Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. Bir konuda fikrinize ihtiyaç var.
Ben 3 yıllık evliyim ve 7 ay önce doğum yaptım.
Eşimin ailesi ile 3 yıldır aramızda bir tane bile sorun olmadı. Bazı davranış veya sözleriniz görmezden duymazdan geldim umursamadım her evde olur diye. Dolayısı ile hiç problemimiz olmadı. Neyse ben 7 ay önce doğum yaptım. Kaynanam çocuğumu benden kıskanmaya başladı bana vermek bile istemedi. Bir anda değişti. Sonra eşimle annesi arasında bi tartışma geçti.(konu tamamen benden bağımsız. Annesi ile kendi arasında , başka birileri yüzünden ) kaynanam eşimle küstü , benim alakam olmadığı halde bana da küstü. Kin tuttu. Görümcem de ha bire kaynanamı bize karşı doldurdu. onların telefonundan sosyal medyadan görümcem bizi engelledi, sonra da suçu bize attı. Biz engellemişiz gibi söyledi onlara. Baya doldurdu. Sonra Görümcem annemi arayıp beni şikayet etmiş kaynanam annemi arayıp beni ve eşimi şikayet etmiş. Yani sürekli ortalığı karıştırdılar. Bu süreçte hiç ama hiç sesimi çıkarmadım ve saygısızlıkta etmedim. Ama görüşmedim de hala görüşmüyorum. Kendi ailemi uzak tutmaya çalıştım ve çoğu şeyi onlara söylemedim. Sonuçta yine yüz yüze bakacağız. Velhasıl kelam görümcem hala ortalığı karıştırmaya ve kaynanamları doldurmaya devam ediyor. Bize kin tutuyorlar sürekli gündemimize girmeye çalışıyorlar. Çok kindarlar ve asla bize ne olduğu umurlarında değil. Ölsek göbek atacaklar. Bu durumda ne yapmalıyız ? Nasıl davranmalıyız. Şu an görüşmüyoruz hiç bir şekilde . Ama rahatta durmuyorlar . Başına böyle benzer olaylar gelen var mı ? Bunaldım artık , eşim benim yanımda sürekli beni destekliyor ailesinin yaptıklarını görüyor. Çünkü benle alakası olmayan bir olayda bile bana çok saygısızlık yaptılar. Yine de onlara karşı asla saygısızlık yapmadım yüz yüze bakacağız diye . Önerilerinizi bekliyorum
Çözüm görüşmemek bunu da onlar başlatmış size birşey bırakmamışlar ki.Selam kızlar. Bir konuda fikrinize ihtiyaç var.
Eşimin ailesi ile 3 yıldır aramızda bir tane bile sorun olmadı. Bazı davranış veya sözleriniz görmezden duymazdan geldim umursamadım her evde olur diye. Dolayısı ile hiç problemimiz olmadı. Neyse ben 7 ay önce doğum yaptım. Kaynanam çocuğumu benden kıskanmaya başladı bana vermek bile istemedi. Bir anda değişti. Sonra eşimle annesi arasında bi tartışma geçti.(konu tamamen benden bağımsız. Annesi ile kendi arasında , başka birileri yüzünden ) kaynanam eşimle küstü , benim alakam olmadığı halde bana da küstü. Kin tuttu. Görümcem de ha bire kaynanamı bize karşı doldurdu. onların telefonundan sosyal medyadan görümcem bizi engelledi, sonra da suçu bize attı. Biz engellemişiz gibi söyledi onlara. Baya doldurdu. Sonra Görümcem annemi arayıp beni şikayet etmiş kaynanam annemi arayıp beni ve eşimi şikayet etmiş. Yani sürekli ortalığı karıştırdılar. Bu süreçte hiç ama hiç sesimi çıkarmadım ve saygısızlıkta etmedim. Ama görüşmedim de hala görüşmüyorum. Kendi ailemi uzak tutmaya çalıştım ve çoğu şeyi onlara söylemedim. Sonuçta yine yüz yüze bakacağız. Velhasıl kelam görümcem hala ortalığı karıştırmaya ve kaynanamları doldurmaya devam ediyor. Bize kin tutuyorlar sürekli gündemimize girmeye çalışıyorlar. Çok kindarlar ve asla bize ne olduğu umurlarında değil. Ölsek göbek atacaklar. Bu durumda ne yapmalıyız ? Nasıl davranmalıyız. Şu an görüşmüyoruz hiç bir şekilde . Ama rahatta durmuyorlar . Başına böyle benzer olaylar gelen var mı ? Bunaldım artık , eşim benim yanımda sürekli beni destekliyor ailesinin yaptıklarını görüyor. Çünkü benle alakası olmayan bir olayda bile bana çok saygısızlık yaptılar. Yine de onlara karşı asla saygısızlık yapmadım yüz yüze bakacağız diye . Önerilerinizi bekliyorum
İnşallah gorumcenize de kendi gibi bir görümce rast gelirSelam kızlar. Bir konuda fikrinize ihtiyaç var.
