Kaynana görümce gelin üçgeni

Bubirdert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
105
162
53
Merhaba arkadaşlar..
Kendimi, asla tahammül edemem bana göre değil dedigim olayın başrolünde buldum.

Kayınvalide görümce ve gelin olayları gelin benim :KK37:

Çok şirret bir görümcem var beni her fırsatta bu evlilikten vazgeçirmeye çalıştı (kardeşi yani nişanlımla yıllardır görüşmüyorlar benden öncesi var yani aynı anne babaya sahip iki düşman gibiler kardeşi üzerinden oynayamadığı oyunları benim üzerimden oynamak istedi)
Bu hanımın fenalığı heryere nam salmış herkes beni uyardı kendi ailesi, kendi arkadaşları ama ben önyargılı olmamak adına her davranışını şaka gördüm alttan aldım sorun çıkarmadım.. bu arada kayinvalidem kızını bana melekmis gibi gosteriyor herşey ortada olduğu halde..
Neys bunun bu davranışları benimde sabrimi zorladı ki normalde bana kaşını kaldirana anında haddini bildiririm sabırsız olduğum halde sabrettim.

Birgün bir kavga koptu dayanamadım patladım aile arasında benim %100 haklı olduğum ortaya çıktı ve iletişimim koptu. Sadece KV evinde denk geldigimiz zaman konuşuyoruz birşey olmamış gibi nasilsin iyi misin.. ama katiyyen arayip sorma vs yok buraya kadar herşey tamam ve nisanlim her durumda gözü kapalı bana destek ne olursa olsun benim yanımda çünkü ailesini de benide çok iyi tanıyor..

Yani nişanlımla hiçbir problemim yok kesinlikle ailemle de çok iyi aralari ailem oğulları olarak görüyor..
Gelelim soruna ben bu kavga gürültü sıralarında farkettim ki asil tehlike benim KVde oğlunun gözünde çok saf temiz(banada başlarda öyle) olan kadın, kızıyla olan tartışmadan sonra bana yabancı gelmeye başladı şimdi beni baskı altına almaya çalışıyor ve gerçekten saf bir insan olduğu içinde kendini sürekli ele veriyor
Mesela bugün telefonda konuşuyoruz
bana xxx sana sevgililer gününde bişey aldı mı diye sordu
bende hediye istemediğim halde almış ama o da kargoya takılmış elime ulaşmadı fln dedim güldüm
KV de gayet normal konuşmasına devam ederek sana hediye alip masraf yapmasına ne gerek var aldığı hediye boşa gidecek eve harcasin parasını saga sola harcama yapmasın dedi :oha:

(Daha bir kaç hafta önce KVye hediyeleraldık o zaman ölüyordu mutluluktan kendisine olan masraf sayilmiyor :KK43:)
Nisanlim düğünü kendisi yapıyor bana bir igneleri nasip olmadı şuana kadar ki hiçbir şey istemedim asla istemem herkesin parası pulu yettiği kadar yapar dedim ama bana bayramda bile hediye almadılar biz de çok önemlidir geline surekli hediye gider (nişanlım gözüme bakar birşey iste de yapiyim diye)
Düğün yapacak olduğu halde sürekli nişanlıma masraf yaptirirlar keyfi şeyler için ki kayınpederin durumu görümcelerin vs hepsinin durumu çok iyi herkes çalışıyor..)
Şimdi size şunu soruyorum ben bu müstakbel KV ne nasıl davranmalıyım
Asla kotu olamam çünkü nisanlimbu durumlari bilmiyor anlatarak yada kötü olarak onu saygısını kaybetmek istemem ama bir yandan da bu kadın kendimi ezdirmeyecegimi iyice anlasın istiyorum:110:

Ömür boyu da görüşeceğim için kotu olmayı gözüm yemiyor çünkü
1. Sevdiğim insanın annesi
2. Bir kez Kötü oldugum insanla ayni ortamda bulunup gülüp eglenebilecek birisi değilim..
Ay çok uzattım ama yanlız bir çözüm bulamadım :KK42:

Pek bir sorun yok
Klasik kv
Görümcenden neden rahatsızsın hiçbirşeyi anlamadım

Evlenmemizi istemediğini kendi ağzından duydum söyledi ve başta tartismadan önce aramız iyiyken sürekli düğüne , altınlara, yaşayacağımız şehirden benim ailemin çok para harcamasina kısacası üstüne vazife olmayan herşeye karıştığı için rahatsızdım KV hala bizi görüştürmeye çalışıyor ama çok sukur ki bu konuyu sert şekilde kapattık

