Iyi akşamlar arkadaşlar, olay 2 gün önce oldu fırsat olmadı bugün yazabiliyorum, önceki gün akşam k.v. ye uğradık ertesi gün de arefe, eşime yarın ( babamın mezarı) ne zaman saat kaçta gideriz dedim, k.v. orda hemen lafa atladı, ama yarın sana temizliğe kadın gelmicek mi dedi, ee nolmuş gelcek dedim mezarlığa gidersen işlerin kalır dedi, kadın da yarım gün gelcek babamın kabri de 40 dk lık mesafe de, lafa sinir oldum onun düşüncesi eminim ki beni falan düşünmesi değil, aman evim iyi temiz olsun akrabaları gelcek bak bak gelinin evine muhabbeti, nefret ediyom bu kadından pislik
Novell seni hatırlıyorum ben .
Daha önceki konularından da hatırlıyorum .
Hep böyle saldırgandın k.v.ne.
Eşin sana nasıl dayanıyor acaba ....
Canım bu kadın kendi dedesinin mezarlığına arefe günü gidelim diye ısrar eden biri, babam benim bu, benim ailemden ne diriyi ne ölüyü sayıyoKadının dediğinde birşey yok da sanırım sevmediğin için batıyor her dediği.
Bir derdim var evet derdim busadet?
O pislik lafı bi anda çıkmıyo, geçmiş konularımı okursanız ya da bi göz atarsanız hakettiğini anlardınızKoskoca kadın "pislik" lafını hakedecek hiçbirşey söylememiş. Biraz edep, biraz saygi
anladık derdını..sonucta ne oldu onu soruyorum musadenle..Bir derdim var evet derdim bu
Afedersin, bu mevzunun ardından bi 1 saat geçti ki oğlum Dede'nin mezarına kaçta gideriz kaçta gelirsiniz diye sordu, bunu diyen sen misin? Yarın benim işim var ya ben gelemem dedim, aaaa nsl olurmuş, gelinsin sen demeye başladı, bak .... Hanım ben ağaç kovuğundan çıkmadım, gideceğim varsa da Dede'nin mezarına gitmicem babama da eşimde ben de gidicez, ben evden okur üflerim dede ye dedimanladık derdını..sonucta ne oldu onu soruyorum musadenle..
Kıyamam sizin eve yollayalım, 2 gün sonra burda okuruz arkası yarınlarınıNedir bu kadının sizden çektiği, yazık...
Hem sizlanip hem de hayatınızda tutmayın o zaman. En nefret ettigim insan tipi. Atar atar ama hayatında tutar. Pislik diye niteleyecegim bir insan selamımı dahi alamazO pislik lafı bi anda çıkmıyo, geçmiş konularımı okursanız ya da bi göz atarsanız hakettiğini anlardınız
biz mezarlığa gıdınce babama da gıdıyoruz(sehrın bi ucu) esımın annanesine de (öteki uc) anlaşmaya nıyetın olsa ıkısıne bır gıderız dersin..Afedersin, bu mevzunun ardından bi 1 saat geçti ki oğlum Dede'nin mezarına kaçta gideriz kaçta gelirsiniz diye sordu, bunu diyen sen misin? Yarın benim işim var ya ben gelemem dedim, aaaa nsl olurmuş, gelinsin sen demeye başladı, bak .... Hanım ben ağaç kovuğundan çıkmadım, gideceğim varsa da Dede'nin mezarına gitmicem babama da eşimde ben de gidicez, ben evden okur üflerim dede ye dedim
Gitmemezlik etmedim ki aynen öyleydi onun tarafına da giderdik, babama da oraya kendi asla gelmemiştirbiz mezarlığa gıdınce babama da gıdıyoruz(sehrın bi ucu) esımın annanesine de (öteki uc) anlaşmaya nıyetın olsa ıkısıne bır gıderız dersin..
Bekar mısın, herkes k.v. De sine eminim gebermiyodurHem sizlanip hem de hayatınızda tutmayın o zaman. En nefret ettigim insan tipi. Atar atar ama hayatında tutar. Pislik diye niteleyecegim bir insan selamımı dahi alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?