Kaynana gelin hep düşman mı

Neclaa26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
142
30
13
35
Burda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel

Gelinler hep mağdur rolüne bürünüyor oysa ne cadı gelinler var

Siz de kaynana olacaksnz o zaman görürüm sizi

şükür ben cok ıyı gecınıyorum saygıda sevgıde kusur etmıyorum kayınvlıdeme od aynı sekılde benı sevıyor bılıyorum...tabı zaman ne gosterır bılemem ıyı gun olur kotu gun olur..

Ay ben külkedisiyim eşimin ailesi de kırmızı elmayı veren cadı de mi

Valla henüz evlenmedim ama sevgilimin annesini 5 yıldır tanıyorum 1 ay sonra sözümüz var. Kendisi o kadar iyi ki anlatamam. Beni gördüğünde öyle içten sarılıyor öyle tatlı konuşuyor ki. Yani bir kere bile yüksek sesle konuştuğunu görmedim. Özel günlerde sağ olsun arar hep ben de ararım

Ah şu gelin milletini bi sopayla falanda yatırcaksın

Şükür benim de öyle burda kendi kendine eşinin ailesine düşman olan gelinler var ne kıskançlık ya

İyi anlaşanlar, aman kaynanamla ne iyi anlaşıorum diye konu açmadığı için sadece dertlileri goruyoruZ. Çok iyi anlaşanlarda var
Çoğunluğu hep yakınıyor ben iyi anlaşan yok demedim anlaşamayanlar neden bu kadar arttı

Buranın adı 'bir derdim var'. Sorunu olmayan zaten buraya yazmaz. İnternete giren insanların yaş ortalamasını da düşünürsen kaynana olabilecek yaştaki insanlar burda çok bulunmasa gerek. Eğer olsaydı emin ol gelininden şikayet eden kaynanalardan da geçilmezdi burası.
Her ailede sorun olabilir herkes olaylara kendi penceresinden bakar ona göre anlatır. Burda bu tür konuların olması gayet normal.

kaynanamla anne kız gibiyiz çok şükür aynı evde oturuyoruz ayrıca bir yıldır hiç bi şekilde tartışma bile yaşamadık. cunki karşılıklı saygı sevgi en önemlisi mesafemiz var.

Geçenlerde bi gelin kaynanamla arabada koltuk savaşına girmişti önde kim oturacak derdine girmişti yani bahane çok eşinin ailesiyle görüşmek istemeyen bahane arıyor

Sorun olur da en ufak şeyi dağ gibi büyütüyorlar ayrıca burda bütün gelinler bence masum rolünü oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…