seni sessiz bulmuş eziyor.. böyle sessiz olmaya devam etme... benim kayınvalidemde herşeye karışmayı sever. ama en baştan dişimi gösterdim ama saygımıda korudum kesin ve net ben uygun görmüyorum. ben öyle istemiyorum diye belirttim. eşyamın yerini mi değiştirdi aldım aynı yerine koydum ben evimde böyle olmasını istiyorum dedim...tavsiye ederim daha yolun çok başındasın ileride dahada bunalırsın. şimdi kayınvalidem bana gelirken 1 hafta öncesinden haber veriyor.. izin versem senin ki gibi olurdu yada ona yakın bişey..arada mesafe olmalı herkes yerini bilmeli.. sen kendi değerini bil önce, sonrada ezdirme kimseye kendini..
hatta deki tv yi açıp çayı nı içerken 'anne ben cahilim beceremiyorum banyonun fayanslarını da ovarmısın'o abartıyo sende abartt bi süre sonre çok yüz verdiğini düşünüp elini ayağını çeker belki :)
kaynananın davranışı hoş bir durum değil,kimse isemez karışılması ki yer değiştirilmesinden hiç hoşnut olmaz!!ki sizde aten bu durumdan hoşnut değilsiniz.kayınvalidenize güzel bir şekilde anne kendini yorma ,ben yaparım diyebilirsin mesela!!
Ama bu konu da görümceyle ne alakası var görümce siiz ilgilendirmez ki,temiz veya pis yani..
Konu başlığıda o kadar tuhafki ,kabus diyorsunuzda bundan kabus gibi bir durum söz konusu değil açıkcası
hahahahahahaha bisey soyliyimmi, fayanslari silmisti bile hahahahaaha
sinir oluyorum onada napim, cok rahat her konuda, gecen bende misafir vardi kaynanamin arkadaslari, gorumce bir kalkipta yardim etmedi gercekten canim cikti her saniye cay getir hizmet et elim ayagima dolasti, her konuda cok rahat cok vurdumdaymaz.
Kaynananın başka işi gücü yok herhalde.
Kendisine bir meşguliyet bulun.
Veya onun geleceği günler,misafir çağır,onların yanında iş yapmaz belki.
Yaptığı çok ayıp.Orası onun evi değil,senin evin.
Belki eşin annesine söylerse daha etkili olabilir.
Daha çok başındasın,bir an önce buna bir dur desen iyi olur.
Ve anahtarı da bir şekilde geri alman lazım.
hatta deki tv yi açıp çayı nı içerken 'anne ben cahilim beceremiyorum banyonun fayanslarını da ovarmısın'o abartıyo sende abartt bi süre sonre çok yüz verdiğini düşünüp elini ayağını çeker belki :)
kendi annemde diyor birak kizim yapsin kadinin can skntisindan yapiyor kadinin mesguliyeti yok eside yok birak yapsin cani oyle istiyorsa yapsin diyor.
hanımlar birşey soracağım,hani ben ileride nasip olursa kaynana olacağım ya;
ben şimdi gelinimin evinde iş yapayım mı,yapmayayım mı:44:
kimi konu açıyor,kaynanam elini hiç bir işe sürmüyor,diyor.
kimi de konu sahibi gibi kaynanam gelip temizlik yapıyor diye şikayet ediyor:26:
olduğun gibi davran canım,merak etmeöylede laf söylerler böylede..canın nasıl istiyorsa öyle davran sonun "kötü kaynana" nasıl olsa..
Valla yaptirmasam nolcak anahtari var girer yinede yapar, evime misafir bile gelmiyor ama temizlige gelince bende 3 gun kaliyor 3 gun temizlik yapio bende biyere cikamiyorum kafayi yiyorum, herseye karisio bunlar burda olurmu bunu burdan kaldir bu buurda olmaz sen bisey bilmiosun sen cahilsin, karsilikda veremiyorum duymamazliktan geliyorum he he diyorum ama artik cildircam
hanımlar birşey soracağım,hani ben ileride nasip olursa kaynana olacağım ya;
ben şimdi gelinimin evinde iş yapayım mı,yapmayayım mı:44:
kimi konu açıyor,kaynanam elini hiç bir işe sürmüyor,diyor.
kimi de konu sahibi gibi kaynanam gelip temizlik yapıyor diye şikayet ediyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?