Ailemi bile konuya kendileri dahil ettiler. Onların hiç bir şeyden haberi yoktu. İşte daha kötü olmasın , bizim evliliğimiz sıkıntıya düşmesin diye ailem susuyor. Daha doğrusu tam olarak çoğu şeyi bilmedikleri için susuyorlarANnenin ve kendi telefonundan bu kişileri engelle. eşinin ailesi sonuçta, denge kurması gereken o. Senin yapabileceğin bir şey yok.
Keşkeeee. Elti gelecek ona. Dilerim aynı problemleri kendisi yaşar. Beni lohusa halimle hem tek bıraktılar hem cok ağlattılar. Onlar yüzünden sütüm bile kesilmek üzereydi ağlamaktanİnşallah gorumcenize de kendi gibi bir görümce rast gelir
Şu an zaten ailem onların aramalarına cevap vermiyor . İkisinin de birbirinden farkı yok iftira yalan konuşma herşey varÇözüm görüşmemek bunu da onlar başlatmış size birşey bırakmamışlar ki.
Aileniz aramalara cevap vermesin.
Görümceniz dolduruyorsa valide dolmaya meraklı demek ki
Çok şükür benim bişey yapmama ya da söylememe gerek kalmadan eşim ailesinin her yaptığını her yalanını kendisi gördü. Ve sildi onları zaten . Ben bu konuyla ilgili konuşmuyorum artık umrumda değiller. Sadece eşimle aramıza girmesinler de kendi başlarını yesinler yeterCvp verme eşine de güvenme en ufak barışma ihtimalinde onlar öyle kabul et der yediğin laflarla kalırsın hiç araya girme
Eşimin ailesi ile 3 yıldır aramızda bir tane bile sorun olmadı. Bazı davranış veya sözleriniz görmezden duymazdan geldim umursamadım her evde olur diye. Dolayısı ile hiç problemimiz olmadı.
Görüsmeyin olsun bitsin,şükredin ki gerçek yüzlerini göstermişler erkenden.yok sayın onları ki kafanız rahat etsin.Sizin hiçbir sıkıntınız hatanız yokken böyle davrananlar,yarın öbür gün onlara karşı bir hata yapsanız demek ki ne yapacaklar.Ama şunu da unutmayın,yarın bir gün eşiniz barışır,ailem derse de şaşırmayın.O yüzden siz hep meselenin dışında kalmaya çalışın.Aman kardeşim boşver ya ne güzel küsmüşsün rahatlamişsin.Keşke benim de elime böyle fırsatlar geçse de görüşmeyi kessem.(Zamanındaki fırsatları değerlendiremedim diyelimSelam kızlar. Bir konuda fikrinize ihtiyaç var.
Nasıl oluyor bu mesela ? Çocuğunuzu nasıl sahiplenmediniz ki kadın size vermemeye cesaret edebiliyor . Ben adamı parçalarimKaynanam çocuğumu benden kıskanmaya başladı bana vermek bile istemedi.
Sahiplenmediniz ki ne demek ? İzin bile istemeden kendisi kucağımdan alıyorken ne yapabilirim yattığım yere ? Üstelik sezaryen doğum yaptım. Zaten sonrasında tepkimi gösterdim , şuan çocuğumu göremiyorlar .Nasıl oluyor bu mesela ? Çocuğunuzu nasıl sahiplenmediniz ki kadın size vermemeye cesaret edebiliyor . Ben adamı parçalarim
Son zamanlara kadar sabrettim de , en son artık dayanamadım . Bütün iletişimi kestim. Asla görüşmüyoruz. Kendime saygım var. Artık yetti yaniBu kadar olaydan sonra nasıl yüz yüze bakicaksin biraz dişini göster aman aliriza bey ağzımızin tadı bozulmasın diye devam edersen sen daha çok üzülürsün
Eşim olgun bir insan. Birilerinin ya da benim lafımla fevri davranan bir inşam değil. Görüşmeme kararını kendisi aldı. Ben de destekledim. Artık haddi aşan boyuta gelmişti saygısızlıkları. Gerçekten de kapıyı kapatınca hepsi dışarda kaldıEşiniz konusunda çok şanslısınız, geçen bi komşum eşim hizmet etmesem beni döver demişti şok olmuştum, eş tarafıyla arada köprü erkektir erkek hanımının arkasındayda hanımına hiçbişey olmaz. Ben yerinizde olsam aynı devam ederdim anne kız kudursun dursunlar ama ailenizden herşeyi saklamayın bilsinler olan bitenş ona göre konuşmasınlar aramalarınj açmasınlar. Bu görümce kaynana olayı çok tanıdık malesef görümce annesini fitler durur ikisi şişinip bi hal olurlar. Herkes kendi ailesine baksa olmazmı halbuki hasetlik fesatlık içlerine işlemiş. Ben hep şöyle düşünürüm kapımı kapatınca dışardalar eşimde bana değer veriyo gerisi boş