Ben zaten kendimi savundum cok alttan aldım denmez bu sefer o dahada sinirlendi. Açıkladım nedemek istedigimi beni yanlış anladığını bana neden bagiriyorsun dedim hatta iyice delirdi bu. Eşimle zaten eskisi gibi konusmuyorum acayip soğudum hepsindende. Bu kaynanalarin hepsimi gıcık olur arkadaş yaAzarlayamaz tabikide.
Eşinde hatalı seni savunmalıydı ama en önemlisi sen kendini savunmalıydın.
Eşine ciddi bir şekilde tavır al ve hatasını anlasın gönlünü alsın.
Arkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Sizce bir kayinvalide gelinini yüksek sesle azarlayabilir mi? Hemde esinin kayinpederin bide yaslari kücükte olsa çocuklarının yaninda?
Benimki beni 4 gün önce cocuk gibi azarladida cok zoruma gitti ilk defa oldu 9 senedir evliyiz oda yanlis anlaşılma sebebinden yani kötü birsey yapmadığım halde. İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya
Yalnızken yapıyorsa sıkıntı olmazda.benim annem yengemi sürekli azarlar o da bir şey demez ama ben derim kesin veririm karşılık öyle bir şey olsa. haksız da olsanızz uyarmak ona düşmüyor kocaman insansınız. neden cevap vermediniz
Yalnızken yapıyorsa sıkıntı olmazda.
Eşin ne diyor bu duruma.Sana ne dediArkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Sizce bir kayinvalide gelinini yüksek sesle azarlayabilir mi? Hemde esinin kayinpederin bide yaslari kücükte olsa çocuklarının yaninda?
Benimki beni 4 gün önce cocuk gibi azarladida cok zoruma gitti ilk defa oldu 9 senedir evliyiz oda yanlis anlaşılma sebebinden yani kötü birsey yapmadığım halde. İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya
Olay neydi tam olarak? Karşılıklı tartışma gibimi olduArkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Bu soruyu 9 yıl sonra soruyor olmamalısın!Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim?
Arkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?