Evlenmemizi istemediğini kendi ağzından duydum söyledi ve başta tartismadan önce aramız iyiyken sürekli düğüne , altınlara, yaşayacağımız şehirden benim ailemin çok para harcamasina kısacası üstüne vazife olmayan herşeye karıştığı için rahatsızdım KV hala bizi görüştürmeye çalışıyor ama çok sukur ki bu konuyu sert şekilde kapattık
Bunları çoğu kişi yaşıyor
Biz evlendik annesi kaç sene eşime nasılsa yapamayacaksın geri geleceksin dedi
Daha neler duydum
Hepsi unutuldu gitti
Eşim evlenince sürünsün evine geri dönsün diye demedikleri kalmadı ama hepsi de unutuldu
Eşim resti çekince iyi aileyi oynadılar
Şuanda eşimin gözünde de iyi aile oldular

Takılma boşver değer verme önemseme
Takıldıkça hasta olursun olan ilişkine olur
Yok say, mesafeli ol
Nişanlına annesini şikayet etme

Tipik kayinvalide modeli.
Melek versiyonu çok az.
Mesafeni göster,çizgini çek, o çizginin öte tarafında kalsın.

Bunları çoğu kişi yaşıyor
Biz evlendik annesi kaç sene eşime nasılsa yapamayacaksın geri geleceksin dedi
Daha neler duydum
Hepsi unutuldu gitti
Eşim evlenince sürünsün evine geri dönsün diye demedikleri kalmadı ama hepsi de unutuldu
Eşim resti çekince iyi aileyi oynadılar
Şuanda eşimin gözünde de iyi aile oldular

Takılma boşver değer verme önemseme
Takıldıkça hasta olursun olan ilişkine olur
Yok say, mesafeli ol
Nişanlına annesini şikayet etme

Çok teşekkür ederim ya burada okuduklarım dışında çevremde çok fazla örnek yok annem dahil bildiğim tum kvler ve gelinlerinin arası ciddi anlamda çok iyi oldugu için ben kendjmi büyük bir felakete giriyormuş gibi hissediyordum :dua:

Tipik kayinvalide modeli.
Melek versiyonu çok az.
Mesafeni göster,çizgini çek, o çizginin öte tarafında kalsın.

Etrafımda cok az ornek olduğu için vee
İlk aylar da o kadar tatlıydı ki sarılırken kemiklerim yerinde mi diye kontrol ediyordum :KK43:
mesafe şart tabi anlayana oda

KV de gayet normal konuşmasına devam ederek sana hediye alip masraf yapmasına ne gerek var aldığı hediye boşa gidecek eve harcasin parasını saga sola harcama yapmasın dedi :oha:
ya yaşları gereği böyleler sanırım, yada paranın zor kaanıldığı biliyorlar, yada oğulları diye kıyamıyorlar
benim annanem de bi tane kıyafet alsam bu çaputa para vermeyin artık der
sanki para çöpe gidiyo :D
klasik kv demeyim de klasik yaşlı nine-dedeler böyle

Merhaba arkadaşlar..

Çok şirret bir görümcem var beni her fırsatta bu evlilikten vazgeçirmeye çalıştı (kardeşi yani nişanlımla yıllardır görüşmüyorlar benden öncesi var yani aynı anne babaya sahip iki düşman gibiler kardeşi üzerinden oynayamadığı oyunları benim üzerimden oynamak istedi)
Bu hanımın fenalığı heryere nam salmış herkes beni uyardı kendi ailesi, kendi arkadaşları ama ben önyargılı olmamak adına her davranışını şaka gördüm alttan aldım sorun çıkarmadım.. bu arada kayinvalidem kızını bana melekmis gibi gosteriyor herşey ortada olduğu halde..
Neys bunun bu davranışları benimde sabrimi zorladı ki normalde bana kaşını kaldirana anında haddini bildiririm sabırsız olduğum halde sabrettim.

Birgün bir kavga koptu dayanamadım patladım aile arasında benim %100 haklı olduğum ortaya çıktı ve iletişimim koptu. Sadece KV evinde denk geldigimiz zaman konuşuyoruz birşey olmamış gibi nasilsin iyi misin.. ama katiyyen arayip sorma vs yok buraya kadar herşey tamam ve nisanlim her durumda gözü kapalı bana destek ne olursa olsun benim yanımda çünkü ailesini de benide çok iyi tanıyor..

Yani nişanlımla hiçbir problemim yok kesinlikle ailemle de çok iyi aralari ailem oğulları olarak görüyor..
Gelelim soruna ben bu kavga gürültü sıralarında farkettim ki asil tehlike benim KVde oğlunun gözünde çok saf temiz(banada başlarda öyle) olan kadın, kızıyla olan tartışmadan sonra bana yabancı gelmeye başladı şimdi beni baskı altına almaya çalışıyor ve gerçekten saf bir insan olduğu içinde kendini sürekli ele veriyor
bende hediye istemediğim halde almış ama o da kargoya takılmış elime ulaşmadı fln dedim güldüm

