kaynana evini temizlemek

belki böyle şeyler söylemese sen kendiliğinden yardım ediceksin ama damarına basıo büyük ihtimalle o yüzden duymamış gibi davran

insan bi piknıge gittiğinde bile kalkarken etrafına göz atar etrafı tamiz bırakır.sizde kaçzaman kayınvalideenızde kalmıssınız.nolcakkı.bigun gelın bikaç saat silin süpürün.bence cok abartmıssınız.kusura bakmayın.farzedınkı bıevden dıgerıne taısnıyosunz.evı tasındıgınız pisiylemı bırakırsınz arkadan bı temizlık yapılır tasındıgınız evde.sizde öyle dusunmelısnız bence.(size pisletmissinizdir pissiniz demiyorum lafım yalnıs anlasılmasın.sadece bunlar cok basıt seyler değmez keyıf kacırmaya

insan bi piknıge gittiğinde bile kalkarken etrafına göz atar etrafı tamiz bırakır.sizde kaçzaman kayınvalideenızde kalmıssınız.nolcakkı.bigun gelın bikaç saat silin süpürün.bence cok abartmıssınız.kusura bakmayın.farzedınkı bıevden dıgerıne taısnıyosunz.evı tasındıgınız pisiylemı bırakırsınz arkadan bı temizlık yapılır tasındıgınız evde.sizde öyle dusunmelısnız bence.(size pisletmissinizdir pissiniz demiyorum lafım yalnıs anlasılmasın.sadece bunlar cok basıt seyler değmez keyıf kacırmaya

size basit gelebilir herkes kendine göre temiz ve düzenlidir siz hiç kendinden başka kimseyi beğenmeyen biriyle yaşadınız mı?ben pis bırakıcam veya hiç yapmıycam demedim tabikide yaparım ve yapıyorumda en başından şu güne kadar hiç kalbini kırmadım o benimkini çok kırsada
sadece herkesin içinde saçma gelen bir konuyu söylemesi tuhafıma sinirime gitti artık ,arkadaşların fikrini merak ettim

aynı evdeyiz evimiz tam manasıyla bitince eve çıkacağız.o heryerde kendi evinide temizleyecek gelecek burayıda temizleyecek diyip duruyor sinirden çatlıycam ne yapsam ne desem?kendimi amele gibi hissediyorum öyle saçma sapan konuştuğunda...

ağzı olan konusuyor işte söyler tabi ama yapıp yapmaman senın elınde silah zoruyla yaptıracak degıller ya istemıyorsan yapmazsın ki suan aynı evdesınız daha kendı evıne cıkmamıssın hele bir cık bakalım söyledıklerı laftamı kalacak gercekmı olacak

Anlattığına bakılırsa kurnaz bir kaynanan var..seni nasıl sinir edeceğini ve nasıl sinir bozacağını çok iyi biliyor..ve senin surat ifadeni gördükçede bundan haz alıyor...rahatsız..

bence iplemediğini hissettir tavırlarınla.ve sana öyle söylediğinde sessiz kalma..ağzını burnunu kıvıra kıvıra ,kinaye yaparak gelirim işallah de :)))) işallahhh

Kendini uzdugune degmez kocanda yapacaksin demiyormus ne guzel hic tinlama

bendede var bi tane 3 ay beraber kaldik badana yapiyo bigun tam eve giricem kayinbabayla konusuyolar kayinbabam gelinde ar ana kiz yaparsiniz ... hanim dedi kaynanamin cevap aman be o gelin pasakliiii eve girmeden kocamin yanina gittim gulmekten yere yatti simdi 1 bardak su istese zor alir :)))

Kendini uzdugune degmez kocanda yapacaksin demiyormus ne guzel hic tinlama

bendede var bi tane 3 ay beraber kaldik badana yapiyo bigun tam eve giricem kayinbabayla konusuyolar kayinbabam gelinde ar ana kiz yaparsiniz ... hanim dedi kaynanamin cevap aman be o gelin pasakliiii eve girmeden kocamin yanina gittim gulmekten yere yatti simdi 1 bardak su istese zor alir :)))
bende bunu anlamadım bir bunlar mı temiz
beni beğendiğinde bulaşık yıkıyordum beni süzmüş çoktemiz demiş burdakilere
şimdide eh işte:)

Benimkinin derdi oglunun kendi begendigini almamasi ben supriz oldum onun icin valla eger benim ki temizse ben pis kalmaya raziyim hic isim olmaz

sende illa iş yap diye diretirse...yarım yamalak yap bir daha çağırmaz ama elaleme karsıda bızım gelın temızlık yapamıyor demesını göze alman gerek ben bu durumda olsam alırdım valla

"ne var canm git yapıver" diyen arkadaşların aksine hayır arkadaşım içinden gelmiorsa ve istemiorsan hiç de gidip yapma!

bu senin bileceğin iş ve sen ztn gerekli gördüğünde gider yaparsın ama senden böyle b teklif gelmemişken kendi kendne gelip evimi temizleyecek dayatması hiç hoş değil.
kimse düşüncesz değil b başkasının evine bile gttğmzde bulaşıktı ikramdı filan yardıma kalkmaya çalışıoruz hepmz kaldı ki lüzumu varsa kayınvalidemize mi yapmıcaz...

ama burdaki tavır çirkin. ben senin yerinde olsam böyle bir durumda yapacağım varsa da yapmam....

