- Emoji Skoru
- 1.197
- Puanlar
- 43
Kayınvalidemi severimArkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Sizce bir kayinvalide gelinini yüksek sesle azarlayabilir mi? Hemde esinin kayinpederin bide yaslari kücükte olsa çocuklarının yaninda?
Benimki beni 4 gün önce cocuk gibi azarladida cok zoruma gitti ilk defa oldu 9 senedir evliyiz oda yanlis anlaşılma sebebinden yani kötü birsey yapmadığım halde. İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya
Siz oracıkta cevabını vermeyip çocuk gibi eşinizden sizi korumasını falan beklemişsiniz , kaynana tabi sizi çocuk gibi azarlar. Bu insanlar ile 9 yıl geçirmişsiniz hiç mi huylarını öğrenmediniz, hiç mi öz savunma geliştirmediniz?Arkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Sizce bir kayinvalide gelinini yüksek sesle azarlayabilir mi? Hemde esinin kayinpederin bide yaslari kücükte olsa çocuklarının yaninda?
Benimki beni 4 gün önce cocuk gibi azarladida cok zoruma gitti ilk defa oldu 9 senedir evliyiz oda yanlis anlaşılma sebebinden yani kötü birsey yapmadığım halde. İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya
üzüldüm yengenizebenim annem yengemi sürekli azarlar o da bir şey demez ama ben derim kesin veririm karşılık öyle bir şey olsa. haksız da olsanızz uyarmak ona düşmüyor kocaman insansınız. neden cevap vermediniz
İşin en üzücü tarafı aslında bunlar değil, sizin kendinizi düşürdüğünüz durum. Neden birinin savunmasına ihtiyaç duyduğunuzu düşünün.İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya
Tabi ki azarlayamaz. Degil kv hiç kimse azarlayamaz. Musade etmeyin.Arkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Yalnızken yapıyorsa sıkıntı olmazda.
kızıyorum tabii ki hem de çok. yengem de az değil ama aile içine çok karışıyor annemin onu azarlama hakkı yine yok.üzüldüm yengenize
siz annenize kızmıyor musunuz bu durumda?
ben olsam kızarım