seni bir de gelınıne sormak lazım bakalım o da memnunmu sendenGeçenlerde bi gelin kaynanamla arabada koltuk savaşına girmişti önde kim oturacak derdine girmişti yani bahane çok eşinin ailesiyle görüşmek istemeyen bahane arıyor
İşin şaka tarafı yok dedim ya ben kv değl daha 25 yaşndaymGelinlere sopa nedir?
Eğer bir kayinvalide isen pek iyi bir kayınvalide olmadığın bu cümlenden anlaşılıyor.
Kusura bakma iyi bir insan değilsin.
Gelinim 2 yıllık bazı gelinlerin ufak şeyleri burda abarttığına şahit oluyorum
Gelinlere sopa şakası ama burdaki gelinler çok fena cadı gibilerHop yeni üye sakin her kaynana sizinki gibi iyi olmayabilir sıkıntılar olabilir anlaşmazlıklar olabilir
cadı gelin olmana bile gerek kalmıyor
oğlunu kıskanması iyi olmanızı mutluluğunuzu kıskanması
bile yetiyor kayinvalideyle aranızın soğuk olmasına bile yetiyor sen ne kadar iyi olsanda
Birisinin için de zaten kıskançlık ve fesatlik
Varsa yapacak bişi yok
Ayrıca Gelinleri sopa nedir?
Fazla genel konuşmuyo musunuz?Sorun olur da en ufak şeyi dağ gibi büyütüyorlar ayrıca burda bütün gelinler bence masum rolünü oynuyor
Benim demek istediğim burdaki gelinlerin çoğu eşinin ailesiyle görünmemek için bahane üretiyorlar yani mağdur rolü oynuyorlarBurası BDV oldugu icin genelde sorunlu iliskiler mevcut.......bizde bunları okuyup yorumluyorum.
Ayy çok iyi anlasiyoruz şuraya bi mutluluk derdi iliştirivereyim mi desinler.
Hmm sen de kaynana düşmanısın sanırımFazla genel konuşmuyo musunuz?
Kimse kimseye ben kötüyüm demez.
Bunun gelin olmakla kaynana olmakla alakası yok.
İnsanlar yaşadıklarını 3 5 paragrafla da anlatamazlar.
Ayrıca çok gereksiz bir konu ve yaklaşımınız da aşırı artniyetli.
Burda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel
Kendi kayınvalidemin düşmanı değilim ama senin gibi her haltı bildiğini sanan ukalaların düşmanıyım varsay.Hmm sen de kaynana düşmanısın sanırım
Sizde cadı kaynanalardan olmayasınız sakınAh şu gelin milletini bi sopayla falanda yatırcaksın
Mesajı yanlış yazdım ben 2 yılda evliyim kinci olan burdaki gelinler sürekli eşlerinin ailesini çekiştirenlerÖnce 2 yıllık gelinim var. Sonra 25 yaşındayım.
Ama her neyse iyi bir insana benzemiyorsun.
Kincilik var galiba
Ben gelinim 2 yıldır evliyim burdaki Gelinleri örnek almamSizde cadı kaynanalardan olmayasınız sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?