(Daha bir kaç hafta önce KVye hediyeleraldık o zaman ölüyordu mutluluktan kendisine olan masraf sayilmiyor :KK43:)
Nisanlim düğünü kendisi yapıyor bana bir igneleri nasip olmadı şuana kadar ki hiçbir şey istemedim asla istemem herkesin parası pulu yettiği kadar yapar dedim ama bana bayramda bile hediye almadılar biz de çok önemlidir geline surekli hediye gider (nişanlım gözüme bakar birşey iste de yapiyim diye)
Düğün yapacak olduğu halde sürekli nişanlıma masraf yaptirirlar keyfi şeyler için ki kayınpederin durumu görümcelerin vs hepsinin durumu çok iyi herkes çalışıyor..)
Asla kotu olamam çünkü nisanlimbu durumlari bilmiyor anlatarak yada kötü olarak onu saygısını kaybetmek istemem ama bir yandan da bu kadın kendimi ezdirmeyecegimi iyice anlasın istiyorum:110:

2. Bir kez Kötü oldugum insanla ayni ortamda bulunup gülüp eglenebilecek birisi değilim..
1. Hediyeyi masraf görmek pek olmamış
2. Erkekler evlendikten sonra aileleriyle daha çok ilgilenirler. Bu değişmez kural gibi..

Merhaba arkadaşlar..

Daha nişanlısınız yani aileye bile girmemişsiniz tövbe bismillah bi durun bu nedir
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Sanki evlenmiyor strateji oyunu geliştiriyorsunuz

Bir de son cümlenizdeki kelimede yazım yanlışı var “ yalnız “ yazılır yalından gelir
Yanlış kelimesi ise yanılmaktan gelir
Hayır akşamlar

Kaynana konuşacak, sen "hı, hı" deyip bildiğini okuyacaksın. Yeter ki müstakbel eşinle aranı iyi tut. Görümce zaten dış kapının dış mandalıymış. Onunla muhattap bile olmana gerek yok. Nişanlı bir kızsın. Evlilik hayatı için biraz taktik vereyim. :halay:

Daha nişanlısınız yani aileye bile girmemişsiniz tövbe bismillah bi durun bu nedir
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Sanki evlenmiyor strateji oyunu geliştiriyorsunuz

Bir de son cümlenizdeki kelimede yazım yanlışı var “ yalnız “ yazılır yalından gelir
Yanlış kelimesi ise yanılmaktan gelir
Hayır akşamlar

YALNIZ HANIMEFENDİ sanki bir anda otururken canım sıkıldı da böyle birseye kalkışmadım herhalde. Kötü olmak istemiyorum benim aklımda yeterince fitne fesata yetmiyormuşki buraya yazdım . dugune az kaldı.Hiçbir şey yapmadan boyun eğip nikah sonrası hemen mesafe koyacak değilim şimdiden bir çözüm bulmam gerekiyor..
düzeltme için teşekkür ederim.

Kaynana konuşacak, sen "hı, hı" deyip bildiğini okuyacaksın. Yeter ki müstakbel eşinle aranı iyi tut. Görümce zaten dış kapının dış mandalıymış. Onunla muhattap bile olmana gerek yok. Nişanlı bir kızsın. Evlilik hayatı için biraz taktik vereyim. :halay:

Çok az kaldı yakında çok yakından görcem bakalım yazdım taktikleri :cool::halay:

Vay be %80 aynı hikayeye sahibiz ben hep eşimi yanımda olacak sandım ama bana etmediğini bırakmayan görümcekle destekçisi kv kp ile hep siyaset yaptı ve artık görüyorum ki onların yanında o da onlardan oluyor, seninki ilerde nasıl olur bilmem ama burda kilit nokta nişanlının seninle diyaloğundaki samimiyeti

Tatlım onun taktiği kullanacaksin o sana oğlunun yanında saf iyi gibi tekken lafı söylüyor sende tekken cvp vereceksin altta asla kalmicaksin nisanlinin yanında hep iyi olacaksin oda ben fenayim bu benden fena der belki yapmaz gorumce ye sabrederekte hata yapmissiniz onuda söylemeden gecemicem ay söyle insanlara lütfen iyi gozukmeye çalışmayın bırak nisanlin seni de onlarıda bilir zaten onların yanında olursa zaten sorun başta ciksinki ilerde bu sorulardan bosanma oolmasın başta bitsin senin yanında olursa gerçekten sevdiğini anlamış olursun

Kayınvalidede de bi tehlike göremedim. Kadının kızıyla ipleri koparmışsınız kızının tarafını tutup size bozuk atması doğal değil mi. Görünceyle yüz göz olmadan sınır çekseydiniz keşke şimşekleri yoktan yere üstünüze çekmişsiniz

Ben de sizin biraz abarttığınızı düşündüm
Görümcenizle denk geldiğinizde nasılsın iyimisin muhabbetine girdiğinizi söylerken
Aşağıdaki şıklarınızdan birinde bunu yapamayacağınızı söylemişsiniz
Henüz nişanlısınız ve nişanlınız sizi koruyor kolluyor bununla yetinin ve stratejik oyunlar kurgulamayın. Aile olacaksınız ve insan henüz girmediği aileye böyle bir ön hazırlık yapmaz
Kayınvalidenize nişanlınızın aldıklarının gözünüze batması için çok erken.

Back
X