Kaynana&Gorumce kabusu!

ben anahtar olayında kaldım, ne diye ailelere anahtar verilir ki, o zaman ortada sınır kalmıyor, sonra da işte böyle sıkıntılar çıkıyor. bence sen kilidi değiştir, kimse gelemesin, gelicem diye aradığında da mazaret bildir, işim var, dışarı çıkıcam vs dersin, bende anahtar var deyince de kilidi değiştirdik diye söylersin, daha yeni evliyken çözmezden ilerde daha başka sıkıntılarda yaşarsın. çocuğun olunca da o istediği gibi yetiştirir söz hakkın bile olmaz

üzüldüm açıkcası durumuna canımm.. valla benim kaynanam baldan tatlı ama...gene de evime gelip hiç bir şeye elini sürmez süremez izin vermem sen bence en baştan elletmicektin yüz vermicektin hoş bir durum değil...dediğin gibi o önce kendi kızına baksın..ne demek sen cahilsin ne alaka ya anlamıyorum insanları...bence sen bidaha aynı şeyi yaptığında eşim beğeniyor benim yaptığım temizliği gerek yok kendini yorma falan de, geçiştir baktın olmuo, toplum içinde konuyu aç ve laf sok derim

ben evimde ne kaynanama ne de anneme iş yaptırmadım.seneler önce kaynanamlar bendeydi.babamda işi varmış,yanımıza uğradı.kaynanam babama şikayet etti,birşey yaptırmıyor diye.babam kaynanama sen yorulma diye yaptırmıyordur boşver,dedi.banada kadının canı sıkılıyordur,en azından bulaşık yıkasın dedi.
kaynanamın böyle düşüneceği hiç aklıma gelmemişti,beğenmediğimden yaptırmıyorum zannetmiş.anne dedim.ben kendi anneme de yaptırmıyorum,gezmeye geldin boşver dinlen evine gidince bol bol yapacaksın zaten dedim.tamam o zaman dedi ve bir daha sorun etmedi.son gelişinde suyunu bile ayağına istemişti rahmetli

Bende anahtara takildim.
Benim evimin anahtarinin kv de ne isi var?
Anahtari geri almaya calis cnm, esini devreye sok, ya da kv gelebilecegi bir zamanda,
ona uygunsuz yakalan:))
Evinin temizligi konusunda da bu kadar yuz verme.
Tavrini koy, gitsin kendi evine baksin.

canım sert tepki vererek belirtme ama ilk esinle güzelce konus. ayrıca esinin de napalim annem böyle deyip sıyrılması hoş değil

tamam kayınvaliden iyi niyetli olabilir ama ne demek evinin anahtarı onda ? ( bu konudaki tavrını keşke en başta koysaydın-ben hiç hoşlanmam şahsen )

ayrıca kayınvaliden sizin artık aile oldugunuzu idrak edememiş ondan da böyle davranıyor olabilir ( oğluna düskün ise) fakat evine gelip de dip temizlik

yapmak da neyin nesi.

bazı konularda fikir verir tamam sunu söyle yap kızım vs ama dozu asmıs. kayınvalidenle acık acık konus kaldı ki daha 4 aylık evlisin bu ne yahu=? evde

ordu mu agırlıyorsun da kirleniyor

'' anne biz evlendik daha evin düzenini tam oturtamadım senin alısık oldugunun dısında yapamayacakmısım gibi geliyor ama bende bir bayanım ve ev

kurduysam ev işlerinin de üstesinden gelirim siz biraz elinizi ayagınızı cekseniz de sorumluluklarımı ben yapsam de. abahtar konusunda da konuş, artık biz

aileyiz lütfen aile oldugumuzu anlamamıza müsade edin '' de bence.

Sorun zaten su, anne ben evde yokum diyorum yada isim var, tamam olsun diyor sen lazim degilsin ben isimi yaparim diyor, yani evde olup olmamam onun i cin sorun degil.

ben de şuna takıldım, hadi kaynana kabus, görümcenin suçu ne?

bende anlamadım görümce ne yapmış acaba odasında oturması neden kabus olmuş.

hiç farketmez kayınvalide ağzında kuş tutsa adı yine kaynana o yüzden kendini hiç kasma her şeyi doğal akışına bırak gitsin. İnsan sevmeyecekse kabul etmeyecekse pireyi deve yapmasını bilir. Benim annemde gelir evime hiç bir şeye elimi sürdürmez kendi yapar benim yaptıklarımı da beğenmez.Annem evime gelmeden önce sırf evimi mükemmel gösterebilmek için yardımcı tuttum annem şu anda evde temizlik yapıyor. Şimdi kayınvalidem de aynısını yapsa bana kabus durumunamı sokayım olayı. Annemde kabullendiğim her şeyi kayınvalidemde de kabullenmeye karar verdim bu dünyada kimsenin hakkına girmek doğru değil.Sebepmi keser döner, sap döner gün gelir hesap döner.

herkes kendi annesinin yaptığını suç saymıyor.annem bana yardımcı oluyor,bizim için saçını süpürge yapıyor canım annem,diyorlar

Olmaz,ben evde yokken girmeni istemiyorum de açık açık.

Öf ben okurken bile daraldım yahu.

En iyisi,görümceni bir an önce evlendirin :)

Hazırlıktı,çeyizdi,ev düzmekti derken oyalanır.
Sonra da 2 eve bölünür,yorulur yapmaz zaten.

