• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana eltii arkamda durmayann eş

Aslında hoşuma gitti anlatım şekliniz. Sanki karşımda anlatır gibi :)

Ailenizi çağırmaları çok edepsizce olmuş. Eşiniz bir birey değil sanki, evlilik uç beş kişiyle yapılmış !
Oysa kendi aranızda sorun bile çözemiyorsanız evliliğin ne önemi var ?
Üstelik hamilesiniz ? Hayırlı olsun mu denir hayırlısı olsun mu bilemedim ?
Ne kadarlık evlisiniz ?

Net bir şekilde karar vermelisiniz, eşinizin ailesinin konusu açılmamalı sizin evde.
Gitmek istiyorsa bırakın gitsin eşiniz. Size karışmasın yeter.. Gitmesini asla dert etmeyin.

Abisi basiniz agriyo diye masaj yapti size:KK57:
Diger yorumlari okumadim ama buna takilan bi ben dglmdir heralde..
Kıskanmayan erkekte zaten koruma içgüdüsü yoktur..Abisi size masaj yaparken kıskanmıyorsa sizi ailesine karsi korumasini beklemeyin..
Eltinizde mi bisey demiyor basiniza masaj yapmasına:KK53:
Vala ben bu noktaya takılı kaldım ..

Aile edepsiz , babacagizini benkmkine benzettim, konusmalarindan, adami iyi pohpohlayip yanlarina cekmisler ama baba evinde cocukla uzun sure kalacagin zamanlar yakinda cildirtacaklar seni gebe ve dogumda sakin unutma bunu yasadm cunku dinsizin hakkindn imansiz olmassan gelemessin, hangi dilden anliyorsa o dilden en snunda babam cileden cikip bunlari evden kovmustu da oyle hizaya gelmislerdi ve diger yasananlar tabi.. neyse anladin sen onu bacim
..

İşte bizim kamunu hali! Dedim ben en önce niyeyse. Sana sahip cıkmayan bi adamdan çocuk yaptığına değilde sana küsen arayan eltine ve eşinin ben giderim demesine mi takıldın cidden?? Tum turkıye aynı havayımı soluyor yoksa sizinki farklı bi gaz mı?

Canım bebeğin olmasa kocandan bir cacık olmaz boşa gitsin diycektim ama hamileymişsin bana kalırsa eşine hiç karışma kime giderse gitsin sen umursadıkça kafana taktıkça daha çok inat yapıp daha çok ailesinin üstüne düşecek senide zorlamadığı sürece kendisi ne b....yerse yesin afedersin sadece kendini bebeğini düşün ikinciyide sakın yapma

Abisi basiniz agriyo diye masaj yapti size:KK57:
Diger yorumlari okumadim ama buna takilan bi ben dglmdir heralde..
Kıskanmayan erkekte zaten koruma içgüdüsü yoktur..Abisi size masaj yaparken kıskanmıyorsa sizi ailesine karsi korumasini beklemeyin..
Eltinizde mi bisey demiyor basiniza masaj yapmasına:KK53:
Vala ben bu noktaya takılı kaldım ..

aynen ya bende oraya taki kaldim. eltisi bu yuzden kusmustur belki dimi...

Ya koptum cidden :rolleyes: Bu kadar despot bir ailede eşinin kardeşinin sana masaj yapması ne ola ?
Biz modern görülürüz de benim eşimin kardeşi masaj yapsa bana vay halimize kıyamet kopar :KK22:
Bir de hamilesin, eşin sorumsuz, eşinin ailesi- ailenene terbiyesizlik yapacak kadar cahil.
Allah yardımcın olsun.

TAtlım sen onlara bakma kadın burda derdini anlatmış insanların yaptığına bak emin ol benim kocamı anlattın sanki ilk 2 yıl böyle geçti ama şimdi adam bana tapıyor resmen sadece sabır ve asla çok samimi olma
bakın arkadaşlar canım sıkkın oldugu için bir çırpıda yazdım gectimm.noktalama imla kurallarını cok iyi bilirimm.kpss den 78 puan eşim 81 puan alarak atandıkk.iktisat mezunuyum y.lisan yaptımm konu bu degil. üsttede belittimm

Cok yuz vermişsin hem eşine hem yol yordam edep bilmeyen ailesine..Burda en büyük suclu eşin..Bu ne rahatlık ne bosvermişlik..Resmen seni rezil etmiş ailene.gelin alın istemiyorum ne demek.Nasıl adamsın sen diye sorsaydın..5 yasında cocuk gibi küstüm oynamıyorum..Cok yazık ana kuzusu sözde erkek.Ben olsam dönmezdim..Eltinde dış kapının mandalı işte ne sanıyor acaba kendini..

78'le mi atandın? hangi kurumdasın?
Bir de eşinin abisinin sana masaj yapması.. ne bilim?

S.a.Öncelikle günümüzde evliliğin bu kadar basit bir kavrama indirgenmesi üzücü.Bazı karaktersiz aile üyeleri maalesef ne yaptıklarını bilerek ve tuhaf olanı da buna haklarının olduğunu sanarak müdahale ediyorlar.Bu sıkıntı sadece sende yok kardeş.Hadisi Şerifte geçtiği gibi ''Karı koca arasına fitne sokana lanet olsun.''Rabbim adaletiyle tecelli etsin selamete çıkartsın seni ve sıkıntısı olanları.Benim önerim sabret eşine sevgiyle yaklaş ve ailesiyle eşine de hissettirmeden sınır koy.Evlilik kolay bir şey değil boşanmak kolay olsun artı birde çocuk.Birde Aile terapistine acilen git derim iyi bir danışmandan daha çok yardım alırsın.Konuşmana kullandığın kelimelere de takılmaz eminim:)Selametle kal

Back
X