana yoldaştır. Ne sıkıntım olsa ona anlatırım benimle ağlar benimle güler. Çok severim.

Elticiğimi yılda bir kere ya görürüz ya görmeyiz. Eşinin aileaine karşı inanılmaz uzak bir kadın. Yan yana gelince problem yok ama kayınvalidemi bile arayıp sormaz bayram seyran bilmez. Aramızda 20 dklık mesafe var en son ramazanda gördüm.

henüz eltim yok, görümcem hiç olmayacak, kaynanamı da çoookkk severim ve çok iyi anlaşırız. kayın pederimle de aynı şekilde...

17 yıllık evliyim evlendiğim günden beri kayınvalidemle yaşıyorum her zorluğu içime attığım sürece karşıdan çok güzel bir ilişkimizin olduğu izlenimini veriyoruz ama artık ben çok yoruldum çokta yıprandım tabi bu kocam ve ailem dışında kimsenin umurunda değil kuyruklarına basınca gerçek yüzleri bir anda su yüzüne çıktı gördüklerime yaşadıklarıma inanamıyorum

ben zaten size hayran kaldım, görümceleriniz peki kayınvalide ile oturuyor mu siz oturmak istemeyince artık suç oluyor...

Elti varsa iki geline eşit davranan kayınvalideler makbul olanıdır derim ben. Sizinki ne güzel ikinizi de eşit tutuyor gibi.
Kayınvalidem iyi niyetlidir,kızım demez ama düşünür.sıkmamaya çalışır...oğlunu da sever fakat oğlunun da ayrı bir yuvası olduğunun farkındadır. Sağolsun,kendisini seviyorum.
Eltim abla gibidir,iyidir.Fakat ben ona herşeyimi anlatmam.O da bana tabiki... Sık aramayız birbirimizi ama unutmadığımızı da gösteririz.
Görümcem yok :)

Evliliğimiz 5.yılı bitirdi. 3 yıl kayınvalidemlerle yaşadık. Bu sürede ev aldık. Evimize çıktık. Maddi olarak hiçbir destekleri olmadığı gibi manende destekleri olmadı. Hamileliğimin 6.ayı içerisindeyim. Topu topu 1 kere geldi evime ve 2 kere felan aramıştır. Eltimde en son 2 yıl önce gelmişti evime. Ev aldık diye hasetinden çatladı. Bi hayırlı olsun bile demedi. O yüzden ikisiylede mesafeliyim. Çünkü k.v ile eltim uzaktan akraba ve aynı köylüler.

kayınvalidem ve görümcemle aynı şehirde yaşamıyoruz ama saolsunlar ordan bile yetişiyolar kayınvalidem bir gelir bana 2 ay kalır ben çalışıyorum düşüncesiz tembeldir ben işten gelirim 1 kap yemek yapmayı bırak yediklerini bile yıkamaz ben arkasını toplarım ama lafa gelince sen benim kızımsın kızı olurum tabi hizmetçiye dönüyorum evde her işini parayla çözmeye çalışır sen bana bunu yap bende sana bunu alayım tarzındadır bende asla menfaati sevmem görümcem var bir tane allaha yakın bana uzak olsun devamlı benle ugraşır çileden çıkartmak için yapmadıgı kalmaz en son ipleri kopardım onunla çünkü beni evliligimi bitirmekle tehtit etti eşim bana inanmıyodu telefona sesini kaydedip dinletince oda araya mesafe koymayı kabul etti
sonuç itibariyle ikisinde sevmiyorum iyki eltim yok 2 siyle zor uğraşıyorum 3 ye enerjim kalmazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…