Yok gorumce evlenmez kiz evden ciktigi yokki millet gorsun kizi haha, en iyisi haberleri olmadan bunlari anali kizli esra erola yazdiriyim ben

ne kadar çirkin konuşmalar ya ..evlenmez felan bu sizi hiç ilgilendirmez..

görümce yapsaydı emin ol görümcemde kaynanamda herşeyime karışıyor olurdu ,,insan nankör oluyor işte yapsan bir dert yapmasan bir dert.

aslında olayı iki yönlü degerlendirim ben olsam..

birincisi...evimi temizleyecek bana yardımcı olacak bir var diye düşünür sevinirim..özellikle çocugun olduğunda.sana çok iyi gelecek..

ikincisi...evimi bu kadar müdahaleye açık bıraktığım için kendime kızarım..ne demek (benim oğlum bile senden daha iyi yapar..)

belliki o kadın temizlikle kafayı bozmuş ...ama sen neden bu kadar müdahale ettirdin..neden bu denli lafları kendine ettirdin..

evi temizlemesi iyi güzel de ettiği laflar hiç hoş değil..karşına alıp konuşmanın tam sırası.alacaksın karşına..rahatsız oluyorsan bundan sonra kendi evimi kendim temizleyeceğim diyeceksin..lütfen siz karışmayın dersiniz..olay biter..

ama bundan sonrada elini hiç biryere sürmüyor diye laf etme...

fazla arayi acmak istemiyorum onunla sogukluk girmesini, cunku evimizi satmayi dusunuyoruz yeni ev bulana kadarda kaynana yaninda yasiyacagim malesef bu 1 ay olur 1 yil olur 5 yil olur. onun icin karsilik vermemeye calisiyorum, guzellikle herseyi demeye calisiyorum, yani eger bu tasinma isi olmasa araya mesafe koyarim gorusmemde olmuyor iste..

arkadaşlar ben size başka bişey sormak istiyorum..anahtarınız kendi annenizde olsa...eminim bunu sorun etmezdiniz..neden kaynanada olunca sorun oluyor..veya dönelim tersine..kardeşiniz veya ablanız dolabınızı açıp kendine kıyafet alsa eminim sesinizi çıkarmazsınız..ama görümce yapsa...ne adı kalıyor ne sanı..o sizin kardeşiniz..görümcede kocanızın kardeşi..o sizin anneniz.kaynana kocanızın annesi...neden evdeki hiç birşeye hakları olmuyor...neden her yaptıkları..kaktüs gibi batıyor..acaba ne kadar adaletliyim diye bir düşünmek gerek...

keser döner sap döner ...gün gelir hesap döner...

konu sahibi: söyle canım söyleye söyleye düzelirler...benimki artık karışmıyor saolsun...çekmeceleriniz düzenleyimmi derdi evlendigim ilk zamanlarda olur anne dedim bir kere baktım ne zaman gelse her yerim açılıyor karıştırılıyor ki ben cidden temiz ve düzenliyimdir...söyleye söyleye camıda kapıyıda çekmecelerimide bana bıraktı saolsun...temizlik yapması kötü değil herkese göre belki ama annem bile dokunsa kızarım..benim temizlik anlayışım farklı annemden öğrenmeme rağmen ondan bile değişik yaptıgım şeyler olabiliyor...

geçen diyorki kv m senin kadar düzenli dolap düzenleyemiyorum ben ip gibi nasıl diziyorsun nasıl katlıyorsun:)

e be kadın madem öyle de ne diye herşeyime el atıyordun:)
gelde art niyet arama:):):)

canım kaynananın yanına sakın taşınma bu kadar titiz bir kadın evin ayrıyken sana bu kadar müdahalede bulunan biri aynı evin içinde seni delirtir.iyice yüz göz olursunuz beraber yaşamayı kabul etme derim

evimin anahtarı her iki tarafta da var eşim anneme de kayınvalideme de yaptırdı. Dünya hali başımıza ne geleceği belli olmaz zaten. Ayrıca yabancı insanlarmı eşimin annesi babası anahtar neden verilmesin anlamadım.

arkadaş bunu soruyor zaten ..kendi annenizde olsa sırun olmaz sorun etmezsiniz diye canım...

arkadaş bunu soruyor zaten ..kendi annenizde olsa sırun olmaz sorun etmezsiniz diye canım...

anladım canım bende narranla aynı fikirdeyim kendi annemizde kabullendiklerimizi neden kayınvalidemiz yaptığında bize batıyor. Yapıcı olmazsak mutlu olmayacağımız gibi çevremizdekileri de mutsuz ederiz. Biraz anlayışlı olmak gerekiyor.

keşke benimkide gelse yapsa :) benim kayınvalidem de çok titiz yakın değiliz birbirimize 19 saat var aramızda ama ben izinlerde gidince daha yediğim tabağı masadan kaldırmış değilim herşeyi kendisi ve görümcelerim yapar, ama aynı sekilde bana geldiğinde de hiçbişeye elini sürmez çekinir bende bundan rahatsız olurum mesela kendini yabancı gibi hissetmesin yapsın benim de işime gelir valla :)) bence takma hiç eşinde biliyosa durumu zaten laf ettirmez sana o gelsin temizliği yapsın sende yan gel yat :) rahatsız olur bidaha yapmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…