kuzenim psikolojik fıtık çıkardı :))) sende öyle yap:))) öldüm bittim vsss.zorla yaptıracak değilya.ben kaynanamı severim iyi niyetli olduğunu düşünüyorum (içim ölece rahatlıo:))) örn: hamileyim oturup kalkmam zorlaştı kapı çalıo ben kapının yanına ağır vasıta varıyorum çağarıo ordan ben açardım yavrum die:))))) kopuyorum yok anne ben açtım bile diyorum:))) yada sofrayı topluyorum zaten 2 tabak kalmış bende yardım etseydim der:))) hahahaha gerek yok derim.hoş belli bi yaştan sonra ondan zaten hizmet beklemem.bunlara gülüyorum.sende öyle yap.eğer istemiyorsan zorla yaptıramazlar.yapmiiican şey içinde üzülmene değmez.hatta komşuların yanında pohpohla yapcam tabi bensiz napcak de.kıyamam ona de.zaten demen yeterli bide fıtık çıkardınmı tamamdır:)

aynı evdeyiz evimiz tam manasıyla bitince eve çıkacağız.o heryerde kendi evinide temizleyecek gelecek burayıda temizleyecek diyip duruyor sinirden çatlıycam ne yapsam ne desem?kendimi amele gibi hissediyorum öyle saçma sapan konuştuğunda...

Valla kimsenin pisligini temizlemek zorunda degilsin! Ne bu ya gelin misin hizmetci mi? Hani deseki yavrum ben yapamiyorum arada bi supurur musun dese insan vicdanen gider yapar belki ama bu ne piskinlik gelicek yapacak ohhhh oldu valla bosver kardesim yapma

kizlar yazilanlari okuyunca tuhafima gidiyor. Benim kayinvalidem annemdir gercekten.Allah razi olsun.bi gideriz evine ne hizmet edecegini sasirir. Cay yapiim,kahve yapiim,yemek yeyin diye diye deli eder bizi. Hamileligim son zamanlarinda da yanimdaydi.bana hicbir is yaptirmadi.temizligimi yemegimizi herseyimizi yapti.bizi zaten anne kiz zannediyolar birazda benziyoruz birbirimize.her ortama uyum saglar.gideriz dugunlerde beraber oynariz falan.Allah bin kere razi olsun.

kizlar yazilanlari okuyunca tuhafima gidiyor. Benim kayinvalidem annemdir gercekten.Allah razi olsun.bi gideriz evine ne hizmet edecegini sasirir. Cay yapiim,kahve yapiim,yemek yeyin diye diye deli eder bizi. Hamileligim son zamanlarinda da yanimdaydi.bana hicbir is yaptirmadi.temizligimi yemegimizi herseyimizi yapti.bizi zaten anne kiz zannediyolar birazda benziyoruz birbirimize.her ortama uyum saglar.gideriz dugunlerde beraber oynariz falan.Allah bin kere razi olsun.

Ne mutlu cok sansliymissin, bak bnde hamileyim 1 kg meyve dahi alip getirmis degil . Meyve gormedigi degilim, ama insan hatirlanmak istiyor. Tansiyonu cikti gecende hem aradik hem gittik , bnm kasilmalarim oldu hastanede serum takildi. Ne geldi ne bisey . Eeee senin kayinvaliden gibi olsa bizde bunlari yazmazdik ki bak seninki kadar degil ama bn sahsen saygida kusur etmemeye calisiyorum

Ne mutlu cok sansliymissin, bak bnde hamileyim 1 kg meyve dahi alip getirmis degil . Meyve gormedigi degilim, ama insan hatirlanmak istiyor. Tansiyonu cikti gecende hem aradik hem gittik , bnm kasilmalarim oldu hastanede serum takildi. Ne geldi ne bisey . Eeee senin kayinvaliden gibi olsa bizde bunlari yazmazdik ki bak seninki kadar degil ama bn sahsen saygida kusur etmemeye calisiyorum

öyle tabi canım niye bunlar yazalım ben kaynanamla aynı şehirde bile oturmuyorum 9 ay hamileliğim boyunca bir kere arayıp nasılsın kızım demedi.daha ne olsun

bana annem gibi davransa bende ona kızı gibi davranırım
arada koca bir resmiyet olunca ve sana sadece "gelin" gözüyle bakıp
seninde insan olduğunu duygularının olduğunu
en önemlisi oğlunun karısı olduğu gerçeğini kabullendiği an
inanın bütün kaynana gelin olayları ortadan kalkar
etkiye tepki meselesi

eger temizlige gitmek istemiyorsanız gitmeyin bahaneler uydurun.gelip evimi temizlicek bilmem ne diye konusması da hic hos degil zaten.esinizde zaten sen bilirsin demis.biliyorum sölemesi kolay bende yasadım bunları ama sanırım susup kalmak yerine biraz tepki vermek gerekiyor bazı konularda cok abartmadan tabi.sonuc olarak gelinsiniz afedersiniz altınıda temizleseniz hepde gelin kalacaksınız.artı esiniz zaten sen bilirsin dedikten sonra biraz daha rahat davranın bu konuda .anlamıyorum ben bu kaynanaları yaslandıkcamı böyle oluyor ne.

aynısı bana yapcak o kadının saçını başını yolarım bir erkek için değermi o olmazsa başkası olur sen taviz vermişsin ne dese susmuşsun yüz bulmuş sende de olmazsa annenin evine gidersin ondanmı korkucan ağzının payını ver kokuşmuş kadın de :D

Back
X